την ακουω με διαφορα σωματοτυπα και τυπους προσωπον αλλα το πακετο της Σιμονας ειναι ενα απο αυτα που εμενα προσωπικα με σεληνιαζει
Την ειχα πετυχει σε προηγουμενες τσαρκουλες και παροτι μου αρεσε πολυ σαν γυναικα δεν περναγα για διαφορους λογους ενω ολες τις φορες τα ματια μας μιλαγαν!
Μετα απο πρασινο φως του παρακμιακου περιπατητη των αμαρτωλα κατουρημενων πλακοστροτων εκανα την αποβαση μου στα ισογια της Ιασ19.
Με το που βγηκε εξω καταλαβε οτι δις ισ δε ταιμε (ναουμ
)
Ηταν αυτο που ειχα αναγκη εκεινη την στιγμη! Μια ηρεμη δυναμη! Φοβερη απο προκαταρκτικα με απαλομετριες δαγκωματιες με φοβερο σαλιωμενο handjob απο μερος της και αισθησιακου δαχτιλιασματος απο εμενα, χαζευωντας τα μικρα μικρα εξωτερικα της χειλη. Στοματικο μετριοκαλα επιπεδα αλλα ημουν φουλ καυλωμενος οποτε περασαμε πολυ συντομα στο σεξ
Αρχη με πισωκολλητο αλλαγη γρηγορα σε ιερο αφου ειχα αναγκη την μπροστινη της οψη και αισθησιακο βιδωμα. Αντι γλωσοφιλων εκατερωθεν απαλες δαγκωματιες!
Τελος μπηγοντας το καυλη μου οσο πιο βαθεια μπορουσα στο φιλοξενο μουνι της τηναξα το καυτο μου χυσι στο ακατανομαστο
και αφησα ενα μακροσυρμο μουγκριτο απο ζωο της παλαιολιθικης περιοδου! Με εσφηξε στην αγκαλια της και ενα μακροσυρτο κρακρακρααακκ διαπερασε την σπονδυλικη μου στηλη και γεμισε το δωματιο
Οτι ακριβως χρειαζετε ενας ΣΩΣΤΟΣ ρδελιαρηςμπου εαν ρωτας εμενα Παρακμιακε
Τα σεβη μου σε ολους αλλα προπαντος στις τιμιες εργατριες