ΠαΛούκι Λουκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ναιιι, εντάξει ... Κι ο Γαλάτης είναι άντρας.
Δηλαδή τις ίδιες κοπέλες με τις ίδιες καλές υπηρεσίες αλλά σε διαφορετικό οίκο με όχι και τόσο καλά δωμάτια δεν θα τις επέλεγες;+ τα καλα δωματια που εχει το εν λογο οικημα..
Εχτες το βραδακι αρκετος κοσμος στο Μεταξι.Εγω περασα με Ελενη "Πετρακη" στο Ιασωνος 31.Ειναι η τριτη φορα που την περνω την συγκεκριμενη.Εχει πολυ καλες υπηρεσιες για την περιοχη αλλα σε αυτη την τριτη μας συνευρεση ενω μεχρι το 8.5 λεπτο ηταν εξαιρετικη σε αποδοση/υπηρεσιες μολις πατησε 9λεπτο λες και εχει ενσωματομενο ρολοι στο μουνι αρχισε τα ελα μωρο μου κλπ για να τελειωσω.Ελεος με το χρονο πια
Το γλυκό το ευχαριστιέσαι άμα ''δέσει'',το κάθε συστατικό απο μόνο του δεν συνιστά επιτυχία!Δηλαδή τις ίδιες κοπέλες με τις ίδιες καλές υπηρεσίες αλλά σε διαφορετικό οίκο με όχι και τόσο καλά δωμάτια δεν θα τις επέλεγες;
Ετη 2007, 2008. Διαχρονικά, μία άξιζε εκεί.Σε πιάνω;
περασμα απο βεργας 3 για καταθεση στην Καιτη δεν την βρηκα αλλα μου ειπαν οτι σταματησε απο τον οικο αυτο
-Φυλής 65α η μελαχρινούλα Σόνια, άπειρη νεαρά, καλλίγραμμη και με ωραίο πρόσωπο.
Αλβανική νυχτερίδα....
-Βέργας 3 πάνω η Αλίσια, ξανθό πιπίνι με πονηρό μουτράκι και φουντωτή κόμμωση σαν μεταλού της δεκαετίας 80. Σε εμένα ειδικά θα έκανε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. ...
...
Έχουμε και λέμε:
Από τις 17:00 έως τις 18:30
Τα μουνόχειλα της Ντενίσας είναι μεγάλα, σα μανιτάρια πλευρότους....
Ρευμουνδου 20
Η γνωστη και μη εξαιρεταια τσεχα μιλφ Ντενιζα, σιλικονατοι μαστοι, κοντη αδυνατη , σωμα με χαλαρωση λογω ηλικιας
Μουτρωμενη λογω αναδουλειας
...
Μπορεί να άνοιξε καφετερία που σου είχε πει.Μάθε και πες μας.περασμα απο βεργας 3 για καταθεση στην Καιτη δεν την βρηκα αλλα μου ειπαν οτι σταματησε απο τον οικο αυτο
Οι γνωστές μπούρδες. 30, 40,50, πάρε κόσμε!Έχουμε και λέμε: Από τις 17:00 έως τις 18:30
-Λέλας Καραγιάννη 35 η Βανέσσα, καστανό πετίτ με καρέ μαλλάκι. Ωραίο σώμα. 30 το απλό, 40 με 69 ή μασαζ, 50 περισσότερη ώρα και 69.
Οι γνωστές μπούρδες. 30, 40,50, πάρε κόσμε!
Η Ντιανα απο κολωνου 30β 1ος κ 2ος όροφος?Επισκεψη σημερα το πρωι στο Δροσοπουλου 97 στην κυψελη. Κ η εκπληξη μου ηταν οταν αντικρυσα δυο γνωριμα κοριτσια, Κατια η Κατερινα κ Ντιανα απο το μεταξουργειο. Δουλευαν στο Κολωνου 30 κ στο Ιασωνος 10. Για την Ντιανα εχω καλες αναμνησεις καθοτι ηταν ιδιαιτερα θερμη στο δωματιο. Αναβαθμιστηκαν λοιπον οι κοπελες απο τα 10 ευρω συα 25