Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 227 άτομα (34 μέλη και 193 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
εχθες εκανα μια βολτα απο φυλης και φωκαιας και γαμησα δυο φορες γαμησα στο φυλης 59 στο ισογειο την ρεγγινα την γνωστη ξανθια ειχε πολυ καυλα εχθες εκανε φουυλ προγραμμα εκτος τελειωτικου στο στομα την γαμησα με πολλη ενταση τις εριξα μερικα χαστουκακια στο κωλαρακι μετα πηγα στον ορωφο και ειδα την κατερινα  μετα πηγσ φωκαιας 25 στο ισογειο και γαμησα το γνωστο λουιζακι πολυ ευγενικη κοπελα την γαμησα με ανεση χρουνου και δεν εφυγε αμεσως οταν τελειωσα πιασαμε την κουβεντα και συνεχιζα να χουφτωνο τα βυζακια της μετα πηγα φωκαιας 17 ισογειο μου εδειξε η κυρια ευα μια ροξανη νεαρη κοπελα την εχει παρει κανεις διοτι μου αρεσε αλλα δεν ηθελα να γαμησω και τριτη φορα διοτι δεν την ειχα ξαναδει και δεν ξερω αν ειναι καλη η φολα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
εχθες εκανα μια βολτα απο φυλης και φωκαιας και γαμησα δυο φορες γαμησα στο φυλης 59 στο ισογειο την ρεγγινα την γνωστη ξανθια ειχε πολυ καυλα εχθες εκανε φουυλ προγραμμα εκτος τελειωτικου στο στομα την γαμησα με πολλη ενταση τις εριξα μερικα χαστουκακια στο κωλαρακι μετα πηγα στον ορωφο και ειδα την κατερινα  μετα πηγσ φωκαιας 25 στο ισογειο και γαμησα το γνωστο λουιζακι πολυ ευγενικη κοπελα την γαμησα με ανεση χρουνου και δεν εφυγε αμεσως οταν τελειωσα πιασαμε την κουβεντα και συνεχιζα να χουφτωνο τα βυζακια της μετα πηγα φωκαιας 17 ισογειο μου εδειξε η κυρια ευα μια ροξανη νεαρη κοπελα την εχει παρει κανεις διοτι μου αρεσε αλλα δεν ηθελα να γαμησω και τριτη φορα διοτι δεν την ειχα ξαναδει και δεν ξερω αν ειναι καλη η φολα

κριτικες ποτε θα δουμε ?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
δεν ειμαι  φιλος στο να γραφο κριτικες  διοτι μπορει καποια κριτικη να καψει καποια κοπελα και δεν ξερω αν θα ειμαι και τοσο αντικειμενικος γραφοντας κριτικη

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.735
Πόντοι
14.615
δεν ειμαι  φιλος στο να γραφο κριτικες  διοτι μπορει καποια κριτικη να καψει καποια κοπελα και δεν ξερω αν θα ειμαι και τοσο αντικειμενικος γραφοντας κριτικη
Μάλλον τους ενδιαφέρει ο τρόπος που τα γράφεις, παρά το εάν σου άρεσε ή όχι το γυναικάκι.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
600
Πόντοι
81
φιλε Γιωργο η Ρεγγινα τι λεει?κωλο πηρες??

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
1
εχθες εκανα μια βολτα απο φυλης και φωκαιας και γαμησα δυο φορες γαμησα στο φυλης 59 στο ισογειο....
Μπράβο Γιώργο!
Γράψε και κριτικές.Δεν είναι τίποτα.Θα γράφεις όπως γράφεις και δω.Αλλά για κάθε κοπελα ξεχωριστά.Μπορείς;
...την εχει παρει κανεις διοτι μου αρεσε αλλα δεν ηθελα να γαμησω και τριτη φορα διοτι δεν την ειχα ξαναδει και δεν ξερω αν ειναι καλη η φολα
Γιατί, οι φόλες θα μείνουν αγάμητες δηλαδή; Για τις φόλες υπάρχεις εσύ!  :dancing: Ο άσπρος σίφουνας!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
Blade 77  η  ρεγγινα  μου  εδωσε κ ωλαρακι η  ρεγγινα  μπορει να  μην  εχει  τοσο ομορφια αλλα  ειναι μια  τιμια  κοπελα  για  μια  δοκιμη  στην  εγκρινω

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
600
Πόντοι
81
Blade 77  η  ρεγγινα  μου  εδωσε κ ωλαρακι η   ρεγγινα   μπορει να   μην  εχει  τοσο ομορφια αλλα  ειναι μια   τιμια   κοπελα  για  μια  δοκιμη  στην  εγκρινω
ωραιος ευχαριστω φιλε γιατι την εχω στα προσεχως  :zfuck:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Χθες το βράδυ γύρω στις 12 παρά τον είδα έξω από το Ιάσωνος 37
Όταν δε τον κάρφωσα για να σιγουρευτώ αν είναι αυτός μειδίασε
και κοίταξε αλλού. Χαρακτηριστική φάτσα, χαρακτηριστική φωνή  :2funny:

Επισκέπτης

ζητησες αυτογραφο?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
εγραψα την πρωτη κριτικη μου για την λουιζα θα γραψω και μια για την ρεγγινα και μια για την αννυ την πορνοσταρ

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16

θα το ειχε πελωρια αναγκη

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Xθες βράδι κατά τις 01:30 έκανα μια απαξιωτική βόλτα στη Λιοσίων  :rockon: :rockon:,ο καιρός ήταν ιδανικός για μπουρδελότσαρκα και είχα τεράστια ανάγκη μια καινούρια σκληρή πουράτζα.Μπαίνοντας στο Λιοσίων 76β που είχα πολύ καιρό να πετύχω ανοιχτό,ο δροσερός τσάτσος μου παρουσίασε την σιτεμένη όλγα,μια πουράτζα γύρω στα 50 με κοντό καροτί μαλλί,ωραία πεσμένα 2,5αρια βυζιά,σπασμένο πρόσωπο και σώμα με πιασίματα.Φορούσε ένα κόκκινο φορεματάκι και με κοίταξε μ'ένα λάγνο βλέμμα λέγοντάς μου πως δεν θα το μετανιώσω  ;) ;).Έδωσα ένα δεκάρικο και ότι ψιλά είχα και πέρασα στο δωμάτιο.Ο χώρος είναι πολύ κυριλέ για τα δεδομένα της περιοχής.Μετά από λίγο έρχεται και η πουράτζα.Γδύνεται και αρχίζει να με χαιδεύει αισθησιακά.Έχω καυλώσει απίστευτα και ξεκινάω να γλείφω με μανία τα βυζιά της και να χουφτώνω την κωλάρα της.Μετά με ξαπλώνει και αρχίζει να με γλείφει αυτή σε όλο το κορμί μέχρι τις πατούσες  :grin: :grin:.Αφού μου καραμελώνει τις μπάλες ξεκινάει ένα βαθύ λαρυγγωτό τσιμπούκι το οποίο ήταν αργό και απολαυστικό.Την παίρνω αγκαλιά και την γλείφω στον λαιμό ενώ τον έτριβα ακα στην μουνάρα της.Αν και φαινόταν αρκετά ρομαντική δεν με άφησε να της τον χώσω έτσι  :S :S,ίσως επειδή ήταν η πρώτη μας φορά.Πέρασμα καπότας και σκίσιμο στο πλάι,ενώ μου έγλειφε τα δάχτυλα.Γύρισμα στα 4 και σφυροκόπημα μέχρι να καταθέσω.Αράξαμε για λίγο μετά στο κρεβάτι και μου έλεγε πόσο της αρέσει να την γαμάνε πιτσιρικάδες :orchestra:.Δυστυχώς δεν παίχτηκαν ρομαντικά γλωσσόφιλα τα οποία είχα τεράστια ανάγκη αλλά πιστεύω την επόμενη φορά θα είναι πολύ πιο ρομαντική  :hi:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Παιδες την βοηθειας σας.  :grin: Απο βδομαδα θα βρισκομαι Αθηνα, λεω να παω φυλης μονο να τα παρω σβαρνα ολα και οποια μου γυαλισει να την πληρωσω.
Οι τιμες ειναι οπως παλια 20€ φουλ και κωλαρακι ή αλλαξανε.?? θα κανω 2 γυρες μια μεσημεριανη και μια βραδυνη. Εχετε να προτινετε καμια καλη.?? να μην την πατησουμε...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παιδες την βοηθειας σας.  :grin: Απο βδομαδα θα βρισκομαι Αθηνα, λεω να παω φυλης μονο να τα παρω σβαρνα ολα και οποια μου γυαλισει να την πληρωσω.
Οι τιμες ειναι οπως παλια 20€ φουλ και κωλαρακι ή αλλαξανε.?? θα κανω 2 γυρες μια μεσημεριανη και μια βραδυνη. Εχετε να προτινετε καμια καλη.?? να μην την πατησουμε...
Οσες "προσφερουν" πρωκτικο, συνεχιζουν να το προσφερουν στα 20 ευρω.
Ισως καποιες που δεν το ανακοινωνουν στο σαλονι, με καποιο "δωρακι" να το δωσουν στο δωματιο.
Απο προτασεις ας απαντησει καποιος εμπειροτερος στα μπουρδελλα, εγω δεν.......

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
ρε παιχτες η Φωτινη εργαζετε ακομα πρωινη βαρδια στο  Αχαρνων 85???

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

Για ΦΟΥΛ πρόγραμμα:
Από μένα Βιολέτα
Φωκαίας 27 υπόγειο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom