Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 294 άτομα (26 μέλη και 268 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Προηγουμένως είχα πάρει την Αλίσια , στο Κολωνού 30
στον 1ο  όροφο, αλλά έπρεπε να πάρω τη μοντελοειδή
Μόνικα στο 2ο όροφο στο Κολωνού 30 , αφού ειναι
΄και πιο ωραία.
Στο Κολωνού 30 στον 1ο  όροφο μέχρι τις 8μμ. ήταν
και η Ντάνα η νταρντάνα, και πέρασε ένας λεπτούλης
μαζί της, αλλά ακούστηκαν δυνατοί αναστεναγμοί !  :rockon:
Η Ντάνα είναι πολύ θερμή κοπέλα και περνάω πάντα καλά,σε αντίθεση με την αδελφή της τη Μόνικα που την έδιωξα από τη σέντρα μια φορά που την πήρα γιατί είχε ψωνισμένο και απότομο ύφος!

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
[quote author=κωστας λαδακης notid=103528
Προηγουμένως είχα πάρει την Αλίσια , στο Κολωνού 30
στον 1ο  όροφο, αλλά έπρεπε να πάρω τη μοντελοειδή
Μόνικα στο 2ο όροφο στο Κολωνού 30 , αφού ειναι
΄και πιο ωραία.
[/quote]
Συναγωνιστή Κώστα Λαδάκη, Αλίσια εκεί δεν υπάρχει. Προφανώς θα εννοούσες την Αλίνα.  :think:

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21
πολυ μετρια η σαρα καθολου παθος εντελως διεκπερεωτικο γαμησι νομιζει οτι θα σταθει μονο με την εμφανιση!!

στην περιοχη δεν μπορει να σταθει με τον ανταγωνισμο που εχει
Ευχαριστω πολυ αλλα εγω την επομενη θα της το ξεσκισω το κωλαντερο ετσι και για να ζηλευει η αγαπη μου η μπασκετμπολιστρια!!!!!

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Νωρίτερα στην έρημη κεντρική αγορά...

Φυλής 71 ισόγειο:
Μαίρη,η γνωστή μελαχρινή σχιστομάτα.Όμορφη στο πρόσωπο,με ωραία πιασιματάκια στο κορμί.
Με απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71 όροφος:
Άντρεα,μελαχρινή γεματούλα πιτσιρίκα με κινεζοειδή μάτια-γλυκοπρόσωπη,με γεμάτο στήθος και με τροφαντό κώλο τον οποίο και δίνει.

Φυλής 69 ισόγειο:
Βίκυ,καστανή πιτσιρικοχοντρούλα με γλυκό πρόσωπο.Με ψιλομεγάλο στήθος και κάπως πιο μαζεμένο κώλο.
Ανακοινώνεται φουλ πρόγραμμα.

Φυλής 69 όροφος:
Μαρία.Μελαχρινή μικρή και κοντούλα.Με όμορφο πρόσωπο και καλό αδύνατο σώμα-μικροσκοπικό κωλί.
Με ελεύθερο στοματικό και 69.

Φυλής 67:
Κλασσικά η βυζοΛάουρα με τα μαύρα πορνοσταρικά διαφανή (και ζαρτιεροειδή) εσώρουχα-κορμάκια της.Με 69.

Φυλής 65 ισόγειο:
Το Χριστινάκι,το μελαχρινό νανοπούτανο πιπίνι.Νόστιμο κοριτσίστικο μουτράκι και καλό σώμα-με πεταχτό στητό βυζορωγίδι και ολοστρόγγυλο κωλαράκι.Με 69.

Φυλής 65 όροφος:
Εμμανουέλα,η γνωστή σκουρόδερμη με το μέτριο πρόσωπο αλλά με ωραίο αδύνατο σώμα.Με απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84 ισόγειο:
Σόνια,η μελαχρινή πιτσιρίκα με το όμορφο πρόσωπο και το ωραίο κορμί.
Κλασσικά γυμνόστηθη και συνάμενη κουνάμενη στο σαλόνι!

Φυλής 84 όροφος:
Λάουρα,η καστανή μικρή.Αρκετά κοντή και πολύ αδύνατη με συμπαθητικό κοριτσίστικο μούτρο.Με 69.

Φυλής 86 όροφος:
Άντζελα,η ξανθιά ζουμερή μιλφ και Βερόνικα.Μελαχρινή χοντρούλα,με γλυκό πρόσωπο-σκιστομάτα και με γυαλιά για τους ενδιαφερόμενους.
Ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.

Φυλής 86 ισόγειο:
Έλλη.Ψηλή μελαχρινή κοπέλα.Ωραία φάτσα και καλό κορμί.Με απλό πρόγραμμα.

Φυλής 61:
Νίκη,η μελαχρινή κοντή κατσαρομάλλα.Με γλυκό πρόσωπο και με ωραίο αδύνατο σώμα-μικρό στήθος,καλός κώλος τον οποίο και δίνει.

Φυλής 66 αριστερά:
Σύλβια,ο μελαχρινός τσολιάς!

Φυλής 66 δεξιά:
Ρενάτα,μελαχρινή μιλφ,πρκλητικό θηλυκό πρόσωπο,ωραίο κορμί-αρχίζει και γεμίζει στον κώλο.

Φυλής 56:
Άννα-Ιλόνα,η γνωστή ξανθιά με το θηλυκό πρόσωπο και το καλό σώμα-όσο και όπου πρέπει πιανούμενο.

Φυλής 54 ισόγειο:
Έλενα,η καστανόξανθη με το παιδικό μούτρο-κορμί ζουμερό με καλούς βύζους,έχει γεμίσει αρκετά στον κώλο.

Φυλής 54 όροφος:
Χριστίνα,η ωραία καστανόξανθη πιπινάρα.

Στη Φωκαίας...

Φωκαίας 7:
Δεξιά,η Άννα η ξανθιά ψηλή-πολύ αδυνατισμένη πλέον,με γλυκό πρόσωπο,ζουμερό κώλο και με μικρό στήθος.
Με πρωκτικό.
Μαζί της η Έμυ,η αδύνατη μελαχρινή με την χαρακτηριστική ξεπετόφατσα για την οποία ανακοινώνονται τα πάντα εκτός κώλου.

Φωκαίας 9 αριστερά:
Άννα.Μελαχρινή κοπέλα με όμορφο πρόσωπο.Σώμα ψιλοζουμερό αλλά με μικρό στήθος.
Με απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 9 δεξιά:
Ειρήνη,η μελαχρινή Βουλγάρα με το εξωτικό πρόσωπο και το ωραίο αδύνατο κορμί.Με πρωκτικό.

Φωκαίας 17 ισόγειο:
Αντριάννα.Ξανθιά ψηλή νταρντανοπούλα.Πρόσωπο θηλυκό με φρύδια σαν του Γκραουτσο Μαρξ.Με μικρό στήθος και γεμάτο κορμί-ψιλοακανόνιστο τοπικά.
Με απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 17 όροφος:
Ξένια,η γνωστή μελαχρινή με το θηλυκό πρόσωπο και το ψιλοζουμερό κορμί-ξέφυγε λίγο στον κώλο.Με απλό.

Φωκαίας 19:
Αλίσια,η μελαχρινή πιτσιρίκα με το νόστιμο κοριτσίστικο προσωπάκι-ωραία και αδυνατούλα.
Η γνωστή φολίτσα από Φυλής 71 ισόγειο.Με πρωκτικό.

Φωκαίας 25 όροφος:
Αντριάννα,η ξανθιά με το αδύνατο σώμα.Με πρωκτικό.

Φωκαίας 25 ισόγειο:
Η Τζώρτζια η ωραία πιτσιρίκα με το πλατινέ μαλλί.Όμορφη στη φάτσα,ελαφρώς πιο ζουμερό πλέον το σώμα της σε σχέση με τότε που εμφανίστηκε.
Ανακοινώνεται πρωκτικό.

27 υπ: Χριστίνα.
27 ισ: Σιμόνα και Χριστίνα.
27 ορ: Αντριάννα.
24:Σόφι και Σαμπρίνα.

Στη Διδύμου...

Διδυμου 27:
Η Νίκα.Κοντή,καστανόξανθη κοπέλα,λευκόσαρκη(και όχι σκουρόδερμη όπως είχα λανθασμένα την πρώτη εντύπωση),με συμπαθητικό πρόσωπο-αδυνατούλα.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Μαζί της η Αλιόνα.Ξανθιά μιλφογκίλφ,ψηλή,με γριέτζικο πρόσωπο-και μαλλί κομμωτηρίου.

Διδύμου 22:
Πωλίνα,η καστανόξανθη κοντή κοπέλα με το ωραίο αδύνατο σώμα.
Με μαύρα εσώρουχα-καλτσοδέτες για τους φετιχιστές.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Διδύμου 20:
Αναστασία η καστανή γλυκοπρόσωπη χοντρούλα.
Ανακοινώνονται τα πάντα εκτός κώλου.

Διδύμου 18 υπόγειο:
Νάντια η μελαχρινή αλλοίθωρη με το γεμάτο κορμί.

Διδύμου 18 ισόγειο:
Κλασσικά η Αλιόνα.

Διδύμου 16:
Η Ροζαλία μια μετριότατη ξανθιά γεμάτη γκιλφ.

Τα Διδύμου 7 δεξιά και 8 όροφος ήταν κλειστά.

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Μαζι της η Σαρα!!!Τι τρελο κωλι ηταν αυτο ρε μαγκες.Το δινει οντως ή μας κανει πλακα;;;;Εννοειται δωματια γεματα και για τις δυο!!!

Αν και το υποσχέθηκα, δυστυχώς δεν πρόλαβα να γράψω κριτική για το πόσο μέτρια πέρασα μαζί της. Τώρα αν βελτιώθηκε μέσα σε μια βδομάδα τι να πω μακάρι, γιατί είναι δυνατό μουνέτο.

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Η Ντάνα είναι πολύ θερμή κοπέλα και περνάω πάντα καλά,σε αντίθεση με την αδελφή της τη Μόνικα που την έδιωξα από τη σέντρα μια φορά που την πήρα γιατί είχε ψωνισμένο και απότομο ύφος!

Ήταν επόμενος στόχος, κλειδωμένος σχεδόν, με αποθαρρύνουν όμως τέτοια ποστ!

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
τυποι καντε και κανενα μπανιο σημερα πηγα σε ενα σπιτι και προηγουμενος πελατης καταφερε να κανει το μπουρδελο ακατικιτο με την μυρωδια του :S

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Ναι ρε, πλυθείτε λίγο..  :birdman:
Όχι τίποτε αλλο αλλά με τόσους α-νιωθους/πλητους οι κοπέλες γράφουν σταρχίδια τους μετά την δική τους προσωπική φροντίδα και την πληρώνουμε εμείς!

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
Ναι ρε, πλυθείτε λίγο..  :birdman:
Όχι τίποτε αλλο αλλά με τόσους α-νιωθους/πλητους οι κοπέλες γράφουν σταρχίδια τους μετά την δική τους προσωπική φροντίδα και την πληρώνουμε εμείς!

ειδα τον μπιχλα ηταν με το ζορι 25!
νεο παιδι και βρωμαγε και απο εμφανιση ηταν κομπλε λεφτα ειχε δλδ!

εχεις απολυτο δικιο γιατι εγω πχ μοσκοβολαγα αλλα τι να το κανει;
βρωμισα και εγω :S

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Μπορεί ο τύπος να είχε σοβαρή ασθένεια.  Η μυρωδιά του σώματος από τον ιδρώτα λέγεται βρωμιδρωσία.  Μπορεί να οφείλεται σε νεφρική νόσο, ηπατική νόσο μυκητιασικές λοιμώξεις και ούτω καθεξής.  Η κακή υγιεινή είναι η πιο κοινή αιτία για την μυρωδιά του σώματος.

Ο μπίχλας ήθελε να γαμήσει όμως και δεν χρησιμοποίησε διορθωτικά μέτρα.
:shit: :shit: :shit:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Συναγωνιστή Κώστα Λαδάκη, Αλίσια εκεί δεν υπάρχει. Προφανώς θα εννοούσες την Αλίνα.   :think:

:hi: :hi:

Εχεις δίκιο, αλλά στα Ρωσικά Αλίνα και Αλίσα
μπορεί να είναι το ίδιο όνομα ( το β' υποκοριστικό του α΄)
Υπάρχει και όνομα Αλίσια ,όπως η Αλίκη και
η Αλισα μπορεί να είναι το υποκοριστικό του Αλίνα
όπως το Μάσα υποκοριστικό του Μαρία.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
:hi: :hi:

Εχεις δίκιο, αλλά στα Ρωσικά Αλίνα και Αλίσα
μπορεί να είναι το ίδιο όνομα ( το β' υποκοριστικό του α΄)
Υπάρχει και όνομα Αλίσια ,όπως η Αλίκη και
η Αλισα μπορεί να είναι το υποκοριστικό του Αλίνα
όπως το Μάσα υποκοριστικό του Μαρία.
Ομολογώ ότι περιέργως αυτό δε το ΄ξερα, με το συνδυασμό αυτών των ονομάτων. Μιλάω για το Αλίνα/Αλίσα. Για το Μάσα/Μαρία το ήξερα.
Οπότε έχουμε μια ανάλογη περίπτωση όπως με τα Ναταλία/Νατάσα, και Τάνια/Τατιάνα, που είναι το ίδιο όνομα.  ;)

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Ωραια βραδια χωρις κρυο και με το φεγγαρι γεματο,απο την οδο διδυμου εχω ωραιες αναμνησεις αφου εδω πρωτη φορα ερωτευτηκα με ρωσσιδα το 1992 στο νουμερο 8.Απο τοτε περασαν πολλα χρονια και πολλες ρωσιδες απο αυτη την οδο Οι περισσοτερς εμπειριες μου ηταν καλες προς πολυ καλες αλλα ποτε σα τη πρωτη φορα.Η διδυμου αλλαξε και εγινε πεζοδρομος,οι κοπελες αλλαξαν και αυτες υπηρεσιες για να ικανοποιησουν περισσοτερο τους πελατες...καποιες αφησαν ιστορια καποιες αλλες ξεχαστηκαν γρηγορα.Καπως ετσι θα ξεχαστουν και για μενα η Πωλινα στο 22 και η Νικα στο 27.
Πρωτη επισκεψη στη Πωλινα στο 22,,συμπαθητικη κοπελα με ωραια ματια και αδυνατο σωμα.Αν κατι θα θυμαμαι απο τη συνευρεση αυτη ειναι το πολυ ομορφο και καθαρο δωματιο με το καλυτερο στρωμα που εχω ξαπλωσει στα σπιτια της περιοχης.Δεν ενθουσιαστηκα με τη πωλινα χωρις ομως να τη χαρακτηρισω επιπλο,εχει χρονια ακομα μπροστα της και θα βελτιωθει.Ελπιζω να τη ξανασυναντησω στον ιδιο δρομο οταν θα ειναι μιλφ και γω παππους.
Το Διδυμου 27 δεν ειναι τοσο ωραιο σπιτι οπως το 22 ουτε εχει τοσο καλα στρωματα ενω στο δωματιο που περασα η πορτα δεν εκλεινε απο μεσα χωρις να βαλω το συρτη.Η νικα ειναι οπως τη περιεγραψε ο Digweed...στο σκοταδι δε δειχνει την ηλικια της αλλα αν τη προσεξουμε πιο καλα πρεπει να κοντευει τα 40..ειναι λεπτη και αδυνατη με 2 αρια λιγο νερουλα βυζια.Δε μιλαει ελληνικα και η καταγωγη της ειναι απο το λενινγκραντ οπως μου ειπε.Απο εδω και μονο καταλαβα οτι ειναι της παλιας αριστερης σχολης η δεν ειναι καθολου απο τη ρωσια και μαλλον για μολδαβη τη κοβω.Στο μπουτι απο την εξωτερικη μερια εχει ενα μεγαλο μαυρο σημαδι η ελια οπως η σκαρλετ απο το 109.Οταν το ειδα φοβηθηκα οτι θα φαω καμια φολα οπως και με εκεινη πριν 2 βδομαδες.
Με ρωτησε αν θελω προφυλακτικο στη πιπα και της ειπα οχι.Σκουπισε με μωρομαντηλο και αρχισε να κανει κατι που δεν ηταν πιπα αλλα απλως ακουμπουσε με το στομα το κεφαλι και εμενε εκει.Της εδειξα πως γλυφωντας το δαχτυλο μου και στη συνεχεια το ρουφαγα μπας και παρει μπρος.
Δυστηχως δε το ειχε καθολου και της ζητησα να βαλει προφυλακτικο,το εβαλε με χερι και με στομα μαζι.Αλλαξαμε τρεις στασεις και στο σεξ αν και δεν ειχε καποια συμμετοχη που θα τη θυμαμαι εδειχνε να αντεχει και να μην εχει αχγος με το χρονο.Το μουνακι της ηταν στεγνο με ζαρΟμενα κρεμαστα μουνοχειλα.Τελειωσα σε πλαγιαστη και καπως αβολη σταση απλα επειδη βαρεθηκα να καθησω αλλο μαζι της.Με φιλησε σταυρωτα και εφυγε.Αν η διδυμου εχει τη φημη του δρομου με τα καλυτερα στοματικα, κοπελες σαν τη νικα δε θα επρεπε να δουλευουν εδω αλλα σε καποιο αλλο πεζοδρομο που λεγεται ιασωνος.Δεν εβγαλε ξυνιλα ουτε ειχε υφος απλα ειναι προφανες οτι δε κανει η δε θελει αυτη τη δουλεια.
Οταν βγηκα η υπηρεσια με ρωτησε πως ηταν και της εδειξα πως εκανε πιπα..μου ζητησε συγγνωμη επειδη δε περασα καλα.

Ακολουθει μινι κριτικη της νικας για εμενα...η μεταφραση ειναι προσφορα του καταστηματος και της ευγενικης υπηρεσιας που ξερει να γραφει ελληνικα.

Ευγενικος ψηλος και καθαρος νεαρος που κοιταζε εντονα την ελια στο μπουτι μου,θα μπορουσε να ειναι πιο διακριτικος,δε με εγλυψε καθολου και ηθελε πιπα χωρις προφυλακτικο,με τη σειρα μου και εγω τον καθαρισα γιατι καταλαβα οτι πιο πριν ηταν με καποια συνεργατρια μου.Οσο του εκανα μια απο τις καλυτερες πιπες που εχω κανει σε πελατη αυτος εδειχνε να δυσαναασχετει και ολο με καθοδηγουσε πως να το ρουφαω και να τον γλυφω, ενω για καποιο λογο που ισως τον ανεβαζει ρουφουσε το μεγαλο δαχτυλο του χεριου του.Στο σεξ αλλαξαμε πολλες στασεις και με ειχε κανει μουσκεμα σε τετοιο βαθμο που ηθελα να τελιωσω μαζι του.Δυστηχως δε περιμενε γιατι τον ειχα καβλωσει τοσο πολυ και εχυσε μεσα μου.Θελω να ξαναερθει και να με φτασει σε οργασμο ...μου το χρωσταει δε νομιζεται?

Αν ημουν 18 και πηγαινα πρωτη φορα στη διδυμου θα τραβαγα μαλακια μια βδομαδα συνεχεια μεχρι να ξαναπαω στη νικα..το ιδιο μαλλον θα κανω και τωρα αφου η γειτονια του ερωτα δε μου βγαζει κανενα συναισθημα χαρας η ηδονης...

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Ρε μύστες η Rodika που πήγε στην φυλής σε ποιο μπουρδελο παίζει?

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
κατι που μου εχει κανει εντυπωση
οσες φορες ρωταω τσουτσους και τσατσαδες για κοριτσια σπιτιων που δεν δουλευουν εκεινη την στιγμη η εχουν φυγει εχουν πολυ ασχημη συμπεριφορα ειναι γενικο φαινομενο;

mpixths131313

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Κριτικές
11
Like
79
Πόντοι
10
Από την ζήλια τους το κάνουν που τους παρατησανε και πήγανε αλλού να γαμηθουν... Γενικά η ονομασία τσατσά τσάτσος γι'αυτό τους έχει δοθεί.. Είναι μεσ'την πουστιά,στην ρουφιανιά,στην βρωμιά και στην κλεψιά...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Όπως επίσης έχω καταλήξει ότι κάποιες τσατσάδες δεν γουστάρουν όταν καταλάβουν ότι η κοπέλα περνάει με τον πελάτη παραπάνω καλά από το... επιτρεπτό,χτυπάνε λυσσασμένα και με μίσος την πόρτα!Ο ορισμός του κομπλεξισμού...  :idiot:

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Ξέρετε τι σκέφτομαι , μια πουτάνα αν μίνιμου παίρνει την ήμερα στη βάρδια της 4 άτομα , πόσα είναι το μήνα αν βγάλουμε 3 μέρες που έχει τα ρούχα της και 4 μέρες ρεπό σύνολων 7 μέρες , επομένως μένουν 24 μέρες χ 4 = 96 , επί έντεκα μήνες βάζω και άδεια ένα μήνα = 1056 άντρες έχει πάρει το χρόνο . Εμείς τώρα , αν το κάνουμε 3 φορές την εβδομάδα είναι καλή επίδοση , βέβαια μου έχει συμβεί να το κάνω και πέντε φορές άλλα την επομένη βδομάδα μπορεί μία η και καθόλου , για κάποιους πιο νέους και δυναμικούς τέσσερις φορές την εβδομάδα , όπως και να έχει είμαστε σε απόδοση συγκριτικά με τις πουτάνες περίπου το ένα τρίτο . Μεγάλη αδικία ρε γαμώτο . Κάποιος πρέπει να εφεύρει το χάπι της ικανοποιήσεις χωρίς να χύνουμε και της συνεχούς στύσης να έρθουν κάποιες ισορροπίες και άντε για να ανέβουνε λίγο πιο πολύ και τα μπουρδέλα γιατί πάνε κατά διαόλου.

Dr Serway

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
138
Πόντοι
0
Να πω κι εγώ 2 κουβέντες για το θέμα που τέθηκε σχετικά με το αν θα πρέπει οι κοπέλες να έχουν τη δυνατότητα να μας κρίνουν. Και βέβαια θα πρέπει να την έχουν γιατί πολύ απλά, όπως έχω ξαναπεί, αυτό που κάνουν δεν είναι απλά ένα επάγγελμα. Με τις πουτάνες έχουμε κανονική ερωτική σχέση. Επειδή όμως είναι απίθανο κάποιος κακός εραστής τους να αποκαλύψει το nickname του σε αυτές, οι κριτικές από τις κοπέλες λογικά θα αφορούν μόνο τους καλούς εραστές τους. Τα υπόλοιπα στο νόμο του Picker.  :-*

Μεγάλε σοβαρέψου. Άκου κανονική ερωτική σχέση!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom