pipinoskistis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.884
- Πόντοι
- 3.091
Μου παρουσιάσθηκε η Άντζελα...
Αν τυχόν ενδίδει στο 69, θα με ενδιέφερε να το μάθω.
Μου παρουσιάσθηκε η Άντζελα...
θα παω να την δω γιατι κ εγω σαν εσενα λειτουργω ειμαι του οπτικουΕγω σαν φαν του απλου προγραμματος, μ' αρεσει να γαμαω και με το ματι(να εχει εμφανιση δηλαδη η κοπελα,η συγκεκριμενη εχει και πολυ μαλιστα). Τωρα για σας παιχτες αν ψαχνετε τα πολλα τα εξτραδακια τι να σας πω, αυτη δεν τα κανει. Εγω την περιγραφη, σας την εκανα, εσεις θα αποφασισετε αν σας κανει η οχι.
Αν τυχόν ενδίδει στο 69, θα με ενδιέφερε να το μάθω.
Οχι, νευριασε με το που μπηκε δωματιο και με ειδε. Πριν την
απο την καθαριοτητα εξαρταται?επιλεκτικα κανει.σε μενα παντως κανει καθε φορα
επιλεκτικα κανει.σε μενα παντως κανει καθε φορα
πριν καμια ωρα περασα με την ΜΟΥΝΑΡΑ Μαιρη αποο διδυμου 22. ελληνιδα γυρω στα 30 με πολλα τατου! ακα πιπα πολυ καλη και ξεσκισμα πισοκωλητα με προστιχολογα και εκ μερους της κ εκ μερους μου! 8α ξαναπαω σιγουρα γτ εκτος οτι ειναι πολυ καλη ειναι και επικοινωνιακη! ακομα το σωμα μου μυριζει το εκπλητικο αρωμα της!
...
Διδύμου 22.
Μαρία, νομίζω.
Ελληνίδα και καλά.
Η απογοήτευση της βραδιάς.
Χάλια φάτσα, κοντό μαλλί δεκαετίας '70 που ταιριάζει με το μαλλί της τσατσάς αλλά και της έτερης εταίρας του οίκου τούτου.
Σώμα γεμάτο περίεργα τατουάζ.Κώλος νερουλός και μεγάλος.Ατσούμπαλη.Ούτε για 10 ευρώ.
Ατραξιόν τα πλεκτά της τσατσάς.
Στάνταρ έχει κάνει την προίκα της εκεί μέσα.
...
δεν ξερω με εμενα ηταν φοβερα 8ερμη!Μάλλον δε βλέπεις καλά ή σ' άρεσε γιατί είναι λιγάκι σαν τράβελος.
Όχι και ΜΟΥΝΑΡΑ το ΜΠΑΖΟ.
δεν ξερω με εμενα ηταν φοβερα 8ερμη!
μπραβο για τις ενημερωσεις σε ολα τα παιδια με καυλωσατε αγρια θα κατεβω για τριτη βαρδια φυλης και φωκαιας
οι μαυρουλες φιμίζονται για τις ξεπετες τους
μονο αυτο εχουν ωραο πανω τουςισχυει αλλα εχουν ωραιες πατουρες
σε οικους δεν βρισκεις και καμια πλεονμονο αυτο εχουν ωραο πανω τους
δε νομιζω να παρω ποτε καμια
μπραβο για τις ενημερωσεις σε ολα τα παιδια με καυλωσατε αγρια θα κατεβω για τριτη βαρδια φυλης και φωκαιας
σε οικους δεν βρισκεις και καμια πλεον
εχω βρει ιασονος δε θυμαμαι σε ποιοσε οικους δεν βρισκεις και καμια πλεον
ε εισαι ταξιαρχοςΙάσωνος 30Β Τζούλια
3η βάρδια
ε εισαι ταξιαρχος