You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Η Βικυ από ότι μου ειπε η τσατσα εφυγε ,βιζα τελος .Η Καιτη μαλλον από Σεπτεμβριοσύνηθες φαινόμενο για Κυριακή αλλά χωρίς την Βίκυ
δεν αξίζει να το σκεφτόμαστε εκτός κι αν φέρουν
καμμια αντίστοιχης εμφάνισης και υπηρεσιών.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.763
- Πόντοι
- 41.129
3η βαρδια μεταξι
ιας 20α κορινα
ιας 20β ελιζα πολυ χοντρη νεαρη μαυρομαλλα
ιας 20γ κλειστο
ιας 19 κατω Ντιανα γυφτοπουλα αδιάφορη
ιας 19 όροφος συνεχιζει η Ντορινα
Λεωνιδου 28 ισογειο Κατερινα και Ρωξανη
Λεωνιδου 28 οροφος κλειστο
ιας 30 οροφος Μαρινα τρελοκοτσιδου και Ελενη ψιλοαδιαφορες και οι δυο
ιας 30 υπογειο Τζουλια μαυρουλα
ιας 31 (Πετρακοσπιτο) η Αννα με το κοντό μαλλι και η Ελένη.
ιας 33 (ξωτικοσπιτο) η Σιμονα με τους κοιλιακούς
ιας 36 Τανια χοντρη ρωσσιδα
ιας 37 Νατασσα η Παπαληγουρα που λενε απο κ27 υπογα
ιας 37 υπογα Αλεξανδρα καστανο μωρο με καλο σωμα δεν την εχω ξαναδει
Μεγ.Αλεξ 25 δεξι συνεχιζει η Βικυ
Μεγ.Αλεξ 25 αριστερο αναμενουν την Μιρελα
Κολωνου 27 υπογειο Λολα πολυ ενδιαφερων μελαχρινο με μακρυ μαλλι πιπινι
Κολωνου 23 ανάκτορο η γνωστη Λουμινιτσα
Κολωνου 23 υπογα Μαρια καστανη αδυνατη ψιλοαδιαφορη
Κολωνου 32 γωνια μια Μαρια δεν την ειδα η Αλεξανδρα ειναι διακοπες.
ιας 20α κορινα
ιας 20β ελιζα πολυ χοντρη νεαρη μαυρομαλλα
ιας 20γ κλειστο
ιας 19 κατω Ντιανα γυφτοπουλα αδιάφορη
ιας 19 όροφος συνεχιζει η Ντορινα
Λεωνιδου 28 ισογειο Κατερινα και Ρωξανη
Λεωνιδου 28 οροφος κλειστο
ιας 30 οροφος Μαρινα τρελοκοτσιδου και Ελενη ψιλοαδιαφορες και οι δυο
ιας 30 υπογειο Τζουλια μαυρουλα
ιας 31 (Πετρακοσπιτο) η Αννα με το κοντό μαλλι και η Ελένη.
ιας 36 Τανια χοντρη ρωσσιδα
ιας 37 Νατασσα η Παπαληγουρα που λενε απο κ27 υπογα
Μεγ.Αλεξ 25 δεξι συνεχιζει η Βικυ
Μεγ.Αλεξ 25 αριστερο αναμενουν την Μιρελα
Κολωνου 23 ανάκτορο η γνωστη Λουμινιτσα
Κολωνου 23 υπογα Μαρια καστανη αδυνατη ψιλοαδιαφορη
Κολωνου 32 γωνια μια Μαρια δεν την ειδα η Αλεξανδρα ειναι διακοπες.
3η βαρδια μεταξι
φιλε ειναι ωραιες αυτες??? εχεις καμια προσωπικη εμπειρια??? ευχαριστω εκ των προτερων
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.763
- Πόντοι
- 41.129
φιλε ειναι ωραιες αυτες??? εχεις καμια προσωπικη εμπειρια??? ευχαριστω εκ των προτερων
μονο με τη σιμονα εχω εμπειρια η οποία το τιμά το δεκαρικο δεν την λες και ωραία απλα εχει πολυ ωραιο και απαλο δέρμα
η Λολα στο κολ 27 υπόγειο ειναι πολυ καυλιαρικο πιπινι θα δοκιμαστει άμεσα.
την Αλεξάνδρα στο ιας 36 υπογειο δεν ρην εχω ξαναδεί γιατι σπανια μπαινω σε αυτο τον οίκο. μοιάζει κάπως στη φατσα με την αντριαννα απο ιασ 20γ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
γυρισα απο γαμησι στην γνωστη καμελια απο φωκαιας 27 η καμελια εγω που την γαμησα δεν ειχα ζητημα με τον χρονο ηταν πολυ χαρουμενη που με ειδε διοτι καποιες φορες την εβλεπα και δεν εμπαινα μαζι της δωματιο μου εδωσε το κολαρακι της περασα πολυ καλα πηγα και μια βολτα απο φυλης 65 β ηταν η γνωστη η τζουλια ωραιο μωρο αλλα κατι με αποθαρυνει να μπω δωματιο
μονο με τη σιμονα εχω εμπειρια η οποία το τιμά το δεκαρικο
η Λολα στο κολ 27 υπόγειο ειναι πολυ καυλιαρικο πιπινι θα δοκιμαστει άμεσα.
αρα αξιζει να παω λες ε??? οκκκ αν παω θα πω γνωμες!!! ευχαριστω φιλος!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
η λολα δεν ειναι το πιπινι που δουλευε κολωνου 11 στο ισογειο την εχω γαμησει αρκετες φορες
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.763
- Πόντοι
- 41.129
η λολα δεν ειναι το πιπινι που δουλευε κολωνου 11 στο ισογειο την εχω γαμησει αρκετες φορες
ναι Γιώργο και ελεγα που την ξερω την ποτανιτσα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
η τυπισα ωραιο μουνι ειναι
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Η Λολα στο Κολωνου 27 υπόγειο,
Η μαυρομαλλα αλβανιδα με τι ωραιο σωμα αν λεμε την ιδια, ειναι καραφολαρα του κερατα. Απορω με τοσα ενσημα στα μπουρδελα πως δεν ξερετε τα βασικα ρε παιδια . Δε λεω ειναι πολυ καλη εμφανισιακα αλλα την δουλειά την κανει με το ζόρι μαλλον. Αν θελετε ακουστε με και σωστε τα 10 σας ευρώ. Ας δουμε ομως τι εχουν να πουν και οι "εκλεκτικοι" αλλα και "εκλεπτισμενοι" μυστες του Μεταξουργειου!
Η μαυρομαλλα αλβανιδα με τι ωραιο σωμα αν λεμε την ιδια, ειναι καραφολαρα του κερατα. Απορω με τοσα ενσημα στα μπουρδελα πως δεν ξερετε τα βασικα ρε παιδια . Δε λεω ειναι πολυ καλη εμφανισιακα αλλα την δουλειά την κανει με το ζόρι μαλλον. Αν θελετε ακουστε με και σωστε τα 10 σας ευρώ. Ας δουμε ομως τι εχουν να πουν και οι "εκλεκτικοι" αλλα και "εκλεπτισμενοι" μυστες του Μεταξουργειου!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
εγω την δοκιμασα τριες φορες αλλα δεν παρακμιακε την λολα για αυτο γαμαω μονο φυλης φωκαιας και φιλιππιδου και σπανια μεταξυ
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Η πιο ωραία γκόμενα είναι η " Τζούλια" στο Φ65
το απόγευμα, " ρωσογερμανίδα" .
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
η τζουλια η ομορφια της ειναι καλη αλλα για δωματιο δεν ξερω αν αξιζει
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
η τζουλια η ομορφια της ειναι καλη αλλα για δωματιο δεν ξερω αν αξιζει
Τυπική είναι . Αλλά ευγενική και κεφάτη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ευχαριστω το ξερω για αυτο δεν την γαμαω την τζουλια γαμαω κοπελες με καλυτερες υπηρεσιες
adolfo13
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
Ιασωνος 20Α η κορινα
Ιασωνος 20β μια χοντρελο πιτσιρικα
Ιασωνος 19 κατω περιμενα κανα 20 λεπτο και δεν βγηκε
Λεωνιδου 28 ισογειο ρωξανη και στο δωματιο άλλη μια, εγινε σκηνικο με ένα πακι. Αργουσε να βγει από το δωματιο και τον επιασαν να βλεπει από την τρυπα στο αλλο δωματιο.
Το πανω κλειστο.
Κολωνου 11 υπογειο η Κορινα. Τιμια επιλογη
Κολωνου 11 ισογειο μια νεαρη μελαχρινη που τεντωνει το κωλαρακι της στο σαλονι. στα 15 ευρω.η τσατσα ειναι καυλα!!
Κολωνου 48 η φωτεινη και η ελενη. Πηρα τη φωτεινη μια ακομα φορα.μπαζολα εμφανισιακα.χοντρο ατσοθμπαλο σωμα αντικαυλωτικη φατσα.θα μου πειτε γιατι πας μαυτη? Δε παω για γαμησι. Ι κωλος της είναι αηδια όταν στειθει στα 4.
Ελιψη επιλογων πηγαινω στη φωτεινη γιατι γλυφει τα παντα.σωμα πουτσα. Αρχιδια ποδια κωλο χωρις τελειωμο. Και μετα τη στηνω και τη χυνω.σημερα την εχυσα ενώ ηταν καθιστη.της τα εριξα λαιμο και πηγαν και στο αυτι της.προσοχη γιατι πηγαινει υπουλα να βαλει δαχτυλο!!
Ιασωνος 20β μια χοντρελο πιτσιρικα
Ιασωνος 19 κατω περιμενα κανα 20 λεπτο και δεν βγηκε
Λεωνιδου 28 ισογειο ρωξανη και στο δωματιο άλλη μια, εγινε σκηνικο με ένα πακι. Αργουσε να βγει από το δωματιο και τον επιασαν να βλεπει από την τρυπα στο αλλο δωματιο.
Το πανω κλειστο.
Κολωνου 11 υπογειο η Κορινα. Τιμια επιλογη
Κολωνου 11 ισογειο μια νεαρη μελαχρινη που τεντωνει το κωλαρακι της στο σαλονι. στα 15 ευρω.η τσατσα ειναι καυλα!!
Κολωνου 48 η φωτεινη και η ελενη. Πηρα τη φωτεινη μια ακομα φορα.μπαζολα εμφανισιακα.χοντρο ατσοθμπαλο σωμα αντικαυλωτικη φατσα.θα μου πειτε γιατι πας μαυτη? Δε παω για γαμησι. Ι κωλος της είναι αηδια όταν στειθει στα 4.
Ελιψη επιλογων πηγαινω στη φωτεινη γιατι γλυφει τα παντα.σωμα πουτσα. Αρχιδια ποδια κωλο χωρις τελειωμο. Και μετα τη στηνω και τη χυνω.σημερα την εχυσα ενώ ηταν καθιστη.της τα εριξα λαιμο και πηγαν και στο αυτι της.προσοχη γιατι πηγαινει υπουλα να βαλει δαχτυλο!!
Tsakonan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 128
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα στους περισσότερους.
Τρίτη βάρδια σε μια Φυλής με τα μισά ιδρύματα κλειστά αλλά με αρκετή κινησούλα και μπόλικες κοπελιές στα δωμάτια.
Φ27 πάνω-Γκάμπυ η ακεντράριστη με φουλ χωρίς πρωκτικό όπως ανακοινώθηκε.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φ27 ισόγειο-Κατερίνα η ξανθιά μέτριας εμφάνισης με επίσης φουλ χωρίς πρωκτικό...
Φ27 υπόγειο-Η Καρολίνα το κοντοπουτανο με τα ωραία βυζιά.Ίδιο πρόγραμμα με τις παραπάνω.
Φ24-Η Αγάπη αγαπούσε κάποιον στο δωμάτιο.
Φ25 κάτω-Η Άνκα με το τροφαντό κωλαράκι.
Φ17 πάνω-Η Ιονέλα.Δεν ανακοινώθηκε πρωκτικό.
Φ17 κάτω-Εμμανουέλα.Μπαμπατσικη ψηλή πιτσιρίκα με ελεύθερο στοματικό.
Φ9 δεξιά-Η Έμμυ από το Φ7 υπόγειο σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Κώλο δεν έχει βάλει λέει ακόμα στο μενού σύμφωνα με την τσατσά γιατί έχει τόση πολλή δουλειά που δεν θα προλαβαίνει...
Φ9 αριστερά-Η Άντζυ με πρωκτικό.
Φ7 υπόγειο-Ανοιχτό μόνο το μαγαζί ευθεία.Η Ελένη που βγαίνει πάντα ξυπόλητη παρουσιάστηκε.Ελεύθερο στοματικό.
Φιλιππίδου κάτω-Λίζα και Ελένη.Λεπτή ψηλή με ασχημουτσικο πρόσωπο η πρώτη και κοντή με πιασίματα η δεύτερη και επίσης άσχημο πρόσωπο.Ελεύθερο στοματικό η πρώτη και φουλ η δεύτερη.
Φιλιππίδου πάνω-Σάρα το γνωστό στυλιάρι με απλό πρόγραμμα και Ηλέκτρα με το ατσουμπαλο σώμα σε πρωκτικό.
Φ54 κάτω-Βικτώρια.Μελαχρινή νταρντάνα με μονοκόματο κορμί.Ευγενική κοπέλα δεν λέω αλλά πως μπορεί να σταθεί στα μοντελάδικα;
Φ56-Βαλέρια η γνωστή και μη εξαιρετέα.
Φ72-Άννα συμπαθητικό γυφτάκι με μακριά ίσια μαλλιά.Ελεύθερο στοματικό.
Φ74 δεξιά-Χριστίνα.Σχεδόν αποστεωμένη πιτσιρίκα με πρωκτικό.
Φ74 αριστερά-Ελένη.Σαρανταρα όχι καλής εμφάνισης.Έχει περάσει και από Φωκαίας 7.Ελεύθερο στοματικό.
Φ59 κάτω-Αλίσια η κορμάρα και Άννα κοντή με πιασίματα και φουλ πρόγραμμα.Περιττό να πω ποια ήταν πάλι στο δωμάτιο.
Φ65 πάνω-Γιασμίν.Λεπτή με καρέ μαλλί σε ελεύθερο στοματικό.Μαζί της η Εμμανουέλα.
Φ65 κάτω-Τζούλια η Ρωσογερμανίδα.Γκομενάρα από τις λίγες που έμελλε να εισπράξει το εικοσάευρω μου.
Φ67-Η Αντίνα κλασικά σε απλό.
Φ69 κάτω-Στέλλα η αλλήθωρη σε πρωκτικό κκαι Χρύσα/Χριστίνα η μουνάρα από το δίπλα σε απλό.
Φ71 κάτω-Η Μαίρη η μελαχρινή μουνάρα σε επίσης απλό.
Φ84 πάνω-Η Κατερίνα με τα τατουάζ.Αλβανίδα με σώμα κρεμασμένο σαν γριάς που γνωστό "καυτό" μέλος την είχε βγάλει Ελληνίδα με ωραίο κορμί...Στην όψη ξεγελάει ειδικά με τα γυαλάκια που είναι ψαρωτικά.
Φ109 κάτω-Αλιόνα λέει.Φυσικά δεν πρόκειται για την γνωστή τσιμπουκλού αλλά για σαρανταρα πολύ λεπτή άβυζη σε τα πάντα εκτός από πρωκτικό.
Φ136-Αλίνα κοντή μελαχρινή με βυζάρες σε απλό πρόγραμμα.
Πιπίνου 65-Τζούλια η γιαγιά με την αποτυχημένη πλαστική προσώπου.Τα πάντα εκτός πρωκτικού είπε και σύμφωνα με τις φήμες το τα πάντα το εννοεί.Προτείνεται κατά κύριο λόγο σε στερημένους ρομαντσοανισσόροπους και κατά φαντασίαν εραστές.
Φεύγοντας δεν ξέρω πως μου ήρθε αλλά είπα να κάνω μια στάση και στο Φ99 για χάριν της ενημέρωσης.Έφη λέει με πουλάκι.Βγήκε λοιπόν ο Έφος χαϊδεύοντας την μαλαπέρδα του με το τριχωτό του χέρι και ύστερα άπλωσε το ίδιο αυτό χέρι και μου χαϊδεψε το πρόσωπο
Μιλάμε ότι ένιωσα στο πετσί μου το πως ένιωσε και ο τύπος που πρωτοείπε την έκφραση ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ!
Εγώ που δεν γλείφω ούτε μουνί νιώθω τώρα λες και ρούφηξα πούτσο!!!
Αυτά.
Όνειρα γλυκά.
Σημ:Ούτε αυτήν τη φορά κατάφερα να παρατηρήσω κάτι αξιοσημείωτο σε καμία γωνία της Φυλής...
Τρίτη βάρδια σε μια Φυλής με τα μισά ιδρύματα κλειστά αλλά με αρκετή κινησούλα και μπόλικες κοπελιές στα δωμάτια.
Φ27 πάνω-Γκάμπυ η ακεντράριστη με φουλ χωρίς πρωκτικό όπως ανακοινώθηκε.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φ27 ισόγειο-Κατερίνα η ξανθιά μέτριας εμφάνισης με επίσης φουλ χωρίς πρωκτικό...
Φ27 υπόγειο-Η Καρολίνα το κοντοπουτανο με τα ωραία βυζιά.Ίδιο πρόγραμμα με τις παραπάνω.
Φ24-Η Αγάπη αγαπούσε κάποιον στο δωμάτιο.
Φ25 κάτω-Η Άνκα με το τροφαντό κωλαράκι.
Φ17 πάνω-Η Ιονέλα.Δεν ανακοινώθηκε πρωκτικό.
Φ17 κάτω-Εμμανουέλα.Μπαμπατσικη ψηλή πιτσιρίκα με ελεύθερο στοματικό.
Φ9 δεξιά-Η Έμμυ από το Φ7 υπόγειο σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Κώλο δεν έχει βάλει λέει ακόμα στο μενού σύμφωνα με την τσατσά γιατί έχει τόση πολλή δουλειά που δεν θα προλαβαίνει...
Φ9 αριστερά-Η Άντζυ με πρωκτικό.
Φ7 υπόγειο-Ανοιχτό μόνο το μαγαζί ευθεία.Η Ελένη που βγαίνει πάντα ξυπόλητη παρουσιάστηκε.Ελεύθερο στοματικό.
Φιλιππίδου κάτω-Λίζα και Ελένη.Λεπτή ψηλή με ασχημουτσικο πρόσωπο η πρώτη και κοντή με πιασίματα η δεύτερη και επίσης άσχημο πρόσωπο.Ελεύθερο στοματικό η πρώτη και φουλ η δεύτερη.
Φιλιππίδου πάνω-Σάρα το γνωστό στυλιάρι με απλό πρόγραμμα και Ηλέκτρα με το ατσουμπαλο σώμα σε πρωκτικό.
Φ54 κάτω-Βικτώρια.Μελαχρινή νταρντάνα με μονοκόματο κορμί.Ευγενική κοπέλα δεν λέω αλλά πως μπορεί να σταθεί στα μοντελάδικα;
Φ56-Βαλέρια η γνωστή και μη εξαιρετέα.
Φ72-Άννα συμπαθητικό γυφτάκι με μακριά ίσια μαλλιά.Ελεύθερο στοματικό.
Φ74 δεξιά-Χριστίνα.Σχεδόν αποστεωμένη πιτσιρίκα με πρωκτικό.
Φ74 αριστερά-Ελένη.Σαρανταρα όχι καλής εμφάνισης.Έχει περάσει και από Φωκαίας 7.Ελεύθερο στοματικό.
Φ59 κάτω-Αλίσια η κορμάρα και Άννα κοντή με πιασίματα και φουλ πρόγραμμα.Περιττό να πω ποια ήταν πάλι στο δωμάτιο.
Φ65 πάνω-Γιασμίν.Λεπτή με καρέ μαλλί σε ελεύθερο στοματικό.Μαζί της η Εμμανουέλα.
Φ65 κάτω-Τζούλια η Ρωσογερμανίδα.Γκομενάρα από τις λίγες που έμελλε να εισπράξει το εικοσάευρω μου.
Φ67-Η Αντίνα κλασικά σε απλό.
Φ69 κάτω-Στέλλα η αλλήθωρη σε πρωκτικό κκαι Χρύσα/Χριστίνα η μουνάρα από το δίπλα σε απλό.
Φ71 κάτω-Η Μαίρη η μελαχρινή μουνάρα σε επίσης απλό.
Φ84 πάνω-Η Κατερίνα με τα τατουάζ.Αλβανίδα με σώμα κρεμασμένο σαν γριάς που γνωστό "καυτό" μέλος την είχε βγάλει Ελληνίδα με ωραίο κορμί...Στην όψη ξεγελάει ειδικά με τα γυαλάκια που είναι ψαρωτικά.
Φ109 κάτω-Αλιόνα λέει.Φυσικά δεν πρόκειται για την γνωστή τσιμπουκλού αλλά για σαρανταρα πολύ λεπτή άβυζη σε τα πάντα εκτός από πρωκτικό.
Φ136-Αλίνα κοντή μελαχρινή με βυζάρες σε απλό πρόγραμμα.
Πιπίνου 65-Τζούλια η γιαγιά με την αποτυχημένη πλαστική προσώπου.Τα πάντα εκτός πρωκτικού είπε και σύμφωνα με τις φήμες το τα πάντα το εννοεί.Προτείνεται κατά κύριο λόγο σε στερημένους ρομαντσοανισσόροπους και κατά φαντασίαν εραστές.
Φεύγοντας δεν ξέρω πως μου ήρθε αλλά είπα να κάνω μια στάση και στο Φ99 για χάριν της ενημέρωσης.Έφη λέει με πουλάκι.Βγήκε λοιπόν ο Έφος χαϊδεύοντας την μαλαπέρδα του με το τριχωτό του χέρι και ύστερα άπλωσε το ίδιο αυτό χέρι και μου χαϊδεψε το πρόσωπο
Μιλάμε ότι ένιωσα στο πετσί μου το πως ένιωσε και ο τύπος που πρωτοείπε την έκφραση ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ!
Εγώ που δεν γλείφω ούτε μουνί νιώθω τώρα λες και ρούφηξα πούτσο!!!
Αυτά.
Όνειρα γλυκά.
Σημ:Ούτε αυτήν τη φορά κατάφερα να παρατηρήσω κάτι αξιοσημείωτο σε καμία γωνία της Φυλής...
Επισκέπτης
Καλα, γιατι τον αφησες να σου χαιδεψει το προσωπο; :S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις