Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 348 άτομα (38 μέλη και 310 επισκέπτες)

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
η Ευαρα ειναι μακραν η καλυτερη τσατσα και για πολλους η εικονα της ειναι συνδεδεμενη με την ιδια την ιστορια της φυλης μιας και τη βλεπεις εκει για πανω απο 20 χρονια σε καθημερινη βαση  :rockon:

Ασε που μεχρι πριν μια δεκαετια (αντε πενταετια) ηταν κρυφος ποθος  :fuck1: :pipa1: για πολλους χυστες μιας και ηταν πιο καβλιαρα απο τις κοπελες που παρουσιαζε

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Αυτή την εντύπωση έχω και γω.Οτι είναι καλή και ευγενική η Εύα.Τώρα,δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη τσατσά.
Αλήθεια,ήταν ιερόδουλη στα νιάτα της;
Η Εύα τους αληθινούς άντρες τους αγαπάει και τους φροντίζει. Είναι ωραία κυρία, εκεί που χρειάζεται είναι ειλικρινέστατη (με έχει σώσει από ύφαλους!) και έχει καλή ψυχή. Ομιλώ εκ πείρας!
Δηλαδή μόνο τους μαλακομπεμπέδες παιδεύει;  :think:  Για να δώσουμε μια εξήγηση στις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Στο Λεωνίδου 28 πάνω η καστανόξανθη milf Ρωσίδα Ρίτα με σχετικά στεγνά πόδια και ελαφρώς γεμάτη κοιλίτσα,ενδιαφέρουσα περίπτωση μού φάνηκε.Η Ανίτα από το Σάββατο το απόγευμα στο πόστο της.
Στο Ιάσονος 2 πάνω η επιστροφή της πληθωρικής ξανθιάς μιλφογκίλφ Μαργαρίτας,επέστρεψε ανανεωμένη και μαυρισμένη από διακοπές στην Ερυθρά Θάλασσα,μια άψογη και πάλι σε όλα συνεύρεση!

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Αυτή την εντύπωση έχω και γω.Οτι είναι καλή και ευγενική η Εύα.Τώρα,δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη τσατσά.
Αλήθεια,ήταν ιερόδουλη στα νιάτα της;Δηλαδή μόνο τους μαλακομπεμπέδες παιδεύει;  :think:  Για να δώσουμε μια εξήγηση στις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις.

Η Εύα ανέκαθεν δουλεύει ως υπηρεσία και ποτέ δεν έχει δουλέψει ως κοπέλα. Είχα γνωρίσει και τη μητέρα της και ήταν πολύ ευγενική κυρία.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.908
Πόντοι
736
Στο Ιάσονος 2 πάνω η επιστροφή της πληθωρικής ξανθιάς μιλφογκίλφ Μαργαρίτας,επέστρεψε ανανεωμένη και μαυρισμένη από διακοπές στην Ερυθρά Θάλασσα,μια άψογη και πάλι σε όλα συνεύρεση!

Ω ναι έτσι είναι συναγωνιστή  με πρόλαβες!!! :hi:   Τιμήθηκε δεόντος.  :wanker:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Ροντίκαααααα
Μην ξεχνιόμαστε...

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Η Εύα ανέκαθεν δουλεύει ως υπηρεσία και ποτέ δεν έχει δουλέψει ως κοπέλα. Είχα γνωρίσει και τη μητέρα της και ήταν πολύ ευγενική κυρία.
Είσθε οικογενειακοί φίλοι η απλώς έτυχε να τη γνωρίσεις;  :hi:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Μεσημεριανη απροσμενη συναντηση με ρωσ. παγκ-Αλισια,στο Ι-46β'. Με πολλα θετικα βαιμπς'
μεσα στο δωματιο.Περασα για μια επαναληπτικη συνεδρια.  :sunglasses:

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21
Και μου ελεγε η ζηλιαρα τι ωραιο "παιδι" που εισαι (42) και κατι τετοια την τελευταια φορα!!! Θα της την πεσω ετσι για να δω και εγω ποσο καλη κυρια ειναι!!! :orchestra:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Οι αντρες εργαζονται και γυναικες λιαζονται

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
"ΠΕΙΣΜΩΣΕ!"
Τελικα τη στοφα του αρχηγου οσο και να τη θαβεις βγαινει στην επιφανεια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom