Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Καλημερα συντροφοι..Αυτες στο φυλης 59 οι κουβανες εξαφανιστηκανε?
3η βαρδια μεταξι
ιας 37 Νατασσα η Παπαληγουρα που λενε απο κ27 υπογα
ιας 37 υπογα Αλεξανδρα καστανο μωρο με καλο σωμα δεν την εχω ξαναδει
την Αλεξάνδρα στο ιας 36 υπογειο δεν ρην εχω ξαναδεί γιατι σπανια μπαινω σε αυτο τον οίκο. μοιάζει κάπως στη φατσα με την αντριαννα απο ιασ 20γ
Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς με τη κοπέλα.
Η κοπέλα, το ξέρω πολύ καλά, είναι Ελληνίδα, πολύ ευγενική και γλυκιά στο σαλονάρισμα της και ακόμα καλύτερη στις υπηρεσίες στο δωμάτιο.
Είναι ένα τίμιο 20άρικο, γιατί ότι λέει στο πρόγραμμα, τα κάνει. Σου δίνει χρόνο μέχρι να τελειώσεις και δε βιάζεται. Είναι πεντακάθαρη πάντα και γλυκιά μέσα στο δωμάτιο, τρυφερή. Απορώ γιατί γράφεις τέτοιες μαλακίες. Μάλλον, σου χει ρίξει πακέτο και την έχεις καψουρευτεί άσχημα.
Αρχοντα μηπως εκανες λαθος κειμενο παραθεση? δεν μιλαω για καποια συγκεκριμενη κοπελα.
Ναι μύστη μου, μάλλον ήθελε να παραθέσει αυτά που έγραψε ο "Εκλεκτικός" [size=3pt]του Μεταξουργείου[/size]
για την Άντζυ και την καταγωγή της
Ιασωνος 37 ισογειο είναι το σωστο. Εκ παραδρομης γραφτηκε ετσι από το φιλο dmtrsxxx.Τελικά, αυτή η Αλεξάνδρα σε ποιο σπιτάκι της Ιάσωνος είναι ?
Έχεις γράψει για υπόγεια που δεν υπάρχουν καν . . .
Τελικά, αυτή η Αλεξάνδρα σε ποιο σπιτάκι της Ιάσωνος είναι ?
Έχεις γράψει για υπόγεια που δεν υπάρχουν καν . . .
Απογευματινή βόλτα στον "Δρόμο του Μεταξιού".
Ιασ. 43: 2 θείτσες. Η ξανθούλα με φουλ και μια άλλη μελαχρινή με απλό.
Κολ. 15 αρ.& δεξ.: ανθυπομέτριες υπάρξεις.
Κολ. 23 1ος: μια τσιγγάνα μέτρια
Κολ. 23 υπ.: ένα ξανθό γεματούλικο μπάζο
Κολ. 32 υπ.: Ένα ξανθό, ψευδό μπαζάκι
Κολ. 30 ισ.: ένα ψηλό και άχαρο μπαζάκι
Κολ. 30 1ος: ένα χαριτομένο μουτράκι
Καλημέρα στους περισσότερους.
Τρίτη βάρδια σε μια Φυλής
...
Φ84 πάνω-Η Κατερίνα με τα τατουάζ.Αλβανίδα με σώμα κρεμασμένο σαν γριάς που γνωστό "καυτό" μέλος την είχε βγάλει Ελληνίδα με ωραίο κορμί...Στην όψη ξεγελάει ειδικά με τα γυαλάκια που είναι ψαρωτικά.
...
Φεύγοντας δεν ξέρω πως μου ήρθε αλλά είπα να κάνω μια στάση και στο []Φ99 για χάριν της ενημέρωσης.Έφη λέει με πουλάκι.[/b]
...
Καλημέρα στους περισσότερους.
...................
Πιπίνου 65-Τζούλια η γιαγιά με την αποτυχημένη πλαστική προσώπου.Τα πάντα εκτός πρωκτικού είπε και σύμφωνα με τις φήμες το τα πάντα το εννοεί.Προτείνεται κατά κύριο λόγο σε στερημένους ρομαντσοανισσόροπους και κατά φαντασίαν εραστές.
..................
Είναι η ίδια Αλίνα που δούλευε 3η βάρδυα στο Φωκαίας 17 ?Καλημέρα στους περισσότερους.
....
Φ136-Αλίνα κοντή μελαχρινή με βυζάρες σε απλό πρόγραμμα.
....
καταρχήν δεν αποδέχτηκα την Ανίτα σε θέμα εμφάνισης , παχουλή ήταν και είναι μόνο κάπως γλυκιά φάτσα έχειΚυριε σμυρνη, καταρχήν να σας ευχαριστησω που μας κανατε τη χαρη να δεχθείτε την Ανιτα ως αξιοπιστη λυση τοσο από θεμα εμφανισης οσο και από θεμα υπηρεσιων.
εγώ θα διαφωνήσω , απλά πρέπει να είσαι συννηδητοποιημένος , στο Μετάξι έχει ωραίες κοπέλες(πάντα για κορμί μιλάω ) αλλά έχει και κοπέλες με πολύ καλές υπηρεσίεςΕπειδή μου ζητησες και παλι να σου πω μια πενταδα από αρκετα εμφανησιμες κοπελες, μιας και θελω να πιστευω ότι ξερεις, στη συγκεκριμενη περιοχη το επιπεδο είναι αρκετα χαμηλο.
Τουλάχιστον εγω το εχω αποδεχθεί, και το 'χω τονισει κατ' επαναληψη.
καταρήν βρέ κακομοίρη η Αννούσκα είναι μπάζο και χάλια σε υπηρεσίες και έχω πάει μαζί της , ξέρεις με πόσες κοπέλες έχω πάει και για διάφορούς λόγους δεν έχω γράψει κριτική...Βαζω και μια επιλαχουσα, την Αννουσκα, που εσυ την αποκαλεσες μπαζο, και μου κανει εντυπωση που ως μπαζο γιατι δε την εχεις επισκεφτεί ακομα, σα δοκιμαστης μπαζων που λες ότι εισαι.....
Βεβαια μακαρι να ηταν όλα τα μπαζα που χεις παει σα την Αννουσκα, αλλα τελος παντων...
το ξέρω ότι δεν την έχεις δοκιμάσει , εγώ την έχω δοκιμάσει και έχω άποψη , αυτό που σου έγραψα βρε αργόστροφε είναι ότι δεν πρέπει να εκφέρεις γνώμη αν δεν έχεις δοκιμάσει κάποια κοπέλα1. Για την Εμυ που μου 'χες πει αν την εχω δοκιμασει. Όχι, δε την εχω δοκιμασει, γιατι δε δινω όπως σου 'χα πει 20 ευρω για δικους μου λογους. Αλλα μιας και βλεπω ότι διαβαζεις κριτικες αλλων, ριξε και μια ματια για τη συγκεκριμενη.
Εχει μια καλη κριτικη, και τέσσερις κακες, που μεταξυ αλλων λενε....μεγαλη ξενερα, σαπιλα, χαμενο εικοσαρικο, και...μια απάτη που θα πάει άπατη(από το προφεσσορα), και
καταρχήν ρε παπάρα δεν έχω τετραδιάκι , αν παρακολουθούσες θα ήξερες όπως έχω γράψει σε πιο παλιές ερωτήσεις ότι μερικές φορές χρησιμοποιώ το κινητο μου2. Θα σου προτεινα να κρατας πιο σωστες σημειώσεις στο τετραδιακι που εχεις, γιατι εκανες ένα λαθακι προσφατα. Η Μαριλενα, που ειπες ότι πηγες στο Φυλης 200, είναι μαυρομαλλα, και όχι καστανοξανθη όπως ατυχως ανεφερες.....
Γι αυτό καλυτερα, μιας και μπαινεις στο κοπο να κανεις ενημερώσεις, τουλάχιστον να τις κανεις σωστα.
Όχι τιποτ' άλλο, αλλα να μην εκτίθεσαι κιολας.....
καλησπέρα φανταστικέ ενημερωτήΜπορεί να τα βαψε τις προάλλες στην γωνία Φυλής-Φωκαίας.Ίσως αυτό να ήταν το αξιοπερίεργο που χε δει
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/r/bstngp.gif[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/r/rdlol.gif[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/07/Jerry-omg.gif[/img[/URL]]
[/quote]
καιρό είχες να πεταχτείς σαν πορδή εσύ , έχεις τους κλώνους σου γι αυτό . :birdman:
Ενημερωση από τη ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΒΑΡΔΥΑ(τριτη) της Μεταξουπολης
11 ισογειο - Εδώ εχουμε τη δευτερη ειδηση της νυχτας.....Το γνωστο Λουιζακι από Φωκαιας 25 οροφο, με "μερικο υποβιβασμο" στα 15 ευρω. Είναι ηδη εκει λιγες μερες, και θα δειξει η πορεια αν θα παραμεινει εκει μονιμα η όχι...
για άλλη μια φορά ωραία λεπτομερής ενημέρωσηKαλησπέρα σας,
Βόλτα στην πρωινή βάρδια,ο υδράργυρος ανεβασμένος αλλά το ίδιο και η διάθεση.