Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 249 άτομα (14 μέλη και 235 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εχεις διαβάσει άλλη κριτικη,για άλλη κοπελα,την μαργαρίτα
Εγω αναφέρομαι στην λαουρα για την οποία υπάρχει κριτική μου στη φυλής 54β
Ωραιος ο Ακας,πολύ καλή ενημέρωση

Καλά που το διευκρίνησες το ζήτημα, γιατί παραξενεύτηκα.

:hi:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Μύστη ακα κωλάντερε υπέρτατο ρισπεκτ για την ανθυγειηνή τσάρκα σας  :wanker: :wanker: :rockon: :rockon: :hi:

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
Ένας συναγωνιστής που είναι 70φεύγα χρονών, μου είπε ότι στη δεκαετία του 60 η οδός Ακομνινάτου ήταν καργαρισμένη στα μπουρδέλα.
Η οδός Ακομινάτου είχε γνωρίσει μεγάλες δόξες στο παρελθόν. Την αναφέρει συχνά και ο Τράγκας στις ραδιοφωνικές εκπομπές του. Τότε δεν χρησιμοποιούσαν προφυλακτικά και απλώς στο τέλος έπλεναν το πέος, με το γνωστό στους παλαιότερους Permaganate (διάλυμα Υπερμαγγανικού Καλίου).

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
Αγαπητοί συναγωνιστές εν Πόρναις,θα ήθελα να μου πεί τις εξ υμών αν γνωρίζει που εκπορνεύεται η γηραλέα Τζούλια "Πορνοσταρ",υπο την προϋπόθεσιν ότι εξακολουθεί να εκπορνεύεται.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Πολλοί έχουν την ίδια απορία και ερωτούν και σε κατ' ιδίαν συζητήσεις , αλλά κανένας δεν γνωρίζει...

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Αφιερωμένη στον μάχιμο μπουρδελιάρη που ποτέ δεν πέρασε στο άλλο άκρο... :thumbsup:

Η ώρα χτες ήταν 23.45 όταν ξεκινήσαμε την βόλτα στο Μεταξουργείου.  :rockon:
Σπούγκενας, Ζεν Κρεμπιέ κι η αφεντιά μου ήμασταν τα μέλη της ομάδας που τίμησε
τα μπουρδέλα, απολαμβάνοντας καλές στιγμές ή και πολύύύύύύ καλές στιγμές.  ;)

Σημειώση: προσωπικά στην πεντάδα Κολωνού 32 και 30 δεν μπαίνω διότι θεωρώ
ότι προσβάλλομαι με αυτές τις (στουντιακές) υπηρεσίες που παρέχουν. Ωωωωω...φαρμάκι!  :birdman:
Αλλά και να μπω όπως χθες, σπάνια γράφω.
Ωστόσο ο πανίσχυρος Ζεν Κρεμπιέ ως πιστός μου σύντροφος και ιδεολόγος της θεωρίας
"my program", πέτυχε ισχυρό χτύπημα μέσα στην καρδιά του "κτήνους".  :rockon: :rockon: :rockon:
Αγαπούληδες φυλαχτείτε και απλά σκεφτείτε όταν γλύφετε...το τι γλύφετε.  ;)

rtT9cIe.gif

Το κουίζ της εβδομάδας-βρείτε που μπήκε ο Ζεν Κρεμπιέ...  :dunno:
[size=11pt]Μύστη Άκα, θα προσπαθήσω να δόσω απάντηση στο κουίζ της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τη τρίτη βάρδια, το 30ρι της Κολωνού είχε πρόσφατα ένα-δυο τεμάχια επιρρεπή στις ακάποτες απολαύσεις.
Ωστόσο, αν κατάλαβα από το υπονοούμενο της ''καρδιάς του κτήνους'' το μυαλό μου πάει σε μια παλιά ιέρια του είδους.
Και, μάλιστα, ελλεηνιδικής καταγωγής. Σωστά?  :)

Υ.Γ. Αλήθεια,σε ποιό άκρο δεν πέρασε ποτέ ο μπουρδελιάρης που αφιερώνεις την ενημέρωση?  ;)[/size]

Εγγρ.
6 Οκτ 2015
Like
4
Πόντοι
1
Αριστουργηματικη φωτογραφια και εξαιρετικη ενημερωση.  :rockon: :rockon: :rockon:
Τα αγαπουλοσπιτα Κολωνου 30-32(με εξαιρεση ισως το ρομαντικο 32υπογειο) και εγω τα αποφευγω διοτι δυστυχως η διακοσμηση και η καθαριοτητα ειναι σχεδον στουντιακου επιπεδου και δεν το εχω καμια αναγκη. :vomit:
Ως γνωστον ειμαι λατρης πιο καλτ και παρακμιακων καταστασεων. :cum: :cum: :cum:

Με το συγκεκριμενο πιπινι, παροτι το εχω δει μονο μια φορα στο παρελθον, ηταν φανερο απ το σαλονι οτι υπηρχε μια ιδιαιτερη χημεια μεταξυ μας οποτε ακολουθησα το ενστικτο μου και τελικα δικαιωθηκα.

Χωρις πολλα πολλα, πλακωθηκαμε αμεσως στα γλωσσοφιλα και φυσικα ακολουθησε κατευθειαν ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΑΚΑ(ουτε καν πιπα δε μου πηρε) μετα απο μικρης διαρκειας τριψημο στην υγρη μουναρα της και σχεδον καμια αντισταση. :rockon: :rockon:
Το ειχαμε και οι 2 τεραστια αναγκη. :wanker: :wanker:

ΜΑΥΡΟ στη σιχαμενη τσατσα που αρχισε και βαραγε επιμονα απ τα 7-8 λεπτα. Φυσικα το μωρο την εγραψε κανονικα και μειναμε στο δωματιο ενα γεματο 20λεπτο.

Θα γινοταν και ρομαντικος κρεμπιες, ειχα παρει το ΟΚ απ το μωρο, αλλα επειδη ειχα σπαστει με την τσατσα που βαραγε συνεχεια δεν μπορουσα να τελειωσω. :headbang:

Ετσι τον εβγαλα εξω, πιρφορισα, εχυσα πανω στην μουναρα της και συνεχισα να τριβω τον πουτσο μου πασαλειβοντας τα μουνοχειλα της με το καυτο σπερμα. :wanker:

Το μωρο σκουπιστηκε λιγο με μωρομαντηλο και πηγε γρηγορα στον επομενο πελατη. Αν της εκανε 69 σιγουρα ο μυστης θα το ειχε τεραστια αναγκη... :tooth:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

Η οδός Ακομινάτου είχε γνωρίσει μεγάλες δόξες στο παρελθόν. Την αναφέρει συχνά και ο Τράγκας στις ραδιοφωνικές εκπομπές του. Τότε δεν χρησιμοποιούσαν προφυλακτικά και απλώς στο τέλος έπλεναν το πέος, με το γνωστό στους παλαιότερους Permaganate (διάλυμα Υπερμαγγανικού Καλίου).

;)

giphy.gif

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Κι ενώ το σαλόνι είχε γεμίσει ίσα με 25 άτομα ( εκ των οποίων ο ένας τίμησε ύστερα την κοπέλα), η υπηρεσία να χτυπάει σε διαρκείς ρυθμούς την πόρτα, πανικόβλητη η υπηρεσία, ακόμα πιο παρανοϊκός ο Ζεν που τιμούσε εντός την ρομαντική κατά τα φαινόμενα κορασίδα.

Κι εδώ τίθεται το ερώτημα '' Εδώ ο Παπάς, εκεί ο παπάς, που είναι ο παπάς;''

Συνημμένα

• images (2).jpg
    images (2).jpg
    3,1 KB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Αριστουργηματικη φωτογραφια και εξαιρετικη ενημερωση.  :rockon: :rockon: :rockon:
Τα αγαπουλοσπιτα Κολωνου 30-32(με εξαιρεση ισως το ρομαντικο 32υπογειο) και εγω τα αποφευγω διοτι δυστυχως η διακοσμηση και η καθαριοτητα ειναι σχεδον στουντιακου επιπεδου και δεν το εχω καμια αναγκη. :vomit:
Ως γνωστον ειμαι λατρης πιο καλτ και παρακμιακων καταστασεων. :cum: :cum: :cum:

Με το συγκεκριμενο πιπινι, παροτι το εχω δει μονο μια φορα στο παρελθον, ηταν φανερο απ το σαλονι οτι υπηρχε μια ιδιαιτερη χημεια μεταξυ μας οποτε ακολουθησα το ενστικτο μου και τελικα δικαιωθηκα.

Χωρις πολλα πολλα, πλακωθηκαμε αμεσως στα γλωσσοφιλα και φυσικα ακολουθησε κατευθειαν ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΑΚΑ(ουτε καν πιπα δε μου πηρε) μετα απο μικρης διαρκειας τριψημο στην υγρη μουναρα της και σχεδον καμια αντισταση. :rockon: :rockon:
Το ειχαμε και οι 2 τεραστια αναγκη. :wanker: :wanker:

ΜΑΥΡΟ στη σιχαμενη τσατσα που αρχισε και βαραγε επιμονα απ τα 7-8 λεπτα. Φυσικα το μωρο την εγραψε κανονικα και μειναμε στο δωματιο ενα γεματο 20λεπτο.

Θα γινοταν και ρομαντικος κρεμπιες, ειχα παρει το ΟΚ απ το μωρο, αλλα επειδη ειχα σπαστει με την τσατσα που βαραγε συνεχεια δεν μπορουσα να τελειωσω. :headbang:

Ετσι τον εβγαλα εξω, πιρφορισα, εχυσα πανω στην μουναρα της και συνεχισα να τριβω τον πουτσο μου πασαλειβοντας τα μουνοχειλα της με το καυτο σπερμα. :wanker:

Το μωρο σκουπιστηκε λιγο με μωρομαντηλο και πηγε γρηγορα στον επομενο πελατη. Αν της εκανε 69 σιγουρα ο μυστης θα το ειχε τεραστια αναγκη... :tooth:
θα μας πεις κ πού κατέθεσες ακάποτα, ώστε να ξέρουμε κ οι υπόλοιποι να το αποφεύγουμε?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
Ακας Κωλαντερος για άλλη μια φορά απολαυστικός...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
τωρα live

Φωκαιας 24 Αγάπη περιοδο ετσι ηρθε από απεναντι η Γκαμπι ξανθοκαστανη κανονικο σωμα μικρο βυζι, με ακα.

Φωκαίας 27Β πανω Σιμονα μελαχρινη κανονικο σωμα ωραιο κωλο 1.5αρι βυζι με ακα τελειωτικο.

Φωκαίας 27Β κατω Σαρα η πιτσιρικα με το μακρυ ραστα μαλλι κανονικο σωμα μικρο βυζι, απλο προγραμμα.

Φωκαιας 27α Καρολινα ξανθια με πιασιματακια 3αρι βυζι, με ακα τελειωτικο.

Φωκαιας 25β Ανκα μελαχρινο κοντοπουτανο ζυμαρακι με υπεροχο κωλο μικρο βυζι, απλο προγραμμα.

Φωκαιας 17β Τζοαννα ξανθια κανονικο σωμα 3αρι βυζι, με ακα τελειωτικο στο σωμα.

Φωκαιας 17α Τζουλιανα μελαχρινη κανονικο σωμα 2.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο στο σωμα και κωλο.

Φωκαιας 9αριστερα Συλβια ξανθοκαστανη κανονικο σωμα 2αρι βυζι, με κωλο.

Φωκαιας 7υπογειο δεξια Εμμη καστανη κορμαρα φολα με 3αρια βυζια, με ακα τελειωτικο.

Φυλης 74 αριστερα Μαρινα ξανθια πλεον κανονικο σωμα 2αρι βυζι, με κωλο.

Φυλης 59 κατω Βανεσσα κοκκινομαλλα λεπτη με μικρο βυζι, με ακα και μια που ακουγα τα τακούνια της αλλα δεν έβγαινε.

Φυλης 59 όροφος Κατερινα μελαχρινη με καρε μαλλι γυαλακια ψιλοκανονικο σωμα τατου 1.5-2αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Φυλης 71α Μαιρη καστανη νταρντανα με κωλαρα 2.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Φυλης 109β Αλεξανδρα καστανοξανθη λεπτη μιλφ με 2αρια βυζια, με ακα τελειωτικο και αυταρχικο.

Φυλης 136 Τζεσικα η ξανθια λεπτη όμορφη κοπέλα με 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Πιπινου 65 Τζουλια "Μικη Ρουρκ" ξανθια μιλφ με πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και κωλο.

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Ειχα αναγκη να γευτω ενα σοκολατενιο κορμι κ επισκευτηκα την Μελισσα στο Ιωαννινων 3 2η βαρδια.
Εχω περασει μαζι της κι αλλες φορες με μετριες εντυπωσεις, 2 φορες ηταν σχετικα καλες κ αλλες δυο πολυ μετριες.

Αυτη την φορα, που ηταν σιγουρα κ η τελευταια, ηταν μακραν η χειροτερη. Βαριοταν να κανει το οτιδηποτε, καμια συμμετοχη γενικα. Ειναι τελειως με τα φεγγαρια της, κ απο μενα δεν θα εχει αλλη ευκαιρια... παμε για αλλα...

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Μηπως εχει δοκιμασει καποιος την Λιντα, την μαυρουλα στο Ιωαννινων 3 ισογειο; Να μας πει εντυπωσεις...

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Μεγαλο RESPECT σε  Ν.Σμυρνη76 κ Ακα Κωλαντερο για τις ενημερωσεις τους κ την αψογη "πενα" τους.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
μικκρη συνεχεια live

Βεργας 6β (σημερα εδω) Ινκα ξανθια μιλφογκικφ κανονικο σωμα 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο

και μια εσανς απο Μεταξι

Κωνσταντινουπολεως 166α Μονικα μελαχρινη κανονικο σωμα 2αρι συν βυζι, με ακα τελειωτικο.

Μεγαλου Αλεξανδρου 22α Ντανα μελαχρινη με πιασιματα 2αρι βυζι, με ακα.

Μεγαλου Αλεξανδρου 15 Αλισια κοκκινομαλλα με μαλλι καρφακια κανονικο σωμα 2αρι βυζι, με ακα.

Κολωνου 48 Φωτεινη ξανθια μιλφογκιλφ με πολλά πιασιματα 2.5αρι πεσμενο βυζι, απλο ανακοινώθηκε.

Κολωνου 47 οροφος Κατερινα ξανθοκαστανη κανονικο σωμα 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο στο σωμα.

καλό ξημερωμα καλη εβδομάδα

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
τωρα live

Φωκαιας 25β Ανκα μελαχρινο κοντοπουτανο ζυμαρακι με υπεροχο κωλο μικρο βυζι, απλο προγραμμα.

Πιπινου 65 Τζουλια "Μικη Ρουρκ" ξανθια μιλφ με πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και κωλο.

Μπράβο ρε φίλε και τις έψαχνα αυτές τις 2!!!

Βλέπω όμως πως είναι 3η βάρδια ρε γμτ.....γνωρίζεις αν παίζουν και άλλες ώρες οι συγκεκριμένες?

Όσον αφορά στη Τζούλια λογικά μιλάς για αυτήν που ήταν και Διδυμου 27 κλασικά ε?!?!?

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Η Αθήνα τη νύχτα

Συνημμένα

• guesswho2.jpg
    guesswho2.jpg
    347,2 KB · Εμφανίσεις: 30

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Athens by night κ. Οξαποκεί;  :)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
απο τη Χριστίνα Καζακσταν κ μετά (Νοεμβριος 2014) κ μετά δεν μπορώ να χύσω αλλιώς .....  :think:

με μάγεψε αυτή η κοπέλα .....  :rockon:
. Ηταν πολυ πολυ καλη! Ειδικα στα προκαταρκτικα στο 69 στο τσιμπουκι! Στο να σε γλυφη σταρχιδια με της ωρες...να στον μυρηζη..και πολλα πολλα αλλα κολπα....παλια δεν ηταν ετσι μετα εμαθε...οσο αναφορα ομως την διησδηση δεν το πετυχενε παντα...!!! Εκει εκλεβε 8 στις 10 φορες.. καθαρα λογο πονου οπου το γνωριζο ...περα απο αυτο αξιζε μονο και μονο για τα προκαταρκτικα και τα πολυ πικαντικα κολπα της....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom