free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.931
- Πόντοι
- 6.925
Ο τρόπος γραφής του Γιώργου θυμίζει τηλεγράφημα.
Λείπει το "στοπ"
Ο τρόπος γραφής του Γιώργου θυμίζει τηλεγράφημα.
τι θελεις να πεις για το διδυμου 18 υπογ?τι παιζει εκει??για βοηθα μας να ξερουμε...Μέσα σε μια σχεδόν αδεια από κινηση Αχαρνών, έκανα μια πολύ μικρή επιθεώρηση στη Διδύμου,οπου μόλις ανεβηκα τα σκαλια του 8 ,η ευγενης παιδι τσατσά με επληροφορησε ότι εχουμε κλεισει κυριε" , μας συγχωρείτε". Αντευχηθην ¨Καλη σας νυκτα" και μπηκα στα απέναντι ,κατά το σχεδιον του μηχανικου πάρκινγκ,κατα τας βουλας του ιδιοκτητου μπουρδελάκια, (7 και τι αδελφον του) , οπου στο πρωτο μετα αγωνιωδη αναμονη 20 λεπτων εξηλθε του δωματιου η ΑΝΝΑ, αψεγαδιαστη 23αρα,καστανη, ωραια, αλλα εκ του υφους της και του κοιτάγματος του εαυτού της στον καθρεπτη του οικου, που εκαμε, συνεπέρανα αβιαστως και κατά κρισιν αγαθου ανδρος,οτι ειχε μολις αφιχθεί από τα πλατω της Γουώρνερ Μπρός ,οπου επαιζε σε καποια διεθνη παραγωγη,και ετσι αυτομάτως εφυγα,ουδεν ειπών. Αλλοι βεβαια θα πουν ότι η κοπελλα είναι ψωνάρα,αλλα ετγω επιμενω εις την αρχικην μου κρισιν.
Εις το διπλανο, η Τζωρτζια,μελαχροινη ,αλβανικης μάλλον προελευσεως,με κατι το κρυο εις το βαθος της ψυχης της,και με χαμογελο,που μου επιασε και το πουλακι μου,μη γνωριζουσα ότι αι κινησεις αυται με καμουν να φευγω. Εις τα πεδινα τωρα της Διδυμου, στο 16, η Βικτωρια,με καλη αυρα,πλην 55αρα και μπαταλεμενη, και η άλλη μιλφ(Ειρηνη ?) ,ξεχνω το ονομα της,μονιμως εκει,υποθετω ότι μαλλον εκει και ενδιαιταται κατά το λοιπον της ημερας της.
Εις το υπογειο του 18, δυο κοπελλες, μια ξανθια αδυνατη ,και η μελαχροινη Χριστινα, εμφανισιμη. Εις το επανω, η Αλιόνα, εχει παρει καποια κιλα, τα βυζια της πολύ τουμπανιασμένα,τι διαολο, σε κολχόζ της κανανε την πλαστικη? Θα καμω - μεσω του βουλευτού μου,του οποιου είμαι μπραβος- επερωτησιν στον υποργο ασθενειων (τι "υγειας" και σκατα ονομαζουν αυτό το μπουρδελο το υπουργειο,δεν καταλαβα,τους ασθενείς δεν αφορά ? αρα "ασθενειας" επρεπε να λεγεται- οι υγιείς δεν εχουν αναγκη τα μουτρα των "γιατρων" και των αθλιων "νοσοκόμων" ...]
Στο διπλα, μια 55αρα ,μαλλον ρωσιδα, δε θυμαμαι ονομα, καλουτσικη σε εμφανιση και ευγενης με καλη αυρα., ξανθια. Ισως στο δωματιο να είναι καλη. Παραδίπλα, στο 22 μια ξανθια ,28αρα,καλη σε εμφανιση, πλην όμως οι υποψήφιοι γαμπροι απεχωρησαν ανευ ετερου και ανευ δικαιολογιών η αλλων εκδηλώσεων. Ονομα ρωτησα,μου ειπε "Βαλεντινα" η "βερονικα", δε θυμαμαι καλα,.Καλη η συμπεριφορα της κοπελλας στο σαλονι,για τα ενδοτερα δεν γνωριζω.
Το σπιτι των φαντασματων (27) ,κλειστο.
. Στο Ελλης, η τστσα μας παρουσιασε την γνωστη Μαρια την αλβανιδα, καλης εμφανισεως,στα 45 την κοβω ,παντοτε ορεξατη και πλακατζου, και μια άλλη, μιλφογκιλφ, τη Ριτα (περιέργως θυμαμαι το ονομα) , καλης εμφανισεως,πιο ψηλη, Ρωσιδα μαλλον, χαμογελαστη,καλο σωμα. Βγηκαν από την παρτουζα ,και αφου τις ειδαμε,ξαναμπηκαν για δουλεια.
Εντυπωση μου εκαμε η ερημια στην περιοχη,σπανιο για τα χρονικα της. Γενικα,και σε ολο το κεντρο,η κινηση πολύ πεσμενη,για Σαββατο . Το παρκινγκ της επιχειρήσεώς μου ["Λαχανικα- Ειδη Προικος"], επι της Αχαρνών, πολύ ανετον. Καλη συνεχεια,καλα γαμίσια σε ολους και με το καλόν να επανέλθη και ο βασιλευς ,να σκασουν οι ψευτο-πριγκηπισσες ΚΑΡΑΒΛΑΧΕΣ και γελοίες ,τυπου Νατασας/περιστερας και το κακόν συναπάντημα,που μας ελαχεν...
-Ή Τζώρτζια στο Διδύμου 7β, β' βάρδια : τι να πω για την Τζώρτζια, είναι απλά τέλεια ! Το 69 της είναι από τα καλύτερα που εχω δοκιμασει ποτέ ! Πάντα πεντακαθαρη κ φιλική με πολλά πρκαταρτικα. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.
Την τίμησα 3 φορές σερί/2-3 μέρες .
ερωτηση εχει παρει κανεις την Εμυ απο Φωκαιας 7. η την η την Ελενη την τσεχα απο Φυλης 72 της ειδα στην χθεσινη τσαρκα μου αξιζει καμια να δοκιμαστει
Δεν κάνει ποτέ 69 η Τζώρτζια.
Σε μερικους εκλεκτους και συχνους πελατες μπορει να κανει.
Γι' αυτό πρέπει να το λέμε συνέχεια, για να ΜΗΝ μπαίνουν!
Δεν μπορεί ο συφιλοβρωμύλος που κοιμάται στην πλατεία και έχει 2 μήνες να πλυθεί να ξαπλώνει και να γαμάει εκεί που γαμάς εσύ κι εγώ ...
Όσο αυτό συνεχίζεται πρέπει να στηλιτεύεται.
Αλλιώς κάντε τη Μεταξουργείο τη Φυλής και ρίξτε τη στο δεκάρικο.
Ποια η διαφορά;
οχι φιλε ο συναγωνιστης ειπε στην καρολινα να του παιξει μαλακιαH τσατσα προετρεψε να του παιξει μαλακια;
οχι φιλε ο συναγωνιστης ειπε στην καρολινα να του παιξει μαλακια
οντως το μεσαιο δωματιο που ημουν εγω ειχε δεξια και αριστερα απο ενα παραθυρακι σιδερενιο με συρτη τα οποια ανοιγουν και αν θες βλεπεις τα πανταΜηδεν ηχομονωση η υπογα!