You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Μήπως κάποιος συναγωνιστής πέρασε το πρωί απο αλκαμενούς 117?Ψάχνω την Ιβάννα..Ευχαριστώ!
Μήπως κάποιος συναγωνιστής πέρασε το πρωί απο αλκαμενούς 117?Ψάχνω την Ιβάννα..Ευχαριστώ!
Σημερα Κυριακη ηταν εκει (πρωι)
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μεχρι τις 17.00 θα ειναι εκει το κοριτσακι<ιβαννα> με τα γλυφιτζουρια...
Η τζούλι είναι στην απογευματινή βάρδια;
Η Τζούλια είναι κανονικά στο πόστο της μετα την Ιβάννα
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
απογευματινη σημερινη ενημερωση απο φυλης αν και δεν το ειχα προγραμματισει
φυλης 59 πανω σοφιαη κοπελα που αναζητουσε ο xistis,καταθεση,δεν ενθουσιαστηκα,ενοιωθα οτι πηδουσα
τουριστρια σε νησι
φ 59 κατω μυριαμ
φ 80 μονικα,μελαγχροινο,αξιολογο κοντοπουτανο με καλο στηθακι
φ65 πανω μια ξανθουλα λεπτη κοπελα,φερνει καπως στην αννα μαρια
απο φυλης 71 πανω
φ67 ελλη απο βουλγαρια η κοπελα που ανεφερε ο puro nevro,καταθεση, ακολουθει εκτενη αναφορα και κριτικη
φ 71 πανω η αννα μαρια
φ71 κατω η καρμεν που φερνει σε λατινα
φ54 κατω στελλα,τελος
φ54 πανω η λινα ,η'καπως ετσι,πολωνεζα,ειναι στανταρ εκει
φυλης 59 πανω σοφιαη κοπελα που αναζητουσε ο xistis,καταθεση,δεν ενθουσιαστηκα,ενοιωθα οτι πηδουσα
τουριστρια σε νησι
φ 59 κατω μυριαμ
απο φυλης 71 πανω
φ67 ελλη απο βουλγαρια η κοπελα που ανεφερε ο puro nevro,καταθεση, ακολουθει εκτενη αναφορα και κριτικη
φ 71 πανω η αννα μαρια
φ54 κατω στελλα,τελος
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Άρχοντα Xilnik, αυτο το μωρό δίνει ελεύθερο στοματικό ?
ή κατάλαβα λάθος από την κριτική σου ?
ΑΞΙΟΣ
Υ.Γ. εγώ πήρα χθές το Ρενατάκι και σήμερα πήγαινα για
Κάτια (για την υπέροχη πιπούλα της) αλλά επειδή
έλειπε κατέληξα στην Ξένια (Φ71)
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Αν κάνει ελεύθερο στοματικό είναι ένας σοβαρός λόγος να μην πάει κανείς εκεί.Διότι δε θα κάνει διακρίσεις,και θα παίρνει και το καυλί των Πακιστανών.Αν θέλετε μετά από το καυλί των Πακιστανών να πάρει και το δικό σας,βουρ!
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
απογευματινη σημερινη ενημερωση απο φυλης αν και δεν το ειχα προγραμματισει
τουριστρια σε νησι
φ 59 κατω μυριαμ
απο φυλης 71 πανω
φ 71 πανω η αννα μαρια
φ54 κατω στελλα,τελος
Στο 65 πάνω η κοπελιά με το καρέ ξανθό μαλλί αν λες αυτήν αξίζει μια καταθεσούλα αλλά επαιδή δημιουργεί ηχορύπανση δεν προτείνεται σε τύπους που γουστάρουν βουβό κινηματογράφο.
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Μάλλον σε γύφτισσα ή αιγύπτια φέρνει.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
oταν κατεβηκε προς τα κατω και πηγε να ξεκινησει στοματικο,με ρωτησε
με νευμα αν θελω να προχωρησει ως εχει,η' αν θελω προφυλακτικο
επισης ειχε καποιο μικρο προβλημα με τη μυτη..μπορει να ηταν και κρυωμενη,δεν θελω να λεω μαλακιες
τριτο,η τσατσα ΔΕΝ επετρεπε να παιρνει ξενους η κοπελα
τεταρτο,στην ιεραποστολικη σταση απεφευγε φιλια στο λαιμο,γενικως μια πιο ζεστη επαφη
Άρχοντα Xilnik, αυτο το μωρό δίνει ελεύθερο στοματικό ?
ή κατάλαβα λάθος από την κριτική σου ?
ΑΞΙΟΣ
Υ.Γ. εγώ πήρα χθές το Ρενατάκι και σήμερα πήγαινα για
Κάτια (για την υπέροχη πιπούλα της) αλλά επειδή
έλειπε κατέληξα στην Ξένια (Φ71)
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
η κοπελα οντως φερνει σε λατινα,αλλα ειναι γεγονος οτι μερικες φερνουν και σε γυφτισα,εχω γραψει μια φορα για μια κοπελα ετσι ακριβως,η οποια μαλιστα ηταν και καταπληκτικη μεσα,ομως πρεπει να αρχισουμε να γραφουμε καμια φορα τα πραγματα με τ ονομα τους,για λογους ευγενειας γραφουμε μερικες φορες πιο διακριτικαΜάλλον σε γύφτισσα ή αιγύπτια φέρνει.
επισης μερικες φορες βλεπω καποιες κοπελες συνηθως με ξανθο βαμενο μαλι,με λιγο κοιλιτσα,λιγο μαπα προσωπο ,λιγο χαλαρο σωμα που μου θυμιζουν κατι καρατσουλια απ το μπουρναζι,απο δω και περα θα τις
χαρακτηριζω τυπου μπουρναζιου γιατι ετσι μου βγαινει
Τελος για την κοπελα απο φ 67 την ελλη,να προσθεσω αφου αναφερω ξανα οτι μου θυμιζει κατι απο ρουσλανα ,αχαρνων 85 σε σεξουαλικοτητα
κορμιου μ εξαιρεση το μικρο της στηθος,και σε συμμετοχη μεσα στο δωματιο,οτι συμπερασματικα για μενα ειναι μια κοπελα που δεν μπορεις να την χαρεις οπως θελεις σ ενα μπουρδελο,κανονικα συνισταται να την εχεις για μια και πλεον ωρες στο σπιτι σου η' σ ενα δωματιο ξενοδοχειου για να πεις οτι θα βγαλεις το αχτι σου
DOCTOR PROCTOR
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
συμφωνώ και επαυξάνω για την βουλγάρα από Φ. 67.η κοπελα οντως φερνει σε λατινα,αλλα ειναι γεγονος οτι μερικες φερνουν και σε γυφτισα,εχω γραψει μια φορα για μια κοπελα ετσι ακριβως,η οποια μαλιστα ηταν και καταπληκτικη μεσα,ομως πρεπει να αρχισουμε να γραφουμε καμια φορα τα πραγματα με τ ονομα τους,για λογους ευγενειας γραφουμε μερικες φορες πιο διακριτικα
επισης μερικες φορες βλεπω καποιες κοπελες συνηθως με ξανθο βαμενο μαλι,με λιγο κοιλιτσα,λιγο μαπα προσωπο ,λιγο χαλαρο σωμα που μου θυμιζουν κατι καρατσουλια απ το μπουρναζι,απο δω και περα θα τις
χαρακτηριζω τυπου μπουρναζιου γιατι ετσι μου βγαινει
Τελος για την κοπελα απο φ 67 την ελλη,να προσθεσω αφου αναφερω ξανα οτι μου θυμιζει κατι απο ρουσλανα ,αχαρνων 85 σε σεξουαλικοτητα
κορμιου μ εξαιρεση το μικρο της στηθος,και σε συμμετοχη μεσα στο δωματιο,οτι συμπερασματικα για μενα ειναι μια κοπελα που δεν μπορεις να την χαρεις οπως θελεις σ ενα μπουρδελο,κανονικα συνισταται να την εχεις για μια και πλεον ωρες στο σπιτι σου η' σ ενα δωματιο ξενοδοχειου για να πεις οτι θα βγαλεις το αχτι σου
Στα σπιτάκια της φυλής και ειδικά στα κεντρικά όπως το Φ. 67 υπάρχει πίεση χρόνου λόγω αυξημένης κίνησης και συνεπώς τα του δωματίου περιορίζονται στα τυπικά.
Η συγκεκριμένη κοπέλα θέλει να έχεις το χρόνο σου να της δώσεις να καταλάβει. Είναι τόσο τούμπανο και αντέχει ανελέητο σφυροκόπημα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις