haker301978(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2011
- Κριτικές
- 54
- Like
- 648
- Πόντοι
- 361
Ερωτηση στο διπλανο σαιτ γινονται ενημερωσεις και με φωτογραφικο υλικο των ιεροδουλον που δουλευουν, εδω γιατι δεν γινεται αυτο?
Σορρυ παίδες, μαλάκια έγραψα, για άλλου πήγαινε το 69, κάπου χάθηκε ή μπάλα με το κοπυ πεηστ ... Τα υπόλοιπα όμως ισχύουν κανονικάΑντιεπαγγελματίας.
Σορρυ παίδες, μαλάκια έγραψα, για άλλου πήγαινε το 69, κάπου χάθηκε ή μπάλα με το κοπυ πεηστ ... Τα υπόλοιπα όμως ισχύουν κανονικάΣε μερικους εκλεκτους και συχνους πελατες μπορει να κανει.
Άκυρο, για άλλου πήγαινε το 69, κάπου χάθηκε ή μπάλα με το κοπυ πεηστ ... Τα υπόλοιπα όμως ισχύουν κανονικάΔεν κάνει ποτέ 69 η Τζώρτζια.
Εσένα πως έκανε;
Έχεις διχαλωτή γλώσσα;
η μαγια φιλε pussy wagon και την παρασκευη δουλευε στο φιλλιπιδου 11 α με τσατσο τον Αρη στην δευτερη βαρδια
φιλε pussy wagon η Γκαμπι δεν δουλευει παντα με την Τζανινα στο υπογειο του Φωκαιας 27 ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΔΕΣ την Κατερινα την ξανθια απο φωκαιας 24
ΤΟ μιλφακι το ξανθο που ειδες στο Φωκαιας 24 το λενε Αγαπη
εσυ εισαι που έχεις το ''ρεκορ σερι ευστοχων τριποντων σε έναν αγωνα'' στην Α1;δεν την εχω δει την κοπελα για αυτο δεν μπορω να σου πως την βλεπω για αλλες κοπελες μπορω να πω πως τις βλεπω
Σημερα, επειδή ειχα την ονομαστικη μου γιορτη, ειπα να κανω ένα δωρακι στον εαυτο μου, και διαλεξα τη καμελια, Φωκαίας 27Β, οροφος στη πρωινη βαρδυα. Αν και είναι μια εμφανησιακα μετρια κοπελα, το τιμαει το εικοσαρικο που παιρνει. Κανει ότι μπορει για να φυγεις ευχαριστημένος. Όχι σα κατι άλλες που κοροϊδεύουν. Μιλαμε με στραγγιξε στη κυριολεξια. Θα τιμηθεί προσεχως και παλι.
Απο φατσα τσουκνιδα ομως!
αννα πορνοσταρ δουλευει καπου τωρα απογευμα???