Φρεσκια ενημερωση σημερα πρωι απο φυλης
φυλης 59 πανω μισελ
φ 59 κατω μυριαμ
φ65 πανω,ρωξανη,πιπινι κατα καποιο τροπο με καλο σωμα αλλα ψυχρη συμμετοχη απο μεσα τη μια φορα που την ειχα παρει
φ 67 μια μελαγχροινη κοπελά με μαυρα μακρια μαλια,μικρο στηθος,ωραιο σωμα,οχι λεπτο η' αδυνατο,κανονικο,ισως η κοπελα που διαφημιζεται,βγηκε στο σαλονι με πολυ αερα,σεξι στυλ τ οποιο μπορει
να ερεθισει ακομη περισσοτερο ενα ηδη καβλωμενο συναγωνιστη που θελει να σπρωξει γρηγορα και δυνατα η' να φοβισει ενα συναγωνιστη
που θελει να το παει πιο αργα και ανησυχει μηπως χυσει πιο γρηγορα
φ71 πανω,η μπαρμπαρα,πολυ σεξι,εχει βελτιωθει η εμφανιση της απο τις
πρωτες μερες,σημερα με μποτες και στρινγκ,περνανε καλα στην ελλαδα και τι μου λετε..για αγρια γαμησια,πολυ γκαντεμης ενας συναγωνιστης
που δεν θα την πετυχε στις καλες της,σε κριτικη που ειδα
φ 71 κατω,η νινα απο φ59 πανω,το νταρντανομωρο
φ80,η κατια,καταθεση,καθως ηθελα μια πιο χαλαρη κατασταση που πραγματι βρηκα,με φιλια στο πολυ ωραιο στηθακι της,στοματικο με βαθεις αναστεναγμους απο μερους της που συνεχιστηκαν και στο
πισωκολλητο οπου και μετα απο λιγη ωρα,και απολυτως ικανοποιητικα τελειωσα,την αλλη κυριακη οπως μου ειπε φευγει για μυκονο(κατι απο baby μου θυμιζει αυτο)
φ134 πανω,η μαρια πιπινι απο ελλαδα,βγηκε στο σαλονι με μαυρο σεξι
babydoll
φ134 υπογειο κρινα ,ενα μικρο μελαγχροινο,θετικο οτι ηταν ωρα μεσα στο δωματιο και ακουγοντουσαν κραυγουλες..
φ 134 το μεσαιο η μαρια απο βουλγαρια,ωραια μελαγχροινη,καλη εντυπωση,ακολουθει κριτικη
ΥΓ Μπραβο acm anthony για την περιεκτικη ενημερωση