Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 372 άτομα (33 μέλη και 339 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Μηνύματα
517
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
  Πρό μιάς ωρας την ειδα ,( την κοπελλα από Διδυμου 22,εννοώ) , φυσικα και σε καμμιά περίπτωση  δεν είναι ΜΟΥΝΑΡΑ, αλλα οπωσδήποτε δεν είναι και μετρια. Μου εδωσε αυρα ελαφράς ξεπέτας στο σαλονι. Η τσατσά σιγουρα δουλευε καποτε στην κλωστουφαντουργια ΑΙΓΑΙΟΝ, και μαλλον της εμεινε κουσούρι.
προχωρω σε μικρή ενημερωση  ΔΙΔΥΜΟΥ 16 ,η ξεπετατζου Ειρήνη και  η Αννα,απο Περγαμου 27,μαλλον με απόσπασίν,μετρια φατσα,μπουταρες και  κωλαρα,αλλα δεν ξερω μεσα τι καμει.
 Διδυμου 27, το σπιτι τωνβ φαντασματων,κλειστό.
 Στο 18 δεν μπηκα, αλλα σάνβουαρ θα ενεδρευε  η Αλιονα στο ισογειο,η Αννα η ξανθια παχουλη κοπελλα με τα υπεροχα ματια στην υπογα .
ΑΧΑΡΝΩΝ 85 , μια Μαρινα,τριανταπενταρα με ξανθωπα μαλλια,καλο σωμα,αλλα το πολύ σκοτεινο σαλονι δεν μου επετρεψε να εμβαθύνω εις την ψυχολογιαν της κοπελλας.
  ΑΓΚΥΡΑΣ, με εκπληξη ειδα μια παχουλη κοπελλα με μετριο προσωπο,σωμα με πιασίματα,και εξαιρετικη αυρα. Χριστινα και Αννα (αν η  μνημη μου που απομειουται σταθερως,δεν με απατα), η ετερα κοπελλα,ψηλη ομορφη,μοντελε ,ρωσιδα και αυτή,οπως τις προσδιώρισε  η τσατσα,ευχαρις και αυτή.
Χαμογελώντας ,για να μην καταλαβουν ότι ημουν απλα μπουρδελοτσαρκας και όχι σοβαρος πελατης, εφυγα και από κει, και βγηκα στην μπουρδελομανα Φυλης,οπου και ελαβα μηνυμα από τον "Κυριακο",που με παροτρυνε την Κυριακη "ψηφίζουμε Κυριακο για μια δυνατη κεντροδεξια" . Τι σχεση εχω τωρα εγω ο αναρχοβασιλοφρων προες τον κυριο αυτόν, μυστήριον. Μπαινω στο ισογειο (69?) με το μακρυ σαλονι,οπου ηταν παλιοτερα  η Εμανουελα,και σαλοναριζε μια ωραια καστανη κοπελλα,ψηλη,αψογη.μεταβολη και βγαινω πρωτος,ακολουθουμενος από δυο συναδελφους της νεας γενεάς.
Από απέναντι ,μια τσατσα ενεδρευε και μου εκαμε σημα και με τα δυο χερια "ελα από δω" .Η κρισις εχει επιφερει και μια νεα κινησιολογικη ορμη.
Στο θλιβερο  οσον και βρωμερο υπογειο με το μεγαλο σκαλοπατι, ο διοπτροφόρος Ελληνας τσάτσος μου παρουσιασε μια ΜΟΝΤΕΛΑΡΑ, με προσωπο φαρα Φωσετ περιπου(συχωρεμενη κι αυτή), ονοματι  ΤΖΕΣΙΚΑ. Χαμογελαστη,μονη κι ερημη... Αφου εξύμνησα την ωραιοτητα της κοπελλας αυτης,(δεν περνω που δεν περνω,μην πουν οι ανθρωποι και "τι γυφτος ειν' αυτό ρε πουστη μου,μονο για ματι ερχεται?" η μη με πουν πουρο,που δεν θα το αντεχα,εφυγα κι από κει. Στα 66, στο παλαιο ,το καπως πιο ευρυχωρο,βγηκε μια Ελενα,ψηλη μεν,αλλα αρκετα ταλαιπωρη,μαλλον μεταγραφη από Ιασωνος την εκοψα. Στο διπλα,το πολύ στεναχωρο,μια νεα ξανθια ρωσιδουλα,με ωραιο βυζι και τροφαντο σωμα με πιασιματα ,δεν ειπε ονομα,τσατσα δεν ανεφανη. Στο Φυλης 56,ξανθοκαστανη ψηλη, μαλλον ξεπετα,δε θυμαμαι ονομα,κρυο σαλοναρισμα,αλλα την δικαιολογω,με τις αναδουλειες κλπ ,τι σκατα ορεξη ναχη κι αυτή ?  Στο 54 η Αουρορα, προσπαθουσε να πειση δυο νεαρους να περασουν με διαφορα ταχυδακτυκλουργικα και τσαλίμια,εγω την εκανα γρηγορα πριν πλακωση και  η θρασεια τσατσα και με γραπωση από το μπουφαν,κατα το συνήθειό της. θεωρω παντως,οτι δεν δικαιολογουνται  οι υμνοι που διαβαζω για την εμφανιση της κοπελλας αυτης,η οποια κατ' εμε είναι πολύ μετρια.Στα ενδοτερα  τι κανει,δεν γνωριζω. Στο επανω, βγηκε από το δωμάτιο μια ψηλη καστανη λιποσαρκη με μπικίνι,(ονοματι "Ναντια"),που δεν εδωσε σημασθια και απλα εκανε μια αδιορατη κινηση με το κεφαλι της,ως να ελεγε"στ αρχιδια μου και να περασης,στ αρχιδια μου κι αν δεν περασης" . Σο διπλα "οικια σβωλου", υπηρχε φως εσωτερικα,και απεπνεε ένα μυστηριο  η ολη κατασταση.Ηταν κι αυτό καποτε οικος υγιεινης,για ένα φεγγάρι. Να σημειωσω  ότι η Μάφια του Δημου αθηναιων εχει εγκαταλειψει στην τυχη της την περιοχη,και είναι γεματη ουρα και βρωμιες. μαλλον καμουν το ιδιο σχεδιο που εκαμαν και στου Ψυρρη,να φυγουν ολοι οι παλαιοι κατοικοι , και αφου πεσουν οι τιμες, να ορμησουν οι κολλητοι τους/συνεταιροι τους μαφιόζοι των "πολιτιστικων κεντρων", που ελεγε και ο ελεεινος εκεινος πασοκιτης γιαννοπουλος,και να φτιαξουν εστιατόρια και λοιπα κεντρα υψηλης κουλτουρας. Μαφιες και δημαρχιδιτικες συμμοριες παντου. Με κεντρικην Διοικησιν η διαφθορα ητο  1/100 ολιγωτέρα και γλυτώναμε και λεφτα. Αφου  ο οχλος ("λαο" τον αποκαλουν οι δυνασται του) ,είναι προσώρας ανίκανος να αυτοδιοικηθή, η "αυτοδιοικηση" είναι βεβαια εις χειρας των τοπικων συμμοριων  που αποκαλούνται¨"δημοτικαι παρατάξεις" ... Την καταραν μου να εχωσι!
 

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Μηνύματα
272
Like
162
Πόντοι
1
Ιάσωνος 30Β Τζούλια
3η βάρδια
Ναι εχεις δικιο..αλλά δεν μαρεσει τοσο η συγκεκριμενη ,παλαιοτερα υπηρχαν καλυτερες, πχ η στελλα απεναντι,ή πιο παλια μια Σαντρα στη Μ.Αλεξανδρου
 

Βανάκιας

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Μηνύματα
103
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Ναι εχεις δικιο..αλλά δεν μαρεσει τοσο η συγκεκριμενη ,παλαιοτερα υπηρχαν καλυτερες, πχ η στελλα απεναντι,ή πιο παλια μια Σαντρα στη Μ.Αλεξανδρου
Ωραιος και διαβασμενος!Στελλα και Σαντρα εχουν γραψει ιστορια στο Μεταξι! :rockon:
 

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Μηνύματα
360
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
εκεινη την ωρα που το ποσταρε ισχυε ρε

δεν θα ισχυει για παντα :jerking:
:headbang: :headbang: :headbang:
Χρειάζεται αλήθεια εξυπνάδα για να καταλάβεις το πόιντ μου που μου βάζεις και τριάντα ιμότικον;Προφανώς όταν το πόσταρε έγραφε 4106 επισκέπτες και όταν το πόσταρα εγώ μόλις 89 και μετά από ένα λεπτό έγραφε 3000 κάτι.Κοινώς ο μετρητής γράφει ότι να ναι και δεν είναι αξιόπιστος.
 

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Μηνύματα
360
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Φ65β ισογειο: Ντιανα ο μουναρομουναρος
Και λίγα λες!Ανάσκελα μουνάρα στα τέσσερα κωλάρα και βυζάρα και απ όλα.Και δεν είναι και κάνα ψοφίμι μέσα. τα λεφτά της τα δουλεύει και με το παραπάνω.Στο τοπ θρι της Φυλής κατ εμέ αυτήν την εποχή.
Φωκαιας 17α: δυο μελαχρινες. Η Ρωξαννα και μια αλλη, δεν θυμαμαι ονομα. Η Ρωξαννα αρκετα γαμιστερη, θα τιμηθει λιαν συντομως.
Λογικά είδες την Μιχαέλα.Όχι άσχημο γκομενάκι αλλά μπροστά στην Ρωξάννα υστερεί.Δεν την έχω πάρει.Αντίθετα έχω πάρει τον πιπίναρο την Ρωξάννα.Ούτε κρύο ούτε ζέστη μέσα.Για τους φαν του απλού προγράμματος είναι καλή επιλογή καθαρά λόγω εμφάνισης.
Φ54α: Αννα Ιλονα η ξανθια μουναρα, οπου εγινε και καταθεση.

-Πολλα νευρα εχεις σημερα της λεω
-Μαζι σου μου λεει :jerking: (ειχα να τη δω πανω απο μηνα)
-Γιατι τι σου εκανα
-Ξερεις εσυ
-Οχι δεν ξερω, πες μου
-Δεν χρειαζεται
Αιντε :idiot:, και το χειροτερο δεν εμαθα ποτε τι της εκανα  :think:.
Οποτε καταλαβαινετε ποσο καλα περασα  :headbang:.
Άλλη μια από το τοπ θρι και στανταράκι μου.Θα την πέτυχες στις δύσκολες μέρες της :cheesy:
 

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Μηνύματα
360
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Για το Αλμπάνι, με τα βυζιά γεμάτα δηλητήριο κόμπρας μιλάμε;  

Αν είναι αυτή μόνο ο μαθητευόμενος φακίρης FORMET την έχει "δαμάσει" και περνάει καλά.
Άμα έχεις καψουρευτεί την πουτάνα και σκατά να σου κάνει χρυσάφι το βλέπεις ;)
 

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Μηνύματα
360
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
φίζουμε Κυριακο για μια δυνατη κεντροδεξια" . Τι σχεση εχω τωρα εγω ο αναρχοβασιλοφρων προες τον κυριο αυτόν, μυστήριον. Μπαινω στο ισογειο (69?) με το μακρυ σαλονι,οπου ηταν παλιοτερα  η Εμανουελα,και σαλοναριζε μια ωραια καστανη κοπελλα,ψηλη,αψογη.
Μάλλον στο 65 μπήκες και είδες την μουνάρα την Ντιάνα που είπε και ο φ'ιλος παραπάνω.
Στο 54 η Αουρορα, προσπαθουσε να πειση δυο νεαρους να περασουν με διαφορα ταχυδακτυκλουργικα και τσαλίμια,εγω την εκανα γρηγορα πριν πλακωση και  η θρασεια τσατσα και με γραπωση από το μπουφαν,κατα το συνήθειό της. θεωρω παντως,οτι δεν δικαιολογουνται  οι υμνοι που διαβαζω για την εμφανιση της κοπελλας αυτης,η οποια κατ' εμε είναι πολύ μετρια.
Είμαι σίγουρος ότι αν δεν είχες διαβάσει τους εν λόγω ύμνους θα έλεγες την άποψη σου χωρίς φόβο και πάθος.κοινώς θα ομολογούσες ότι το πολύ μέτρια είναι επιοικώς επιοικές ;)καθότι η γκόμενα είναι κοντή πλαδαρή με πεσμένα και άδεια βυζιά παρόλο το νεαρό της ηλικίας της και αστεία φάτσα.Προσωπικά ούτε τζάμπα και το εννοώ.Η εμφάνιση της ειναι εντελώς αταίριαστη με τις λοιπές της αλυσίδας (Ρενάτες,Άννες-Ιλόνες,Τζωρτζιάνες και δεν συμμαζεύεται).
Κατά τα άλλα :hi:
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
489
Πόντοι
186
Εχουμε αναγκη τραμπουκομυστες Μακη Καλαμαρα και Jeune Premier!
 

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.221
Κριτικές
81
Like
7.943
Πόντοι
7.865
Εν πόρναις αδελφοί,έχει πάρει το μάτι σας την Τζουλιάννα απο Φ71 όροφο,Φ66δ και Αλκιβιάδου 16Γ παλαιότερα.Έκλεισε το Φ71 όροφος και δεν την έχω ξαναπετύχει.Και την έχω ανάγκη την κωλοτρυπίδα της.Όποιος ξέρει κάτι παρακαλώ ας ενημερώσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Μηνύματα
1.361
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μάλλον στο 65 μπήκες και είδες την μουνάρα την Ντιάνα που είπε και ο φ'ιλος παραπάνω.Είμαι σίγουρος ότι αν δεν είχες διαβάσει τους εν λόγω ύμνους θα έλεγες την άποψη σου χωρίς φόβο και πάθος.κοινώς θα ομολογούσες ότι το πολύ μέτρια είναι επιοικώς επιοικές ;)καθότι η γκόμενα είναι κοντή πλαδαρή με πεσμένα και άδεια βυζιά παρόλο το νεαρό της ηλικίας της και αστεία φάτσα.Προσωπικά ούτε τζάμπα και το εννοώ.Η εμφάνιση της ειναι εντελώς αταίριαστη με τις λοιπές της αλυσίδας (Ρενάτες,Άννες-Ιλόνες,Τζωρτζιάνες και δεν συμμαζεύεται).
Κατά τα άλλα :hi:

Ούτε εγώ να τα ΄χα γράψει ρε ζεν πρεμιέ.    :kneel:
Δυστυχώς την δοκίμασα παρασυρόμενος από τις υπερβολικά υπερβολικές κριτικές και έχασα ένα 'κοσάρι.
Συν τοις άλλοις τόσο κοντή που τα αυτιά της μυρίζαν ποδαρίλα.

:orchestra:
 

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Μηνύματα
639
Κριτικές
10
Like
4.417
Πόντοι
5.267
σκοπευω να κανω καταδρομικη εξηκιου σε μια ξανθια κοιπελα κανονικου σωματος με ομορφα πιασιματα γυρω στα 30-35 συνηθως δουλευει στον οροφο αλλα προσφαζτα την ειδα και στο σπιτι του σκιαχτρο της τζουλιας αμεσως διπλα. ειναι συνεχως με ενα ομορφο χαμογελο στο σαλονι μιλαει σπαστα ελληνικα. προφανως δε θυμαμαι ονομα αλλα την χαζευω καιρο και νομιζω ηρθε η ωρα για δοκιμη. εχει δοκιμασει κανεις?πως τη λενε
 

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Μηνύματα
1.768
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Φιλαράκι οι τιμές είναι μπουρδέλου στα 20 ή στούντιο στα 50;
 

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.918
Κριτικές
25
Like
11.584
Πόντοι
14.615
Γύρω στο μεσημέρι, στον πηγαιμό για τα μπουρδέλα, πριν τον Εθνικό Κήπο, μπροστά στο Ζάππειο, ένας ταλαίπωρος προσπαθούσε να επισκευάσει το αμάξι του.
Είχε απλώσει εργαλεία και ανταλλακτικά στη μέση του οδοστρώματος και πολέμαγε.

Έξω από το Φ40, συνάντησα μια υπέργηρη, ίσα με 100 χρονώνε.
Περπατούσε αργά σαν σαλιγκάρι, με το ζόρι στεκότανε όρθια.
Έξω από το Διδ8, άλλη σαραβαλιασμένη αιωνόβια με μουστάκι, μοχθούσε με τη μαγκούρα για να ανηφορήσει προς τη Φυλής.
Στη Λιοσίων, τρίτη ξεκουτιασμένη, με τη βοήθεια συνοδού και μια φορητή σκαλωσιά - δεκανίκι, έκανε κάποια από τα τελευταία βήματα της ζωής της.

Κάποτε αυτές οι γυναίκες είχαν ζωντάνια, τρέχανε, φλερτάρανε, γαμιόσαντε, χύνανε.
Ο μπινές ο χρόνος τις ξεφτίλισε.

Διδ7 δεξιά
Η Αλεξάνδρα είναι νεαρή, λίγο χαριτωμένη, λίγο μπανταλεμένη, ημίχονδρη.
Μου θύμιζε μια ξαδέρφη μου και τη χάζευα.
Εκείνη μάλλον νόμισε ότι με είχε γοητεύσει, οπότε μόλις άνοιξα την πόρτα για να βγω, εκτόνωσε την απογοήτευσή της γραπώνοντας τ’ αρχίδια μου, από τα οποία συνέχισε να κρέμεται έως ότου βγήκα στο σκαλί της εξόδου.

Διδ8 άνω
Νατάσα, σοβιετική μελαχρινή μιλφ, με μαλλί άφρο, σαν βγαλμένη από το σινεμά της δεκαετίας του 60.
Μέτριο σώμα, ωραία όψη, ρετρό, βιντάζ.

Διδ8 κάτω
Δύο μέτριες αλλοδαπές, μια ξανθή και μια μελαχρινή.

Διδ16
Δύο σοβιετικές μιλφ, η Ειρήνη και η Αναστασία.
Καλές εκδοχές, σε ένα άθλιο σταυροδρόμι, Διδύμου και Αχαρνών.

Φ40
Σάντρα.
Γαμιότανε στο ένα δωμάτιο και περιμένανε να τη γαμήσουνε στα άλλα δύο.

Αλκα113
Δύο σοβιετικές μιλφ, η  Σίλβια Μωυσέως και η Νίκη.
Επίσης καλές επιλογές.

Αλκα117
Δύο ωραία θήλεα:
Η Κρίστι, θελκτική μιλφ, με βυζιά και κώλους, αλλά όχι χονδρή.
Η Άννα, που τη γάμησα ξανά για δύο λόγους: α) δεν έχει πλαστικοποιήσει τα βυζιά της, και β) μου θυμίζει την πρώην νύφη μου (ένα βρωμόμουνο που τελικά το χώρισε ο αδερφός μου).
Το μπουρδέλο αυτό, είναι άθλιο: Τα δωμάτια είναι σκοτεινά, δεν έχουν ζεστό νερό, τα πατώματα είναι ετοιμόρροπα και έτοιμα να σε καταπιούν, ενώ όταν βγαίνεις από το δωμάτιο βρίσκεσαι σε λαβύρινθο από καθρέφτες, που αν δεν σε καθοδηγήσει η βοηθός, συνήθως μπαίνεις σε άλλο δωμάτιο όπου περιμένει άλλος συναγωνιστής.

Βέργας υπόγειο
Η θεία Όλγα, gilf,. θρυλική μορφή των λαϊκών πορνείων των Αθηνών.

Εξηκίου διαστημόπλοιο
Αλεξάνδρα, παλαιά πόρνη, με ωραίο παρουσιαστικό, αλλά ψυχρή και απόμακρη συμπεριφορά.

Εξηκίου αριστερά
Μια χοντρέλω.

Εξηκίου δεξιά
Η αποκάλυψη της ημέρας!
Δύο δύσμορφες χονδρές, που επειδή κανένας δεν τις γαμάει, έχουν αποθρασυνθεί, βγαίνουν έξω από την πόρτα, και πειράζουν τα μαστόρια από τα απέναντι συνεργεία.
Ιδού…
 

Συνημμένα

  • exikiou1.jpg
    exikiou1.jpg
    96,7 KB · Εμφανίσεις: 78

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.116
Κριτικές
491
Like
37.356
Πόντοι
41.447
Αλκα117
Δύο ωραία θήλεα:
Η Κρίστι, θελκτική μιλφ, με βυζιά και κώλους, αλλά όχι χονδρή.
Η Άννα, που τη γάμησα ξανά για δύο λόγους: α) δεν έχει πλαστικοποιήσει τα βυζιά της, και β) μου θυμίζει την πρώην νύφη μου (ένα βρωμόμουνο που τελικά το χώρισε ο αδερφός μου).
Το μπουρδέλο αυτό, είναι άθλιο: Τα δωμάτια είναι σκοτεινά, δεν έχουν ζεστό νερό, τα πατώματα είναι ετοιμόρροπα και έτοιμα να σε καταπιούν, ενώ όταν βγαίνεις από το δωμάτιο βρίσκεσαι σε λαβύρινθο από καθρέφτες, που αν δεν σε καθοδηγήσει η βοηθός, συνήθως μπαίνεις σε άλλο δωμάτιο όπου περιμένει άλλος συναγωνιστής.



Εξηκίου δεξιά
Η αποκάλυψη της ημέρας!
Δύο δύσμορφες χονδρές, που επειδή κανένας δεν τις γαμάει, έχουν αποθρασυνθεί, βγαίνουν έξω από την πόρτα, και πειράζουν τα μαστόρια από τα απέναντι συνεργεία.
Ιδού…

επική ενημέρωση!!! :rockon:

giphy.gif
 

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.918
Κριτικές
25
Like
11.584
Πόντοι
14.615
Το πρωί, στη διασταύρωση Βέργας - Λιοσίων, συνάντησα τον υπηρέτη από Βέργας 3 αριστερά.
Με χαιρέτησε εγκάρδια.
Στο μνημειώδες απόφθευγμα του Ζάχου Χατζηφωτίου "Τον πραγματικό εργένη τον ξέρουν μόνον οι πουτάνες και οι σερβιτόροι", ίσως πρέπει να προστεθεί "...και οι τσάτσοι".
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom