Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 345 άτομα (18 μέλη και 327 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
:vomit:Ξερουμε μιλφ ρωσιδα που να πιανει βαρδια Μεταξι στις 8-9 το βραδυ;

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21
Επειδή τώρα τελευταία ρωτάς για τη μία,ρωτάς για την άλλη,ρωτάς και ξαναρωτάς αλλά τελικά τίποτα δεν μας λες,πήγαινε να τη δεις εσύ ο ίδιος και να μας πεις κιόλας και πως σου φάνηκε.
:orchestra: :kneel: :orchestra: :kneel: :gay: :gay: :gay:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Παω να γιορτάσω τη νίκη με Αννα - Ιλονα, επειδη εχω καιρο να την επισκευτώ ελπίζω να τη βρώ στο πόστο της

:wanker:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Το Μαράκι θα ψωλοχύσουμε από Διδυμου 27. :2on1:
φρεσκαδουρα το μαρακι ,παει για τα πρώτα ηντα
Παω να γιορτάσω τη νίκη με Αννα - Ιλονα, επειδη εχω καιρο να την επισκευτώ ελπίζω να τη βρώ στο πόστο της
:wanker:
παρασκευη επαιζε 3η βαρδια στο 54

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Στο Κολοκυνθούς 38 πάνω η μιλφογκίλφ Ειρήνη και η Λίλη,μια ξανθιά φίλη της που δούλευαν μαζί παλιότερα σε στούντιο και στριπτιζάδικα,καλό κορμί και ωραία κωλάρα,κι αυτή με ακά τελειωτικό,συμπτωματικά την κέρασα τσιγάρο νωρίτερα. Δυστυχώς οι χώροι εγκατελειμμένοι και παρακμιακοί... :(
Στο ισόγειο η Σφακιανή Κρυσταλλία.

PANOS 07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2016
Κριτικές
10
Like
403
Πόντοι
290
φίλε δεν μπορείς να μου πεις κάτι δεν είσαι αντμιτ ούτε βγαίνω εκτός θέματος και τις κριτικές μου γράφω!
χαλαρά φιλάκια και καλά γαμήσια!

Μωρέ μπορεί και παραμπορεί και απορώ μαζί του που ακόμη δεν έχει βρίσει κάποιους σαν εσένα που όχι μόνο δεν προσφέρουν τίποτα αλλά βγάζουν και γλώσσα από πάνω.

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
να δωσω και γω μια πληροφορια. η αλεσια απο φωκαιας 17  παρα τα λεγομενα της  φιλης της της μαριας απο τον ιδιο οικο  οτι σταματησε οριστικα και την εκανε ρουμανια ξαναδουλευει θεσσαλονικη ως σαντρα.τιμη εκκινησης δυστυχως δεν ειναι τα 20 αλλα τα 30που φτανουν μεχρι τα 80 φουλ του κωλου  

Έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που στην Αθήνα δεν έκανε πρωκτικό. Μου έχει πει ότι στη Θεσσαλονίκη το κάνει διότι πληρώνεται με πολλά περισσότερα από τα 20,00 της Φυλής. Πάντως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξανακατέβει για μικρό διάστημα και για εντελώς normal πρόγραμμα.

GODSLEEP

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2016
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
0
Επειδή τώρα τελευταία ρωτάς για τη μία,ρωτάς για την άλλη,ρωτάς και ξαναρωτάς αλλά τελικά τίποτα δεν μας λες,πήγαινε να τη δεις εσύ ο ίδιος και να μας πεις κιόλας και πως σου φάνηκε.

:rockon: :rockon: :rockon:

Φοβερή η λογική ότι για να μιλήσει ο Dig-και μάλιστα σε αυτό το τόπικ-σε κάποιον που παίζει το παιχνίδι των 365 ερωτήσεων πρέπει να είναι τουλάχιστον αντμ.!!!
Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι ο Dig είναι ο μόνος εδώ που δικαιούται για να ομιλεί κάνοντας παρατηρήσεις.

The Bad Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Κριτικές
7
Like
131
Πόντοι
280
Συμφωνω κι εγω. Μαλιστα χθες το βραδυ ειχα παει να δω τις δυο καινούργιες, τη Μαρια, και την Ολια. Μαζι τους ηταν και η Αλιονα. Η μοναδικη που ηταν στο δωματιο ηταν η Ολια, την οποια περιμεναν αρκετοι συναγωνιστες για να τη δουν, σε σημειο μαλιστα που βαριοντουσαν να περιμενουν, και εφευγαν. Η υπηρεσια ουτε καν ενοχλησε, η να χτυπησει πορτα. Περιμενα σιγουρα πανω από ένα τεταρτο μεχρι να βγει από το δωματιο.

Επιβεβαιώνω! :thumbsup:
Το ίδιο βράδυ πέρασα κι εγώ να δω τις δυο καινούριες.
Είδα λοιπόν τη Μαρία και η υπηρεσία μου είπε ότι η Όλια μόλις είχε μπει στο δωμάτιο.

Περίμενα στο σαλόνι μαζί με αρκετούς ακόμη που είχαν φτάσει πάνω από 15 λεπτά,αγανακτήσαμε δηλαδή και δίχως να χτυπήσει πόρτα η υπηρεσία.

Με την ευκαιρία σεβασμό στον Digweed ο καθένας προσφέρει όσο μπορεί αλλά όλους μας έχει βοηθήσει οπότε όχι να του λέμε κι από πάνω αν μπορεί ή δεν μπορεί να μας πει κάτι!
Ήμαρτον δηλαδή!

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Νομιζω ειναι χρεος μας να κανουμε μια κινηση για την προαγωγη του digweed σε πορνορεπορτερ.η πρωτη ψηφος λοιπον ειναι δικη μου και καλειστε να δωσετε και εσεις το υπερ σας.οχι μονο ενημερωνει και με παραπανω πληροφοριες αποτι θα μπορουσε καποιος αλλα κραταει και την ομαλοτητα του νηματος.το εχει αποδειξει και ηρθε η ωρα να παρει τα ευσημα!!!

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
( 21.20 - 22.10 ) Μετά από καιρό,είπα να περάσω από το Μεταξουργείο,για να επιθεωρήσω τους οίκους εκεί,εξ υγειονομικής απόψεως. Καλό σημάδι το ότι οι περισσότεροι ήσαν αν όχι ανακαινισμένοι,τουλάχιστον καθαροί.
Στο Μ.Αλεξανδρου 22  όροφος,το οποίο ηταν από τα δυο –τρια όπου η καθαριότητα δεν ηταν και το δυνατό του σημείο, δούλευαν (9.20 μμ.- δυο κοπέλλες,μια μετρια που δε θυμαμαι το όνομα της ,και η Αλεξια,με καλά προσόντα,αλλά που δεν σαλονάρει με τον αέρα και τά ενδύματα που θ<α της ταίριαζαν.Ψηλη,ξανθιά,αεράτη,γυρω στα 36-38 την εκανα.
Από κει παω στην Κολωνου, μπαινω στα αρχικα ισόγεια ,καποιες νεαρές παχουλές ,ανευ άλλης ιδιαίτερης αξίας.
Στα τριαντάρια ,μπηκα στο τριτο από τη γωνία,στον α όροφο (στον δευτερο δεν ανεβηκα ,παρα τις εκκλήσεις καποιας μυστηριώδους φωνής από μεγάφωνο που ελεγε ‘ελατε και επανω,πολύ καλο σεξ» , η κατι παρεμφερες,που δεν καλοθυμάμαι .
Εκει , δούλευε μια κοπέλλα( ονόματι ΝΙΚΗ)με καταπληκτικο κινηματογραφικο προσωπο, μελαχροινη,πολύ όμορφη στο πρόσωπο,γυρω στα 23 , με καλο σωμα μετριο ύψος ,αρμονικές αναλογιες.εαν τυχαινε να είμαι πούστρα σκηνοθέτης θα ήθελα να καμω μια ταινια μαζι της,ρομαντικού περιεχομένου,με στοιχεία από τον ύστερο νεορρεαλισμο.Ας είναι .
Απεχώρησα ,ομου μετα δεκα περιπου αλλοδαπων,(οι οποίοι, σε ολη την τσαρκα ,οσους συναντησα  στα σαλόνια, ησαν καθαροι και ευπρεπώς ενδεδυμενοι,παρα τους λαικους μύθους  που κυκλοφορουν ).
Στο παραδιπλανο,της Κατερίνας, μου εσερβιρίσθη μια πολύ ωραια κοπέλλα,ψηλη,μελαχροινοκάστανη,με ωραιο προσωπο,που μου θυμισε την παλαιά μοντέλα και (ψευτο) ηθοποιό των αρχων της δεκαετιας του 1970,την Μαρίζα Μπερενσόν.
Διπλα, και παλι κάτουρα,αν και όχι τοσο εμφανή,ισως καθαριζουν λογω των προσφύγων που μενουν στο ξενοδοχειο. Απεναντι ,στο υπογειο του 23,ενεφανίζετο  η –ρωσιδα,κατά τσατσλαν- Γιάννα, ψηλη,,θα ελεγα αρκετα καλης εμφανίσεως,αλλά που περπατά και φερεται ως καράβλαχα της Νοτίου Οσσετίας.
Στριβω αλα γαλλικά και βγαίνω στην Ιάσονος (και όχι Ιάσωνος,που την γραφει  ο Καμίνης η μουσιτσα,και παρασύρει και τους μη ειδικούς).
Εκεί,στο νουμερο 10 η 12,δεν μπορω να πω με σιγουρια,στην αρχη του διαδρομου  αριστερα,(ακολουθει και άλλο μαγαζι στο βαθος ,με φωτεινη επιγραφη ΟΠΕΝ , ηταν  η Λάουρα,μια αρκετα εμφανισιμη μελαχροινη κοπέλλα,με ελληνική προφορά,η τσατσα την ειπε «Ελληνιδα» και μάλλον είναι,διοτι μιλουσε  γνησια ελληνικα,(αλλα και η εμφανισή της ήταν κλασσικά ελληνική) από δυο τρεις φρασεις που εξεστόμισε  όταν βγηκε από το δωματιο.Κοπέλλα ηρεμη και χαλαρη,μαλλο από βδομαδα θα την επισκεφθω.
Να σημειωσω ότι Σαβ/κυρ/κο δεν μπορω να ελθω σε σαρκικη συνάφεια,εκ λογων που αναγονται σε προσωπικές εμπειριες. [στον κύκλο μου το εμφανιζω ως «νηστεια», οποτε με ένα σμπαρο,εχω δυό τρυγόνια]
Στην συνεχεια της Ιάσονος,ειδα ,απεναντι μαλλον από το 30,δε θυμαμαι καλα, μια νταρντανα,γυρω στα 24,με ΚΩΛΑΡΑ, που δουλευε μαζι με μια άλλη,μετρια εκεινη.
Στην Κολωνου στο 47 ,δουλευε  η μονιμη εκει  ΖΑΝΝΑ, η οποία ,για να πω και τη μαυρη αληθεια, παρα την ηλικία της,βαζει κατω πολλές πιτσιρίκες. Με συνεχομενα δωματια !!! η Ζάννα,που εγω την αποκαλω (όπως και την κ. Αντριάνα από Διδυμου και τωρα Κολωνου 23 νυχτερινη) , ΚΥΡΙΑ με κεφαλαία.

Ελπίζω προσεχώς να καμω μια πιο λεπτομερή περιγραφή,σε άλλη τσάρκα μου.Εύχομαι σε όλους καλήν εβδομάδα. Τα καλύτερα έρχονται ,να λέμε ,και θα έρθουν!

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Kαλησπέρα,
Στοχευμένη καταδρομική σε συγκεκριμένα σπιτάκια σε Φυλής και Μεταξουργείο.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο σε ντουέτο η γκράνυ Ελένη σε φουλ,λεπτή αδύνατη με κοντά ξανθά μαλλιά και μαζί της η Αλίνα γεματούλα με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της γνωστή απο τα Ιάσωνος 44&46.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Διδύμου 20 οι καινούριες κοπέλες Αναστασία,γεματούλα με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και Βικτώρια, λεπτή, με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της,νοστιμούλα.Πρόκειται για την Σκάρλετ απο το Φυλής 109Β και με ένα πολύ μικρό πέρασμα αστραπή απο το Διδυμου 27 σαν Νίκα. Η πρώτη συνεύρεση με την Βικτώρια την οποία και έχω στανταράκι. Η Αναστασία σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι ενώ η Βικτώρια κάνει τελειωτικό μόνο στο σώμα της. Η Βικτώρια τώρα θα εργάζεται σε αυτό το μαγαζί για όσοι την ψάχνουν.
Στο Διδύμου 22 αλυσίδα με το 20 και εδώ δύο κοπέλες η πρώτη η Πωλίνα,λεπτή με λίγα πιασιματάκια και μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της και η δεύτερη η καινούρια κοπέλα Νάτη που γράφηκε κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μαλλιά ξανθά προς το καρέ.Πρόκειται για την Πωλίνα επίσης απο το Φυλής 109Β. Πάντως εχθές το απόγευμα που είχα ξαναπεράσει σαν Νάτη είμαι σίγουρος πως μου είχαν παρουσιάσει διαφορετική κοπέλα.
Στο Διδυμου 27 σε ντουέτο η Αλιόνα και η Φωτεινή. Η μιλφ Φωτεινή επιβλητική παρουσία,ψηλή,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Η ώριμη Αλιόνα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αμφότερες. Το απόγευμα θα συνεχίσουν οι δύο καινούριες Όλια και Μαρία.
Στο Αλκιβιάδου 16Α το ντουέτο Ισαβέλα και Νάντια.Η Ισαβέλα νταρντάνα,με πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της για την οποία δεν θυμάμαι πρόγραμμα και η Νάντιά με πιασιματάκια και καστανόμαυρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους σε φουλ πρόγραμμα.Η γνωστή κοπέλα απο Αγκύρας 12 αριστερά και πριν πολλά χρόνια σαν Τίκα στο Αχιλλέως 48 στον ημιόροφο.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο το δίδυμο Ναταλία και Βικτώρια, η πρώτη ώριμη Ρωσόφωνη,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μακριά ξανθά μαλλιά.Τουρλώνει πάντα την κωλάρα στο σαλόνι. Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η δεύτερη γεμάτη,με ξανθά μαλλιά σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο σε ντουέτο η Βερόνικα και η Ρωξάνη.Η πρώτη με ξανθά μαλλιά προς το καρέ,κανονικών κιλών με πιασίματα.Με περάσματα απο Ρεμούνδου 21 όροφος, Καλύμου 48 όροφος,Αγκύρας 12 αριστερό. Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και νομίζω και κώλος.Η Ρωξάνη μιλφ κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μαλλιά ξανθά πιασμένα σε αλογοουρά.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 ήταν η Ρωσόφωνη μιλφ Βίκη,γεματούλα με μαλλιά καστανά προς το καρέ και αυγουλωτά μάτια.Παλιά καραβάνα η συγκεκριμένη.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Εναλλάσεται και με τα Κολωνού 45.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο η Μαρία,μιλφ Ρωσόφωνη,γεματούλα με καστανά σγουρά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και βυζάρες.Με ξεκίνημα από Αχαρνών 85 σαν Μαρίνα. Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα της. Η δεύτερη συνεύρεση έγινε εδώ και ήταν επίσης πολύ καλή.
Στο Κολωνού 48 σε ντουέτο δύο κοπέλες.Η πρώτη η μιλφ και παλιά καραβάνα Άννα.Πρόκειται για κοπέλα με πιασιματάκια και ξανθά μακριά μαλλιά.Είχε ξεκινήσει πριν μία επταετία περίπου σαν Χριστίνα στο Μονής Προδρόμου και έκτοτε εργάστηκε σε πολλά μαγαζιά κυρίως Μεταξουργείο.Μαζί της η Άντζελα, όχι η γνωστή που απουσιάζε αλλά μία άλλη κοπέλα που έχω πετύχει να εργάζεται και στα Κολωνού 53, ΜΑ 15. Με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό και οι δύο κοπέλες κατόπιν συνεννόησης.
Στο Κολωνού 47 στον όροφο η υπέρβαρη μιλφ Τζούλια.Αρκετά βαριά κατασκευή,με μακριά καστανά μαλλιά.βυζάρες.Σε γυμνό τσιμπούκι.
Στο Κολωνού 45 αριστερά και ευθεία μέσα στο διάδρομο η μιλφ Βίκη πρώην Λολίτα,ψηλή,κανονικών κιλών με μακριά μαύρα μαλλιά τα οποία και είχε πιάσει πάνω. Στο δεξιό μαγαζί η Μαρία μία γεματούλα με μαλλιά καστανόμαυρα πιασμένα αλογοουρα σε κανονικό.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο σε ντουέτο οι μιλφ Φωτεινή και Σιμόνα.Η πρώτη γεματούλα με καρέ καστανά μαλλιά και η δεύτερη κανονικών κιλών με μακριά μαύρα μάλλια.Η Σιμόνα έχει εργαστεί και στα Κολωνού 48,53.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι η πρώτη ενώ η δεύτερη δεν κάνει τελειωτικό.
Στο Κολωνού 15 στο αριστερό η Ρωξάνη,κοπέλα ελαφρώς γεμάτη με μαλλιά καστανόξανθα πάνω απο τους ώμους.Απλό.
Στο Κολωνού 15 στο δεξιό σε ντουέτο η Κορίνα και η Ναταλία.Η πρώτη γεματούλα,παλιά καραβάνα,με βυζάρες και ξανθά μαλλιά αφανέ.Εργαζόταν κυρίως στο Κολωνού 11 υπόγειο.Η δεύτερη λεπτή,αθίγγανη με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Έχει εργαστεί και σαν Μόνικα στα Κολωνού 27 ισόγειο,Κολωνού 11.'Εκανε και ένα πέρασμα ανεπιτυχές απο το Φυλής 59 αλλά δεν άντεξε τον ανταγωνισμό.Σε απλό ενώ η Κορίνα κάνει και ισπανικό.
Στο Ακομινάτου 2 στο ισόγειο η Χριστίνα η κοπέλα που εργαζόταν και στον όροφο ο οποίος παραμένει κλειστός. Κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της.Αυτή την αφορά ανακοινώθηκε νορμάλ σεξ και όχι ελεύθερο στοματικό που ανακοίνωναν άλλες φορές.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο η Κρυσταλία γνωστή και σαν Ιωάννα.Κοντή,ελαφρώς γεματούλα με μαλλιά καστανά πάνω απο τους ώμους και βυζάρες.Σε κώλο και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο η Σουζάνα,κοπέλα αρκετά γεμάτη απο την μέση και κάτω κυρίως με ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω απο τους ώμους.Σε γυμνό τσιμπούκι.
Στο Κωλοκυνθούς 63 ευθεία μέσα δύο κοπέλες η ώριμη Ελένη απο Λευκορωσία,ψηλή,με ξανθά μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους,κανονικών κιλών.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Μαζί της η μιλφ Όλγα απο το Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος τις πρώτες πρωινές ώρες απο 6.00 έως 12.00.Κοντή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και βυζάρες,ξανθά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Σε γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο σώμα της. Η τρίτη και τελευταία συνεύρεση στην Ελένη που όπως πάντα ήταν άψογη σε όλα.
Στο Καλλέργη 33 κοπέλα ήταν η Ελένη πρώην Χριστίνα μιλφ απο Φωκαίας 25, Ιάσωνος 44,46,Ιάσωνος 20 και πολλά άλλα μαγαζιά.Κανονικών κιλών με ελάχιστα πιασιματάκια κυρίως στα μπούτια και μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.
Καλό Σαββατοκύριακο!

Μπράβο στον professorx για την ενημέρωση...επίσης για Ισαβέλλα Α16 έχει τύχει να την πάρω μερικές φορές δίνει κώλο αλλά πίπα μόνο με καπότα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Μάγκες , σήμερα έκανα μια τσάρκα και πέρασα πρώτα στην
πρωϊνή βάρδια με Αντζελίνα στο Φυλής 84. Πολύ όμορφη,
βέβαια τυπική, αλλά έχει ξανθά μαλλιά ωραία ( βαμένα )
και είπα να πάρω πρωί ...ξανθομαλλούσα.

Μετά πέρασα στο Φυλής 54 το απόγευμα ισόγειο, και είδα τη Μάγια
μια ρωσόφωνη, με καμπύλες νέα φλογερή σαν πίνακας του
γάλλου ζωγράφου  Renoir

7a62460e885d986d2553005cc8486d75.jpg

Βυζιά τορπίλλες, η Μάγια !  :rockon:
Της εταιρείας βυζομπαλλάρεν !  :rockon:
%CF%84%CE%BF%CF%81%CF%80%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CF%82-24243532.jpg

Δεν πέρασα, διότι είχα πάει στην Αντζελίνα πρώτα,
αλλά προσεχώς θα την ξαναπάρω ( την έχω πάρει).

Μετά πήγα στο Μετάξι ( απογευματινή βάρδια).
Στο Ιάσωνος 27 στο υπόγειο ήταν η Τζώρτζια από Ρουμανία
ψηλή με ωραίο σώμα σφιχτό χωρίς καθόλου ψωμάκια- κυτταρίτιδα.
Τα στούντιο καλλονής -αδυνατίσματος θα χρεωκοπούσαν
αν οι γυναίκες είχαν τέτοιο σώμα.
Πρόσωπο πολύ συμπαθητικό και σοβαρό.
Μέσα στο δωμάτιο, μοσχομύριζε μπανιαρισμένη.
Την γάμησα με πολύ κέφι !  :rockon:
Μου θυμίζει στο πρόσωπο την ηθοποιό Μαίρη Βιδάλη !  :rockon:

Τέλος πήγα στο Ιάσωνος 20, να δω την Κορίνα.
Πολύ γλυκειά κοπέλα !
Όμορφη καστανή με πράσινα - καφέ  μάτια, πολύ
ωραίο δέρμα, και απαλή.
Πέρασα, παρότι είχα γαμήσει και ξαναγάμησα.
Στενό μουνί !  :rockon:
Κατόρθωσα και τελείωσα για 3η φορά !  :rockon: :rockon:
Λόγω στενότητας !  :rockon:
Σε κάτι βίντεο στο γιουτιουμπ, που τα κατέβασαν
υπήρχαν φωτό της Κορίνας, αλλά είναι
πιο εμφανίσιμη από κοντά.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ούτε ξέρω, ποιός τα ανέβασε.
Μια προειδοποίηση  : Μην ξαναποστάρεις οφτόπικ στο νήμα
αυτό, διότι θα μιουταριστείς.

Σκάσε μωρή λουλού...

Προειδοποιείς κιόλας, Βλακόφατσα.

Πιο Πίκερ, πεθαίνει...

(πάτα το ρουφιανόκουμπο)

liakouridis777

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2016
Κριτικές
2
Like
25
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές
Ξέρουμε για την ολγα με κάτι γυαλάκια από κολλωνου που δουλεύει και σε πια βάρδια γιατί το χω χάσει το κορίτσι αυτό  :fuck2: :wanker:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom