Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 266 άτομα (20 μέλη και 246 επισκέπτες)

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
Από την ζήλια τους το κάνουν που τους παρατησανε και πήγανε αλλού να γαμηθουν... Γενικά η ονομασία τσατσά τσάτσος γι'αυτό τους έχει δοθεί.. Είναι μεσ'την πουστιά,στην ρουφιανιά,στην βρωμιά και στην κλεψιά...

αυτο ειχα αρχισει να καταλαβαινω και εγω χθες παντως εκνευριστικα με τον τσατσο γιατι βγηκε μαλακας και επεμενε σε κατι ατοπο, ας ελεγε απο την αρχη δεν ξερω δεν θα ηταν κακο

Όπως επίσης έχω καταλήξει ότι κάποιες τσατσάδες δεν γουστάρουν όταν καταλάβουν ότι η κοπέλα περνάει με τον πελάτη παραπάνω καλά από το... επιτρεπτό,χτυπάνε λυσσασμένα και με μίσος την πόρτα!Ο ορισμός του κομπλεξισμού...  :idiot:

μου εχει τυχει να ανοιξει η τσατσα την πορτα και να βριζει την κοπελα στα ρωσικα η ουκρανικα δεν ξερω και να κλεισει ξανα την πορτα.
μετα η κοπελα μου ειπε οτι της το εκανε παντα αν ακουγοταν για πολυ ωρα.
φοβοταν λεει μην καυλωσει κανονικα :S

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
Ξέρετε τι σκέφτομαι , μια πουτάνα αν μίνιμου παίρνει την ήμερα στη βάρδια της 4 άτομα , πόσα είναι το μήνα αν βγάλουμε 3 μέρες που έχει τα ρούχα της και 4 μέρες ρεπό σύνολων 7 μέρες , επομένως μένουν 24 μέρες χ 4 = 96 , επί έντεκα μήνες βάζω και άδεια ένα μήνα = 1056 άντρες έχει πάρει το χρόνο . Εμείς τώρα , αν το κάνουμε 3 φορές την εβδομάδα είναι καλή επίδοση , βέβαια μου έχει συμβεί να το κάνω και πέντε φορές άλλα την επομένη βδομάδα μπορεί μία η και καθόλου , για κάποιους πιο νέους και δυναμικούς τέσσερις φορές την εβδομάδα , όπως και να έχει είμαστε σε απόδοση συγκριτικά με τις πουτάνες περίπου το ένα τρίτο . Μεγάλη αδικία ρε γαμώτο . Κάποιος πρέπει να εφεύρει το χάπι της ικανοποιήσεις χωρίς να χύνουμε και της συνεχούς στύσης να έρθουν κάποιες ισορροπίες και άντε για να ανέβουνε λίγο πιο πολύ και τα μπουρδέλα γιατί πάνε κατά διαόλου.
φιλε δεν χρειαζεται χαπι  για αυτο απλα μια μια επεμβαση γι α να βαλεις μια ενδοπεικη προθεση κ μπορεις να γαμας 24ωρες το 24ωρο 365 το χρονο χυσεις δεν χυσεις!!!

Συνημμένα

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    3,2 KB · Εμφανίσεις: 34

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Το Διδυμου 27 δεν ειναι τοσο ωραιο σπιτι οπως το 22 ουτε εχει τοσο καλα στρωματα ενω στο δωματιο που περασα η πορτα δεν εκλεινε απο μεσα χωρις να βαλω το συρτη.Η νικα ειναι οπως τη περιεγραψε ο Digweed...στο σκοταδι δε δειχνει την ηλικια της αλλα αν τη προσεξουμε πιο καλα πρεπει να κοντευει τα 40..ειναι λεπτη και αδυνατη με 2 αρια λιγο νερουλα βυζια.Δε μιλαει ελληνικα και η καταγωγη της ειναι απο το λενινγκραντ οπως μου ειπε.Απο εδω και μονο καταλαβα οτι ειναι της παλιας αριστερης σχολης η δεν ειναι καθολου απο τη ρωσια και μαλλον για μολδαβη τη κοβω.Στο μπουτι απο την εξωτερικη μερια εχει ενα μεγαλο μαυρο σημαδι η ελια οπως η σκαρλετ απο το 109.Οταν το ειδα φοβηθηκα οτι θα φαω καμια φολα οπως και με εκεινη πριν 2 βδομαδες.
Με ρωτησε αν θελω προφυλακτικο στη πιπα και της ειπα οχι.Σκουπισε με μωρομαντηλο και αρχισε να κανει κατι που δεν ηταν πιπα αλλα απλως ακουμπουσε με το στομα το κεφαλι και εμενε εκει.Της εδειξα πως γλυφωντας το δαχτυλο μου και στη συνεχεια το ρουφαγα μπας και παρει μπρος.
Δυστηχως δε το ειχε καθολου και της ζητησα να βαλει προφυλακτικο,το εβαλε με χερι και με στομα μαζι.Αλλαξαμε τρεις στασεις και στο σεξ αν και δεν ειχε καποια συμμετοχη που θα τη θυμαμαι εδειχνε να αντεχει και να μην εχει αχγος με το χρονο.Το μουνακι της ηταν στεγνο με ζαρΟμενα κρεμαστα μουνοχειλα.Τελειωσα σε πλαγιαστη και καπως αβολη σταση απλα επειδη βαρεθηκα να καθησω αλλο μαζι της.Με φιλησε σταυρωτα και εφυγε.Αν η διδυμου εχει τη φημη του δρομου με τα καλυτερα στοματικα, κοπελες σαν τη νικα δε θα επρεπε να δουλευουν εδω αλλα σε καποιο αλλο πεζοδρομο που λεγεται ιασωνος.Δεν εβγαλε ξυνιλα ουτε ειχε υφος απλα ειναι προφανες οτι δε κανει η δε θελει αυτη τη δουλεια.
Οταν βγηκα η υπηρεσια με ρωτησε πως ηταν και της εδειξα πως εκανε πιπα..μου ζητησε συγγνωμη επειδη δε περασα καλα.
Φίλε spiderdom βάση των περιγραφών σου πρέπει να πήρες ξανά την Σκάρλετ. Η μεγάλη ελιά στον μηρό είναι χαρακτηριστικό σημάδι αναγνωρίσεως. Την κοπέλα αυτή την Παρασκευή που μας πέρασε την είχα δει πλάτη και μου είχε φανεί πολύ γνωστή.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.023
Πόντοι
46.232
πριν από λίγο μετά από βόλτα
Ιωαννίνων 3 ισόγειο Αννα ξανθιά κοντουλα με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 20 ευρω, ακα στα 30 ευρώ, ττιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Δεύτερη βάρδια:

-Διδύμου 20 μια καινούργια Αναστασία χοντρούλα, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα. Όταν εξήλθε εκ του δωματίου μας πήρε μια έντονη εσάνς χυσίλας.

-Διδύμου 22 η Πωλίνα με τα μαύρα ζαρτιερικά.

-Φυλής 109 η ξανθούλα Ζάνα.

-Φωκαίας 19 Αλίσια πιπινάκι όμορφο με φουλ πρόγραμμα, ελεύθερο στοματικό+κώλο.

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21
Όπως επίσης έχω καταλήξει ότι κάποιες τσατσάδες δεν γουστάρουν όταν καταλάβουν ότι η κοπέλα περνάει με τον πελάτη παραπάνω καλά από το... επιτρεπτό,χτυπάνε λυσσασμένα και με μίσος την πόρτα!Ο ορισμός του κομπλεξισμού...  :idiot:
Αυτο που μου εκανε η ηλιθια Ευα που και καλα δεν χτυπαει πορτες με την αγαπη μου την Μαρη!!!            Μωρακι μου μη φοβασαι οταν ερθω θα σου γλυφω το μουνακι και ας φωναζει απ εξω η τρελη!!!

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Ενημερωση από τη δευτερη(απογευματινη) βαρδια της Μεταξουπολης :

Στην Ιασωνος

43 ισογειο : Μαρια, και Χριστινα. Αθιγγανες.
46 αριστερα : Η Φελιτσια. Από το ανακτορο Κολωνου 23.
46 δεξια : Η Λαουρα, η ασπρουλιαρα.
46 οροφος : Η μιλφ Αλιονα, και η βουβαλιτσα Ρενατα. Αμφότερες ξανθιες.
44 αριστερα : Η Μαρια, η φυλακοβια.
44 δεξια : Η Μιρελλα, από το Φωκαιας 25 προσφατα.
37 ισογειο : Η ξανθια Ανκα.
37 οροφος : Η Συλβανα.
36(πρωην κοτετσι): Η Ελενα, από Μεγαλου Αλεξανδρου 28(τα δυο δεξια).
33 οροφος : Η Μαρια, το χαμογελαστο ξωτικουλι.
31 υπογειο : Σοφια, και Μαρινα. Αθιγγανες.
31 δεξια : Η Τζέσικα  :kissass:
31 hostel: Η Μονικα/Αλεξανδρα.
30 υπογειο : Η γκιλφ Σουζανα.
30 οροφος : Η Χριστινα η "σπανιολα", και η Αλινα, η καστανοξανθη γεματουλα.
27 υπογειο : Η Νατασα, η ξανθια ρωσιδα από Ιασωνος 19 οροφο, παλαιοτερα, και από Ιασωνος 37 οροφος, προσφάτως.
20Γ ασανσέρ : Η Τζωρτζιαννα, η κοντη νοστιμουλα πιτσιρικα.
20Β οροφος : Η Μαρια, η μελαχρινη κοπελα με το ωραιο στηθος.
20Α ισογειο : Η Κορινα, και η ξανθια Τζωρτζιαννα(πρωην Χριστινα).
19 ισογειο : Η Ντιανα, η βυζοπιτσιρικα.
19 οροφος : Η Νικολ, ο μικρος βουζας.
10 ισογειο(Μετα τις 9): Η Αλεξανδρα,η χοντρουλα από το πανω οροφο.
10 οροφος(Μετα τις 9): Η Μανταλενα. Ξανθια αθιγγανη.

Στην Κολωνου

11 ισογειο : Η Αννα, η skinny κοπελα.
11 οροφος : Η Ντιανα.
11 υπογειο : Η Αννα, ένα καινουργιο ξανθο πιπινι.  :kissass:
15 αριστερα : Η Ρωξαννη.
15 δεξια : Η Αννα η "φρυδατη", και η πολύ αδυνατη Ναταλι(πρωην Μονικα).
23 ανακτορο : Η Νικη, και η Μελισσα. Από Κολωνου 32Α αμφότερες.
23 υπογειο : Η Γιαννα, από Ιασωνος 10 ισογειο.
27 οροφος : Η γεματουλα Φωτεινη.
27 υπογειο : Αλινα, Φλωρα, και Μιρελλα. Οι δυο πρωτες για κλωτσιες, και η τριτη απλα συμπαθητικη.
27 ισογειο : Αννα. Αθιγγανη, με πολύ ωραιο στηθος, και συμπαθητικο προσωπο, και ωραιο σωμα.
30Α ισογειο : Η ξανθια Ηλεκτρα.
30Β, 1ος : Η Νικη.
30Β, 2ος : Η Βικτωρια.
32Γ υπογειο : Η Νικη(πρωην Βικτωρια).
32Α ισογειο : Η Μαρια(όχι η λατιν). Σκουροδερμη, από τα Ιασωνος 30, και 33.
45 διαδρομος : Η μιλφ Βικυ.
45 διαδρομος, μεσαιο : Η Ειρηνη. Μπαζοκατασταση.
45 δεξια : Η Μονικα. Μελαχρινη χοντρουλα πιτσιρικα.
53 ισογειο : Η Παολα.

Στη Μεγαλου Αλεξανδρου

15 ισογειο : Ευα, και Στελλα. Μπαζα.
22 ισογειο : Ειρηνη, και Μαρινα. Αξιοπρεπείς.
22 οροφος : Αλεξια(αξιολογη), και Αντζελα(μπαζο).
25 δεξια : Βικυ(Ανθουλα).
25 αριστερα : Βαλερια. Πολύ αδυνατο τσιγγανακι.
28 αριστερα : Ντινα η "σπανιολα". Μπορει και "σπανιολος"......
28 δεξια : Η Αλινα(πρωην Λαβινια).
28 δεξια-δεξια : Η Κατερινα. Μπαζο.

Στη Κεραμεικου

13Γ υπογειο : Η Χριστινα. Μελαχρινη με ωραιο κορμι, και καλο προσωπο. Γυρολόγος.
15 οροφος : Η Μπελλα. Μπαζο.
15 ισογειο : Η Αιμιλια. Μελαχρινη νταρντανα.

Στη Λεωνιδου

6 οροφος : Η Ιονελλα.
28 ισογειο : Η Κατερινα. Αθιγγανη. Ο οροφος κλειστος.

Δεληγιωργη 39 : Η Αντρεα. Η χοντρουλα γυρολόγος.

Καλλεργη 33 : Η Αντριαννα, από Ιασωνος 19 οροφος.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Φίλε spiderdom βάση των περιγραφών σου πρέπει να πήρες ξανά την Σκάρλετ. Η μεγάλη ελιά στον μηρό είναι χαρακτηριστικό σημάδι αναγνωρίσεως. Την κοπέλα αυτή την Παρασκευή που μας πέρασε την είχα δει πλάτη και μου είχε φανεί πολύ γνωστή.
οχι καμια σχεση με τη σκαρλετ..εχουν ακριβως το ιδιο σημαδι στο μηρο αλλα η νικα ειναι αρκετα πιο εμφανισιμη και πιο νεα.Ισιο μαλι η νικα σπαστο η σκαρλετ.Τα δυο μαγαζια δε συνεργαζονται μεταξυ τους ουτε ανταλασουν κοπελες.Δεν εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε που πηγα με τη σκαρλετ ..θα τη θυμομουν μετα τη φολα που ειχα φαει.Πηγαινε να τσεκαρεις και εσυ αλλα δε νομιζω να εχω κανει τετοιο λαθος..ολο το πακετο και η συμπεριφορα ηταν διαφορετικη.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Πρωινή βόλτα
Διδύμου 22 Πωλίνα φρεσκολουσμένη και η Νάτη, ξανθιά μπαμπάτσικη.
Διδύμου 20 Αναστασία και Ντιάνα, μαυροτσούκαλη μιλφ δήθεν από Σεβία. Ατσούμπαλο σώμα. Τελειωτικό στο στόμα.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
επίσης η καινούργια η Ναταλί στο Αχιλλέως και Μαραθώνος. Την είδα χτες απόγευμα. Αυτή είναι 18 σίγουρα. Αδύνατο πιπίνι, μαύρο μαλλί με αφέλεια. ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος ανακοινώθηκε.
Δεν έχει αξιοπρεπές βυζί.
Μικρό και πεσμένο.
Το δικό μου είναι καλύτερο.

drifuckalot

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
45
Πόντοι
0
παιδία γνώριζει κάνεις αν δούλευει σήμερα η Σάρα και τι ώρα στο φυλής 65 β? επίσης γνωρίζετε αν ισχύει ότι δίνει κώλο? τέλος αν δεν δουλεύει σημέρα ξέρετε πότε ξαναδουλεύει?

drifuckalot

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
45
Πόντοι
0
Πρωινή βόλτα
Διδύμου 22 Πωλίνα φρεσκολουσμένη και η Νάτη, ξανθιά μπαμπάτσικη.
Διδύμου 20 Αναστασία και Ντιάνα, μαυροτσούκαλη μιλφ δήθεν από Σεβία. Ατσούμπαλο σώμα. Τελειωτικό στο στόμα.
μέχρι τι ώρα η Πωλίνα?

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν λίγο στην Ιάσωνος...

Ιασ.43:
Η Μαρία Ιζαμπέλα η μελαχρινή κοντή πιτσιρίκα με το ωραίο αδύνατο σώμα και η Χριστίνα η καστανόξανθη τσιγγανοκατάσταση-αρκετά αδύνατη κι αυτή.

Ιασ.46 αριστερά:
Η Μαρία η μελαχρινή ζουμπουρλή μιλφ με τα σκιστά μάτια.

Ιασ.46 δεξιά:
Η Λάουρα,η καστανή ασπρουλιάρα Μολδαβοπιτσιρίκα

Ιασ.46 όροφος:
Η Αλιόνα η ξανθιά ψηλή μιλφ με το γεμάτο κορμί και η Μαρία,μελαχρινή μιλφ με όμορφο πρόσωπο και σώμα με ωραία πιασιματάκια.

Ιασ.44 αριστερά:
Η Μαρία η φυλακόβια.

Ιασ.44 δεξιά:
Η Αλεξάνδρα,η ξανθιά ψηλή γεμάτη με το θηλυκό πρόσωπο-και το πεσμένο στήθος.

Ιασ.37 ισόγειο:
Η Ειρήνη η μελαχρινή τσιγγανοΡουμάνα με το γεμάτο στήθος και την κωλάρα.

Ιασ.37 όροφος:
Η Ροζαλίντα.Η γνωστή μελαχρινή μιλφ με το συμπαθητικό βλαχοπρόσωπο επέστρεψε ύστερα από πολύ καιρό.
Κλασσικά με πρωκτικό.

Ιάσ.36:
Η Ρίτα η ξανθιά μιλφ με το θηλυκό πρόσωπο και το καλό ζουμερό κορμί-η γνωστή και από Βέργας 6 υπόγειο τελευταία.

Ιασ.33:
Η Μαρία η λάτιν,η μελαχρινή πιτσιρίκα με το όμορφο σχιστομάτικο πρόσωπο-καλό σώμα και αρχίζει να ξανακάνει λάτιν κώλο.

Ιασ.31 υπόγειο:
Μαρίνα,μελαχρινή μιλφ,με πολύ μέτρια φάτσα και σώμα με πιασίματα.

Ιασ.31 νέο:
Η Ελένη Πετράκη,μελαχρινή με προστυχόφατσα και ωραίο ψιλοζουμερό κορμί και η Χριστίνα,μελαχρινή με όμορφο πρόσωπο και πολύ καλό αδύνατο σώμα.

Ιασ.31 χόστελ:
Κλασσικά η Μόνικα,η μπάνικη μελαχρινή Ρουμανοπιπίνα με το ωραίο κορμί.

Ιασ.30 υπόγειο:
Κλασσικά η Τζώρτζια η ξανθιά χοντρή με το μουστάκι-και το πρωκτικό.

Ιασ.30 όροφος:
Αλίνα,καστανόξανθη άσχημη με ατσούμπαλο κορμί.

Ιασ.27:
Η Ναταλί,το μελαχρινό σκουρόδερμο και πολύ αδύνατο κοριτσάκι με το γλυκό κοριτσίστικο πρόσωπο.

Ιάσ.20 αριστερά:
Γιάννα,η ζουμερή κοκκινομάλλα μιλφ-η γνωστή από το Κολωνού 23 υπόγειο.

Ιασ.20 όροφος:
Η ξανθιά γυρολόγος Αντελίνα με το θηλυκό πρόσωπο και το ωραίο σώμα.

Ιασ.20 δεξιά:
Τζωρτζιάννα,κοντή μελαχρινή με νμέτριο πρόσωπο αλλά με καλό σώμα,ελαφρώς ζουμερό.

Ιασ.19 ισόγειο:
Η Ντιάνα η κοντή μελαχρινή βυζοπιτσιρίκα με το νόστιμο πρόσωπο.

Ιασ.10:
Στο ισόγειο,η μελαχρινή γλυκοπρόσωπη χοντρούλα Αλεξάνδρα.
Ο όροφος ήταν κλειστός.

Ιασ.1γ:
Άννα,η μελαχρινή πιτσιρίκα με το γλυκό πρόσωπο και το ατσούμπαλο κορμί.

Ιασ.1β:
Δεξιά,η Καρίνα η μελαχρινή  χοντρούλα με το γλυκό πρόσωπο-και με μεγάλο στήθος.
Αριστερά,η Έμιλυ το κοντό μελαχρινό Ρωσιδοπιπινάκι με το όμορφο μουτράκι.

Ιασ.1α:
Μαρίνα η μελαχρινή σκίνυ μιλφ.

Ιασ.2 όροφος:
Μαργαρίτα,η ξανθιά νταρντανομίλφ με το θηλυκό "ανατολικό" πρόσωπο και Κατερίνα,η ξανθιά γκιλφ με το κλασσικό μαλλί κομμωτηρίου.

Ιασ.2 ισόγειο:
Κλασσικά η Αλεξάνδρα,η ξανθιά ζουμερή πρώην υπηρεσία.

cif_lover88

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
4
Πόντοι
0
παιδία γνώριζει κάνεις αν δούλευει σήμερα η Σάρα και τι ώρα στο φυλής 65 β? επίσης γνωρίζετε αν ισχύει ότι δίνει κώλο? τέλος αν δεν δουλεύει σημέρα ξέρετε πότε ξαναδουλεύει?
μακρια φιλε!!!
κριμα γιατι ειναι καβλα αλλα ειναι φολαρα

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Μου εσπασε τα νευρα το site.Δυο φορες εγραψα κριτικη και οταν πατουσα υποβολη σκεφτοταν και ξανασκεφτοταν για 10 λεπτα μεχρι που το εκλεισα.
Την γραφω εδω.

ΤΙΤΛΟΣ:Αξιζει για 10 ευρω,σεβεται τον πελατη

Μαρτιος 2017 Μεγαλου Αλεξανδρου 25 2η Βαρδια
Εμφάνιση κοπέλας 7
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 9
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7
Πρόσβαση/Parking 4
Σχέση απόδοσης/τιμής 9

Οι καβλες για κατι Μεταξουργειοτικο βαρεσαν κοκκινο.
Πηρα το αμαξι,το αφησα κοντα στον Μπλε Παπαγαλο να φαινεται μην εχουμε αλλα και ξεκινησα την βολτα μου.
Αφου περασα απο 4-5 σπιτια αποφασισα να τιμησω την Βικυ.Ανεβηκα επανω και βρηκα την κοπελα να χαβαλεδιαζει με 3 νεαρους στο σαλονι που μαλλον ηταν στην αρχη της τσαρκας τους και ηταν φευγατοι.
Μου εκανε καλη εντυπωση οτι δεν βριζει/ξυνιζει αν καταλαβει οτι δεν θες να περασεις.

Η τσατσα μου ειπε το προγραμμα,απλο με καποτα 10 ευρω και ελευθερο στοματικο με τελειωμα στο στηθος 15.
Περασα με απλο προγραμμα.

Η Βικυ ειναι μεταξυ 28-30 ετων μαλλον απο αλβανια(δεν ειμαι σιγουρος).Σοκολατενιο δερμα,μαυρο μακρυ μαλλι
και στα σωστα για το σωμα της κιλα.Μεσαιο στηθος και πιρσινγκ πανω απο τα χειλη.Εχει ενα καβλιαρικο-παιχνιδιαρικο υφος που σε τραβαει.Δεν προσεξα καμια ασχημη μυρωδια η βρωμια.

Καθαρο δωματιο και σεντονια (στο ματι :confused: ) αλλα με κρεββατι που τριζει πολυ.
Μετα απο 5 λεπτα μπηκε στο δωματιο χαμογελαστη,εβγαλε τα εσωρουχα και ξαπλωσε διπλα μου.
Στα υπερ το γεγονος πως αρχισε να παιζει το πουλι μου και να το τριβει στα βυζια της.
Μολις εγινε πετρα,εβαλε την καποτα και ξεκινησε μια καλη πιπα με εμφαση στο κεφαλι.
Δεν ειχε προβλημα στα χουφτωματα μου στην κωλαρα της.Ιεραποστολικο με κραυγουλες-βαθιες καυλωτικες ανασες και μετα απο λιγο καταθεση στα 4 με καλο στησιμο εκ μερους της.

Καθησα στο δωματιο 10-12 λεπτα αφου μπηκε η κοπελα και η τσατσα δεν ενοχλησε παροτι ειχε 4 ατομα στο σαλονι.

Εμεινα ικανοποιημενος για 10 ευρω.Δεν ειναι μουναρα αλλα καυλιαρα και σε συνδιασμο με την καλη συμμετοχη και διαθεση αξιζει και με το παραπανω τα χρηματα της.
Γραφω κριτικες σε δυο μονο περιπτωσεις.Αν περασω καλα για να επιβραβευσω την κοπελα η αν περασω ασχημα για να σωσω καποιον υποψηφιο πελατη.Για το 99% των επισκεψεων μου που ειναι αδιαφορες,καπου στην μεση δεν γραφω κατι.

*ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΣΤΑ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΑ? ΤΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΛΕΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΟ.  ΧΑΧΑΧΑ! :D:

**Στο Κολωνού 45 2η βαρδια δουλευει καποια ρωσιδα(?) με λιγα πιασιματα-βυζαρες,ξανθο αγοριστικο μαλλι και λευκο δερμα? Ειδα μια μεσα στην κουζινα αλλα βγηκε αλλη στο σαλονι  :huh:
Να πετυχα πανω στην αλλαγη?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι
17.085
Μου εσπασε τα νευρα το site.Δυο φορες εγραψα κριτικη και οταν πατουσα υποβολη σκεφτοταν και ξανασκεφτοταν για 10 λεπτα μεχρι που το εκλεισα.
Την γραφω εδω.
Ήρθε η κριτική σου.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
οχι καμια σχεση με τη σκαρλετ..εχουν ακριβως το ιδιο σημαδι στο μηρο αλλα η νικα ειναι αρκετα πιο εμφανισιμη και πιο νεα.Ισιο μαλι η νικα σπαστο η σκαρλετ.Τα δυο μαγαζια δε συνεργαζονται μεταξυ τους ουτε ανταλασουν κοπελες.Δεν εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε που πηγα με τη σκαρλετ ..θα τη θυμομουν μετα τη φολα που ειχα φαει.Πηγαινε να τσεκαρεις και εσυ αλλα δε νομιζω να εχω κανει τετοιο λαθος..ολο το πακετο και η συμπεριφορα ηταν διαφορετικη.
Σου έστειλα pm.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom