Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 289 άτομα (31 μέλη και 258 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Παρακμιακος  :cool2: :blowup: :thumbsup:

Οι περιπετειες  του κου τσου για την 3ηΦεβρουαριου   θα εκδοθουν αυριο στο θρεαντ ρομαντισμος και ρδελαμπου
                                                           :sleeping:

200.gif

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Παιδιά εγώ όσο καιρό μπουρδελιάζω μία φορά έχω κάνει 69
και αυτό με την Αουρόρα  :grin: Στα υπόλοιπα δεν το έχω σκεφτεί καν

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Παιδιά εγώ όσο καιρό μπουρδελιάζω μία φορά έχω κάνει 69
και αυτό με την Αουρόρα  :grin: Στα υπόλοιπα δεν το έχω σκεφτεί καν

απο τη Χριστίνα Καζακσταν κ μετά (Νοεμβριος 2014) κ μετά δεν μπορώ να χύσω αλλιώς .....  :think:

με μάγεψε αυτή η κοπέλα .....  :rockon:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
απο τη Χριστίνα Καζακσταν κ μετά (Νοεμβριος 2014) κ μετά δεν μπορώ να χύσω αλλιώς .....  :think:

με μάγεψε αυτή η κοπέλα .....  :rockon:

πρέπει να ήταν πάρα πολύ καλή και δυστυχώς δεν την
δοκίμασα ποτέ  :'(

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
κυριοι επειδη ειδα κρουσματα δυσωδιας σε αρρενες και γυναικες στις τελευταιες δυο σελιδες, μιλατε για Ελληνικο πουτσοτυρι η το καλο το Πακιστανικο???

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
κυριοι επειδη ειδα κρουσματα δυσωδιας σε αρρενες και γυναικες στις τελευταιες δυο σελιδες, μιλατε για Ελληνικο πουτσοτυρι η το καλο το Πακιστανικο???

Μιλάμε καθαρά και μόνο για κορασίδες άπορες κι απροστάτευτες...Το πουτσοτύρι, ανεξαρτήτου εθνικότητας, δε μας αφορά ούτε κατ' ελάχιστο!!! :grin: :grin: :grin:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν από λιγο στη βέργας
3 αριστερά η ντελια,πρώην Χριστίνα απο Φώκαιας,λεπτη κοντοπουτανη κοπέλα
3 δεξιά  δυο κοπέλες,η ψηλή μελαγχροινη γιουλια με όμορφο κανονικό κορμι και καυκασια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και ιρινα,ζουμερή κοντοπουτανη κοπέλα
3 όροφος λολα,ψηλή μελαγχροινη με σώμα παρόμοιο της γιουλιας
2 αντζελα,λεπτό ξανθια γλυκιά αλλά και πολύ καβλιαρα παράλληλα κοντοπουτανη κοπέλα

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Πριν από λίγο στο Ιάσονος 19 πάνω καινούργια κοπέλα από τη Μολδαβία, Ελένη την παρουσίασε η συμπαθής υπηρεσία,καστανόξανθη,κανονικό γυναικείο κορμί, με "69" στο πρόγραμμά της,με... χάλασε όμως  η σχετική ξινίλα στο πρόσωπό της... Προτίμησα να ακολουθήσω την πεπατημένη με  τη Σιμόνα στο ισόγειο, υπηρεσία την ρεμπετοκοτσιδού,και σεξ με λαϊκά και ρεμπέτικα ακούσματα!
Έμπαιναν στο Κολωνού 30 Β για δουλειά  η πιπίνα Αλίνα με τα γουρλωτά μάτια, και μια άλλη κοντή χοντρούλα που δεν έχω ξαναδεί.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
την ειδα και εγω  δυο  φορες    εχω  την ιδια  απορια  αν αξιζει

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
Τα μουνιά δεν βρωμάνε από την απλυσιά.
Βρωμάνε λόγω λοιμώξεων που λέγονται κολπίτιδες.
Ας πει περισσότερα κανας γιατρός.
Ας πει ο γιατρός που η ψωλή του έχει ερπύστριες.
Πολύ σωστή η άποψη του κ. Οξαποδώ. Η δυσοσμία οφείλεται σε φλεγμονή του κόλπου (κολπίτιδα) απο κάποιο μικρόβιο, που χρήζει θεραπείας.
Η οσμή ιχθύos οφείλεται συνήθως σε τριχομονάδες ή Gardnerella, ενω η κολπική μυκητίαση παρουσιάζει έντονη παχύρευστη λευκωπή έκκριση, σαν ξυνισμένο γάλα και έντονο κνησμό.
Σε αμφότερες τις περιπτώσεις πρέπει να αποφεύγεται η αιδοιολειχία, όπως και η προσπάθεια για πιθανό "κρεμπιέ" . Καλό είναι να ενημερώνεται η εργαζόμενη για την μυρωδιά γιατί ενδέχεται η ίδια ακόμη να μην την έχει αντιληφθεί και να συνιστάται εξέταση και θεραπεία.
Παρεπιμπτόντως ένα άλλο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα τα κονδυλώματα (ομοιάζουν με μισχωτές ελιές, στα εξωτερικά γεννητικά όργανα), όπως και οι ηπατίτιδες και το ΗΙV ,δυστυχώς είναι "άοσμα"...

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
την ακουω με διαφορα σωματοτυπα και τυπους προσωπον αλλα το πακετο της Σιμονας ειναι ενα απο αυτα  που εμενα προσωπικα με σεληνιαζει  :erection: :erection: :erection:
Την ειχα πετυχει σε προηγουμενες τσαρκουλες και παροτι μου αρεσε πολυ σαν γυναικα δεν περναγα για διαφορους λογους ενω ολες τις φορες  τα ματια μας μιλαγαν!

Μετα απο πρασινο φως του  παρακμιακου περιπατητη των αμαρτωλα κατουρημενων πλακοστροτων  εκανα την αποβαση μου στα ισογια της Ιασ19.
Με το που βγηκε εξω καταλαβε οτι δις ισ δε ταιμε (ναουμ :2funny: )
Ηταν αυτο που ειχα αναγκη εκεινη την στιγμη! Μια ηρεμη δυναμη!  Φοβερη απο προκαταρκτικα με απαλομετριες δαγκωματιες με φοβερο σαλιωμενο handjob απο μερος της και αισθησιακου δαχτιλιασματος απο εμενα, χαζευωντας τα μικρα μικρα εξωτερικα της χειλη. Στοματικο μετριοκαλα επιπεδα αλλα ημουν φουλ καυλωμενος οποτε περασαμε πολυ συντομα στο σεξ
Αρχη με πισωκολλητο αλλαγη γρηγορα σε ιερο αφου ειχα αναγκη την μπροστινη της οψη και αισθησιακο βιδωμα. Αντι γλωσοφιλων εκατερωθεν απαλες δαγκωματιες!
Τελος μπηγοντας το καυλη μου οσο πιο βαθεια μπορουσα στο φιλοξενο  μουνι της τηναξα το καυτο μου χυσι στο ακατανομαστο :grin: και αφησα ενα μακροσυρμο μουγκριτο απο ζωο της παλαιολιθικης περιοδου! Με εσφηξε στην αγκαλια της και ενα μακροσυρτο κρακρακρααακκ διαπερασε την σπονδυλικη μου στηλη και γεμισε το δωματιο    :kneel:
Οτι ακριβως  χρειαζετε ενας ΣΩΣΤΟΣ ρδελιαρηςμπου  εαν ρωτας εμενα Παρακμιακε :cool2:
Τα σεβη μου σε ολους αλλα προπαντος στις τιμιες εργατριες :hi:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν από λίγο στην φυλής
109 όροφος δυο κοπέλες,η λεπτή ξανθιά κοντοπουτανη Τζούλια ,άχρωμη και μουντη παρουσία και η αντζελα,ξανθιά mlf με σώμα με πιασιματακια,φουλ πρόγραμμα,πιο ζωντανη και ευχαριστη
109 ισόγειο μιρα,λεπτή ψηλή μελαγχροινη πολύ γοητευτική mlf, σαφως ενδιαφέρουσα
134 όροφος Κατερίνα,ψηλή λεπτή καστανή όμορφη παρουσία
134 ισόγειο τζεσικα,η γνωστή λεπτή ξανθιά κοπέλα των οίκων αυτών
136 τζεσικα επίσης,λεπτή καστανή ψηλή γλυκιά ενδιαφέρουσα κοπέλα
Πιπινου 65 μαρια,η γνωστή μελαγχροινη σέξι κοπέλα του οίκου ,ερωτικη και αισθησιακή ύπαρξη επέστρεψε με φουλ πρόγραμμα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Επίσης Μαγνησίας 11 το βραδάκι ήταν η σοφία,ξανθια μετα-mlf γύρω στα 50,αρκετα συμπαθητικη με κανονικό σωμα για την ηλικία της,κοιλίτσα και κάποια κιλακια παραπάνω αλλα σε νορμάλ πλαίσια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom