Επισκεψη χτες το πρωι στην Λινα απο Μολδαβια οπως ειπε η τσατσα, του οικου επι της Φυλης 84 οροφος.
Την ειχα δει την προηγουμενη μερα κ μου αρεσε πολυ οτροπος της στο σαλονι, το εντονο κοιταγμα στα ματια, το τριψιμο κ το λικνισμα του κορμιου της επανω μου, με φουντωσε στην κυριολεξια, αλλα λογω χρονου δεν μπορουσα να την δοκιμασω.
Ετσι την επομενη μερα, χτες δηλαδη, πηγα μονο κ μονο για την "γνωριμια" μαζι της.
Περασα κατευθειαν δωματιο χωρις να την δω, γιατι ειχε γεματα δωματια κ κοσμο στο σαλονι.
Μπηκε μεσα με χαμογελο κ καλη διαθεση, εβγαλε τα εσωρουχα της κ ξαπλωσε διπλα μου. Ξεκινησε με φιλια σε λαιμο, στηθος κ προς τα κατω, οπου ξεκινησε ενα πολυ ωραιο κ αισθησιακο γλυψιμο στις μπαλες. Το εκανε αρκετη ωρα, χωρις βιασυνες, με ωραια τεχνικη.
Υστερα με ρωτησε για προφυλαξη κ ξεκινησε ενα σχετικα καλο στοματικο, υγρο, αλλα οχι τοσο ρουφηχτο οπως θα ηθελα.
Ξεκινησαμε σεξακι με αυτην απο πανω, οπου ειχε πολυ ωραια κινηση, με σπασιμο λεκανης με ωραιες τεχνικες κινησεις, σφιχτη η αισθηση σχετικα του κολπου της κ αυτη να ανεβαζει στροφες κ να δειχνει οτι το απολαμβανει.
Πολυ καλη συμμετοχη κ στο ιεραποστολικο, οπως επισης κ στο πισωκολητο οπου ειχε γραπωσει τα σεντονια με τα χερια της κ εδειχνε οτι περναγε εξισου καλα με μενα.
Δεν διαμαρτυρηθηκε καθολου επισης σε σφαλιαριτσες που επεσαν στον κωλαρακο της κ στο τραβηγμα μαλλιων κατα την διαρκεια του σεξ, μαλλον το αντιθετο, φανηκε πως γουσταρε.
Ενα σεξυ για τα γουστα μου κοριτσι, με ορεξη στο κρεβατι, φανηκε πως της αρεσει αυτο που κανει, χωρις κομπλεξ κ ιδιοτροπιες, αφεθηκε στα χερια μου κ στις ορεξεις μου, κ συντομα θα επαναληφθει για περαιτερω δοκιμη.
Καλο Βραδυ...