Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 255 άτομα (26 μέλη και 229 επισκέπτες)

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
:2funny: :2funny: :2funny:

Ποιος είναι αυτός ο Σπύρος τέλος πάντων ? Λέτε να ήταν το παιδί της και να τον έχει χάσει ρε ?  :huh:  :-  :'(

Κρίμα πάντως ...
γιος της παντως δεν ειναι γιατι εχει τυχει να τον δω ενω περιμενω τη βιολετα στο σαλονι....εχει ενα περιεργο κολλημα παντως η τσατσα μαζι του...δεν ξερω γιατι

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ωραία βραδιά σήμερα για βόλτα στην πιατσα.
Γνωριζει κανεις αν δουλεύει στην 3η βαρδια στο Ματαθωνις 59 η μιλφ Μιρα?? Την εχω τεραστια αναγκη!!!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Παντως και εγω νομιζω οτι τον εχω δει, η μαλλον τον εχω δει. Αν λεμε τον ίδιο δηλαδη το Σπυρο, ηταν ενας αδύνατος θηλυπρεπής με κοκκαλινα μαυρα γυαλια. Σαν σιντι φαινεται
Απο μακρυά. Ισως με καμια περουκα σε κανα πορνοσινεμα να εχει περασει. Χεχεχε
Λες να είναι κανενα γνωστο ημικορασιο του χωρου???
Τώρα που το λέτε, θυμάμαι πως κι εγώ είχα δει έναν τέτοιο τύπο, λειψό με κάτι ματομπούκαλα μέσα στο κουζινάκι να κουβεντιάζει με την τσατσά.  :think:

adolfo13

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2016
Κριτικές
8
Like
81
Πόντοι
0
καλησπερα! περασε κανεις απο χωματιανου 11 οροφο να μας πει ποιες κοπελες ειναι τωρα? δεν εχουν και τηλεφωνο στην αγγελια οι μαλακες  :idiot:

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Με εκτίμηση
Parakmiakos
almond.jpg

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ωραία βραδιά σήμερα για βόλτα στην πιατσα.
Γνωριζει κανεις αν δουλεύει στην 3η βαρδια στο Ματαθωνις 59 η μιλφ Μιρα?? Την εχω τεραστια αναγκη!!!

Για να την έχεις ανάγκη εσύ Πορνε μου πρέπει να είναι
πολύ ρομαντικό το κορίτσι... χεχεχε

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Γελάς με ένα κορίτσι που σκοτώθηκε και η μόνη απάντηση που έχεις να δώσεις είναι μια άσχετη ανοησία;

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Back in black i wanna fuck.

Μινι τσαρκα σημερα στην απογευματινη βαρδια.
πιπινου 118: δυο κοπελες, Λανα ξανθια μπαμπατσικη, γλυκο προσωπο και Χριστινα δωματιο, δεν περιμενα να δω.
βεργας 3 δεξια:  Ιλονα η γνωστη αδυνατη μελαχρινη απο μαραθωνος και αχιλλεως γωνια
βεργας 3 πανω: Μαργκω καστανοξανθη με ωραιο κωλο αλλα δεν μου αρεσε και πολυ στο προσωπο. Ασε που βγηκε και πακιστανι απο δωματιο και περιμενε και συριος προσφυγας :rolleyes:  στο σαλονι  :S.
βεργας 3 αριστερα: Λειλα, ομορφη μελαχρινη αδυνατη  πιπινα με ωοειδες σχημα προσωπου και οχι το τυπικο στρογγυλομουρικο εκ ανατολικης ευρωπης. Ο λογος για τον οποιον περασα δωματιο.
Περασα και απο αλλους οικους της γυρω περιοχης, τραγωδια σκετη. Αληθεια ρε 'σεις ποιος δινει φραγκα για να γαμησει γριες  :think:.

Επισης μεσα στη βδομαδα τιμηθηκαν στη νυχτερινη βαρδια η Αννα Ιλονα απο μοντελοαλυσιδα, η Τζουλια η γερμανιδα απο φυλης 65 ισογειο και στην απογευματινη βαρδια, κλασσικα η Ντιανα το μωρο απο φυλης 65 οροφος. Αντε και σε λιγο θα αγγιξουμε τις παρυφες του νομου του πικερ  :S  :orchestra:.

adolfo13

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2016
Κριτικές
8
Like
81
Πόντοι
0
Back in black i wanna fuck.

Μινι τσαρκα σημερα στην απογευματινη βαρδια.
πιπινου 118: δυο κοπελες, Λανα ξανθια μπαμπατσικη, γλυκο προσωπο και Χριστινα δωματιο, δεν περιμενα να δω.
βεργας 3 δεξια:  Ιλονα η γνωστη αδυνατη μελαχρινη απο μαραθωνος και αχιλλεως γωνια
βεργας 3 πανω: Μαργκω καστανοξανθη με ωραιο κωλο αλλα δεν μου αρεσε και πολυ στο προσωπο. Ασε που βγηκε και πακιστανι απο δωματιο και περιμενε και συριος προσφυγας :rolleyes: στο σαλονι  :S.
βεργας 3 αριστερα: Λειλα, ομορφη μελαχρινη αδυνατη  πιπινα με ωοειδες σχημα προσωπου και οχι το τυπικο στρογγυλομουρικο εκ ανατολικης ευρωπης. Ο λογος για τον οποιον περασα.
Περασα και απο αλλους οικους της γυρω περιοχης, τραγωδια σκετη. Αληθεια ρε 'σεις ποιος δινει φραγκα για να γαμησει γριες  :think:.

Επισης μεσα στη βδομαδα τιμηθηκαν στη νυχτερινη βαρδια η Αννα Ιλονα απο μοντελοαλυσιδα, η Τζουλια η γερμανιδα απο φυλης 65 ισογειο και στην απογευματινη βαρδια, κλασσικα η Ντιανα το μωρο απο φυλης 65 οροφος. Αντε και σε λιγο θα αγγιξουμε τις παρυφες του νομου του πικερ  :S  :orchestra:.
μηπως περασες απο χωματιανου??? ποιες ειχε φιλακι? αν ειδες

adolfo13

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2016
Κριτικές
8
Like
81
Πόντοι
0
Οχι παικτη, χωματιανου δεν περασα.
λεω να παω απο εκει μια βολτα να βρω την αρτεμις με τις βυζαρες. εχθες και προχθες δεν ηταν και φοβαμαι μη παω μεχρι εκει και φαω ηττα.
και δεν εχει και γυρω τιποτα καλο, πατσαβουρες και θελουν και 20 ευρω.
αν ξερεις κανεις ποιες ειναι τωρα χωματιανου ασ ενημερωσει.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Για να την έχεις ανάγκη εσύ Πορνε μου πρέπει να είναι
πολύ ρομαντικό το κορίτσι... χεχεχε

:rolleyes:

Δεν πηγα τελικά μυστη μου
Αλλα το ειχα πραγματικα μεγαλη αναγκη
Και θα παω τις επομενες μερες.
Να'ναι καλα ο προφεσορας που γραφει και καμια
Ενημέρωση. Ο Σμυρνης που ειναι να ενημερώσει ? Μηπως ηρθε το μυαλο του στα ισα και επειτα απο την καζουρα που δεχεται εδω μεσα αποφασισε να σταματησει? Ειχαμε και εναν αξιο ενημερωτη αν και λιγο αθυροστομος τον Dude007, τι απεγινε αυτος ? Τελος παντων. Καλο βραδυ και καλη Κυριακη !!!

ΥΓ: Αυτο το φορουμ ειναι οτι πιο σημαντικο εχω στην αθλια ζωη μου. Εσεις ειστε οι φιλοι μου.
Καληνύχτα φιλοι μου σας αγαπαω πολυ.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Kαλησπέρα σας,
Βόλτα στην πρωινή βάρδια,ο υδράργυρος ανεβασμένος αλλά το ίδιο και η διάθεση.

Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό μαγαζί σε ντουέτο όπως και την άλλη φορά η μιλφ Μαρία,ψηλή κανονικών κιλών με κοντά καστανόμαυρα μαλλιά και η Λώρα,κοντή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,βυζάρες.Σε κανονικό πρόγραμμα τα κορίτσια όπως ανακοίνωσαν στο σαλόνι,αλλά η Μαρία κάνει και ελεύθερο στοματικό.
Ωραια η Λωρα αλλα θεωρω απαραδεκτο μια μιλφαρα να κανει απλο προγραμμα! :headbang:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Σαββατιάτικη μεταμεσονύκτια βόλτα στη Φυλής με φίλους και με ελάχιστες παρέες να τσαρκάρουν και να χαβαλεδιάζουν προκαλώντας νευρική παράκρουση σε κοπέλες και υπηρεσίες!

