Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (39 μέλη και 213 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Ρευμουνδου 21 ισογειο.
2 κοπελες!
Η δευτερη κοπελα ηταν η Καιτη αν θυμαμαι παλι καλα το ονομα και δεν κανω λαθος.
Τροφαντη ξανθια με ωραιο γεματο κωλο και νοστιμο προσωπο. Δεν κανει πρωκτικο, αλλα μονο ελευθερο στοματικο και 69.
Την Κατρίν λες, την ξανθιά ψηλή στρουμπουλή με την τεράστια κωλάρα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.927
Πόντοι
42.697
Επισκεψη σημερα το πρωι στο Δροσοπουλου 97 στην κυψελη. Κ η εκπληξη μου ηταν οταν αντικρυσα δυο γνωριμα κοριτσια, Κατια η Κατερινα κ Ντιανα απο το μεταξουργειο. Δουλευαν στο Κολωνου 30 κ στο Ιασωνος 10. Για την Ντιανα εχω καλες αναμνησεις καθοτι ηταν ιδιαιτερα θερμη στο δωματιο. Αναβαθμιστηκαν λοιπον οι κοπελες απο τα 10 ευρω συα 25

ωραια διευκρινιση για το μαγαζι!

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Για τον συναγωνιστη Ακορεστο, επιβεβαιωνω για Κολωνου 30β 1 κ 2 οροφο.

Κ ευχαριστω συναγωνιστη Zero Tolerance για το σχολιο..

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Οχι ομως την τελευταια εν ενεργεια Ντιανα αδυνατη κ ομορφουλα, αλλα μια παλαιοτερη ολιγον μπαμπατσικη κ τσαχπινα.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Άκυρο την αδυνατη ομορφουλα ψαχνω εγω  :( :grin: .
Σε ευχαριστω  :hi:

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Επισης να αναφερω για την πρωινη μου επισκεψη κ καταθεση στο Ρεμουνδου 21 οροφος, οπου ειχε 2 κοπελες απο Ρωσια, την Ολγα κ την...αν δεν κανω λαθος Αλινα.

Μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση η τσατσα που θυμιζε μια γυναικα μιας "αλλης" εποχης. Με ενα περιεργο τσεμπερι στο κεφαλι, κ ενα ιδιαιτερο στυλ προλογισης των κοριτσιων.

Η Αλινα ενα πολυ αδυνατο μιλφακι, σχεδον ανορεξικο, κ εμοισζε να τα εχει λιγο χαμενα. Πρεπει να ηταν πολυ ομορφη στα νιατα της, αλλα τωρα εδειχνε καπως "σπασμενη".

Η Ολγα ξανθο κοντοπουτανο με αερα εμπειρης γυνσικας κ λαμπερο βλεμμα, με κερδισε να δοκιμασω την τυχη μου. Ειχα βεβαια διαβασει κ μια κριτικη, ενος εγκριτου συναγωνιστη.

Μπαινω λοιπον στο δωματιο κ την περιμενω, ερχεται το κοριτσι; δεν μιλαει ελληνικα, παρα μονο λιγα αγγλικα. Δεν πιασαμε κ την κουβεντα.

Ξεκιναει με κσποια προκατακτικα με φιλια στο στηθος κ χαμηλοτερα κ ξεκιναει με γλυψιμο στις μπαλες οπου ειναι η αδυναμια μου. Το εκανε με καλη τεχνικη κ χωρις να με ποναει, συνεχισε με ενα καλο στοματικο κ στην συνεχεια την γυρισα σε 69. Οπου ηταν πολυ καθαρη κ ευωδιαστη κ απολαυσα την σταση αυτη.

Μετα ξεκινησαμε σεξακι με αυτην απο πανω, με καλες κινησεις της λεκανης της, αλλα γρηγορα μου ζητησε να αλλαξουμε, ετσι για να την τιμωρησω λιγο, την αρχισα ενα δυνατο σφυροκοπημα, οπου γρηγορα ανεβασε παλμους κ ειχε μια πολυ καλη συμμετοχη με κραυγες πονου κ ηδονης ταυτοχρονα.

Δεν δυσανασχετησε καθολου, μαλλον φανηκε να το απολαμβανει, ετσι γυρισαμε σε πισωκολητο κ εκει ειχε παρει σωστη σταση κ τον ετρωγε χωρις να κλεβει. Επειδη μου αρεσε να βλεπω τις εκφρασεις του προσωπου της, πραγμα πολυ σημαντικο για μενα, την ξαναγυριζω ιεραποστολικα, κ την ξεμουνιαζω με ολη μου την δυναμη.

Οταν ενιωσα οτι ερχεται το τελος βγαζω το προφυλακτικο, κ γλυφοντας μου με περισσια χαρη τους ορχεις, τελειωνω στο στηθος της.

Συμπερασμα, μια αρκετα φιλοτιμη κοπελα, με ορεξη για να ικανοποιησει τον πελατη της, καποια στιγμη θα ηθελα να την ξαναεπισκευτω... Καλο βραδυ!!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
[pre][size=10pt]ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ 3η ΒΑΡΔΙΑ [/size]  :dancing:

Κολωνού 53: Ναταλί με ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ
Κολωνού 48: Ελένη με ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ
            Φωτεινή με ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ
Κολωνού 47: Σουζάνα την είπε σήμερα, δίνει και ΚΩΛΟ
Κολωνού 27Α: Ένα ωραίο μιλφ ξανθό με γεμάτα βυζιά, είναι καλή στο δωμάτιο τη δοκίμασε φίλος
Κολωνού 15 αριστερά: Χριστίνα από onlygreek -ΦΟΛΑ-  :tickedoff:
Κολωνού 15 δεξιά: Πάολα από Λεωνίδου 28 ισόγειο
Κολωνού 11 ισόγειο: Άννα ανορεξία
Κολωνού 11 όροφος: Χριστίνα τσιγγάνα από Ιάσωνος 36

Ιάσωνος 37Α: Συλβάνα -ΦΟΛΑ-  :tickedoff:
Ιάσωνος 36: Νίκα
Ιάσωνος 33: Βερόνικα
Ιάσωνος 31: Άναμπελ
            Ελένη Πετράκη που αν είναι Ελληνίδα εγώ είμαι ο Mike Tyson
Ιάσωνος 30Β: Τζούλια
Ιάσωνος 20Γ: Αντριάννα
Ιάσωνος 20Β: Μόνικα -ΦΟΛΑ-  :tickedoff:
Ιάσωνος 20Α: Κορίνα
Ιάσωνος 19 ισόγειο: Σιμόνα με ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ
Ιάσωνος 19 όροφος: Γκαμπριέλλα
Ιάσωνος 10 ισόγειο: Αλίνα
Ιάσωνος 1Β: Μίνα
Ιάσωνος 2Β: Έυα με ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ιάσωνος 2Α: Σάρα με ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Λεωνίδου 28 ισόγειο: Ντενίσα
Λεωνίδου 28 όροφος: Ρεγγίνα με ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ

Μ. Αλεξ 15: Βαλέρια με ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ  [/pre]

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.739
Πόντοι
14.615
...
Ρεμουνδου 21 οροφος, ...
Μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση η τσατσα που θυμιζε μια γυναικα μιας "αλλης" εποχης. Με ενα περιεργο τσεμπερι στο κεφαλι, κ ενα ιδιαιτερο στυλ προλογισης των κοριτσιων.
...
Ναι, έτσι είναι, ρώσικη ώριμη θηλυκή ζεστασιά, λίγο μεταφυσική (όλα αυτά στο μπουρδέλο του 20ρικου).

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
Στη συνεχεια ο κος Οξαποδω αγορασε μια μπανανα απο παρακειμενο σουπερ μαρκετ για να αναπληρωσει την χαμενη ενεργεια που του ρουφηξε η βυζαρου Αιντα.
Ειχε ενα απλανες και απαθες συναμα βλεμμα, προφανως συνεπεια της μετασυνουσιακης χαυνωσης που του προκαλεσε η συνουσια με την Μολδαβη πορνη.
Αποφασισε να παει για σουβλακια, τον ακολουθησε ο κος orinosleon και εγω πηγα απο εκει που ηρθα...
[/quote]

Μετά τα σουβλάκια αποχαιρετώντας τον κ. Οξαποδώ, είπα να δω μια ματιά τα Κων/λεως 166. Είχα παρκάρει 30 μέτρα πιό πίσω. Βγαίνοντας είδα δυο μελαμψούς πιθηκοειδείς τύπους με φακό και σφυρί να περιεργάζονται το εσωτερικό του αυτοκινήτου μου και ήταν έτοιμοι να σπάσουν τα τζάμια , αν και δεν υπήρχε τίποτα ορατό και αξίας που θα μπορούσε να τους κινήσει το ενδιαφέρον. Δίσταζαν προς στιγμήν , επειδή είχε αρχίσει να γαυγίζει ένας καλός σκύλος απο το πάνω μπαλκόνι. Όταν τους έβαλα τις φωνές ετράπησαν σε φυγή και απέφυγα έξοδα και ταλαιπωρία για λίγα δευτερόλεπτα.

kavropa

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Like
6
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους τουσ φιλους

μηπως γνωριζει κανεις τι παιζει στο σπιτακι μαγνησιας 1 πρωινη βαρδια?

ευχαριστω πολυ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
ωραια διευκρινιση για το μαγαζι!
.........

........ .....

...... Θα κρίνουμε , θά συγκρίνουμε θά έπικρίνουμε , θα έπισημαίνουμε τις ξεπέτες, ή θά γκρινιάζουμε γιά τίς τιμές.
Θα κάνουμε όλα τα ανωτέρω στα πλαίσια τής άξιοπρέπειας, τής σοφής καί χρηστής διαχείρισης τού λόγου.

Εν πόνοις καί κινδύνοις ού λείπει παρόλα αύτά κυρίαρχε τών βαλκανίων άπουσίαζες όταν αύτός πόναγε καθώς τού τόν έπιαναν!!!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
1.Ντενισα απο Ιασωνος 20γ.Μοντελε μελαχρινο πιπινι :cum:
2.Κατερινα απο Λεωνιδου 28 ισογειο.Σχετικα νεαρη μελαχρινη με μοντελε κορμι :zfuck:

Ξερουμε επιδοσεις? :knockinb: :think:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Τώρα το μεσημέρι
Δροσοπούλου 97 ντιανα,μελαγχροινη σχετικά ψηλή κοπέλα με τροφαντό ζουμερό κορμί
Αρκετά ελκυστικη πρόταση για τους λάτρεις των γυναικών με πιασίματα σε συνδυασμό με την ησυχία,το περιβάλλον και την ατμόσφαιρα του χώρου
Η ξανθιά mlf ντιανα που δούλευε εκεί παλιά δεν θα βρίσκεται εκεί σύμφωνα με την υπηρεσία
Καλιφορνα 12 ρανια,ξανθιά σιτεμενη λεπτή τρανς αλλά πολύ ευγενική
Φυλής
200 κορινα,καστανόξανθη κοπέλα με ωραίο σχετικά κορμί και γοητευτικό πρόσωπο την οποία είχα δει πρόσφατα Κολωνού 23 στο ισόγειο μερικές φορές
Εκ των υστέρων συνειδητοποίησα ότι πρόκειται για την κορινα από Τροφωνίου για την οποία είχε γράψει κριτική ο Φανουρης πολύ παλιότερα αλλα και από Ιωαννίνων 3 στ οποιο δούλεψε αρκετό καιρό
Πρόκειται για αξιόλογη περίπτωση εμφανισιακά η οποία ανάλογα με την φάση στην οποία βρίσκεται μπορεί να έχει ένα απλά καλό κορμί μέχρι ένα σούπερ σέξι εντυπωσιακό κορμι
134 όροφος ελενη,η ωραιότερη κοπελα της βόλτας,πραγματικά εντυπωσιακή
Πρόκειται για την κοντοπουτανη Ελένη με τις βυζαρες από φωκαιας 27,η ξανθιά πορνικη εκδοχή της παμελα Άντερσον στην Φώκαιας όπως έχω αναφερει παλιότερα
Εμφανίστηκε μ ένα εντυπωσιακό μαύρο διαφανές ολόσωμο κορμι ενώ και στο προσωπο της πρέπει να έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση απολύτως πετυχημένη
Πρόκειται για εντυπωσιακό σύνολο από την κορυφή μέχρι τα νύχια
134 ισόγειο Γκαμπριέλα ,η μελαγχροινη τουμπανατη κατσαρομαλλα Γκαμπριέλα απο Φώκαιας με την λατινοαμερικανική συνολικά εμφανιση
134 υπόγειο τζεσικα,η λεπτή ξανθούλα ήσυχη και ήρεμη κοπελα από αυτή την αλυσίδα αλλά και Περγάμου 1
Φυλής 136 αντριαννα,σχετικά ψηλή ξανθιά κοπέλα με κανονικό κορμί,αρκετά ενδιαφέρουσα ως σύνολο αλλά με ατέλειες τόσο στην οδοντοστοιχία όσο και στον τομέα της γυναικείας περιποιησης
109 όροφος αντζελα,καστανόξανθη κοπέλα μέτριου αναστήματος με λεπτή κοιλιά σε σχεση με τα πιο θηλυκά πόδια και την ζουμερή περιφέρεια
Πιπινου 65 μαρια και Γκαμπριέλα ,η πιο ωραία στιγμή της βόλτας
Η μαρια ειναι μελαγχροινη με κανονικό κορμί,η Γκαμπριέλα λεπτή και ξανθούλα
Πολύ χαρούμενες και ζεστές κοπέλες στο σαλονι και οι δυο,η μαρια τέθηκε σοβαρά στα υπόψιν,πολύ ερωτική και ερεθιστική στην προσέγγιση

jvas1968

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0

"xilnik"
"Τώρα το μεσημέρι"

ωραία ενημέρωση από xilnik όπως πάντα  :rockon: :rockon:
μπράβο και σε όλους όσους ενημερώνουν όλους εμάς, που λόγω απόστασης και έλλειψης χρόνου δεν μπορούμε να
κάνουμε συχνή ενημέρωση.  :hi:
Πρωινή(10:00) επίσκεψη Φωκαίας 27 σκαλάκια αριστερά, μήπως κ πετύχω την Αθηνά. Ήμουν τυχερός και δούλευε,
οπότε πλήρωσα τη θείτσα και μπήκα μόλις άδειασε δωμάτιο. Παρένθεση, όση ώρα ήμουν εκεί τα 2 δωμάτια ήταν
μονίμως γεμάτα! Δεν άργησε πολύ το μωρό  :cum: , και όπως πάντα περιποίηση στο φουλ!! όλα εκτός από
κώλο, αλλά παρόλο που είμαι φαν(του κώλου), με την Αθηνά ποτέ δεν το αναζητώ. Η γυναίκα είναι μεγάλη καύλα  :kissass2: :tits2:  Για τους λίγους που δεν την ξέρουν, ξανθιά μαλλί μέχρι τους ώμους, ματάρες γαλαζοπ/νες, βυζάρες τούμπανο(3,5), σώμα με πιασίματα και κωλάρα θεική(βραζιλιάνικη)!! :kissass2:
καλή συνέχεια σε όλους
  :hi: :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom