Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 385 άτομα (37 μέλη και 348 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Φυλής 54 όροφος-πριν λίγο,(μ)πάντα live  :orchestra: τώρα  :effemine:

Νέες εμφανίσεις!  :orchestra:

Μάγια!  :tits2:

Μελαχρινή,σχετικά ψηλή κοπέλα.
Με όμορφο σκιστομάτικο πρόσωπο.
Καλό κορμί,ελαφρώς ζουμερό,με όχι ψιλογεμάτο στήθος και με καμπυλωτό κώλο.
Με ωραίο μαύρο διαφανές κομπινεζόν-ξώβυζη και εντελώς γυμνή από τη μέση και κάτω!
Κάτι μου θυμίζει πάντως  :hmm:

Νάνσυ! :boobies:

Καστανή πιτσιρίκα με μακρύ μπουκλοειδές μαλλί!
Κοντούλα,με νόστιμο κοριτσίστικο προσωπάκι.
Στήθος ωραίο,γεμάτο που τονίζεται περισσότερο λόγω του ύψους της.
Ελαφρώς πεσμένος-ψιλοζουμερός κώλος.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Συμπληρωματικά,στο Φυλής 54 άνω,μαζί με τις δύο νέες κοπέλες,ήταν και η παλαιά Γιάννα-από Φυλής 200 πρόσφατα.

Στο ισόγειο,η Έλενα η καστανόξανθη βυζοπιτσιρίκα ενώ στο διπλανό 56 κλασσικά η Νάντια με τον ζουμερό κώλο.

eplp299

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2016
Like
39
Πόντοι
1
Παιδες η Καμέλια απο Φωκαίας παίζει μπάλα αυτη την περίοδο? γιατι εχω να την πετύχω κανα 2βδόμαδο...

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Xαιρετω ολους τους καυλιαρηδες.Μια ερωτηση...στο Κολωνού 45 2η βαρδια δουλευει καποια ρωσιδα(?) με λιγα πιασιματα-βυζαρες,ξανθο αγοριστικο μαλλι και λευκο δερμα?

:hi:

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
η Σάρα του Φυλής 65 είναι η Νέλυ του φυλής 71 το 2013 με το φουλ πρόγραμμα και τότε και την πολύ καλύτερη συμμετοχή.
επίσης η Νικόλ από το Κωσταντινουπόλεως 166 το κάτω που άλλοτε έδινε κώλο και άλλοτε όχι.
άλλαξε το μαλλί της και δεν την κατάλαβα στην αρχή και πέρασα στο δώμα.
ΞΕΠΕΤΑ ΟΛΚΗΣ καμία σχέση με το παρελθόν ΜΑΚΡΙΑ
Δεν είναι αυτή λάθος κάνεις.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα,
Στοχευμένη καταδρομική σε συγκεκριμένα σπιτάκια σε Φυλής και Μεταξουργείο.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο σε ντουέτο η γκράνυ Ελένη σε φουλ,λεπτή αδύνατη με κοντά ξανθά μαλλιά και μαζί της η Αλίνα γεματούλα με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της γνωστή απο τα Ιάσωνος 44&46.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Διδύμου 20 οι καινούριες κοπέλες Αναστασία,γεματούλα με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και Βικτώρια, λεπτή, με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της,νοστιμούλα.Πρόκειται για την Σκάρλετ απο το Φυλής 109Β και με ένα πολύ μικρό πέρασμα αστραπή απο το Διδυμου 27 σαν Νίκα. Η πρώτη συνεύρεση με την Βικτώρια την οποία και έχω στανταράκι. Η Αναστασία σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι ενώ η Βικτώρια κάνει τελειωτικό μόνο στο σώμα της. Η Βικτώρια τώρα θα εργάζεται σε αυτό το μαγαζί για όσοι την ψάχνουν.
Στο Διδύμου 22 αλυσίδα με το 20 και εδώ δύο κοπέλες η πρώτη η Πωλίνα,λεπτή με λίγα πιασιματάκια και μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της και η δεύτερη η καινούρια κοπέλα Νάτη που γράφηκε κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μαλλιά ξανθά προς το καρέ.Πρόκειται για την Πωλίνα επίσης απο το Φυλής 109Β. Πάντως εχθές το απόγευμα που είχα ξαναπεράσει σαν Νάτη είμαι σίγουρος πως μου είχαν παρουσιάσει διαφορετική κοπέλα.
Στο Διδυμου 27 σε ντουέτο η Αλιόνα και η Φωτεινή. Η μιλφ Φωτεινή επιβλητική παρουσία,ψηλή,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Η ώριμη Αλιόνα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αμφότερες. Το απόγευμα θα συνεχίσουν οι δύο καινούριες Όλια και Μαρία.
Στο Αλκιβιάδου 16Α το ντουέτο Ισαβέλα και Νάντια.Η Ισαβέλα νταρντάνα,με πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της για την οποία δεν θυμάμαι πρόγραμμα και η Νάντιά με πιασιματάκια και καστανόμαυρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους σε φουλ πρόγραμμα.Η γνωστή κοπέλα απο Αγκύρας 12 αριστερά και πριν πολλά χρόνια σαν Τίκα στο Αχιλλέως 48 στον ημιόροφο.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο το δίδυμο Ναταλία και Βικτώρια, η πρώτη ώριμη Ρωσόφωνη,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μακριά ξανθά μαλλιά.Τουρλώνει πάντα την κωλάρα στο σαλόνι. Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η δεύτερη γεμάτη,με ξανθά μαλλιά σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο σε ντουέτο η Βερόνικα και η Ρωξάνη.Η πρώτη με ξανθά μαλλιά προς το καρέ,κανονικών κιλών με πιασίματα.Με περάσματα απο Ρεμούνδου 21 όροφος, Καλύμου 48 όροφος,Αγκύρας 12 αριστερό. Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και νομίζω και κώλος.Η Ρωξάνη μιλφ κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μαλλιά ξανθά πιασμένα σε αλογοουρά.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 ήταν η Ρωσόφωνη μιλφ Βίκη,γεματούλα με μαλλιά καστανά προς το καρέ και αυγουλωτά μάτια.Παλιά καραβάνα η συγκεκριμένη.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Εναλλάσεται και με τα Κολωνού 45.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο η Μαρία,μιλφ Ρωσόφωνη,γεματούλα με καστανά σγουρά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και βυζάρες.Με ξεκίνημα από Αχαρνών 85 σαν Μαρίνα. Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα της. Η δεύτερη συνεύρεση έγινε εδώ και ήταν επίσης πολύ καλή.
Στο Κολωνού 48 σε ντουέτο δύο κοπέλες.Η πρώτη η μιλφ και παλιά καραβάνα Άννα.Πρόκειται για κοπέλα με πιασιματάκια και ξανθά μακριά μαλλιά.Είχε ξεκινήσει πριν μία επταετία περίπου σαν Χριστίνα στο Μονής Προδρόμου και έκτοτε εργάστηκε σε πολλά μαγαζιά κυρίως Μεταξουργείο.Μαζί της η Άντζελα, όχι η γνωστή που απουσιάζε αλλά μία άλλη κοπέλα που έχω πετύχει να εργάζεται και στα Κολωνού 53, ΜΑ 15. Με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό και οι δύο κοπέλες κατόπιν συνεννόησης.
Στο Κολωνού 47 στον όροφο η υπέρβαρη μιλφ Τζούλια.Αρκετά βαριά κατασκευή,με μακριά καστανά μαλλιά.βυζάρες.Σε γυμνό τσιμπούκι.
Στο Κολωνού 45 αριστερά και ευθεία μέσα στο διάδρομο η μιλφ Βίκη πρώην Λολίτα,ψηλή,κανονικών κιλών με μακριά μαύρα μαλλιά τα οποία και είχε πιάσει πάνω. Στο δεξιό μαγαζί η Μαρία μία γεματούλα με μαλλιά καστανόμαυρα πιασμένα αλογοουρα σε κανονικό.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο σε ντουέτο οι μιλφ Φωτεινή και Σιμόνα.Η πρώτη γεματούλα με καρέ καστανά μαλλιά και η δεύτερη κανονικών κιλών με μακριά μαύρα μάλλια.Η Σιμόνα έχει εργαστεί και στα Κολωνού 48,53.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι η πρώτη ενώ η δεύτερη δεν κάνει τελειωτικό.
Στο Κολωνού 15 στο αριστερό η Ρωξάνη,κοπέλα ελαφρώς γεμάτη με μαλλιά καστανόξανθα πάνω απο τους ώμους.Απλό.
Στο Κολωνού 15 στο δεξιό σε ντουέτο η Κορίνα και η Ναταλία.Η πρώτη γεματούλα,παλιά καραβάνα,με βυζάρες και ξανθά μαλλιά αφανέ.Εργαζόταν κυρίως στο Κολωνού 11 υπόγειο.Η δεύτερη λεπτή,αθίγγανη με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Έχει εργαστεί και σαν Μόνικα στα Κολωνού 27 ισόγειο,Κολωνού 11.'Εκανε και ένα πέρασμα ανεπιτυχές απο το Φυλής 59 αλλά δεν άντεξε τον ανταγωνισμό.Σε απλό ενώ η Κορίνα κάνει και ισπανικό.
Στο Ακομινάτου 2 στο ισόγειο η Χριστίνα η κοπέλα που εργαζόταν και στον όροφο ο οποίος παραμένει κλειστός. Κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της.Αυτή την αφορά ανακοινώθηκε νορμάλ σεξ και όχι ελεύθερο στοματικό που ανακοίνωναν άλλες φορές.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο η Κρυσταλία γνωστή και σαν Ιωάννα.Κοντή,ελαφρώς γεματούλα με μαλλιά καστανά πάνω απο τους ώμους και βυζάρες.Σε κώλο και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο η Σουζάνα,κοπέλα αρκετά γεμάτη απο την μέση και κάτω κυρίως με ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω απο τους ώμους.Σε γυμνό τσιμπούκι.
Στο Κωλοκυνθούς 63 ευθεία μέσα δύο κοπέλες η ώριμη Ελένη απο Λευκορωσία,ψηλή,με ξανθά μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους,κανονικών κιλών.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Μαζί της η μιλφ Όλγα απο το Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος τις πρώτες πρωινές ώρες απο 6.00 έως 12.00.Κοντή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και βυζάρες,ξανθά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Σε γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο σώμα της. Η τρίτη και τελευταία συνεύρεση στην Ελένη που όπως πάντα ήταν άψογη σε όλα.
Στο Καλλέργη 33 κοπέλα ήταν η Ελένη πρώην Χριστίνα μιλφ απο Φωκαίας 25, Ιάσωνος 44,46,Ιάσωνος 20 και πολλά άλλα μαγαζιά.Κανονικών κιλών με ελάχιστα πιασιματάκια κυρίως στα μπούτια και μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.
Καλό Σαββατοκύριακο!

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
Συμπληρωματικά,στο Φυλής 54 άνω,μαζί με τις δύο νέες κοπέλες,ήταν και η παλαιά Γιάννα-από Φυλής 200 πρόσφατα.

Στο ισόγειο,η Έλενα η καστανόξανθη βυζοπιτσιρίκα ενώ στο διπλανό 56 κλασσικά η Νάντια με τον ζουμερό κώλο.
Καποια στιγμη αυτη η Ελενα ειχε δουλεψει στο 56 απογευμα Δευτερας, υπαρχουν κριτικες γι αυτην? Δεν την εχω δει ποτε και τα πρωινα ειναι απαγορευτικα για εμενα οπως και οι πολλες τσαρκες..

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Παίδες, καμιά τίμια μιλφού επιπέδου Αλιόνας από διδύμου δουλεύει σήμερα (σάββατο) μεταμεσονύχτια βάρδια στην φυλής/λιοσσίων κ πέριξ? (όχι μεταξουργείο)
Τι θα μου προτείνατε?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Καποια στιγμη αυτη η Ελενα ειχε δουλεψει στο 56 απογευμα Δευτερας, υπαρχουν κριτικες γι αυτην? Δεν την εχω δει ποτε και τα πρωινα ειναι απαγορευτικα για εμενα οπως και οι πολλες τσαρκες..

Αν και το μέγεθος στήθους της δεν νομίζω να σε ικανοποιήσει,οι 6 πρώτες αναφορές παρακάτω,στο Φυλής 54β,είναι για αυτήν:

Όπως επίσης και η πρώτη αναφορά που υπάρχει στο Χωματιανού 11α εδώ:

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Στο Διδυμου 27 σε ντουέτο η Αλιόνα και η Φωτεινή. Η μιλφ Φωτεινή επιβλητική παρουσία,ψηλή,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Η ώριμη Αλιόνα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αμφότερες.
Στα δέκα λεπτά,η τσατσά δήλωσε οτι κτυπά πόρτα.
Μου άρεσε πολύ σήμερα το πρωί,η Όλγα στο Ρεμούνδου 21 όροφος.Με το κοντό ξανθό μαλλί.Αυτή είναι στανταράκι σου;

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ειδικά στον συγκεκριμένο οίκο,ουδέποτε έχει υπάρξει οποιαδήποτε αναφορά/ανακοίνωση περί συγκεκριμένου/περιορισμένου χρόνου παραμονής της (οποιαδήποτε) κοπέλας στο δωμάτιο.

Το τί πράττουν (άνευ ανακοινώσεως) οι υπηρεσίες από μόνες τους,είναι άλλη ιστορία-η οποία σε τρεις περιπτώσεις κατέληξε (κατόπιν παραπόνων των πελατών) σε αποπομπή υπηρετικού προσωπικού.

Καλό είναι λοιπόν να μη λέγονται παπαριές.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Συμφωνω κι εγω. Μαλιστα χθες το βραδυ ειχα παει να δω τις δυο καινούργιες, τη Μαρια, και την Ολια. Μαζι τους ηταν και η Αλιονα. Η μοναδικη που ηταν στο δωματιο ηταν η Ολια, την οποια περιμεναν αρκετοι συναγωνιστες για να τη δουν, σε σημειο μαλιστα που βαριοντουσαν να περιμενουν, και εφευγαν. Η υπηρεσια ουτε καν ενοχλησε, η να χτυπησει πορτα. Περιμενα σιγουρα πανω από ένα τεταρτο μεχρι να βγει από το δωματιο.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Μου άρεσε πολύ σήμερα το πρωί,η Όλγα στο Ρεμούνδου 21 όροφος.Με το κοντό ξανθό μαλλί.Αυτή είναι στανταράκι σου;
..πολύ ρελαντί,φίλε..η Όλγα από Ρεμούνδου 21..

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..όσο για τα 10 λεπτά για αυτό το σπιτάκι,πράγματι μου φαίνεται παράξενο..

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Σήμερα θα ήθελα να κάνω μια σύγκριση μεταξύ δυο επισκέψεων που είχα , με τελείως διαφορετικές γυναίκες ... γιατί τελικά μετρά και το αποτέλεσμα πόσο ωραία πέρασες ... Δευτέρα βράδυ με την Ήρα Αγκύρας 12 αριστερά , με απλό πρόγραμμα ...πολύ καλή σε όλες τις στάσεις .... με κράτησε να μην χύσω και έκανε το αυτονόητο ακολούθησε τους ρυθμούς μου , καταλάβαινε τη θέλω και ανταποκρινόταν πλήρως..... Χτες το βράδυ στην Αλκιβιάδου 16 δεξιά με την Ντενίς , με φουλ πρόγραμμα εκτός τελειωτικό στο στόμα .... πολύ καλό τσιμπούκι χωρίς , δεύτερη στάση κανονικό , αυτή από κάτω , δεν υπήρχε ανταπόκριση καμία και κάποια στιγμή άρχισε να κουνιέται γρήγορα , για να τελειώσω , κούνια που την κούναγε , τρίτη στάση στα τέσσερα για κώλο , κανονικό σφυροκόπημα δικό μου και αυτή αντίδραση , για να μην τον πάρει όλον , χαμήλωνε το σώμα της , τελικά αλλάζουμε καπότα και τελειωτικό στο στόμα γιατί δεν γινόταν αλλιώς , άντε και πάμε και δώστου να φύγουμε , με το που τελείωσα έφυγε τρέχοντας λες και ήμουν ο κακός ο λύκος που τρώει πουτάνες .... τι να πω ... ελπίζω να βγάλατε τα συμπεράσματα σας .. ευχαριστώ .... καλό βραδύ...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Σάββατο πρωϊνή βάρδια, Φυλής 54 , πάνω !

Η όμορφη ρωσόφωνη Γιάννα από Φυλής 200,
με ...γυαλιά, πολύ σέξυ γραμματέας !  :rockon:

Επίσης δύο νέες ρωσόφωνες,
ΟΜΟΡΦΕΣ και φρεσκότατες !  :rockon:

Πήρα την μία, τη ΜΑΓΙΑ , που χωρίς... να μου κάνει
μάγια , μου έκανε την πούτσα πολύ σκληρή
και έπεσε γαμήσι 3
large_20150619200702_kouverta_vrefiki_agkalias_purly_80x110_nef_nef.jpeg

Δηλαδή τρικούβερτο ! ( μεταφορικά,χωρίς κλινοσκεπάσματα φυσικά)

Παίδες, οι βυζάρες της είναι ΤΟΡΠΙΛΛΕΣ!

περίπου σαν:

51514.jpg

Και η άλλη ( η 3η ) ρωσόφωνη, όμορφη και πρόσχαρη !  :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom