ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
λογικα οχι η ΑΝΝΑ Η ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ δεν δουλευει δευτερη βαρδια το σιγουρο ειναι ΠΡΩΤΗ βαρδια και καποιες ΒΡΑΔΙΝΗ βαρδια αναλογα την ημερα
Ήδη βελτιώθηκε.Ο τρόπος γραφής του Γιώργου θυμίζει τηλεγράφημα.
Να λέμε τα ίδια και τα ίδια! Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.Ρε παιδια μη λεμε τα ιδια και τα ιδια! Σε ολα τα μπουρδελα μπαινουν οι Αφγανοι! Με ιδιαιτερη προτιμηση για τα μπουρδελα της Φωκαιας (απο πανω ως κατω),τα 80αρια της Φυλης και τα υπογεια (74,61 κλπ).
Παιζει πανω απο χρονος που εχω να ακουσω only greek ακομα και σε γεματο σαλονι!
Μην αυταπαταστε με φαντασιωσεις! Αν δε μας αρεσουν οι φορεις ανθρωποζωονοσων υπαρχουν τα στουντιο.
Την Σονια την εχω παρει με σχετικα καλες εντυπωσεις.Εχω γραψει κριτικη.Για την Ελενη εχει γραφτει οτι κανει τυπικο γαμησι.Εγω δεν την εχω παρει.ερωτηση εχει παρει κανεις την Εμυ απο Φωκαιας 7. η την Σονια απο Φωκαιας 9 η την Ελενη την τσεχα απο Φυλης 72 της ειδα στην χθεσινη τσαρκα μου αξιζει καμια να δοκιμαστει
Μάλλον συνήθισες.Ήδη βελτιώθηκε.
ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
[/quote
Τι ώρα και που;
Στο Κολωνού 30 1ος όροφος η milf Άννα και η νεαρή Όλγα.
Αυτή που δουλεύει εδώ και μερικούς μήνες είναι καστανόχρωμη,σχετικά κοντή,με ωραία πιασιματάκια,μεγάλο βυζί και πονηρό μουτράκι,καυλιάρα μεν,βιαστική δε όταν τελειώνει ο χρόνος...εχει καμια σχεση με τη παλια ολγα που δουλευε μεχρι περσι στο σπιτι αυτο?