protogon4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 11
- Like
- 658
- Πόντοι
- 371
Αλκιβιαδου 16 ..Καλά την περιγράφεις.
Και που παίζει τώρα? (πρωϊ υποθέτω)
Αλκιβιαδου 16 ..Καλά την περιγράφεις.
Και που παίζει τώρα? (πρωϊ υποθέτω)
Αλκιβιαδου 16 ..
Εξαιρετικό!Ύστερα από κάποια χρόνια στο άθλημα ,θέλω να κάνω δημόσια ένα ranking για τα καλύτερα τσιμπουκια στα μαγαζιά.
Νο.1 είναι το μαρακι από ιασωνος 36..ή γλώσσα της φιδίσια και μου έχει δώσει την εντύπωση ότι και 25 εκατοστά να τον έχεις θα στον κατεβασει όλο μέχρι κάτω..
Νο.2 Άννυ πορνοστάρ..επίσης τον πέρνει ολον και σου σκάει και φιλάκι στα αρχιδια για πλάκα..ωραιο και πιπινι αν τον κατέβαζε ποιο άνετα θα ήταν σίγουρα στο νο.1
Νο.3 ή ρόδικα. Απολαμβάνεις το τσιμπούκι της απλά 3 φορές που έχω δοκιμάσει με την άνεσή της και τη στάση της μου βγάζει κάτι το τύπικο..δηλαδή δεν θα μοιραστεί στον καθρέφτη την ώρα που πηδιετε ή τον κουμποωνει στο στόμα της.
Νο.4 αλιονα μιλάμε για το ποιο αισθησιακό τσιμπούκι ever..το μόνο μείον είναι ότι βάζει στο στόμα της μέχρι 14-15 εκ. Το υπόλοιπο μένει απ έξω..
Νο .5 Σόνια ,τσιμπούκι στο οποίο μουδειαζεις χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι,λες και έχει δηλητήριο.ολοι όμως ξέρουμε πόσο ιδιότροπη ειναι μέσα στο δωμάτιο...
Αυτές είναι οι απόψεις μου..έχω διαβάσει πολλές κριτικές για deepthroat και βασιλικά τσιμπουκια,σχεδον σε όλα έχω δοκιμασει αλλά νομίζω ότι αυτό ειναι το top 5..
Σε ποιά Ανδριάνα αναφέρεσαι;Στη νεαρή με τα γυαλιά στο Κολωνού 30 1ος όροφος,ή στην γκιλφ στο Κολωνού 23 υπόγειο;Αναρωτιέμαι γιατί η Ανδριάννα από το Κολωνού, δεν την έχει κάνει ακόμα από το μετάξι.
Αλκιβιαδου 16 ..
Στο Διδυμου 8α οροφο ειδα μια Ρωσιδα μιλφαρα με ανατολικου μπλοκ προσωπο , ξανθο μαλλι και μεγαλο φυσικο στηθος περιπου 4ρι.Μονικα το ονομα της.Την εχει παρει καποιος?
Νο.1 είναι το μαρακι από ιασωνος 36..ή γλώσσα της φιδίσια και μου έχει δώσει την εντύπωση ότι και 25 εκατοστά να τον έχεις θα στον κατεβασει όλο μέχρι κάτω..
Προφανώς στη νεαρή με τα γυαλιά η οποία είναι αρκετά όμορφη και τίμια.Σε ποιά Ανδριάνα αναφέρεσαι;Στη νεαρή με τα γυαλιά στο Κολωνού 30 1ος όροφος,ή στην γκιλφ στο Κολωνού 23 υπόγειο;
Έχει θητεύσει στα κεντρικά,με υπεραπλό πρόγραμμα όμως μάλλον δεν είχε μεροκάματο,προφανώς στο... κοπτήριο του Κολωνού 30 φεύγει με γεμάτη τσέπη.Προφανώς στη νεαρή με τα γυαλιά η οποία είναι αρκετά όμορφη και τίμια.
Βάζει κάτω πολλές του 20αρικου και σε εμφάνιση και σε επιδόσεις.Έχει θητεύσει στα κεντρικά,με υπεραπλό πρόγραμμα όμως μάλλον δεν είχε μεροκάματο,προφανώς στο... κοπτήριο του Κολωνού 30 φεύγει με γεμάτη τσέπη.
Ήμουνα τακτικός πελάτης της πριν από δύο χρόνια περίπου,τυπικά πράγματα.Αν σου κάνει πιο προχωρημένα κόλπα... ;)Βάζει κάτω πολλές του 20αρικου και σε εμφάνιση και σε επιδόσεις.
Κάρμεν είναι αυτή η σκουρόχρωμη Βουλγαρόφατσα;Καλησπερα,αρχοντες....μ.α.25 δουλευει τα πρωινα η σοφια ή η Καρμεν? Επισης παιζει καμια μιλφαρα
με μαυρο σπαστο μαλλι? Μαυροτσουκαλο που λεμε.
Για μεταξι μιλαω.