professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Eίναι άλλη σίγουρα.Τότε είναι άλλη.Αναφέρομαι σε μια κοπέλα που δούλευε από το 2007 στη Φυλής.Και κάποια εποχή μου είπε ο φίλος μου,εγώ δεν την είχα δει,είχε κάτι ουλές στην κοιλιά από εγχείρηση για γυναικολογικά.
Α.Λίνα την είπαν έχεις δίκιοΑ.Αν λέμε την ίδια, εγώ θυμάμαι όνομα "Λίνα" ή "Νίνα", λανθασμένα ενδεχομένως. Η περιγραφή ταιριάζει. Η εμπειρία υπήρξε ευχάριστη. Αν υπάρχει και από άλλο συναγωνιστή άποψη, ας την καταθέσει.
Β.Ενδιαφέρουσα περίπτωση. Είχε άραγε εργαστεί ως κοπέλα σε κάποιο άλλο μαγαζί παλιότερα;
Β.Φαίνεται έμπειρη γυναικά την κόβω να εργαζόταν σε μασατζίδικα.
Καλή πληροφορία ομολογουμένως λίγο άκαιρη μιας και δεν προλαβαίνω.Στο μαγαζί αυτό απόγευμα είχα δει και τις Γιάννα και Ξένια.Η Γιάννα βλεπόταν και ήταν μαυρομάλλα η Ξένια ήταν ελαφρώς γεματούλα.Τώρα αν υπάρχει και τρίτη κοπέλα καλό αυτό να υπάρχει ανανέωση γενικά.Μου είπαν για μια καινούρια στο Διδύμου 20,πρωινή βάρδια.Καστανή,κανονικού πάχους,λευκότατη,Ουκρανή.Ελεύθερο στοματικό.Ξέρεις κανείς τίποτα για μέσα; Κάτι μου λέει οτι θα πάει ο professorx να την δοκιμάσει και να μας πει.