ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ωραια ενημερωση φιλε μπραβο ιις περισσοτερες απο φωκαιας και φιλιππιδου τις εχω γαμησει
Σαββατιάτικη μεταμεσονύκτια βόλτα στη Φυλής με φίλους και με ελάχιστες παρέες να τσαρκάρουν και να χαβαλεδιάζουν προκαλώντας νευρική παράκρουση σε κοπέλες και υπηρεσίες!
.......................
Καλή ημέρα!
Έκανα δύο φορές συνεχόμενες το ίδιο λάθος.Ιάσωνος 20 μεσαίο εννοούσα πράγματι.Στο Κολωνού 11 ισόγειο ζητά 10 ευρώ.Ο δαίμων δεν ξεκολλά ... στο Κολωνού 11 ζητά 15€ ?
Και εγώ την ίδια άποψη έχω.Ωραια η Λωρα αλλα θεωρω απαραδεκτο μια μιλφαρα να κανει απλο προγραμμα!
Πολύ καλή ενημέρωση! Καλώς ήλθες!Σαββατιάτικη μεταμεσονύκτια βόλτα στη Φυλής με φίλους και με ελάχιστες παρέες να τσαρκάρουν και να χαβαλεδιάζουν προκαλώντας νευρική παράκρουση σε κοπέλες και υπηρεσίες!
Ως ποτε πια θα παψουν να κοροϊδεύουν το κοσμο μ' αυτό το παραμυθι? > > >Σαββατιάτικη μεταμεσονύκτια βόλτα στη Φυλής με φίλους και με ελάχιστες παρέες να τσαρκάρουν και να χαβαλεδιάζουν προκαλώντας νευρική παράκρουση σε κοπέλες και υπηρεσίες!
Φωκαίας 9-Άντζυ ξανθιά αδύνατη μικρούλα.
Παρουσιάστηκε σαν Ελληνίδα και ανακοινώθηκε πρωκτικό.
Ρε σχιζοφρενή,πάλι με τον άλλον σου εαυτό θα ανοίξεις διάλογο;Ας γράψω κάτι κι εγώ ως απλό συμπλήρωμα στην ενημέρωση.
Παρακμιακέ θα ήθελα ένα σχόλιο κι αν τυχόν διαφωνείς σε ότι γράφω.
Ρε σχιζοφρενή,πάλι με τον άλλον σου εαυτό θα ανοίξεις διάλογο;
Και η Αννα στο Κολωνού 15Και κάτι τελείως άσχετο: Η Νίκη και το άλλο πιπινάκι, η Έλενα, έχουν αγοράσει εσώρουχα που γράφουν πάνω το όνομά τους. :-*
Δεν υπάρχουν ευγένειες,ξεκίνησες μια ύπουλη και άνανδρη επίθεση,σου αποκάλυψα στην πορεία και κλώνο, τώρα κλαψουρίζεις σαν τις γκομενίτσες που τις παρέσυραν οι κακές παρέες και ζητάνε συγχώρεση.Αν έχεις αντρικά αρχίδια σε περιμένει η ομολογία σου δίπλα...Διπλο γαμησι εριξα σημερα και το ειχα τεραστια αναγκη !!!
Πρωτη σταση στην ξανθια και ολιγον σαπιοδοντα Λωρη. Στα τέσσερα και με ενα δυνατο γαμησι ολοκληρωσα τον πρωτο γυρο. Γλυκακι απο φαστφουντ της περιοχης νερο και βουρ για 2ο γυρι με κατι πιο αισθησιακο , για αυτο πηγα στην Νατασα στο Κολωνου 30. Το κοριτσι δεχεται gfe καταστασεις που ειναι αρκετα αισθησιακές. Γνωρίζοντας οτι αυτο που βιωνω ειναι ψεμα αλλα τι να κανεις ? Ολοι χρειαζομαστε ενα ομορφο ψεμα για να γλυκανουμε την απαξιωμενη μας ζωη.
Συνολο κοστις τσαρκας 25 ευρω ;)
ΥΓ:
Γιατι τετοια επιθεση στον Gauntlet φιλε Επιρρεπή ? Δεν σε εχω για αδαή και μεχρι τωρα βλεπω ποσταρισματα με εκλεπτυσμένο λογο και ποιότητα. Η επίθεση σε αλλα μελη ειναι κατακριτέα και για μενα δε θα πρεπει να γίνετε. Οπως βλεπεις και εγω εχω συμμορφωθεί.
Περνωντας πριν λιγο από το σημειο,να ενημερωσω για οποιον ενδιαφερεται ότι το Πιπινου 118 ηταν κλειστο .Χθες που περασα ηταν κανονικα ανοιχτα.
Δεν υπάρχουν ευγένειες,ξεκίνησες μια ύπουλη και άνανδρη επίθεση,σου αποκάλυψα στην πορεία και κλώνο, τώρα κλαψουρίζεις σαν τις γκομενίτσες που τις παρέσυραν οι κακές παρέες και ζητάνε συγχώρεση.Αν έχεις αντρικά αρχίδια σε περιμένει η ομολογία σου δίπλα...