Επισης να αναφερω για την πρωινη μου επισκεψη κ καταθεση στο Ρεμουνδου 21 οροφος, οπου ειχε 2 κοπελες απο Ρωσια, την Ολγα κ την...αν δεν κανω λαθος Αλινα.
Μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση η τσατσα που θυμιζε μια γυναικα μιας "αλλης" εποχης. Με ενα περιεργο τσεμπερι στο κεφαλι, κ ενα ιδιαιτερο στυλ προλογισης των κοριτσιων.
Η Αλινα ενα πολυ αδυνατο μιλφακι, σχεδον ανορεξικο, κ εμοισζε να τα εχει λιγο χαμενα. Πρεπει να ηταν πολυ ομορφη στα νιατα της, αλλα τωρα εδειχνε καπως "σπασμενη".
Η Ολγα ξανθο κοντοπουτανο με αερα εμπειρης γυνσικας κ λαμπερο βλεμμα, με κερδισε να δοκιμασω την τυχη μου. Ειχα βεβαια διαβασει κ μια κριτικη, ενος εγκριτου συναγωνιστη.
Μπαινω λοιπον στο δωματιο κ την περιμενω, ερχεται το κοριτσι; δεν μιλαει ελληνικα, παρα μονο λιγα αγγλικα. Δεν πιασαμε κ την κουβεντα.
Ξεκιναει με κσποια προκατακτικα με φιλια στο στηθος κ χαμηλοτερα κ ξεκιναει με γλυψιμο στις μπαλες οπου ειναι η αδυναμια μου. Το εκανε με καλη τεχνικη κ χωρις να με ποναει, συνεχισε με ενα καλο στοματικο κ στην συνεχεια την γυρισα σε 69. Οπου ηταν πολυ καθαρη κ ευωδιαστη κ απολαυσα την σταση αυτη.
Μετα ξεκινησαμε σεξακι με αυτην απο πανω, με καλες κινησεις της λεκανης της, αλλα γρηγορα μου ζητησε να αλλαξουμε, ετσι για να την τιμωρησω λιγο, την αρχισα ενα δυνατο σφυροκοπημα, οπου γρηγορα ανεβασε παλμους κ ειχε μια πολυ καλη συμμετοχη με κραυγες πονου κ ηδονης ταυτοχρονα.
Δεν δυσανασχετησε καθολου, μαλλον φανηκε να το απολαμβανει, ετσι γυρισαμε σε πισωκολητο κ εκει ειχε παρει σωστη σταση κ τον ετρωγε χωρις να κλεβει. Επειδη μου αρεσε να βλεπω τις εκφρασεις του προσωπου της, πραγμα πολυ σημαντικο για μενα, την ξαναγυριζω ιεραποστολικα, κ την ξεμουνιαζω με ολη μου την δυναμη.
Οταν ενιωσα οτι ερχεται το τελος βγαζω το προφυλακτικο, κ γλυφοντας μου με περισσια χαρη τους ορχεις, τελειωνω στο στηθος της.
Συμπερασμα, μια αρκετα φιλοτιμη κοπελα, με ορεξη για να ικανοποιησει τον πελατη της, καποια στιγμη θα ηθελα να την ξαναεπισκευτω... Καλο βραδυ!!