Φυλής 71 ισόγειο-Χρύσα αρκετά εμφανίσιμη,αδυνατούλα όμως με κωλαράκι ποίημα!Με ζάλισε το ποίημα όμως και έφαγα τη φόλα μου.
Σε απλό πρόγραμμα και με αγενέστατη υπηρεσία.
Φυλής 71 πάνω-Ειρήνη μια καστανή γεματούλα με σχετικά γλυκό πρόσωπο.
Με πρωκτικό όπως ανακοινώθηκε.
Φυλής 69 κάτω-Η Στέλλα η ξανθιά αλλοίθωρη μιλφ με όχι κακό κορμί.
Με πρωκτικό.
Φυλής 69 πάνω-Τζούλια ξανθιά κοντή και με πιασίματα.
Ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα και αυταρχικό για τους μερακλήδες.
Φυλής 67-Αντίνα ξανθιά με σιλικονάτους βύζους αλλά κατά τα λοιπά ωραίο αδύνατο σώμα.Απλό.
Φυλής 84 πάνω-Κατερίνα,ψηλή μελαχροινή με γυαλάκια αλλά και με πολλά τατουάζ ρε γαμώτο στο πλαδαρό κορμί της.
Με απλό και με δωμάτια παρακαλώ!
Φυλής 65 κάτω-Τζούλια η Ρωσογερμανίδα όπως την είπε η υπηρεσία.
Από τα πιο ωραία μωρά της βραδιάς,κορμάρα και με ελιά αλά Σίντυ Κρόφορντ πάνω απ'τα χείλη!
Με απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65 πάνω - Τί είχες Γιάννη,τι είχα πάντα με την Εμμανουέλα γυμνή στο σαλόνι αλλά μπα...δεν και μια κοντή μελαχροινή αδιάφορη σαχλοκουδούνα.
Φυλής 59 κάτω-Χριστίνα,Άννα απίστευτα μπάζα με πρωκτικό όμως στο πρόγραμμά τους και η Αλίσια με την ολόγυμνη  κορμάρα της σε κοινή θέα σε απλό και με όλους τους πελάτες δικούς της!
Φυλής 59 πάνω-Λίνα ξανθό συμπαθητικό μιλφ με θηλυκό πρόσωπο και κανονικό σώμα.Με απλό.
Μήπως ξέρουμε κάτι γι'αυτήν;
Φυλής 66α-Άννα η γνωστή ωραία ξανθιά.
Φυλής 56-Βαλέρια.Γενικά εντελώς άχρωμη και άοσμη παρουσία βγήκε στο σαλόνι και σαν να μη την είδαμε.
Απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54-Βικτώρια.Αυτή δηλαδή τώρα είναι για τα μοντελάδικα και με απλό πρόγραμμα;
Ψηλή καστανή,όχι μικρή σε ηλικία και με πιασίματα.
Παρ'ολα αυτά βγήκε από δωμάτιο και μπήκε κατευθείαν στο επόμενο!
Φιλιππίδου 11ισόγειο-Σάρα.Ωραίο μελαχροινό στυλιάρι αλλά με απλό πρόγραμμα.
Φιλιππιδου 11 όροφος-Κατερίνα.Ένα μελαχροινό αδύνατο κοντοπούτανο με πικάντικο μουτράκι και τίποτα άλλο το ιδιαίτερο.
Ανακοινώθηκαν "τα πάντα εκτός κώλου" Και Τζανίνα η ξανθιά ψηλή κορμάρα με ελεύθερο στοματικό,69 και τελειωτικό στο σώμα.
Πολύ,ανούσιο και αγενέστατο μπλα μπλα από τον Κύπριο τσάτσο.
Φωκαίας 9-Άντζυ ξανθιά αδύνατη μικρούλα.
Παρουσιάστηκε σαν Ελληνίδα και ανακοινώθηκε πρωκτικό.
Φωκαίας 7-Εμυ μελαχροινή αδύνατη με περίεργο σαχλοαξάν.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό.
Φωκαίας 17 κάτω-Εμμανουέλα ψηλή μελαχροινή νταρντάνα και Αλίνα μικρόσωμη,γλυκό μουτράκι και με περίεργο κρεμασμένο στήθος.
Με 69,ελεύθερο στοματικό και "τελειωτικό όπου θέλετε" όπως ανακοινώθηκε και για τις δυο.
Φωκαίας 17 πάνω-Ιονέλα η Αυτού Εξοχότης μάς έκανε την τιμή να εμφανισθεί ύστερα από αρκετή αναμονή επειδή μιλούσε στο τηλέφωνο.
Με ελεύθερο στοματικό και 69.
Φωκαίας 27 υπόγειο-Κατερίνα και Καρολίνα,ποια να πιάσεις και ποια ν'αφήσεις;
Ίδια αδιάφορη γεμάτη και ξανθιά κοψιά αλλά με πιο γλυκιά την Κατερίνα.
Ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου αλλά μπόνους-μόνο για τους καθαρούς-τελειωτικό στο στόμα.
Φωκαίας 27 ισόγειο-Αλεξία με το ωραίο αδύνατο κορμί,ναζιάρα και σκερτσόζα.
Μπασταρδεμένο απλό πρόγραμμα,ενισχυμένο με τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαίας 27 πάνω-Χριστίνα η ξανθιά Ελληνοουκράνεζα με κώλο στο πρόγραμμα και Γκάμπυ η ακεντράριστη που δεν θυμάμαι τί κάνει.
Φωκαίας 24-Αγάπη η ξανθιά μιλφ για την οποία η αγενέστατη (χοντρή σαν βόδι) τσατσά δεν είπε τίποτα για πρόγραμμα αφού η έγνοια της ήταν πως να προγκήξει κάτι πιτσιρικάδες.
Καλή ημέρα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom