Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 282 άτομα (30 μέλη και 252 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Μετα απο πρασινο φως του  παρακμιακου περιπατητη των αμαρτωλα κατουρημενων πλακοστροτων  εκανα την αποβαση μου στα ισογια της Ιασ19.

200.gif

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Επισκεψη χτες το πρωι στην Λινα απο Μολδαβια οπως ειπε η τσατσα, του οικου επι της Φυλης 84 οροφος.

Την ειχα δει την προηγουμενη μερα κ μου αρεσε πολυ οτροπος της στο σαλονι, το εντονο κοιταγμα στα ματια, το τριψιμο κ το λικνισμα του κορμιου της επανω μου, με φουντωσε στην κυριολεξια, αλλα λογω χρονου δεν μπορουσα να την δοκιμασω.

Ετσι την επομενη μερα, χτες δηλαδη, πηγα μονο κ μονο για την "γνωριμια" μαζι της.
Περασα κατευθειαν δωματιο χωρις να την δω, γιατι ειχε γεματα δωματια κ κοσμο στο σαλονι.

Μπηκε μεσα με χαμογελο κ καλη διαθεση, εβγαλε τα εσωρουχα της κ ξαπλωσε διπλα μου. Ξεκινησε με φιλια σε λαιμο, στηθος κ προς τα κατω, οπου ξεκινησε ενα πολυ ωραιο κ αισθησιακο γλυψιμο στις μπαλες. Το εκανε αρκετη ωρα,  χωρις βιασυνες, με ωραια τεχνικη.
Υστερα με ρωτησε για προφυλαξη κ ξεκινησε ενα σχετικα καλο στοματικο, υγρο, αλλα οχι τοσο ρουφηχτο οπως θα ηθελα.

Ξεκινησαμε σεξακι με αυτην απο πανω, οπου ειχε πολυ ωραια κινηση, με σπασιμο λεκανης με ωραιες τεχνικες κινησεις, σφιχτη η αισθηση σχετικα του κολπου της κ αυτη να ανεβαζει στροφες κ να δειχνει οτι το απολαμβανει.

Πολυ καλη συμμετοχη κ στο ιεραποστολικο, οπως επισης κ στο πισωκολητο οπου ειχε γραπωσει τα σεντονια με τα χερια της κ εδειχνε οτι περναγε εξισου καλα με μενα.

Δεν διαμαρτυρηθηκε καθολου επισης σε σφαλιαριτσες που επεσαν στον κωλαρακο της κ στο τραβηγμα μαλλιων κατα την διαρκεια του σεξ, μαλλον το αντιθετο, φανηκε πως γουσταρε.
Ενα σεξυ για τα γουστα μου κοριτσι, με ορεξη στο κρεβατι, φανηκε πως της αρεσει αυτο που κανει, χωρις κομπλεξ κ ιδιοτροπιες, αφεθηκε στα χερια μου κ στις ορεξεις μου, κ συντομα θα επαναληφθει για περαιτερω δοκιμη.

Καλο Βραδυ...

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Ενημέρωση...Νικολουλίστικη....

Στα...."σπιτάκια" της... ΛΑΜΙΑΣ.... εθεάθησαν 2 τάνες εξ...Αθήνας...η οποίες ξανατιμήθηκαν...

Η μία μου ζήτησε να μην την αναφέρω και φυσικά θα το σεβαστώ... Αλλά αν δείτε ποιά λείπει τελευταία απ΄τα γνωστά στέκια η οποία είχε μεγάλη πέραση θα καταλάβετε..

Η άλλη είναι η Ελένη με τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ βυζιά που δούλευε κάποιο φεγγάρι στο Τροφωνίου 13 (πάνω) τα απογεύματα μετά την Μπετάρα...

Οι τιμές στη Λαμία... 25 ευρώ...το καραπλό...

Στο ακάποτο μπουκιτσί πάμε στα 30....ενώ και η πίσω πόρτα στα 40....

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εγω εχω την Μαριαννα απο φυλης 84 στην επαρχια τυπε
Να μην παρεξηγηθω, εγω ουτε καν την εχω παρει αφου το βλεπεις στη φατσα της τί ξεπετα ειναι!
Απλως ειναι στην πολη μου...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.091
Πόντοι
22.785
.......

...... Καλημέρα ..ΕΡΩΤΗΣΗ...πρός άπασι ..

.. Η κορασσσσίς (γκρανάκι Όλγα) δουλεύη τά πρωινά στό Μαγνησίας 1 ??

perpa

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Χθες πήρα στη βραδινή βάρδια στη Φώκαιας (πρέπει να ήταν στο 17 ή στο 19) μία μαυρομάλλα ρουμάνα που σαλονάρει γυμνή. Νομίζω συστήθηκε ως τζουλιάνα ή ρομπέρτα (πολύ αμνησία παίζει  :P ). Έκανε υποτίθεται φουλ αλλά από κώλο τελικά δεν τον πήρε με τις κλασσικές δικαιολογίες. Ξέρει μήπως κανείς για ποια μιλάω, γιατί στις κριτικές αυτών των μπουρδέλων δεν την βρίσκω..

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612

Στα...."σπιτάκια" της... ΛΑΜΙΑΣ.... εθεάθησαν 2 τάνες εξ...Αθήνας...η οποίες ξανατιμήθηκαν...

Η μία μου ζήτησε να μην την αναφέρω και φυσικά θα το σεβαστώ... Αλλά αν δείτε ποιά λείπει τελευταία απ΄τα γνωστά στέκια η οποία είχε μεγάλη πέραση θα καταλάβετε..

Η άλλη είναι η Ελένη με τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ βυζιά που δούλευε κάποιο φεγγάρι στο Τροφωνίου 13 (πάνω) τα απογεύματα μετά την Μπετάρα...

δελα με τιμες στουντιο δηλαδη?

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

ποιο οικονομικά θα έρθει σε έναν επαρχιώτη να έρθει Αθήνα να γαμήσει παρά να δώσει τόσα χρήματα γι αυτές τις απαξιωμένες

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Τύποι η Σακίρα (Αλεξάνδρα) που παίζει τώρα, Λιοσίων , Βέργας η Μ. Αλεξάνδρου?   :think:  Μ έχει μπερδέψει η συγκεκριμένη γυρολόγος και την έχω τεράστια ανάγκη  :grin:

Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
Τύποι η Σακίρα (Αλεξάνδρα) που παίζει τώρα, Λιοσίων , Βέργας η Μ. Αλεξάνδρου?   :think:  Μ έχει μπερδέψει η συγκεκριμένη γυρολόγος και την έχω τεράστια ανάγκη  :grin:

Αυτη τυπε δυσκολα την πετυχαινεις γιατι ειναι οντως γυρολογος. Εγω θα σου ελεγα να πας να τσεκαρεις Βεργας και Λιοσιων που ειναι διπλα αλλα απογευματινη βαρδια, οχι 3η. Αν δεν ειναι εκει τοτε κατεβα μεταξουργειο. Παντως δε θα σου τη συνηστουσα να την παρεις τη συγκεκριμενη σε απλο προγραμμα. Αν ειχε και κωλο τοτε οκ! αλλα απλο;;;;

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Οκ τύπε θενξ, λέω να πυρφορίσω λίγο γιατί μου θυμίζει ένα παλιό γκομενάκι που μου χε πάρει τη καρδιά, αλλιώς ναι δε λεέι και πολλά απο υπηρεσίες

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.659
Πόντοι
9.450
Απόγευμα...
Πιπίνου 65 (μανάβικο)...η κουκλίτσα Μάντα-Μαρία....από Ρουμανία,μελαμψή με πανέμορφα μάτια..... καλό κορμάκι πάντα με σέξυ διάθεση...και όμως απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε :idiot:.....πάντως αρκετά καλή μέσα,ερωτικότατη...
Διδύμου 18 υπόγα...η Νάταλι....πιτσιρίκα νταρντάνα εμφανίστηκε ολόγυμνη βυζάρες κωλάρες μπουτάρες...όλα εκτός πρωκτικού....
Διδύμου 20 η Ιωάννα ζουμερή πιτσιρίκα και αυτή με ωραίο κώλο χαμογελαστή καθόταν σταυροπόδι στο σαλόνι αρκετά καυλωτική και μια άλλη μικρή κοπελίτσα...πολύ μικρή μου φάνηκε αδυνατούλα πολύ γλυκιά όμως,δεν αναφέρθηκε όνομα σε ελεύθερο στοματικό και οι δυο..
Διδύμου 22 ήταν η Μαίρη..ελληνίδα με πολλά ταττού επάνω της κώλος πονοστάρ για σφαλιάρες κοντό μαλλί ξυρισμένο στα πλάγια...σε ελευθερο στοματικό τελειωτικό...μου θύμισε λίγο τη cristy mac...ήταν και σκοτάδι....πολύ όμορφος χώρος πάντως..
Έλλης 3 ήταν η Βαλεντίνα από Διδύμου 18...ρωσσίς καστανόξανθη με πολύ ωραίο σώμα λευκή επιδερμίδα μαλλί μπούκλες..σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό...μόλις έκανα να φύγω..η τσατσά με κοίταξε σαν ένα ποταπό σκουλίκι ελεινό και τρισάθλιο..που δε της έκανε τη χάρη να περάσει...μόνο που δε με διαολόστειλε....
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 η Ειρήνη κοντό μαλλί γνωστή από τη θητεία της σε αλκιβιάδου 16β...παχούλή με σαρκώδη χείλη μεγάλο κώλο σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό..και η Αλισα από διδύμου 20 και αχαρνών 85 τζιλφάκι που στέκεται πολύ καλά για τα σίγουρα 60 της χρόνια..κοντό ξανθό μαλλί πολύ γλυκιά..ετιμίθη πριν λίγες μέρες στη διδύμου με κακές εντυπώσεις..ελεύθερο στοματικο τελειωτικό και αυτή..
Κολωνού 53 η ξανθιά Κατερίνα απο Μ15...ξανθία τσιγγανοειδής με πιασήματα μέτριο πρόσωπο σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 η Ρωξάνη..όμορφη ρουμάνα με όμορφα κατανεμημένα κιλά επάνω της συμπαθητικό πρόσωπο με ωραίες βυζάρες και ζουμερή κωλάρα...μυρίζει λίγο φόλα .ομως........ίσως τιμήθεί κάποια στιγμή.....
Ιάσωνος 36...ήταν η καυλιάρα Νίκα από Αλκιβιάδου 16 β.....πολύ γλυκιά Σοβιετική από τις στέπες της σιβηρίας..στρογγυλοπρόσωπη  με ωραίο σώματακι με καμπύλες και πιασήματα..πολύ σφικτή..πάντα χαμογελαστή....σε ελεύθερο στοματικό..που είναι και το μεγάλο της ατού..το κατέχει πολύ καλά.....δεν υπάρχει περίπτωση με τέτοιο τσιμπούκι να φύγεις άχυστος.....και αυταρχικό για τους λάτρεις της περιπέτειας.
Καλό βράδυ.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αυτη η πιτσιρικα απο διδιμου τι απογινε τελικα?

ξερουμε?

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
Στο Φωκαιας 25 δεξια χθες το πρωι ειδα τη Σοφι ενα καλο καστανοξανθο πορνιδιο με ωραιο στυλ πορνοσταρικο ντυσιμο φουλαρισμενο προγραμματακι  και σαλονατο καυλοπεσιμο  :orchestra:
Αχ μισο λεπτο να δεσω το λουρακι απο τους κοθορνους μου και τσουπ  στη ψυχρα σκυψιμο και τουρλοτριψιμο κωλου μπροστα στον καυλωμενο πεουλα!  :erection:
Απεργος χθες σε ολα κι απο σεξ ξαναπερασα να το τσεκαρω με ξανακαυλωσε και μπουκαρησα στο δωμα αν και περιμενα ωρα  λογω προηγουμενων συναγωνιστων οπου εγινε μαχη!  :fuck1:
Κολπατζηδικο σκυλι μου ειπε οτι δουλευε πριν στο διπλανο 27
Πριν ντικουμεδιασω τη Σοφι εριξα ενα βλεφαρο και γυρω και στο διπλα υπογειο ηταν η Βιολετα με πολλους κωλογερους να ξερογλειφονται  :vomit:  στο μεσαιο μια ξανθια βυζαρου Αντριαννα και μια αλλη που ουτε την περιμενα να δω και στα ψηλα η Σιμονα που την εχω κοζαρει καιρο τωρα αλλα λετε ολοι πως ειναι φολα και δεν
Στο γωνια με Αχαρνων 24αρι μια κοντη αδυνατουλα μογγολα ειναι η χυσΟλγα;  :think:
Σιγα τα ραπανακια Μογγολιας με επικαλυψη χυσιμολ αν και σημερα μαλλον απο την αναδουλεια μοσχοβολουσε τρυλετ  :effemine:

Εκλεκτικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.287
Πόντοι
3.446
Βραδυνη "μινι" περιηγηση στο κρυο Μεταξι, και ωρα 19:45, είχαμε τα εξης :

Κολωνου 11 ισογειο - Η Αννα η "φρυδατη".
Κολωνου 11 οροφος - Η Μαρινα.
Κολωνου 15 δεξια - Η Αντζελίνα, με τη ΦΟΛΑ Χριστινα.
Κολωνου 15 αριστερα - Μια ξανθια, Ελενη, ρωσσιδουλα, συμφωνα με τα λεγομενα της τσα τσας. Δε ξερω, δεν απαντω, αλλα εχω το δικαιωμα ν' αμφιβαλλω όμως...
Κολωνου 23 ανακτορο - Η Ελενη με τα μαυρα ισια μαλλια, από το διπλανο υπογειο.
Κολωνου 23 υπογειο - Η Ντενισα, από το διπλανο ανακτορο αντιστοίχως, μηπως αλλαξει το γουρι της μαλλον....
Κολωνου 27 οροφος - Η Λωρη, γνωστη ως "Μαρια η τσεχα". Ισως το καλυτερο κομματι της σημερινης βολτας.
Κολωνου 27 υπογειο - Η αβυζη Νατασα - "Λενα Παπαληγουρα".
Κολωνου 27 ισογειο - Η Λειλα, που στις 26/1 εθεαθη στο Κολωνου 11 οροφο.
Κολωνου 30 ισογειο - Η Λαουρα με τη Μαιρη. Το συνηθες το τελευταιο καιρο διδυμο.
Κολωνου 30β 1ος οροφος - Η ΦΟΛΟΚΑΤΙΑ, με την Αλινα.
Κολωνου 30β 2ος οροφος - Η ζουμερη Ολγα, αλλα μονο αυτό....
Κολωνου 32 υπογειο - Η skinny Αννα με τη γνωστη μυτη.
Κολωνου 32α - Η διοπτροφόρος Τζέσικα.
Ιασωνος 19 ισογειο - Η Ντιανα με τη Σιμονα.
Ιασωνος 19 οροφος - Η Βιολετα.
Ιασωνος 20α - Η ψιλη με το γεματο στηθος Γκαμπριελλα.
Ιασωνος 20β - Η Ντονα.
Ιασωνος 20γ - Η μιγαδα πιτσιρικα Σαρα.
Ιασωνος 10 ισογειο - Η Αννα, ένα μπαζο...
Ιασωνος 10 οροφος - Η Αλεξανδρα, που επιβάλλεται να χασει κιλα....
Καλλεργη 33 - 2 ΦΟΛΕΣ εδώ, Η Κλαουντια, και Η Ανελια.
Ακομινάτου 2β - Η Ριτα, μια αδυνατη ξανθια ρωσιδα. Τιποτα το ιδιαιτερο.

Αυτά τα¨"ψιλα" από τη σημερινη βολτα με περιορισμενο το ενδιαφερον....
Καλο βραδυ σε ολους.

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
928
Πόντοι
81
...
Διδύμου 18 υπόγα...η Νάταλι....πιτσιρίκα νταρντάνα εμφανίστηκε ολόγυμνη βυζάρες κωλάρες μπουτάρες...όλα εκτός πρωκτικού....
...
Φυσικά πρόκειται για την Πωλίνα που δούλευε πριν λίγο καιρό στο Φωκ. 17Α (ισόγειο) τα πρωϊνά. Δοκιμασμένη με μέτριες-καλές εντυπώσεις και βέβαια εντυπωσιάζει πως με τέτοιο κορμί  :tits: (νταρντάνα λόγω ύψους, όχι όμως αντιαισθητική) έχει ιδιαίτερη ευλυγισία στο κρεβάτι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Έφυγε για την χώρα της(τη Ρωσία) και είναι άγνωστο εάν θα ξαναγυρίσει στην Ελλάδα....έτσι τουλάχιστον μου είπε η ξανθιά τσατσά που δούλεψε ένα διάστημα μαζί με την Λώρα στη διδύμου 20!!!

:hi:

ευχαριστω πορνοντεντεκτιβ  :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom