Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 186 άτομα (20 μέλη και 166 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
ο xistis πρεπει ακομη να χυνει..γιατι δεν βλεπω ακομη να βγαινει η κριτικη

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
oπως τη βλεπω τη δουλεια ο τιτλος για Φυλής 67(και ηθελα να τον βαλω :headbang:)ειναι Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ,ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ,ΝΤΙΒΑΝΙΑ,ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ Φυλής 67 :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχαχαχαχα , ΣΩΣΤΟΟΟΣ ... :2funny:

Υ.Γ. Θα πάω να την δοκιμάσω κι εγώ μια από τις επόμενες μέρες.

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Συναγωνιστές ξέρει κανείς να μας δώσει τα φώτα του για Φ80 μια μελαχρινή Μόνικα όχι η κοντη ξανθιά με καλό στηθάκι τι λέει ?

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Απογευματινή βάρδια είναι αυτή η Μόνικα να συμπληρώσω.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Απογευματινη βαρδια..
Απο οτι ειδα απο κριτικη μεχρι αυριο-μεθαυριο θα ειναι στο ποστο της νομιζω..

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Παλικάρια λάτρεις της βουλγάρας του Φυλής του 67 μην κάνετε τον κόπο να περάσετε δεν είναι σήμερα,στην θέση της ένα ξανθό μωράκι άνω του μετρίου. ;)
Επίσης για τους λάτρεις της Φωκαίας τα περισσότερα κλειστά πλην ενα με δυο,η ίδια κατάσταση επικρατούσε  περίπου σε διδύμου  και φυλής. Τελευταία ενημέρωση 18:20 OVER!

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
για αυριο πως το βλέπεις θα ναι?

Λίγες σελίδες πριν υπήρξε μια αναφορά ότι θα ήταν για λίγες μέρες ακόμα και μετά θα έφευγε επιστρέφωντας τον Σεπτέμβρη.Ισως την έκανε για διακοπές πάνω που έκανε πελατεία.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Λίγες σελίδες πριν υπήρξε μια αναφορά ότι θα ήταν για λίγες μέρες ακόμα και μετά θα έφευγε επιστρέφωντας τον Σεπτέμβρη.Ισως την έκανε για διακοπές πάνω που έκανε πελατεία.

Πρέπει να την έχει κάνει η βουλγάρα, σήμερα το απόγευμα όπως προείπαν
ήταν η 'Μόνικα' με τα 3 αστεράκια τατού στα πλευρά.

Ραντεβού το Σεπτέμβρη που λένε, αχαχαχαχα  :2funny:

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πρέπει να την έχει κάνει η βουλγάρα, σήμερα το απόγευμα όπως προείπαν
ήταν η 'Μόνικα' με τα 3 αστεράκια τατού στα πλευρά.

Ραντεβού το Σεπτέμβρη που λένε, αχαχαχαχα  :2funny:
πωω μαλακία.ειδα τα σχολια πριν μερικες σελιδες και αυτο φανταστικα.τεσπα..

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.934
Πόντοι
6.925
Ησυχία σήμερα το πρωί και παράπονα από τις τσα2-δες για την πεσμένη κίνηση.

Φυλής 71Β μια γνωστή ξανθούλα
Φυλής 69Β η γνωστή μελαχρινούλα που λέοι ότι κάνει 69
Φυλής 84Β η Τζούλια η τουρλοκ..λα που κάνει και πρωκτικό (+30)
Φυλής 86Β ένα μπαζάκι (απ'έξω το είδα από την ανοικτή πόρτα)
Φωκαίας 17Β ψηλή λυγερόκορμη - Ιταλίδα κατά την υπηρεσία - με κοντό μαλλάκι βγήκε από το δωμάτιο με μούτρα αφού φώναζε μέσα στον προηγούμενο κάτι για 1 ώρα που τον περιμένει κλπ. Καλή αλλά
Φωκαιας 17Α μελαχινό λεπτόκορμο με στητό στηθάκι θα ήταν η επιλογή μου αν δεν έβρισκα την ...
...Κάτια στο Φυλής 80 όπου και κατέθεσα, με το γνωστό κ...λάρικο service.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Χτες το βραδυ περασα εγω και ειχε πολυ κοσμο παντου...Στο φ59κατω ηταν η μισελ νομιζω με το τατοο πανω απο τον υπεροχο κωλο της.Πανεμορφη και στο προσωπο..Καταθεση εκει...Στο δωαμτιο ηταν καλη,σιγουρα οχι σουπερ αλλα ισως φταιει οτι ηταν αργα προς το τελος της βαρδιας...Οσο σφυροκοπουσα παντως τοσο φωναζε και πιο δυνατα,ενω δενειχε κανενα προβλημα να αλλαξουμε πολλες φορες στασεις καθως αργουσα να τελειωσω χτες..

στα αλλα στο φ59 πανω ηταν μια ντανιελλα.Στο 84α ηταν μια ενδιαφερουσα καστανη κοπελα..Στο φ80 μελαχρινη με βυζαρες αλλα μονο αυτο.Στο φ86β μια γνωστη μελαχρινημε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πατο αλλα φατσα σαν να την χτυπησε τρακτερ...Παντως μου δινει την εντυπωση οτι αξιζει την δοκιμη..

στο φ67 που γινοτανπανικος προφναως για την ελλη,ηταν η μονικα με τα αστερακια.απο προηγουμενη δοκιμη ειχα μεινει ευχαριστημενος,αν και απο οτι ακουω εχει αποκτησει τουπε..Στο φ69α ειναι η μεγαλ μου απορια...Εμφανιστηκε ξανθια κουκλα,η οποια εμοιαζε παρα πολυ με τη λαρισσα.Ηταν αυτη?αν ξερει καποιος ας μας πει...Πολυς κοσμος στην αναμονη και πολυ διαφημιση απο την τσατσα που ελεγε οτι οποιος δνε περασει καλα του δινει τα λεφτα πισω γιατι θελει να τον εχει τον πελατη και για αλλες φορες οχι μονο για σημερα...

Φ71α και φ71β 2μελαχρινες τπτ το ιδιατερο

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Χτες το βραδυ περασα εγω και ειχε πολυ κοσμο παντου...Στο φ59κατω ηταν η μισελ νομιζω με το τατοο πανω απο τον υπεροχο κωλο της.Πανεμορφη και στο προσωπο..Καταθεση εκει...Στο δωαμτιο ηταν καλη,σιγουρα οχι σουπερ αλλα ισως φταιει οτι ηταν αργα προς το τελος της βαρδιας...Οσο σφυροκοπουσα παντως τοσο φωναζε και πιο δυνατα,ενω δενειχε κανενα προβλημα να αλλαξουμε πολλες φορες στασεις καθως αργουσα να τελειωσω χτες..

στα αλλα στο φ59 πανω ηταν μια ντανιελλα.Στο 84α ηταν μια ενδιαφερουσα καστανη κοπελα..Στο φ80 μελαχρινη με βυζαρες αλλα μονο αυτο.Στο φ86β μια γνωστη μελαχρινημε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πατο αλλα φατσα σαν να την χτυπησε τρακτερ...Παντως μου δινει την εντυπωση οτι αξιζει την δοκιμη..

στο φ67 που γινοτανπανικος προφναως για την ελλη,ηταν η μονικα με τα αστερακια.απο προηγουμενη δοκιμη ειχα μεινει ευχαριστημενος,αν και απο οτι ακουω εχει αποκτησει τουπε..Στο φ69α ειναι η μεγαλ μου απορια...Εμφανιστηκε ξανθια κουκλα,η οποια εμοιαζε παρα πολυ με τη λαρισσα.Ηταν αυτη?αν ξερει καποιος ας μας πει...Πολυς κοσμος στην αναμονη και πολυ διαφημιση απο την τσατσα που ελεγε οτι οποιος δνε περασει καλα του δινει τα λεφτα πισω γιατι θελει να τον εχει τον πελατη και για αλλες φορες οχι μονο για σημερα...

αυτή ήταν για κοίτα λίγο και την ενημέρωση που είχα κάνει την είχα δει και εγώ και εμένα αυτά έλεγα η τσατσά όποιος δεν περάσει καλά τα χρήματα πίσω το είπε κοντά στης 5 φορές μέσα σε 5 λεπτά που βρισκόμουν και εγώ εκεί .

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Φυλής 71Α Άννα-Μαρία Ρουμάνα και 71Β Κάρμεν Βουλγάρα με το τατουάζ και τα δαχτυλίδια. Κάτω του μετρίου αμφότερες. Χειρότερη μάλλον η Κάρμεν που ούτε σουτιέν βγάζει ούτε να την ακουμπήσεις καλά-καλά δεν αφήνει. Η πίπα της πραγματικά πολύ κακή.
Για την Άννα-Μαρία η τσατσά είπε ότι παίζει και 69, αλλά αν την καλοδείς από κοντά σου κόβεται η όρεξη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom