Αριστουργηματικη φωτογραφια και εξαιρετικη ενημερωση.
Τα αγαπουλοσπιτα Κολωνου 30-32(με εξαιρεση ισως το ρομαντικο 32υπογειο) και εγω τα αποφευγω διοτι δυστυχως η διακοσμηση και η καθαριοτητα ειναι σχεδον στουντιακου επιπεδου και δεν το εχω καμια αναγκη.
Ως γνωστον ειμαι λατρης πιο καλτ και παρακμιακων καταστασεων.
Με το συγκεκριμενο πιπινι, παροτι το εχω δει μονο μια φορα στο παρελθον, ηταν φανερο απ το σαλονι οτι υπηρχε μια ιδιαιτερη χημεια μεταξυ μας οποτε ακολουθησα το ενστικτο μου και τελικα δικαιωθηκα.
Χωρις πολλα πολλα, πλακωθηκαμε αμεσως στα γλωσσοφιλα και φυσικα ακολουθησε κατευθειαν ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΑΚΑ(ουτε καν πιπα δε μου πηρε) μετα απο μικρης διαρκειας τριψημο στην υγρη μουναρα της και σχεδον καμια αντισταση.
Το ειχαμε και οι 2 τεραστια αναγκη.
ΜΑΥΡΟ στη σιχαμενη τσατσα που αρχισε και βαραγε επιμονα απ τα 7-8 λεπτα. Φυσικα το μωρο την εγραψε κανονικα και μειναμε στο δωματιο ενα γεματο 20λεπτο.
Θα γινοταν και ρομαντικος κρεμπιες, ειχα παρει το ΟΚ απ το μωρο, αλλα επειδη ειχα σπαστει με την τσατσα που βαραγε συνεχεια δεν μπορουσα να τελειωσω.
Ετσι τον εβγαλα εξω, πιρφορισα, εχυσα πανω στην μουναρα της και συνεχισα να τριβω τον πουτσο μου πασαλειβοντας τα μουνοχειλα της με το καυτο σπερμα.
Το μωρο σκουπιστηκε λιγο με μωρομαντηλο και πηγε γρηγορα στον επομενο πελατη. Αν της εκανε 69 σιγουρα ο μυστης θα το ειχε τεραστια αναγκη...