Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 160 άτομα (13 μέλη και 147 επισκέπτες)

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εγω σαν φαν του απλου προγραμματος, μ' αρεσει να γαμαω και με το ματι(να εχει εμφανιση δηλαδη η κοπελα,η συγκεκριμενη εχει και πολυ μαλιστα). Τωρα για σας παιχτες αν ψαχνετε τα πολλα τα εξτραδακια τι να σας πω, αυτη δεν τα κανει. Εγω την περιγραφη, σας την εκανα, εσεις θα αποφασισετε αν σας κανει η οχι.
:hi:
θα παω να την δω γιατι κ εγω σαν εσενα λειτουργω ειμαι του οπτικου

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Οχι, νευριασε με το που μπηκε δωματιο και με ειδε. Πριν την  :zfuck:

διπολικό άτομο η συγκεκριμένη...την έχω κόψει καιρό αν και παλιότερα είχα ρίξει κάτι καλά γαμήΣΑ μαζί της.

για τους συναγωνιστές που ρωτάγανε χθές για την Αλίνα (ή Ελίνα κατα τον Σμύρνη), βρίσκεται τώρα 2η βάρδια στην υπόγα του Φωκ 27.
τιμήθηκε με έτσι κι έτσι για εμένα εντυπώσεις. η εμπειρία μου ήταν ανάλογη με τα γραφόμενα στην κριτική του Σμύρνη.
παρόλο που έκανε τα πάντα, ακα, κώλο cif-cim, εμένα δεν μου έβγαλε κάβλα η όλη φάση.
για όσους δεν την έχουν δει, μπορώ να πω οτι μοίαζει αρκετά με αυτήν εδώ --> τα πρωινά μου είπε οτι είναι στο Φωκ 24.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
πριν καμια ωρα περασα με την ΜΟΥΝΑΡΑ Μαιρη αποο διδυμου 22. ελληνιδα γυρω στα 30 με πολλα τατου! ακα πιπα πολυ καλη και ξεσκισμα πισοκωλητα με προστιχολογα και εκ μερους της κ εκ μερους μου! 8α ξαναπαω σιγουρα γτ εκτος οτι ειναι πολυ καλη ειναι και επικοινωνιακη! ακομα το σωμα μου μυριζει το εκπλητικο αρωμα της!

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
πριν καμια ωρα περασα με την ΜΟΥΝΑΡΑ Μαιρη αποο διδυμου 22. ελληνιδα γυρω στα 30 με πολλα τατου! ακα πιπα πολυ καλη και ξεσκισμα πισοκωλητα με προστιχολογα και εκ μερους της κ εκ μερους μου! 8α ξαναπαω σιγουρα γτ εκτος οτι ειναι πολυ καλη ειναι και επικοινωνιακη! ακομα το σωμα μου μυριζει το εκπλητικο αρωμα της!

...

Διδύμου 22.
Μαρία
, νομίζω.
Ελληνίδα και καλά.
Η απογοήτευση της βραδιάς.
Χάλια φάτσα, κοντό μαλλί δεκαετίας '70 που ταιριάζει με το μαλλί της τσατσάς αλλά και της έτερης εταίρας του οίκου τούτου.
Σώμα γεμάτο περίεργα τατουάζ.Κώλος νερουλός και μεγάλος.Ατσούμπαλη.Ούτε για 10 ευρώ.
Ατραξιόν τα πλεκτά της τσατσάς.
Στάνταρ έχει κάνει την προίκα της εκεί μέσα.

...

Μάλλον δε βλέπεις καλά ή σ' άρεσε γιατί είναι λιγάκι σαν τράβελος.
Όχι και ΜΟΥΝΑΡΑ το ΜΠΑΖΟ.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
δεν ξερω με εμενα ηταν φοβερα 8ερμη!

Εγώ μιλάω ορθά Ελληνικά, και μιλάω για την ΕΜΦΑΝΙΣΗ της, όχι για την απόδοσή της εντός του δωματίου.
Έτσι κι αλλιώς δεν τη δοκίμασα, αφού δε μ' άρεσε εξωτερικά.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
μπραβο για τις  ενημερωσεις  σε ολα τα  παιδια με καυλωσατε αγρια θα κατεβω για τριτη βαρδια  φυλης και φωκαιας

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.097
Πόντοι
506
Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom