η Ευαρα ειναι μακραν η καλυτερη τσατσα και για πολλους η εικονα της ειναι συνδεδεμενη με την ιδια την ιστορια της φυλης μιας και τη βλεπεις εκει για πανω απο 20 χρονια σε καθημερινη βαση
Ασε που μεχρι πριν μια δεκαετια (αντε πενταετια) ηταν κρυφος ποθος για πολλους χυστες μιας και ηταν πιο καβλιαρα απο τις κοπελες που παρουσιαζε
Η Εύα τους αληθινούς άντρες τους αγαπάει και τους φροντίζει. Είναι ωραία κυρία, εκεί που χρειάζεται είναι ειλικρινέστατη (με έχει σώσει από ύφαλους!) και έχει καλή ψυχή. Ομιλώ εκ πείρας!
Στο Λεωνίδου 28 πάνω η καστανόξανθη milf Ρωσίδα Ρίτα με σχετικά στεγνά πόδια και ελαφρώς γεμάτη κοιλίτσα,ενδιαφέρουσα περίπτωση μού φάνηκε.Η Ανίτα από το Σάββατο το απόγευμα στο πόστο της.
Στο Ιάσονος 2 πάνω η επιστροφή της πληθωρικής ξανθιάς μιλφογκίλφ Μαργαρίτας,επέστρεψε ανανεωμένη και μαυρισμένη από διακοπές στην Ερυθρά Θάλασσα,μια άψογη και πάλι σε όλα συνεύρεση!
Αυτή την εντύπωση έχω και γω.Οτι είναι καλή και ευγενική η Εύα.Τώρα,δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη τσατσά.
Αλήθεια,ήταν ιερόδουλη στα νιάτα της;Δηλαδή μόνο τους μαλακομπεμπέδες παιδεύει; Για να δώσουμε μια εξήγηση στις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις.
Στο Ιάσονος 2 πάνω η επιστροφή της πληθωρικής ξανθιάς μιλφογκίλφ Μαργαρίτας,επέστρεψε ανανεωμένη και μαυρισμένη από διακοπές στην Ερυθρά Θάλασσα,μια άψογη και πάλι σε όλα συνεύρεση!
Και μου ελεγε η ζηλιαρα τι ωραιο "παιδι" που εισαι (42) και κατι τετοια την τελευταια φορα!!! Θα της την πεσω ετσι για να δω και εγω ποσο καλη κυρια ειναι!!!