ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.097
- Πόντοι
- 506
μαυρούλα και καλή είναι ασυμβίβαστο...
οι μαυρουλες φιμίζονται για τις ξεπετες τους
μαυρούλα και καλή είναι ασυμβίβαστο...
δωσε λιγο περιγραφηΦ65β ισογειο: Ντιανα ο μουναρομουναρος
τυπε την γαμησες και νευριασε
infoΦΥΛΗς
67 λαουρα με 3.5 4 βυζι
τυπε την γαμησες και νευριασε
αδυνατουλα ψηλη μελαχρινι αν θυμαμαι καλα θα εμπαινα μονο για τα βυζια της (σε καμια περιπτωση σαν της Αιντας)
αδυνατουλα ψηλη μελαχρινι αν θυμαμαι καλα θα εμπαινα μονο για τα βυζια της (σε καμια περιπτωση σαν της Αιντας)
δεν την εχω παρει οποτε
δωσε λιγο περιγραφη
να την δοκιμασω με μυστη zoren αυριο ναι ή ου?Καστανη με ισιο μακρυ μαλλι. Ομορφο προσωπο, βυζαρες(σιλικονατες), αλλα πολυ καλες και στην αφη και στην εικονα, κωλαρα, σωματαρα. Γενικα κοπελα στουντιακης εμφανισης. Μπορει αυριο να ανεβασω κριτικη για την τελευταια συνευρεση μας, περιπου προ δεκαπενθημερου.
κατεβαινουμε και βλεπουμενα την δοκιμασω με μυστη zoren αυριο ναι ή ου?
τι ωρα?κατεβαινουμε και βλεπουμε
που ξερω..μετα τις 7τι ωρα?
να την δοκιμασω με μυστη zoren αυριο ναι ή ου?
σωραιοςΕγω σαν φαν του απλου προγραμματος, μ' αρεσει να γαμαω και με το ματι(να εχει εμφανιση δηλαδη η κοπελα,η συγκεκριμενη εχει και πολυ μαλιστα). Τωρα για σας παιχτες αν ψαχνετε τα πολλα τα εξτραδακια τι να σας πω, αυτη δεν τα κανει. Εγω την περιγραφη σας την εκανα, εσεις θα αποφασισετε αν σας κανει η οχι.
Εγω σαν φαν του απλου προγραμματος, μ' αρεσει να γαμαω και με το ματι(να εχει εμφανιση δηλαδη η κοπελα,η συγκεκριμενη εχει και πολυ μαλιστα). Τωρα για σας παιχτες αν ψαχνετε τα πολλα τα εξτραδακια τι να σας πω, αυτη δεν τα κανει. Εγω την περιγραφη σας την εκανα, εσεις θα αποφασισετε αν σας κανει η οχι.