Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 268 άτομα (27 μέλη και 241 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Απογευματινή....
Αλκαμένους 113 ήταν η Αλίνα και ηΤατιάνα...η Αλίνα γύρω στα 50 πολύ όμορφη γυναίκα,καταπληκτικά μαύρα εσώρουχα,με ζαρτιέρες τούμπανα βυζιά και πολύ όμορφο αισθησιακό κώλο...σε ελεύθερο στοματικό εάν είσαι καθαρός και αυταρχικό.παρά την εμφάνισή της έχει τιμηθεί δυο φορές στο παρελθόν με μέτριες εντυπώσεις...η Τατιάνα κοντή ξανθιά ασχημούλα ρωσσίδα...με αχλαδωτό κώλο γύρω στα 40φεύγα..σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό
Περγάμου 27..ήταν η Ειρήνη και η Άννα...η ειρήνη προτζίλφ χοντρή με τετράγωνο σώμα λευκή επιδερμίδα κοντό αντρικό μαλλί...εντελώς αδιάφορη για μένα...η Άννα και αυτή κοντό μαλλί μελαχροινό προτζίλφ...τουμπανιασμένη σε στήθος και βραζιλιάνικο κώλο...παλιότερα ήταν πιο ντροπαλή...τώρα απέκτησε διαφορετικό αέρα...σε ελεύθερο στοματικο τελειωτικό και οι δύο.
Ρεμούνδου 21 όροφος ήταν η όλια-όλγα...ξανθιά ρωσσίδα αδύνατο κορμί γλυκό πρόσωπο σε ελεύθερο στοματικό...βγήκε απο το δωμάτιο και μέσα ήταν δυο συναγωνιστές...σαλονάρισμα με σιγουριά και στύλ.
Ρεμούνδου 21 ισόγειο...ήταν η Λάουρα και η Κατρίν...η Λάουρα ψηλή μελαχροινή μιλφάρα με σκοτεινό πρόσωπο κόκκινα χείλη και μεγάλο ριχτό οπίσθιο σύστημα...σαλονάρισε με πολλές υποσχέσεις στο δωμάτιο...η Κατρίν ξανθιά με κωλάρα ποίημα για τους λάτρεις των assparades...μεσαίο στήθος...μέτριο πρόσωπο σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σε στήθος και σώμα...και αυταρχικό,για τους λάτρεις της περιπέτειας.
Ρεμούνδου 20,ήταν η Ντενίσα....πολλά χρόνια στο κουρμπέτι...εκεί στην ακριτική ρεμούνδου....βγήκε απο το κουζινάκι νευριασμένη....έτσι είναι τους τελευταίους μήνες...ξανθιά μίλφ με βυζάρες πλαστικές ολίγον άκωλη γλύκό πρόσωπο...στο παρελθόν είχε τις δόξες της..έχω καιρό να την τιμήσω...σε απλό πρόγραμμα,και αν σου αρέσει μου είπε η τσατσά...λες και της είπα τίποτα.... :idiot:
Περγάμου 1 ήταν η Άιντα...ψηλή γυναικάρα καστανόξανθη γλυκία με 4-5άρια βυζιά τεράστια...ήταν στο σαλόνι με ένα βλέμμα σα χρυσόψαρο....ούτε μίλαγε ούτε ανέπνεε...απλά κοίταζε....άχρωμη άοσμη ακούνητη ατάραχη σαν να μην υπήρχε...σε απλό πρόγραμμα με ισπανικό.....   :-
Διδύμου 16 ήταν η Μόνικα και η Βικτώρια......τι να πω...η Μόνικα βγήκε παντελώς βαριεστημένη ξανθιά τζιλφ με ότιναναι σώμα....κοίταζε νευριασμένα..και η βικτώρια ξανθιά χοντρή...κρεμόντουσαν όλα.....ευχαριστώ είπα και αποχώρησα..μόνο που δε με διαολόστειλαν που δε πέρασα.........
Διδύμου 20 ήταν η Άννα...μελαχροινή 40 και ετών ρωσσίδα αδύνατη με όμορφο πρόσωπο πολύ εκφραστικό...και μαζί της η τσατσα γκαλίνα......σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό....ποτέ δε την έχω τιμίσει.....θα πέρναγα μόνο για το τσιμπούκι της....συναγωνιστές λένε οτι είναι καλό.....οι έμπειροι μαζί της ας με διαφωτίσουν αν αξίζει για ένα καλό αργό βασανιστικό στριφογυριστό στοματικό...αν ναι θα τιμηθεί άμεσα..καθώς λάτρης της αργηηηηηηης πίπας...
Διδυμου 27 ήταν μια καινούρια παρουσία μου είπε η τσατσά...νομίζω...Αννα την λέγανε.....σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικο....δε την πρόσεξα πολύ γιατί με είχε καυλώσει η υπηρεσία με το κολλητό κολλάν που φορούσε και με τη κωλάρα της...της έκανα πρόταση να περάσουμε μέσα,με κοίταξε και μου είπε οκ....πάμε....αλλά μαζί με την άλλη κοπέλα...μα...μόνο εσένα θέλω της λέω....σήμερα μου λέει μόνο παρτούζα........ :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:....έφυγα...θα ξαναπάω...για άλλη μια προσπάθεια.....ήταν και ένας έμπορος εκείνη τη στιγμή μέσα και πούλαγε εσώρουχα......ξεκαύλωσα και έφυγα........
Φωκαίας 24 μαζί με τον θρυλικό Κύριο Άρη...ήταν η Καρολίνα...ξανθιά κοντούλα βγήκε απο το δωμάτιο με πολύ όρεξη...ήρθε πάνω μου μοσχομύριζε...είχε ωραία μάτια...σάλιωσε λίγο τη παλάμη της και μου έβαλε το χέρι της μέσα απο το παντελόνι..και με μαλάκισε λίγο.....μπήκαν και άλλοι συναγωνιστές εκείνη την ώρα...γυρίζει...αλλά με το χέρι της συνέχιζε να με μαλακίζει...και να κάνει ότι τη γαμάω πισωκολλητό στα όρθια...ήταν άκρως καυλερό το σκηνικό....οι άλλοι αποχώρησαν....γυρνάει και μου λέει ...πάμε..καρφώνοντάς με στα μάτια............θα έρθω σε λίγο της είπα....ήθελα λίγο ακόμα τσάρκα....ίσως μαλακία μου που δε πέρασα............Κύριε Άρη είσαι μεγάλη μορφή.......τα σέβη μου ...
Φωκαίας 27 όροφος...ήταν η Άννυ...ξανθιά πιτσιρίκα...με σιδεράκια που της πάνε παρεπιπτόντως...ωραίο κορμί με σούπερ κωλάρα καμπύλες...με πλησίασε  και μου λέει πάμε τώρα...θα κάνουμε τα πάντα όχι κώλο όμως....ήμουν έτοιμος να βγάλω το πορνόχαρτονόμισμα..αλλά αντιστάθηκα και εκέι..σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό...φημήζεται για τη πίπα της....βάση κριτικών...καθώς και η θέα της στα 4.....αν και με τέτοιο πάτο δεν υπάρχει περίπτωση στα 4 να μην είναι οπτασία...στα υπόψιν...
Φυλής 67...ήταν η Αλίνα.....τι κώλος ρε μύστες είναι αυτός...καπούλια για όσκαρ....καστανή ρουμάνα με σούπερ καμπύλες σε ελεύθερο στοματικό...είχε τιμήθεί παλαιότερα όταν ήταν πρώτες μέρες στη δουλειά πριν 3-4 χρόνια...ήταν πολύ μέτρια τότε.....με τέτοιο κώλο όμως δύσκολα να μην περάσεις στο δωμάτιο.....
Φυλής 86 ισόγειο...ήταν η Λώρα...και παλαιότερα Λάουρα..με τη ζουμερή κωλάρα και το ζουμερότατο στήθος...με μαλάκισε και αυτή λίγο..βάζοντάς  μου το χέρι μέσα βαθιά στη κωλοχαράδρα της...τα είδα όλα εκεί...και καπάκι το ένα της βυζί στο στόμα μου...άααλληηηηη καύλα αυτή...μαζί της η Μαριάνα..που ούτε καν τη θυμάμαι...με αυτά που μου έκανε η άλλη....σε απλό πρόγραμμα...
Φυλής 59 όροφος ήταν η Κατερίνα...ψηλή όμορφη μελαχροινή κούκλα με ματιές όλο υποσχέσεις σε απλό πρόγραμμα...αδύνατη όχι στυλιάρι όμως....μου κούνησε λίγο τον ποπό της..και έφυγε.....ορεξάτες σήμερα οι κορασίδες
Φυλής 66 η γνωστή ρενάτα κορμάρα στριπτιζέζ με μάτια λάγνα κώλο αψεγάδιαστο σαλονάρισμα καύλα....σε απλό πρόγραμμα.
Πιπίνου 65 δίπλα στο μανάβικο...ήταν η Μάντα-Μαρία...πανέμορφη μελαχροινή ρουμάνα με αδύνατο κορμί σφιχτό..λίγα πιασιματάκια όσο πρέπει.....πεντακάθαρη και μοσχομυριστή χειλάρες ματάρες....πρωκτικό στο πρόγραμμα....κατάθεση για άλλη μια φορά..δεν αντιστέκομαι εύκολα όταν κάποια είναι τόσο όμορφη...είναι ένα από τα στανταράκια μου και αυτή...αλλά σα την Αθηνούλα καμία....
Καλό βράδυ...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Καμελια Φώκαιας 27 όροφος
Καρλα Ρεμούνδου 21 ισόγειο
Μαρια Πιπινου 65
Αντζελα Φυλής 66δ
Χριστίνα ξανθια ελληνοουκρανεζα Φωκαιας 27 υπόγειο
Λλυ Φωκαιας 9
Ειρήνη Φωκαιας 72
Παιδες την βοηθειας σας.  :grin: Απο βδομαδα θα βρισκομαι Αθηνα, λεω να παω φυλης μονο να τα παρω σβαρνα ολα και οποια μου γυαλισει να την πληρωσω.
Οι τιμες ειναι οπως παλια 20€ φουλ και κωλαρακι ή αλλαξανε.?? θα κανω 2 γυρες μια μεσημεριανη και μια βραδυνη. Εχετε να προτινετε καμια καλη.?? να μην την πατησουμε...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

Τύπε είσαι τουριστικός οδηγός για Φυλής και πέριξ ?  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Καμελια Φώκαιας 27 όροφος
Καρλα Ρεμούνδου 21 ισόγειο
Μαρια Πιπινου 65
Αντζελα Φυλής 66δ
Χριστίνα ξανθια ελληνοουκρανεζα Φωκαιας 27 υπόγειο
Λλυ Φωκαιας 9
Ειρήνη Φωκαιας 72

Τύπε αυτή η μαρία στο πιπίνου 65 που λες είναι η γνωστή τσιγγανορουμούνα ξαδέλφη της εμμανουέλλας  :rolleyes: :uglystupid: :think: :cum: :cum:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
περασμα νωριτερα απο λιοσιων 76β να δω την πιπινολατρη ολγα κοκκινομαλα , ενδιαφερουσα παρουσια για μιλφ! τσατσος ο συμπαθης απο αχιλλεως και μαραθωνος!

επισης περασα χαζεψω και το εξηκιου 18 που λεγατε οτι ειναι δυο ντυμενες σαν μαζορετες , εκει οκ η ξανθια αλλα η μελαχρινη ειναι γεματουλα ... και η στολη των μαζορετων δεν φοριοταν σημερα .

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
διδυμου 16 αυτη η μιλφ βερονικα ή μονικα πως την λετε εχει κατι το τραβηχτικο ... εχει ενα εντονο βλεμμα αρκετα υποσχομενο!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Διδυμου 27 ενδιαφερουσα η μικρη που δουλευε το απογευμα ! αυτο που λεει παρτουζα με την τσατσα ... ταλαιπωρια ακουγεται .... διοτι πες οτι αντε την γουσταρεις και ερχετε το μαγαζι τι θα το κανει ?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Τύποι καλό σας βράδυ.
Για κάποιες μέρες θα λείπω από την Αθήνα
οπότε και από την πιάτσα! Καλά να περνάτε!
:sunglasses:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Διδυμου 27 ενδιαφερουσα η μικρη που δουλευε το απογευμα ! αυτο που λεει παρτουζα με την τσατσα ... ταλαιπωρια ακουγεται .... διοτι πες οτι αντε την γουσταρεις και ερχετε το μαγαζι τι θα το κανει ?

3 συνεχόμενες  :jerking: :jerking: :jerking: σε 3 διαφορετικά ποστ έγραψες  :tickedoff: :headbang:.Σε ποιο μπουρδέλο σε στραπονάρανε ξέχασες να γράψεις  :2funny: :2funny: :2funny:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Τύπε αυτή η μαρία στο πιπίνου 65 που λες είναι η γνωστή τσιγγανορουμούνα ξαδέλφη της εμμανουέλλας  :rolleyes: :uglystupid: :think: :cum: :cum:
Οχι! Η ξαδελφη της Εμμανουελλας λενε οτι ειναι εκεινη που δουλευει αυτη την περιοδο στο Ιασωνος 46 :woldman:Μια ασχημη ειναι! :vomit:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Απογευματινή....

Διδύμου 16 ήταν η Μόνικα ......τι να πω...η Μόνικα βγήκε παντελώς βαριεστημένη ξανθιά τζιλφ με ότιναναι σώμα....κοίταζε νευριασμένα..
Διδύμου 20 ήταν η Άννα...μελαχροινή 40 και ετών ρωσσίδα αδύνατη με όμορφο πρόσωπο πολύ εκφραστικό...και μαζί της η τσατσα γκαλίνα......σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό....ποτέ δε την έχω τιμίσει.....θα πέρναγα μόνο για το τσιμπούκι της....συναγωνιστές λένε οτι είναι καλό.....οι έμπειροι μαζί της ας με διαφωτίσουν αν αξίζει για ένα καλό αργό βασανιστικό στριφογυριστό στοματικό...αν ναι θα τιμηθεί άμεσα..καθώς λάτρης της αργηηηηηηης πίπας...
Εχει καλο σωμα για την ηλικια της το τζιλφακι ! :zfuck:

Την Αννα να την δοκιμασεις! :woldman: Πολυ καλη η ακαποτη τσιμπουκαρα της! :pipa1: Σε στραγγιζει μεχρι τελευταιας σταγονας! :pipa2:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
3 συνεχόμενες  :jerking: :jerking: :jerking: σε 3 διαφορετικά ποστ έγραψες  :tickedoff: :headbang:.Σε ποιο μπουρδέλο σε στραπονάρανε ξέχασες να γράψεις  :2funny: :2funny: :2funny:

ωωω στο θρεντ του μιστερ ..... 2015 στην ψηφοφορια εισαι στο ΤΟΠ10 !
νομιζω ποσταρεις διαφορα ως προεκλογικη καμπανια παρεις την πρωτια!
τυχαιο ? δεν νομιζω ? :P

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
ωωω στο θρεντ του μιστερ ..... 2015 στην ψηφοφορια εισαι στο ΤΟΠ10 !
νομιζω ποσταρεις διαφορα ως προεκλογικη καμπανια παρεις την πρωτια!
τυχαιο ? δεν νομιζω ? :P
.......

....... ύπερρεαλιστική πρακτική, άδιατάρακτη άπό πράξεις φθαρτές καί νόθες.

traxanoulis

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Χθεσινοβραδυνή τσάρκα στη Φυλής παρέα με εκλεκτούς πόρνους από το σάιτ είδαμε στοχευμένα τα παρακάτω τσαρδιά

Φυλής 59 πάνω : Κατερίνα με τα πολλά τατουάζ ήταν και στο Φυλής 104 αν δεν απατώμαι παλιότερα

Φυλής 59 : η γνωστή σε όλους μας  Άννα Ιλόνα

Φυλής 66Α : Η παλιά καραβάνα Ρενάτα

Φυλής 67 : H βυζαρού Αλβανίδα Λάουρα και η ξυνισμένη Αλίνα που το παίζει γκομενάρα

Φωκαίας 27 πάνω : Η γνωστή σε όλους μας γυρολόγος Τζανίνα από  τα καλντερίμια του Μεταξουργείου νόμιζω ότι ανακοινώθηκε και ακά δεν έδωσα βάση

Σήμερα θα τσαρκάρω στο μελαγχολικό Μεταξουργείο και θα ανεβάσω ενημέρωση

STAY TUNED :erection:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

το κλείνει μέχρι να γαμηθεί...και μετά ξανανοίγει

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Συνημμένα

• ταμπελάκι.jpg
    ταμπελάκι.jpg
    31,6 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

Κεραμεικού 15 κάτω: Λάουρα από Φυλής 65, Κολωνού 27. Επιστροφή.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.097
Πόντοι
506
παιζει κατι αξιολογο για τριο? :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom