Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 294 άτομα (27 μέλη και 267 επισκέπτες)

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
110
Like
8.457
Πόντοι
24.806
Χθες πήρα στη βραδινή βάρδια στη Φώκαιας (πρέπει να ήταν στο 17 ή στο 19) μία μαυρομάλλα ρουμάνα που σαλονάρει γυμνή. Νομίζω συστήθηκε ως τζουλιάνα ή ρομπέρτα (πολύ αμνησία παίζει  :P ). Έκανε υποτίθεται φουλ αλλά από κώλο τελικά δεν τον πήρε με τις κλασσικές δικαιολογίες. Ξέρει μήπως κανείς για ποια μιλάω, γιατί στις κριτικές αυτών των μπουρδέλων δεν την βρίσκω..

Στο 19 ηταν μια που σαλοναρε γυμνη, μαυρομαλλα με φουλ. Εγω πηρα στο φωκ 17 μια τσεχα ιβανα νομιζω λεγεται. 20 χρονων.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
δελα με τιμες στουντιο δηλαδη?

Ναι δυστυχώς. ... και χαλια τσακ μπαμ  περιποίηση.... το μονο θετικό είναι οτι έχει όμορφους χώρους. .. στουντιιζουν ενα πράγμα. ... αλλα μηδέν ποικιλία. ... ενα κορίτσι καθε ντελο ολη μερα....

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.712
Πόντοι
266
ξέρετε αν υπάρχουν κάπου κριτικές γιατην ΤΖΕΣΣΙΚΑ που ήταν χθες στο φυλης 136?

ghost7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2014
Like
10
Πόντοι
0
Στο Φωκαιας 25 δεξια χθες το πρωι ειδα τη Σοφι ενα καλο καστανοξανθο πορνιδιο με ωραιο στυλ πορνοσταρικο ντυσιμο φουλαρισμενο προγραμματακι  και σαλονατο καυλοπεσιμο  :orchestra:

εκει ειναι τ καυλακι;;;; και την εψαχνα κατι φορες π τσαρκαρα γιατι μ ελειψε ο κωλος της.... :erection: :erection: :erection:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Τύποι η Σακίρα (Αλεξάνδρα) που παίζει τώρα, Λιοσίων , Βέργας η Μ. Αλεξάνδρου?   :think:  Μ έχει μπερδέψει η συγκεκριμένη γυρολόγος και την έχω τεράστια ανάγκη  :grin:

είναι αλυσίδα όλα αυτά τα κωλοχανεία, έχουν ανοίξει από ένα μπουρδέλο για όλες αυτες τις γυρολόγους και απλά εναλλάσσονται

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Τωρα πρωτη βαρδια φυλης.

φ54α οροφος: καινουργια κοπελα, μελαχρινη μπαμπατσικη με μεγαλο κωλο
φ54β ισογειο: Βαλερια ξανθια ρωσιδα
φ56: Ναταλι ξανθια ρωσιδα
φ65α οροφος: Αντζελινα, τι μουναρα ειναι αυτη ρε πουστη μου. Να ηταν οι υπηρεσιες της αναλογες, εστω και του μισου της ομορφιας της, θα μιλαγαμε για τρομερα  :fuck2:.
φ65β ισογειο: Χριστιανα, αντικειμενικα και αυτη μουναρα, αλλα σημερα ειχε το βλεμμα της αγελαδας  :dunno:.
φ84β οροφος: Μια Λενα ή Λινα απο Μολδαβια.
φ71α ισογειο: Λαουρα. Οχι η αλβανιδα με τα μεγαλα βυζια αλλα η ρωσιδα με το μοντελε κορμι και το ομορφο προσωπο θα ελεγα. Επειδη σπανια την πετυχαινω στον συγκεκριμενο οικο, πανω απο τρεις μηνες ειχα να την δω εκει, δεν αφησα την ευκαιρια να παει χαμενη και την τιμησα με τον οβολο μου. Στα του αγωνα, δεν πηρα τιποτα λιγοτερο απο αυτα που περιμενα, δεν πηρα τιποτα περισσοτερο απο αυτα που εδινε.

Εκλεκτικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.287
Πόντοι
3.446
Τωρα πρωτη βαρδια φυλης.

φ71α ισογειο: Λαουρα. Οχι η αλβανιδα με τα μεγαλα βυζια αλλα η ρωσιδα με το μοντελε κορμι και το ομορφο προσωπο θα ελεγα. Επειδη σπανια την πετυχαινω στον συγκεκριμενο οικο, πανω απο τρεις μηνες ειχα να την δω εκει, δεν αφησα την ευκαιρια να παει χαμενη και την τιμησα με τον οβολο μου. Στα του αγωνα, δεν πηρα τιποτα λιγοτερο απο αυτα που περιμενα, δεν πηρα τιποτα περισσοτερο απο αυτα που εδινε.
Ρωσιδα η Λαουρα...?  :think: :think: :think: :think: :think: Εχω τις αμφιβολιες - ενστασεις μου γι αυτό.....

Εκλεκτικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.287
Πόντοι
3.446
Βολτα - express, λογω περιορισμενου χρονου, με το συναγωνιστη Γιωργο Γασπαρη, και ωρα 13:00 είχαμε τα εξης :

Φυλης 71 - Η μουνα Λαουρα, που ποτε - ποτε, κανει κατι guest εμφανισεις εκει. Πολύ καλο κομματι.....
Φυλης 69 οροφος - Η καστανοξανθη Ευα, μαζι με τη ξανθια Τζουλιαννα.
Φυλης 69 ισογειο - Η μιγαδα Βαλερια.
Φυλής 67 ισογειο - Η ξανθια Μαιρη.
Φυλης 65 ισογειο - Η πληθωρικη ξανθια Χριστιαννα.
Φυλης 86 ισογειο - Η Τινα, μια με μαυρα μαλλια. Δε την εχω ξαναδει εκει. Not bad.
Φυλης 84 οροφος - Η οντως Μολδαβη 22 χρονων Λινα. Πολύ ωρα στο δωματιο...Αρκετα καλη παρουσια, κι εκανε και επιθεσεις στο σαλονι...
Φυλης 59 ισογειο - Η μινιόν Βανεσσα.

Φωκαιας 7 υπογειο - Στο δεξι, η Ναταλι, και στο βαθος η Ελενα. Ωραια μωρα και τα δυο.

Φωκαιας 17 ισογειο - Η βυζαρου Μαρια.
Φωκαιας 17 οροφος - Η Μιχαελλα.
Φωκαιας 19 ισογειο - Η Πωλινα.
Φωκαιας 25 ισογειο - Η Σοφη από το παραδιπλανο 27α.
Φωκαιας 27 υπογειο - Η Βιολετα.
Φωκαιας 27α - Η Ρομπερτα, και η ΦΟΛΑ Τζανινα.
Φωκαιας 27 οροφος - Η ξανθια επισης ΦΟΛΑ Αντριαννα.
Φωκαιας 24 - Η Ολγα.

Φιλιππίδου 11α - Η Αννυ.
Αυτά....Καλο απόγευμα....

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
καλησπερα πιπινομαγος και γασπαρης ειστε πρωτοι ευχαριστουμε για την ενημερωση.μια ερωτηση εχετε παρει αυτην την ξανθια την μαιρη στο 67 ισογειο?

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Κρύα η σημερινή μέρα, ιδανική για χουχούλιασμα η μπουρδελότσαρκα.Προτίμησα να ξελαμπικάρω με ανεβασμένο το σπαστό κράνος πάνω στην μηχανή, έκανα τα ψώνια μου και βουρ για την κρύα Φυλής.
Κρύα πράγματα, ψόφια κίνηση, μύγες δεν υπήρχαν για να σκοτώσουν οι ιθύνουσες των μπουρδέλων αλλά υπήρχαν κουνούπια Ζίκα.
Να, τόοοσα, με το συμπάθειο!
Η σωρρευμένη κούραση της εβδομάδας και η βαρεμάρα του Σαββάτου περιόρισαν τις επισκέψεις μου στα παρακάτω.

Φυλής 134 όροφος.Ελένη.Καστανόξανθο, βυζάτο, τουμπανάτο μέσα σε δίχτυ.Ξεπέτα μου μύρισε.
Στο ισόγειο η τσατσά ανακοίνωσε Τζέσικα.Φορτωμένη με χιλιάδες :grin: αναμνήσεις από τα παλιά.Υπόγειο κλειστό.
Φυλής 136.Ντίνα Χο-Τσι-Μινγκ.Ημάρτον!!!! :priest:
Πιπίνου 65.Μαρία.Καλή κοπέλα με προοπτικές.Ελεύθερο στοματικό.Και κώλο, περικαλώ, πρέπει να είπε.Μαυρομάλλα,λεπτή,δροσάτη.
Απέναντι στο Φυλής 109 κάτω ήταν η Αλεξάνδρα.Καστανή,λεπτή,μεσήλιξ με ελεύθερο στοματικό.Πρέπει να ήταν παλιά στο Ιάσωνος 1α.
Μαγνησίας 11.Σούζι από την Βραζιλία,είπε ο τσάτσος.Παχιά και καθόλου στα γούστα μου.
Ιωαννίνων 3 κάτω, ήταν η Βίκυ και η Αλεξάνδρα.Αυτή η Αλεξάνδρα πρέπει να ήταν Κολωνου 53,παλιά.Νταρντάνα με σφιχτή σάρκα όσο μπορούσες να δεις στο ημίφως.Η Βίκυ είναι λεπτή, καστανή με αδιάφορο βλέμμα αναμονής χρημάτων.20 ευρώ απλό.30 με ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιωαννίνων 5 ήταν η Κάρλα.Ξανθή κοντή,βυζάτη,μεσήλιξ.
Αδιάφορα πράγματα με εξαίρεση την Μάρια στο Πιπίνου 65.

Αααα, ξέχασα να χαιρετίσω! Γεια και χαρά σας και καλά μουνιά στον πούτσο σας!
.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε συνπορνευτές προς την ατέρμονη ηδονή, πριν μερικές μέρες, κατά τις 15:00, στο Βέργας το 3 το αριστερά καθώς μπαίνουμε, είδα μια Βικτώρια, γύρω στο 1.65 με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά με καμπυλάτο σώμα, αλλά αδύνατη και πολύ ωραία φάτσα και λευκή επιδερμίδα.
Ουκρανίδα δήλωσε και μάλλον ήταν, είχε όλα τα φαινοτυπικά χαρακτηριστικά σε πρόσωπο αλλά και σώμα.
Έχει περάσει κανείς μαζί της πρόσφατα ( ; ) γιατί κι από τις κριτικές δεν βοηθήθηκα και πολύ ο Μουσλίμης.
Αλλάχ-Ου-Ακμπάρ.

:priest:

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
...

Η Βίκυ είναι λεπτή, καστανή με αδιάφορο βλέμμα αναμονής χρημάτων ...

Αααα, ξέχασα να χαιρετίσω! Γεια και χαρά σας και καλά μουνιά στον πούτσο σας!

...

Spot on, το σχόλιο.
Διαγόρα είσαι από τη Ρόδο;

:hi:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.920
Πόντοι
6.495
Η Καμέλια παίζει ακόμα στη Φώκαιας όροφο??

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.659
Πόντοι
9.450
Ρε συνπορνευτές προς την ατέρμονη ηδονή, πριν μερικές μέρες, κατά τις 15:00, στο Βέργας το 3 το αριστερά καθώς μπαίνουμε, είδα μια Βικτώρια, γύρω στο 1.65 με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά με καμπυλάτο σώμα, αλλά αδύνατη και πολύ ωραία φάτσα και λευκή επιδερμίδα.
Ουκρανίδα δήλωσε και μάλλον ήταν, είχε όλα τα φαινοτυπικά χαρακτηριστικά σε πρόσωπο αλλά και σώμα.
Έχει περάσει κανείς μαζί της πρόσφατα ( ; ) γιατί κι από τις κριτικές δεν βοηθήθηκα και πολύ ο Μουσλίμης.
Αλλάχ-Ου-Ακμπάρ.

:priest:

Για πίπα καλή είναι....

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
σημαντικο οταν ημουν στο φιλιππιδου 11 α για να δω την αννυ ηταν ανοικτο και το διπλα και κανανε εργασιες ισως ξαναανοιξει και αυτο το μπουρδελλο

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Που είναι ο Professor X,μας;-------->>>
URL]]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom