Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Δεν ξερει απο κλικες και στρατηγικες ο μισθοφλωρος
θα πηρε τιποτα ληγμένα με τα συντροφια του στη χρυση αυγηπου ποσταρεις εσυ :S :S :S
η Σάρα του Φυλής 65 είναι η Νέλυ του φυλής 71 το 2013 με το φουλ πρόγραμμα και τότε και την πολύ καλύτερη συμμετοχή.
επίσης η Νικόλ από το Κωσταντινουπόλεως 166 το κάτω που άλλοτε έδινε κώλο και άλλοτε όχι.
άλλαξε το μαλλί της και δεν την κατάλαβα στην αρχή και πέρασα στο δώμα.
ΞΕΠΕΤΑ ΟΛΚΗΣ καμία σχέση με το παρελθόν ΜΑΚΡΙΑ
Εννοέις την granny Αντριάννα; Αν ναι νομίζω ότι την ελιδα να δουλεύει ως τσατσα στο Ιάσσωνος 44 ή 46 (το ισόγειο που περπατάς έναν διάδρομο πριν μπεις στο σαλόνι).Η Αντριάννα που δούλευε Διδύμου 18 μαζί με Αλιόνα ξέρει καποιος που εργάζεται τώρα?
η Σάρα του Φυλής 65 είναι η Νέλυ του φυλής 71 το 2013 με το φουλ πρόγραμμα και τότε και την πολύ καλύτερη συμμετοχή.
επίσης η Νικόλ από το Κωσταντινουπόλεως 166 το κάτω που άλλοτε έδινε κώλο και άλλοτε όχι.
άλλαξε το μαλλί της και δεν την κατάλαβα στην αρχή και πέρασα στο δώμα.
ΞΕΠΕΤΑ ΟΛΚΗΣ καμία σχέση με το παρελθόν ΜΑΚΡΙΑ
Καλημερα.
Πηγα εχθες κατα τις 20.00 στη Φυλης και ηταν ολα κλειστα και εκαν μια βολτα στη γυρω περιοχη και αυτα κλειστα.
Ξερεις καποιος να μας πει τι εγινε?
Η Αντριάννα που δούλευε Διδύμου 18 μαζί με Αλιόνα ξέρει καποιος που εργάζεται τώρα?
Καμμία (μα καμμία) σχέση η Σάρα του Φυλής 65 με την Νέλυ/Νικόλ των Φυλής 71/Κωνσταντινουπόλεως 166.
Αδερφέ άστο, πέρασα στο δωμάτιο μαζί της και επιβεβαιώθηκα.
Σαν Νέλυ της είχα πάρει πάνω από 10 φορές και άλλες 2, 3 σαν Νικόλ.
Άλλωστε δεν μου αρνήθηκε ότι σταμάτησε να δουλεύει στο Κωνσταντινουπόλεως.
Είμαι 1000% σίγουρος
Eυχαριστώ και ζητάω συγνωμηΑν και έχει απαντηθεί στο πολύ πρόσφατο παρελθόν από τον Admin,ότι δεν υφίσταται τέτοιο ή άλλο παρόμοιο θέμα-οπότε δεν υπάρχει και λόγος ανησυχίας.