Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 349 άτομα (43 μέλη και 306 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μια χαρά πιπα (με καποτα) κάνει το μωράκι,
εμένα πριν την γλυψω έκανε βαθύ κάθισμα
και με τσιμπουκωνε ωραία πορνοσταρικα.

Εμενα μου εκανε πεντε αποτομα και επωδυνα τραβηγματα και μετα ξαπλωσε.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Κρίμα !  Ήταν νέα , χαμογελαστή και καλή κοπέλα . Έζησε πολύ λίγο. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.
Απο που ξέρουμε όμως ότι ήταν η ίδια; Άραγε η αδερφή της που εκδιδόταν μαζί ποια να είναι, η Καρολίνα;  :2funny:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.557
Πόντοι
2.756

Η Λολιτα ξαφνικα σταματησε να δουλευει. Ετσι μου ειπε η γιαγιουλα του οικου, πως εξαφανιστηκε! Προσπαθεια τηλεφωνικης επικοινωνιας αδυνατη μιας και δεν απαντα. Αν καποιος φιλος γνωριζει ας μου πει.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046

Η Λολιτα ξαφνικα σταματησε να δουλευει. Ετσι μου ειπε η γιαγιουλα του οικου, πως εξαφανιστηκε! Προσπαθεια τηλεφωνικης επικοινωνιας αδυνατη μιας και δεν απαντα. Αν καποιος φιλος γνωριζει ας μου πει.
Αν προσεξες την ενημερωση που ειχα κανει ξημερώματα τεταρτης προς πεμπτης, θα εβλεπες ότι την ανεφερα στο Βεργας 3, στο δεξιο, σαν Αλεξανδρα. Μαλιστα η τοπικη τσατσα μας ειπε ότι δουλευει πρωτη μερα εκει...
Κι επισης όταν βγηκε από το δωματιο, μιας και τη περιμεναμε γυρω στα 20 λεπτα, ηταν σε μια "περιεργη" κατασταση. Αλλου παταγε, κι αλλου βρισκότανε, και το βλεμμα της ηταν απλανες... :S

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.898
Πόντοι
10.686
Ly6Pjt.gif

ΥΓ: Συναγωνιστή Επιρρεπή, ξέρεις ότι εμπιστεύομαι τα γραπτά σου. Απλά ορισμένες φορές όπως αυτή
δε μπορώ να καταλάβω γιατί κοπέλες που τις "εξυμνούσες" και τις προτιμούσες μετά από ένα διάστημα
τις μποικοτάρεις με αυτόν τον τρόπο  :dunno: Πιστεύω ότι δε θα πρέπει να αφήνεις προσωπικές σου πιθανές
"αποτυχίες" και γράφω πιθανές γιατί δεν είμαι σίγουρος, να βρομίζουν τα γραφόμενα σου και να λασπώνουν έτσι κοπέλες.

Με εκτίμηση
Parakmiakos
Γιατί για πάρτη της λογόφερα με την κομπλεξική και καθυστερημένη τσατσά που βρίσκω μπροστά μου στο Κολωνού 30 2ος όροφος στην τρίτη βάρδια πηγαίνοντας για τη Βικτώρια,(γαμώ τον μπελά μου γαμώ!έρχομαι πολλές φορές στη θέση των κοριτσιών για το τι τραβάνε καθημερινά,εκτός από παράξενους πελάτες που έχουν να αντιμετωπίσουν,έχουν τις αγάμητες και κακιασμένες μάγισσες στα πόδια τους και πάνω από το κεφάλι τους!),δεν κατάλαβε τίποτα και παρεξηγήθηκε,την επόμενη φορά δεν με δέχτηκε,δεν είπα τίποτα κι έφυγα,την ξαναπέτυχα στο ξεκάρφωτο πριν από μερικούς μήνες στο Ιάσονος 46 το μεσαίο μπαίνοντας πάλι για τη Μαρία,έκανε πως δεν με είδε,και σήμερα μου χαμογέλασε δήθεν αλλά ενημέρωσε ταυτόχρονα και τη Μαρία,η οποία μπαίνοντας στο δωμάτιο με ρώτησε αμέσως αν ''έχω πάει με Ντιάνα'',της απάντησα πως ήμουνα πελάτης της σε άλλο μαγαζί,και είμαι σχεδόν βέβαιος πως έβαλε λόγια στην τσατσά σήμερα κι αυτή αφηνίασε και βάρεσε πόρτα στο πεντάλεπτο!Απλά δεν γούσταρε η συνάδελφός της να γαμηθεί καλά με μένα,ήθελε να μου τη ''σπάσει''!Το κατάφερε για σήμερα,αλλά ''πίσω έχει η αχλάδα την ουρά'' λέει μια παλιά σοφή παροιμία...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.898
Πόντοι
10.686
Πέρα από το να τις κράζω δημόσια και όσο μπορώ να τις αποφεύγω,δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω γι'αυτό... :(

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.557
Πόντοι
2.756
Αν προσεξες την ενημερωση που ειχα κανει ξημερώματα τεταρτης προς πεμπτης, θα εβλεπες ότι την ανεφερα στο Βεργας 3, στο δεξιο, σαν Αλεξανδρα. Μαλιστα η τοπικη τσατσα μας ειπε ότι δουλευει πρωτη μερα εκει...
Κι επισης όταν βγηκε από το δωματιο, μιας και τη περιμεναμε γυρω στα 20 λεπτα, ηταν σε μια "περιεργη" κατασταση. Αλλου παταγε, κι αλλου βρισκότανε, και το βλεμμα της ηταν απλανες... :S
Μαλιστα.
κριμα την κοπελα τοτε...
Φιλε σε ευχαριστω! Δεν προσεξα τα γραφομενα σου γιατι απλα στο νημα οπως ξερεις ουτε σχολιαζω ουτε ενημερωνω γιατι εχω βαθια μεσανυχτα. Ομως τα διαβαζω ολα. Αυτο δεν θα το καταλαβα μαλλον λογω απειριας. Και παλι σε ευχαριστω. :)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα σας,
Βόλτα στην πρωινή βάρδια,ο υδράργυρος ανεβασμένος αλλά το ίδιο και η διάθεση.
Ξεκίνημα απο το Μεταξουργείο.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο ήταν σε ντουέτο δύο κόπελες.Η πρώτη η γνωστή Φωτεινή Γκμόχ,κοντή κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και 69. Η δεύτερη ήταν η Ρωξάνη,μιλφ, Ρωσόφωνη και αυτή,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,κοντή,με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος, χωρίς 69.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο κλασσικά η ώριμη Ρωσόφωνη Βικτώρια υπέρβαρη,με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο, ήταν καινούρια Ρωσόφωνη κοπέλα,κοντή,γεματούλα με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Ανακοινώθηκε σαν πρόγραμμα τσιμπούκι σπέσιαλ και 69.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο ισόγειο η Ρωσόφωνη μιλφ Ελένη,γεματούλα,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.Πρόκειται για την Ελένη απο Κολωνού 47 όροφο.
Το Ιάσωνος 46 αριστερό ισόγειο κλειστό.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 με την αριστερή είσοδο ήταν η Ανδριάννα,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και καστανόξανθα μακριά μαλλιά.Πρόκειται για την Ανδριάννα απο Κολωνού 48 και παλιότερα γνωστή και σαν Άνδρεα στο Μ.Α 28.
Στο Κωλοκυνθούς 63 πρώτη στάση στο στανταράκι μου την Ελένη.'Ωριμη,Ρωσόφωνη,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Καλή όπως πάντα.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο μιλφ,με κοντό ξανθό μαλλί,λεπτή,με τραχύ πρόσωπο στο στυλ της Εμμανουέλας απο Ιάσωνος 43.Ομοιάζει αρκετά αλλά δεν είναι αυτή. Πρέπει να την λένε Μαρίνα.Ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα. Η κοπέλα αυτή έχει εργαστεί και στα Κολωνού 11 όροφος αλλά και Κωλοκυνθούς 63 αριστερή πόρτα.Ο όροφος κλειστός.
Στο Κολωνού 48 ήταν η ώριμη Άντζελα,ψηλή,με κοντό μαλλί καστανό σε κανονικό πρόγραμμα αλλά μέσα προσφέρει και ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωνού 47 στο ισόγειο ήταν η Άνδρεα απο τα Ιάσωνος 44&46.Γεματούλα,με μακριά καστανόξανθα μαλλιά.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 47 στον όροφο ήταν σε ντουέτο οι μιλφ Μόνικα και η Ρόζα.Η Μόνικα,γεματούλα,με καστανοκόκκινα μαλλιά στο ύψος των ώμων τους.Η Ρόζα είναι στην ουσία η Ντίνα η Κορεάτισσα.Κοντή,γεματούλα,με μακριά μαύρα μαλλιά και ασφαλώς Ασιατικά χαρακτηριστικά.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό και για τις δύο κοπέλες.Κάνουν και παρτούζα με 20 ευρώ.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο ήταν η Λύδια με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Ψηλή,ελαφρώς γεματούλα με κοντά μαύρα μαλλιά η οποία έχει εργαστεί και Κολωνού 48.
Στο Κολωνού 23 στο υπόγειο ήταν η ώριμη Ρωσόφωνη Ναταλία με το λαρυγκοτσιμπουκάκι της.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Κολωνού 23 στο ισόγειο ήταν μία κοπέλα Ρωσόφωνη κατά την υπηρεσία,καινούρια δεν την έχω ξαναπετύχει,ψηλή,κανονικών κιλών με πολύ λίγα πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 2 στο δεξιό ισόγειο η Ρωσόφωνη μιλφ,πρώην υπηρεσία του μαγαζιού Αλεξάνδρα,ελαφρώς γεματούλα με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Ο όροφος κλειστός.
Στο Ιάσωνος 1 αριστερό ισόγειο ήταν η μιλφ Μαρίνα,αδύνατη,μελαμψή,με μαύρα μαλλιά πιασμένα πάνω.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιάσωνος 1 μεσαίος οίκος αριστερό μαγαζί κοπέλα γεματούλα με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Στο δεξιό μαγαζί η Καρίνα και αυτή γεματούλα με βυζάρες και καστανά μακριά μαλλιά.Σε ισπανικό τελειωτικό και οι δύο κοπέλες.
Στο Ιάσωνος 1 δεξιό ισόγειο κοπέλα με λίγα πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Αλλαγή κατεύθυνσης.
Στο Διδυμου 27 στο ισόγειο σε ντουέτο η Φωτεινή με την Τζούλια.Η Φωτεινή,μιλφ,ψηλή,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,καστανόμαυρο μαλλι στο ύψος των ώμων της.Η Τζούλια,μιλφ,ψηλή,γεματούλα με καστανόμαυρα μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό τα κορίτσια ενώ η Τζούλια προσφέρει και κώλο.
Στο Ιουλιανού 71 στο υπόγειο η καινούρια κοπέλα απο Βουλγαρία Σαμπρίνα.Αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα,καστανοκόκκινα μαλλιά στο ύψος των ώμων της,κανονικών κιλών.Σε ελεύθερο στοματικό και κώλο.
Το Διδύμου 22 ήταν κλειστό.
Το Διδύμου 18 το υπόγειο είχε σε ντουέτο την Αλίνα με τελευταία μαγαζιά αναφοράς τα Ιάσωνος 44&46 και Κωλοκυνθούς 63.Γεματούλα,με βυζάρες και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.Η δεύτερη η πιο ώριμη Μαρία,πιο γεμάτη ακόμα απο την Αλίνα με κοντά ξανθά μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Φυλής 40 το υπόγειο ήταν καινούρια κοπέλα η Λίζα μάλλον Ρουμάνα.Ψηλή,κανονικών κιλών με πολύ λίγα πιασιματάκια,βυζάρες τριάμιση νούμερο περίπου,μακριά μαύρα μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό.Δοκιμάστηκε με απλά καλές εντυπώσεις.
Στο Φυλής 74 στο υπόγειο στο δεξί μαγαζί ήταν η Μαρία κοπέλα κοντή,με καστανά σγουρά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε φουλ πρόγραμμα όπως είπαν αλλά μάλλον δεν κάνει τελειωτικό στο στόμα.
Στο Φυλής 74 στο υπόγειο στο αριστερό μαγαζί η Σύλβια κοπέλα κανονικών κιλών με λι΄γα πιαισματάκια και καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Σε πρωκτικό.
Στο Φωκαίας 9 στο δεξιό ισόγειο μαγαζί ήταν η Αλεξάνδρα,πιπινάκι λεπτό,με καστανά μαλλιά προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό χωρίς πρωκτικό αυτήν την φορά.
Στο Φωκαίας 9 στο αριστερό μαγαζί, η νοστιμούλα Ναόμι,ψηλή,με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.Σε κανινικό πρόραμμα με τελείωμα στο σώμα της.
Το Φωκαίας 17 ισόγειο κλειστό.
Στο Φωκαίας 24 ήταν η Ελένη,κοντή,με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και μεγάλη κωλάρα.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κώλο.
Στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο ήταν η Σιμόνα.Λεπτή,με μακριά μαύρα μαλλιά σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 27 στον όροφο ήταν η Ανδριάννα, μιλφ,με πιασιματάκια βυζάρες και ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της σε ελεύθερο στοματικό και κώλο και η Λάουρα λεπτή με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά τραχύ πρόσωπο σε ελεύθερο στοματικό και κώλο.
Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό μαγαζί σε ντουέτο όπως και την άλλη φορά η μιλφ Μαρία,ψηλή κανονικών κιλών με κοντά καστανόμαυρα μαλλιά και η Λώρα,κοντή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,βυζάρες.Σε κανονικό πρόγραμμα τα κορίτσια όπως ανακοίνωσαν στο σαλόνι,αλλά η Μαρία κάνει και ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 109 η μιλφ Βίκη κυρίως γνωστή απο το Διδυμου 27 και Ιουλιανού 71.Κοντή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,κωλάρα.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Τα Φυλής 136 και το Πιπίνου ισόγειο κλειστά.
Επίσης κλειστά και τα Ρεμούνδου 21.
Τέλος στο Πιπίνου 118 σε ντουέτο η καινούρια Ναταλύ που ξεκίνησε προσφάτως απο Αγκύρας 12, γεματούλα ελαφρώς με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά και η Χριστίνα κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό τα κορίτσια.
Καλό Σαββατοκύριακο!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Την τελευταία φορά μου έπιασε την κουβέντα για έναν
Σπύρο και το πόσο καλό παιδί και ότι την βοηθάει ! Ότι να'ναι ! Θέλουν να μας τρελάνουν ! Συμφωνείς ?

Εμενα με αγγαλιαζει και μου λεει οτι της θυμιζω το γιο της.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
524
Like
73.769
Πόντοι
41.129
κατά την απογευματινη μου βολτα στα κεντρικα απλα να αναφερω το αστειο γεγονός με εναν τυπο που γαμοκοπουσε την Σονια τη μουναρα στο Φωκ 19 και η τσατσα του χτυπησε την πορτα 3 φορες πριν το 10λεπτο με τον τυπο μεσα να φωναζει και να βριζει που δεν τον αφηνε να γαμησει...   :rockon: :rockon:  :2funny: :2funny:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.898
Πόντοι
10.686
Δεν έιναι καθόλου αστείο,κάποια φορά που θα βρεθώ εκτός εαυτού με καμιά μαλακισμένη,δεν ξέρω πώς θα εξελιχτεί η φάση...  >:(

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Για την πρωινή βάρδια συμπληρώνω ακόμα δύο μαγαζιά που ξέχασα να αναφέρω.
Κολωνου 11 ισόγειο ήταν η Τζωρτζιάννα απο Κολωνού 23 ισόγειο και Κολωνου 20 μεσαίο.Πρόκειται για κοπέλα λεπτή με μαύρα μαλλιά πιασμένα πάνω.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωνού 11 όροφος αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα,λεπτή και καστανόμαυρα πυκνα μακριά μαλλιά.Έχει εργαστεί προσφάτως και Ιάσωνος 31 hostel υπόγειο.Κανονικό πρόγραμμα.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Για την πρωινή βάρδια συμπληρώνω ακόμα δύο μαγαζιά που ξέχασα να αναφέρω.
Κολωνου 11 ισόγειο ήταν η Τζωρτζιάννα απο Κολωνού 23 ισόγειο και Κολωνου 20 μεσαίο.
Φιλε προφεσσορα, Κολωνου 20 δεν υπαρχει. Προφανως θα εννοουσες Ιασωνος 20 μεσαιο. Ο γνωστος δαιμων...εδρασε παλι...
Να συμπληρωσω επι τη ευκαιρια, ότι η συγκεκριμενη εχει "παιξει" και στο διπλανο, το 20γ, το περιφημο "ασανσέρ"

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Καλησπέρα στην μπορδελοπαρεα!Μακριά από τις αγαπημένες μου τανες στον αστερισμό της εποχιακης εργασίας έχω πήξει στην μαλάκια :grin:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Δεν έιναι καθόλου αστείο,κάποια φορά που θα βρεθώ εκτός εαυτού με καμιά μαλακισμένη,δεν ξέρω πώς θα εξελιχτεί η φάση...  >:(

Πως να εξελιχθει; Θα μπει στο δωματιο ο ρωσοποντιος και θα γαμησει κι εσενα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Πρέπει οπωσδήποτε να ανοίξουμε τόπικ με θέμα τα ξεπετάδικα, για να τα κάνουμε blacklist.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Φιλε προφεσσορα, Κολωνου 20 δεν υπαρχει. Προφανως θα εννοουσες Ιασωνος 20 μεσαιο. Ο γνωστος δαιμων...εδρασε παλι...
Να συμπληρωσω επι τη ευκαιρια, ότι η συγκεκριμενη εχει "παιξει" και στο διπλανο, το 20γ, το περιφημο "ασανσέρ"
Ναι Κολωνού 20 εννοούσα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom