Πρό μιάς ωρας την ειδα ,( την κοπελλα από Διδυμου 22,εννοώ) , φυσικα και σε καμμιά περίπτωση δεν είναι ΜΟΥΝΑΡΑ, αλλα οπωσδήποτε δεν είναι και μετρια. Μου εδωσε αυρα ελαφράς ξεπέτας στο σαλονι. Η τσατσά σιγουρα δουλευε καποτε στην κλωστουφαντουργια ΑΙΓΑΙΟΝ, και μαλλον της εμεινε κουσούρι.
προχωρω σε μικρή ενημερωση ΔΙΔΥΜΟΥ 16 ,η ξεπετατζου Ειρήνη και η Αννα,απο Περγαμου 27,μαλλον με απόσπασίν,μετρια φατσα,μπουταρες και κωλαρα,αλλα δεν ξερω μεσα τι καμει.
Διδυμου 27, το σπιτι τωνβ φαντασματων,κλειστό.
Στο 18 δεν μπηκα, αλλα σάνβουαρ θα ενεδρευε η Αλιονα στο ισογειο,η Αννα η ξανθια παχουλη κοπελλα με τα υπεροχα ματια στην υπογα .
ΑΧΑΡΝΩΝ 85 , μια Μαρινα,τριανταπενταρα με ξανθωπα μαλλια,καλο σωμα,αλλα το πολύ σκοτεινο σαλονι δεν μου επετρεψε να εμβαθύνω εις την ψυχολογιαν της κοπελλας.
ΑΓΚΥΡΑΣ, με εκπληξη ειδα μια παχουλη κοπελλα με μετριο προσωπο,σωμα με πιασίματα,και εξαιρετικη αυρα. Χριστινα και Αννα (αν η μνημη μου που απομειουται σταθερως,δεν με απατα), η ετερα κοπελλα,ψηλη ομορφη,μοντελε ,ρωσιδα και αυτή,οπως τις προσδιώρισε η τσατσα,ευχαρις και αυτή.
Χαμογελώντας ,για να μην καταλαβουν ότι ημουν απλα μπουρδελοτσαρκας και όχι σοβαρος πελατης, εφυγα και από κει, και βγηκα στην μπουρδελομανα Φυλης,οπου και ελαβα μηνυμα από τον "Κυριακο",που με παροτρυνε την Κυριακη "ψηφίζουμε Κυριακο για μια δυνατη κεντροδεξια" . Τι σχεση εχω τωρα εγω ο αναρχοβασιλοφρων προες τον κυριο αυτόν, μυστήριον. Μπαινω στο ισογειο (69?) με το μακρυ σαλονι,οπου ηταν παλιοτερα η Εμανουελα,και σαλοναριζε μια ωραια καστανη κοπελλα,ψηλη,αψογη.μεταβολη και βγαινω πρωτος,ακολουθουμενος από δυο συναδελφους της νεας γενεάς.
Από απέναντι ,μια τσατσα ενεδρευε και μου εκαμε σημα και με τα δυο χερια "ελα από δω" .Η κρισις εχει επιφερει και μια νεα κινησιολογικη ορμη.
Στο θλιβερο οσον και βρωμερο υπογειο με το μεγαλο σκαλοπατι, ο διοπτροφόρος Ελληνας τσάτσος μου παρουσιασε μια ΜΟΝΤΕΛΑΡΑ, με προσωπο φαρα Φωσετ περιπου(συχωρεμενη κι αυτή), ονοματι ΤΖΕΣΙΚΑ. Χαμογελαστη,μονη κι ερημη... Αφου εξύμνησα την ωραιοτητα της κοπελλας αυτης,(δεν περνω που δεν περνω,μην πουν οι ανθρωποι και "τι γυφτος ειν' αυτό ρε πουστη μου,μονο για ματι ερχεται?" η μη με πουν πουρο,που δεν θα το αντεχα,εφυγα κι από κει. Στα 66, στο παλαιο ,το καπως πιο ευρυχωρο,βγηκε μια Ελενα,ψηλη μεν,αλλα αρκετα ταλαιπωρη,μαλλον μεταγραφη από Ιασωνος την εκοψα. Στο διπλα,το πολύ στεναχωρο,μια νεα ξανθια ρωσιδουλα,με ωραιο βυζι και τροφαντο σωμα με πιασιματα ,δεν ειπε ονομα,τσατσα δεν ανεφανη. Στο Φυλης 56,ξανθοκαστανη ψηλη, μαλλον ξεπετα,δε θυμαμαι ονομα,κρυο σαλοναρισμα,αλλα την δικαιολογω,με τις αναδουλειες κλπ ,τι σκατα ορεξη ναχη κι αυτή ? Στο 54 η Αουρορα, προσπαθουσε να πειση δυο νεαρους να περασουν με διαφορα ταχυδακτυκλουργικα και τσαλίμια,εγω την εκανα γρηγορα πριν πλακωση και η θρασεια τσατσα και με γραπωση από το μπουφαν,κατα το συνήθειό της. θεωρω παντως,οτι δεν δικαιολογουνται οι υμνοι που διαβαζω για την εμφανιση της κοπελλας αυτης,η οποια κατ' εμε είναι πολύ μετρια.Στα ενδοτερα τι κανει,δεν γνωριζω. Στο επανω, βγηκε από το δωμάτιο μια ψηλη καστανη λιποσαρκη με μπικίνι,(ονοματι "Ναντια"),που δεν εδωσε σημασθια και απλα εκανε μια αδιορατη κινηση με το κεφαλι της,ως να ελεγε"στ αρχιδια μου και να περασης,στ αρχιδια μου κι αν δεν περασης" . Σο διπλα "οικια σβωλου", υπηρχε φως εσωτερικα,και απεπνεε ένα μυστηριο η ολη κατασταση.Ηταν κι αυτό καποτε οικος υγιεινης,για ένα φεγγάρι. Να σημειωσω ότι η Μάφια του Δημου αθηναιων εχει εγκαταλειψει στην τυχη της την περιοχη,και είναι γεματη ουρα και βρωμιες. μαλλον καμουν το ιδιο σχεδιο που εκαμαν και στου Ψυρρη,να φυγουν ολοι οι παλαιοι κατοικοι , και αφου πεσουν οι τιμες, να ορμησουν οι κολλητοι τους/συνεταιροι τους μαφιόζοι των "πολιτιστικων κεντρων", που ελεγε και ο ελεεινος εκεινος πασοκιτης γιαννοπουλος,και να φτιαξουν εστιατόρια και λοιπα κεντρα υψηλης κουλτουρας. Μαφιες και δημαρχιδιτικες συμμοριες παντου. Με κεντρικην Διοικησιν η διαφθορα ητο 1/100 ολιγωτέρα και γλυτώναμε και λεφτα. Αφου ο οχλος ("λαο" τον αποκαλουν οι δυνασται του) ,είναι προσώρας ανίκανος να αυτοδιοικηθή, η "αυτοδιοικηση" είναι βεβαια εις χειρας των τοπικων συμμοριων που αποκαλούνται¨"δημοτικαι παρατάξεις" ... Την καταραν μου να εχωσι!