κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
κλεο πες καμια καλη δυνατη πιπα
Ζακλύν,Ιάσωνος 36 και Λεωνίδου 28 όροφος....για πορνοστάρικη πίπα εγγυημένη.....
κλεο πες καμια καλη δυνατη πιπα
Ρωσιδα η Λαουρα...? Εχω τις αμφιβολιες - ενστασεις μου γι αυτό.....
εχω να την δω πριν απο τις γιορτες υπαρχει καμια καινουρια ενημερωση ;;Είναι άφαντη εδώ και λίγες ημέρες.
Όχι από τας Σέρρας αλλά μένω πολλά χρόνια στο κέντρο των Αθηνών.Spot on, το σχόλιο.Διαγόρα είσαι από τη Ρόδο;
Για την Ελενη ''Παμελα Αντερσον'' υπαρχουν κριτικες Φωκαίας 27Β.Φυλής 134 όροφος.Ελένη.Καστανόξανθο, βυζάτο, τουμπανάτο μέσα σε δίχτυ.Ξεπέτα μου μύρισε.
Ιωαννίνων 3 κάτω, ήταν η Βίκυ και η Αλεξάνδρα.Αυτή η Αλεξάνδρα πρέπει να ήταν Κολωνου 53,παλιά.Νταρντάνα με σφιχτή σάρκα όσο μπορούσες να δεις στο ημίφως.Η Βίκυ είναι λεπτή, καστανή με αδιάφορο βλέμμα αναμονής χρημάτων.20 ευρώ απλό.30 με ελεύθερο στοματικό.
Ενημέρωση...Νικολουλίστικη....
Στα...."σπιτάκια" της... ΛΑΜΙΑΣ.... εθεάθησαν 2 τάνες εξ...Αθήνας...η οποίες ξανατιμήθηκαν...
Η μία μου ζήτησε να μην την αναφέρω και φυσικά θα το σεβαστώ... Αλλά αν δείτε ποιά λείπει τελευταία απ΄τα γνωστά στέκια η οποία είχε μεγάλη πέραση θα καταλάβετε..
Κοιταξε Κολωνου 27β στον οροφο και Μεγ.Αλεξανδρου 28 δεξια.Τύποι η Σακίρα (Αλεξάνδρα) που παίζει τώρα, Λιοσίων , Βέργας η Μ. Αλεξάνδρου? Μ έχει μπερδέψει η συγκεκριμένη γυρολόγος και την έχω τεράστια ανάγκη
Φολαρα! Εχω γραψει κριτικη Φωκαιας 24.Επισης εχει δουλεψει Φυλης 61,Ρεμουνδου 20 ως Τζεσσικα.ξέρετε αν υπάρχουν κάπου κριτικές γιατην ΤΖΕΣΣΙΚΑ που ήταν χθες στο φυλης 136?
Απο χθεσινοβραδυνή καταδρομική, μου απαντώΗ Καμέλια παίζει ακόμα στη Φώκαιας όροφο??
...κινητή πορνοεγκυκλοπαίδεια είσαιΦολαρα! Εχω γραψει κριτικη Φωκαιας 24.Επισης εχει δουλεψει Φυλης 61,Ρεμουνδου 20 ως Τζεσσικα.
Στο Μεταξι ξεκινησε απο Λεωνιδου 28 με το ονομα Τζεσσικα.Μετα η φολαρα το αλλαξε σε Λαουρα και δουλεψε Κολωνου 15,Κολωνου 32β.
Ωραιο αβαταρ εχεις! Ο Μακαρος ηταν ενα απο τα προτυπα μου!...κινητή πορνοεγκυκλοπαίδεια είσαι
Ποια ειναι αυτη η Λαουρα?Τωρα πρωτη βαρδια φυλης.
φ71α ισογειο: Λαουρα. Οχι η αλβανιδα με τα μεγαλα βυζια αλλα η ρωσιδα με το μοντελε κορμι και το ομορφο προσωπο θα ελεγα. Επειδη σπανια την πετυχαινω στον συγκεκριμενο οικο, πανω απο τρεις μηνες ειχα να την δω εκει, δεν αφησα την ευκαιρια να παει χαμενη και την τιμησα με τον οβολο μου. Στα του αγωνα, δεν πηρα τιποτα λιγοτερο απο αυτα που περιμενα, δεν πηρα τιποτα περισσοτερο απο αυτα που εδινε.
ΟΚ! Καταλαβα ;)tommy DEVITO ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΟΥΡΑ Η ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΛΙΟΣΙΟΝ 73 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΕΚΕΙ
ειπες την κωδικη λέξη ΄΄ΛΑΟΥΡΑ''....Πραγματι φόλα......Φολαρα! Εχω γραψει κριτικη Φωκαιας 24.Επισης εχει δουλεψει Φυλης 61,Ρεμουνδου 20 ως Τζεσσικα.
Στο Μεταξι ξεκινησε απο Λεωνιδου 28 με το ονομα Τζεσσικα.Μετα η φολαρα το αλλαξε σε Λαουρα και δουλεψε Κολωνου 15,Κολωνου 32β.