Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 298 άτομα (21 μέλη και 277 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
+ τα καλα δωματια που εχει το εν λογο οικημα..
Δηλαδή τις ίδιες κοπέλες με τις ίδιες καλές υπηρεσίες αλλά σε διαφορετικό οίκο με όχι και τόσο καλά δωμάτια δεν θα τις επέλεγες;

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εχτες το βραδακι αρκετος κοσμος στο Μεταξι.Εγω περασα με Ελενη "Πετρακη" στο Ιασωνος 31.Ειναι η τριτη φορα που την περνω την συγκεκριμενη.Εχει πολυ καλες υπηρεσιες για την περιοχη αλλα σε αυτη την τριτη μας συνευρεση ενω μεχρι το 8.5 λεπτο ηταν εξαιρετικη σε αποδοση/υπηρεσιες μολις πατησε 9λεπτο λες και εχει ενσωματομενο ρολοι στο μουνι αρχισε τα ελα μωρο μου κλπ για να τελειωσω.Ελεος με το χρονο πια  :tickedoff:

Εννιά λεπτά γαμήσι.
Κατάντια για κάθε Άντρα.

:S  :S  :S

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Δηλαδή τις ίδιες κοπέλες με τις ίδιες καλές υπηρεσίες αλλά σε διαφορετικό οίκο με όχι και τόσο καλά δωμάτια δεν θα τις επέλεγες;
Το γλυκό το ευχαριστιέσαι άμα ''δέσει'',το κάθε συστατικό απο μόνο του δεν συνιστά επιτυχία!

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
περασμα απο βεργας 3 για καταθεση στην Καιτη δεν την βρηκα αλλα μου ειπαν οτι σταματησε απο τον οικο αυτο

Θα παντρεύτηκε κανά μεγαλογιατρό.
Πάει το κορμί, πατριώτη.

:-

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Έχουμε και λέμε:
Από τις 17:00 έως τις 18:30

-Λέλας Καραγιάννη 35 η Βανέσσα, καστανό πετίτ με καρέ μαλλάκι. Ωραίο σώμα. 30 το απλό, 40 με 69 ή μασαζ, 50 περισσότερη ώρα και 69.

-Δροσοπούλου 97 η Κατερίνα και η Ντιάνα από το πρωί

-Ιωαννίνων 3 στο ισόγειο η ξανθιά Κατερίνα, σλαυικά χαρακτηριστικά.
-Ιωαννίνων 3 όροφος η ξανθιά ελληνιδα Βανεσσα, ατσούμπαλη και αδιάφορη, η Λίζα, βραζιλιάνα χοντρή και η Μελίσσα πετιτ Βραζιλιάνα, όλες με τελειωτικό στο στόμα, αν και η Μελίσσα όταν της είχα προτείνει μου είχε πει όχι.

-Βέργας 3 πάνω η Αλίσια, ξανθό πιπίνι με πονηρό μουτράκι και φουντωτή κόμμωση σαν μεταλού της δεκαετίας 80. Σε εμένα ειδικά θα έκανε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
-Βέργας 3 κάτω αριστερά η μικρή Ντένια, ωραίο σωματάκι, μικρό βυζάκι.

-Κων/πόλεως 166 υπόγα η Νικόλ. Νεαρή με κώλο. Όμορφη.
-Κων/πόλεως 166 ισόγειο, η μελαχρινή Ζακλίν με μαύρο κομπινεζόν, νεαρή και η μιλφ Ναταλί, ξανθιά, αμφότερες με τελειωτικό στο στόμα. Ο κάκιστος φωτισμός του οίκου δεν μου επέτρεψε την περαιτέρω χαρτογράφηση της στοματικής και δερματολογικής  υγιεινής. Ως εκ τούτου απεχώρησα.

-Φυλής 40 η ξανθοπιπίνα Σάντρα με αναδουλειές. Κώλος.

-Περγάμου 1 ισόγειο η ξανθιά μιλφάρα βυζοτουρμπίνα Αΐντα με ολόσωμο δίχτυ.  

-Φυλής 65α η μελαχρινούλα Σόνια, άπειρη νεαρά, καλλίγραμμη και με ωραίο πρόσωπο.

-Φυλής 67 η Λάουρα με τα τατού

-Φυλής 69α η Σοφία η σαλονικιά. Συμπαθής κάπως φουσκωτή κοπέλα. Ελεύθερο στοματικό.

-Αγκύρας 12 η αδύνατη Σούζυ και η μπαμπάτσικη Λάνα. Ξανθιές και οι δυο.

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ξερουμε που βρισκεται η λαουρα απο το ισογειο της φυλης 71

Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
-Φυλής 65α η μελαχρινούλα Σόνια, άπειρη νεαρά, καλλίγραμμη και με ωραίο πρόσωπο.

Ωραίο κορίτσι,μελανουράκι με γλυκό πρόσωπο,καλλίκορμη με μικρό στήθος και με λίγο γεμάτο κώλο.
Συμπαθητικά αμήχανη στο σαλόνι σίγουρα τίθεται στα υπ'όψην!

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.719
Πόντοι
14.615
...
-Βέργας 3 πάνω η Αλίσια, ξανθό πιπίνι με πονηρό μουτράκι και φουντωτή κόμμωση σαν μεταλού της δεκαετίας 80. Σε εμένα ειδικά θα έκανε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. ...
...
Αλβανική νυχτερίδα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Έχουμε και λέμε:
Από τις 17:00 έως τις 18:30

πολύ ωραίος ο heellover!  :rockon:

να συμπληρώσω τώρα στην απογευματινη βάρδια :sunglasses:

Περγαμου 1 ισόγειο
Η Μολδαβη μιλφ βυζαρου Αϊντα. Σωμα με ωραια πιασιματα, σχετικα ομορφο προσωπο, ξανθιά, ψιλή, λίγο α-κωλη οπως οι περισσοτερες Σλαυες αλλα με γεματα φυσικά 4 αρια βυζια με φοβερη ρωγα.
Προς εκπληξη μου στο σαλόνι βρηκα τον καλο φιλο orinosleon ο οποιος περιμενε τον επισης καλο φιλο μας Οξαποδω , ο οποιος ηταν στο δωμάτιο και  :fuck1: την Άίντα!!!
Ο όροφος του ιδιου οικου ηταν κλειστος.

Ρευμουνδου 20
Η γνωστη και μη εξαιρεταια τσεχα μιλφ Ντενιζα, σιλικονατοι μαστοι, κοντη αδυνατη , σωμα με χαλαρωση λογω ηλικιας
Μουτρωμενη λογω αναδουλειας

Ρευμουνδου 21α οροφος
Η τσατσα με τα μογγολικα χαρακτηριστικα και τη μαντηλα στο κεφαλι  :huh: μας παρουσιασε μια "νεα κοπελα που ειναι μονο πεντε μερες στην Ελλαδα, και ηρθε απο την Ιταλια οπου εκει δουλευε σε στουντιο!!!"
μας επισημανε επισης οτι "εκτος απο πολυ καλη στο δωματιο ειναι και πολύ καλη στην ψυχη!!"  :grin:
Το ονομα της μονο δεν μας ειπε.... :idiot:
Προκειται για μια κοντη και αβυζη κοπελα με πλατινε αγοριστικο κοντο μαλλι χωριστρα
Λευκη επιδερμιδα , σχετικα ομορφο προσωπο , αδιαφορο σωμα γενικοτερα

Ρευμουνδου 21 ισογειο.
2 κοπελες!
Η Μιλφ Λαουρα αν θυμαμαι καλα. Σχετικα ψιλη με καστανο μακρυ μαλλι που το ειχε χτενισμενο ολο πισω
Μαλλον ασχημομουρα, με μικρο στηθος , αλλα μια πολυ ωραια ζουμερη κωλαρα, που οπως καταλαβα την δινει  :kissass2:
Η δευτερη κοπελα ηταν η Καιτη αν θυμαμαι παλι καλα το ονομα και δεν κανω λαθος.
Τροφαντη ξανθια με ωραιο γεματο κωλο και νοστιμο προσωπο. Δεν κανει πρωκτικο, αλλα μονο ελευθερο στοματικο και 69.
Εμεις αποχωρησαμε απο τον οικο αλλα ο αλλοδαπος κυριος που βρωμαγε και εζεχνε ρομαντικη σκορδιλα εβγαλε σαν υπνωτισμενος το 20 ευρω και περασε στα ενδοτερα  :-*

Στη συνεχεια ο κος Οξαποδω αγορασε μια μπανανα απο παρακειμενο σουπερ μαρκετ για να αναπληρωσει την χαμενη ενεργεια που του ρουφηξε η βυζαρου Αιντα.
Ειχε ενα απλανες και απαθες συναμα βλεμμα, προφανως συνεπεια της μετασυνουσιακης χαυνωσης που του προκαλεσε η συνουσια με την Μολδαβη πορνη.
Αποφασισε να παει για σουβλακια, τον ακολουθησε ο κος orinosleon και εγω πηγα απο εκει που ηρθα... :helpplea:

tumblr_m5a1hcxw711qcmid1o1_400.gif

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.719
Πόντοι
14.615
...
Ρευμουνδου 20
Η γνωστη και μη εξαιρεταια τσεχα μιλφ Ντενιζα, σιλικονατοι μαστοι, κοντη αδυνατη , σωμα με χαλαρωση λογω ηλικιας
Μουτρωμενη λογω αναδουλειας
...
Τα μουνόχειλα της Ντενίσας είναι μεγάλα, σα μανιτάρια πλευρότους.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.719
Πόντοι
14.615
Στο Εξηκίου 18 δεξιά, η ΈΛλη και η Τζοάνα εμφανίστηκαν με πανομοιότυπες στολές τσιρλίντερ, που στο μπούστο έγραφαν τα ονόματά τους με γράμματα από στρας.
Καλό!
Η φαντασία στη συνουσία.

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
1
περασμα απο βεργας 3 για καταθεση στην Καιτη δεν την βρηκα αλλα μου ειπαν οτι σταματησε απο τον οικο αυτο
Μπορεί να άνοιξε καφετερία που σου είχε πει.Μάθε και πες μας.

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Έχουμε και λέμε: Από τις 17:00 έως τις 18:30
-Λέλας Καραγιάννη 35 η Βανέσσα, καστανό πετίτ με καρέ μαλλάκι. Ωραίο σώμα. 30 το απλό, 40 με 69 ή μασαζ, 50 περισσότερη ώρα και 69.
Οι γνωστές μπούρδες. 30, 40,50, πάρε κόσμε!

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Yes indeed! Επίσης «Το τζάμπα πέθανε στην Σμύρνη».Αλλά γράφουμε εκτός θέματος και θ'αγριέψουν οι διαχειρισταί! :hmm:

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Επισκεψη σημερα το πρωι στο Δροσοπουλου 97 στην κυψελη. Κ η εκπληξη μου ηταν οταν αντικρυσα δυο γνωριμα κοριτσια, Κατια η Κατερινα κ Ντιανα απο το μεταξουργειο. Δουλευαν στο Κολωνου 30 κ στο Ιασωνος 10. Για την Ντιανα εχω καλες αναμνησεις καθοτι ηταν ιδιαιτερα θερμη στο δωματιο. Αναβαθμιστηκαν λοιπον οι κοπελες απο τα 10 ευρω συα 25

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Επισκεψη σημερα το πρωι στο Δροσοπουλου 97 στην κυψελη. Κ η εκπληξη μου ηταν οταν αντικρυσα δυο γνωριμα κοριτσια, Κατια η Κατερινα κ Ντιανα απο το μεταξουργειο. Δουλευαν στο Κολωνου 30 κ στο Ιασωνος 10. Για την Ντιανα εχω καλες αναμνησεις καθοτι ηταν ιδιαιτερα θερμη στο δωματιο. Αναβαθμιστηκαν λοιπον οι κοπελες απο τα 10 ευρω συα 25
Η Ντιανα απο κολωνου 30β 1ος κ 2ος όροφος?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom