Μεταξουργειο ωρα 19:00 - 21:00 είχαμε τα εξης ευρηματα :
Κεραμεικου 13γ : η γυρολόγος ανελια που εκανε το παν, για να με βαλει στο δωματιο, αλλα ευτυχως δεν υπεκυψα στις ασφυκτικες πιεσεις της.
Κεραμεικου 15α : Μια μπαλλα με γυαλια,ονοματι δημητρα. Δεν ηξερα από που να φυγω! Μιλαμε για αισχος! Ημαρτον που λεει κι ο γεωργιου. Και από το δωματιο βγηκε κι ενας πακης.....κι εγω οπου φυγει-φυγει....
Κεραμεικου 15β : Η Λαουρα από κολωνου 27 ισογειο, μαζι με μια κοντουλα μετριοτητα που τη λενε νικη. Κριμα για τη λαουρα που είναι από τα λιγα ωραια πιπίνια της περιοχης να είναι τοσο φολα, μα τι φολα όμως....μια φορα τη πηρα, και ακομα κλαιω το δεκαρικο....
Κολωνου 11α : η γνωστη αννουλα με τα φρυδια, και η ψιλη μανταλενα.
Κολωνου 11α οροφος : μια αδιαφορη που δε ξερω ονομα. Την εχω ξαναδει εκει.
Κολωνου 15 αριστερο : Η παολα
Κολωνου 15 δεξι : δυο μελαχρινα στυλιαρια, που δεν αναφερθηκαν ονόματα.
Κολωνου 23 : Η μαρια, μια μελαχρινη με ωραιο προσωπο, και σωμα. Στα υπ' οψιν.
Κολωνου 23 υπογειο : Η ελενη με τα μακρια μαυρα μαλλια. Εχει χασει κιλα η μου φαινεται? Παντως είναι καλυτερη ετσι...
Κολωνου 27 οροφος : Ένα ξανθο αδυνατο που φορουσε και το σκουφο του αη βασιλη.
Κολωνου 27 ισογειο : Η λιλυ, συμπαθες μιλφ.
Κολωνου 32α : Η τζεσικα με τα γυαλακια.
Κολωνου 32γ : Η αννα, το κοκκινομαλικο στυλιαρι με το φουλ πρόγραμμα σταθερα εκει.
Κολωνου 30β 1ος οροφος : Η μιλφ αννα, μαζι με τη κοκκινομαλλα ολγα πλεον, που νομιζω ότι ηταν πιο καλη ξανθια.
Κολωνου 30β 2ος οροφος : Η αννα, η ξανθια, μαζι με τη ντιανα, τη γεματουλα, αμφότερες από ιασωνος 10 οροφος. Τιμηθηκε η αννα, που είναι και στανταρακι μου, εδώ και καιρο.
Κολωνου 30α : Η ξανθια λαουρα, μαζι μ' ένα μπαζο, ονοματι αννα, τσιτσιδες και οι δυο στο σαλονι.
Κολωνου 48 : Η ναταλια, χαλι μαυρο.
Κολωνου 53 : Η χοντρη παολα μαζι μ'ενα επισης μπαζο, τη κατερινα.
Μεγαλου Αλεξανδρου 15 : Η ειρηνη, μαζι με τη βαλερια, που εσωσε καπως το μεσο ορο. Με τα πακια να γεμιζουν τα δωματια....
Μεγαλου Αλεξανδρου 22 οροφος : Η ομορφη Αλα, αλλα.....με τις γνωμες να διχαζονται.....
Μαλλον η πιο ομορφη της βολτας μου σημερα θα ελεγα...
Ιασωνος 37 ισογειο : Η ψιλη και μονοκομματη Γκαμπριέλα από ιασωνος 20γ.
Ιασωνος 37 οροφος : Ένα κοντο γυφτακι, που το βλεπω καιρο εκει...ονομα δε ξερω.
Ιασωνος 31 : Η αξιολογη μελαχρινη Τζέσικα, μαζι με το κριαρι, την ανναμπελ.
Ιασωνος 30 υπογειο : Η μικρη και γνωστη Αντζελίνα, επισης καιρο εκει.
Ιασωνος 30 οροφος : μια αδιαφορη, δε ξερω ονομα.
Ιασωνος 19 οροφος : Η ροντικα, η σουηδεζα τουριστρια....
Ιασωνος 20β μεσαιο : Η ντανα
Ιασωνος 20γ : Ειχε μια μιγαδα, η οποια δουλευε ιασωνος 37 ισογειο, μαζι με μια αρκετα καλη μελαχρινη με πιασιματακια, για την οποια ρωτησα τη τσα τσα τ' ονομα της, και μου ειπε ότι δε το ξερει επειδή είναι καινουργια....τι να πω.....αν είναι δυνατον....Κι αυτή στα υπ' οψιν....
Καλλεργη 33 : Μια ελενα, επισης αδιαφορη και κρυα παρουσια.
Το ιασωνος 10, το αγαπουλοσπιτο, παραμενει κλειστο......
Αυτά....ελπιζω να βοηθησα στο μετρο του δυνατου βεβαια.....
Καλο βραδυ σε ολους.