Καλησπέρα σημερινή απογευματινή τσάρκα από Φυλής και πέριξ με μέτρια πράγματα αλλά με δυο καταθέσεις στο τσεπάκι μου .
Ρεμούνδου 20 Μαρίνα
Ρεμούνδου 21 πάνω μαύρη νταρντάνα κάτω Ντενίζα
Φυλής 134 μεσαίο η γνωστή Άννα πάνω Κατερίνα υπόγειο ξανθιά με ανταύγες μάλλον καινούργια
Φυλής 80 Μόνικα όπου έγινε η πρώτη κατάθεση η κοπέλα μελαχρινή από Βουλγαρία αλλά στο δωμάτιο δυστυχώς ψυγείο δεν το συνιστώ .
Φυλής 40 μελαχρινή νταρντάνα όπου η τσατσά είπε την μαγική λέξη "κωλαράκι" .
Φυλής 71 πάνω μελαχρινή μάλλον η Μπάρμπαρα με κάτι μπότες μέχρι το γόνατο και με καλό βυζάκι κάτω το ίδιο μελαχρινή μάλλον η Άννι αν άκουσα καλά από την τσατσά με καλό βυζάκι .
Φυλής 69 κάτω Λαρίσσα που κάνει και 69 και όλα αυτά 20 ευρουλίνια και την τσατσά να λέει της ίδιες παπαριές "όποιος δεν περάσει καλά τα χρήματα πίσω" πάνω η Χριστίνα που μου έκανε στριπτίζ στο σαλόνι μαζί με την Εύα που έλεγε τα δικά της .
Φυλής 65 κάτω Αλεξάνδρα πάνω μελαχρινή με καλό βυζί αλλά μάπα πρόσωπο
Φυλής 92 χοντρή με μεγάλες βυζάρες
Φυλής 84 κάτω μάλλον καινούργιο καστανό πάνω ξανθιά μάλλον η Σελίνα η δεν ξέρω τι άλλο όνομα έχει .
Φυλής 86 πάνω Σοφία που η τσατσά την διαφήμιζε σαν Τσέχα και όχι σαν Ρωσίδα που ξέρω εγώ , κάτω το φωτάκι ανοιχτό αλλά η τσατσά ήταν έξω και έλεγε πως δεν έχει έρθει ακόμα η κοπέλα μάλλον η Τζούλι θα ήταν μετά ξαναπερνάω γύρος στης 20:40 και ξαναλέει η τσατσά ότι δεν έχει έρθει ακόμα εμένα στα αρχίδια μου .
Φυλής 59 κάτω Μύριαμ ξανθό καλό πάνω μελαχρινή με καλό βυζί
Φυλής 66 Ρωξάνη εκεί έκανα και την δεύτερη κατάθεση η κοπέλα μελαχρινή 19 χρονών από Ρουμανία ήταν πάντως καλύτερη από την Μόνικα συμμετείχε με πολλές στάσεις και είχαμε και κραυγούλες και με αισθησιακή πιπούλα .
Φυλής 54 πάνω ξανθιά νταρντάνα μάλλον η Λίντα
Διδύμου 8 πάνω μία με καστανό μαλλί με ανταύγες κάτω Άννα μελαχρινή
Φωκαίας 17 κάτω καστανή πάνω Ισπανίδα με ξανθό μαλλί
Φωκαίας 22 Αλεξάνδρα
Φωκαίας 25 πάνω μελαχρινή κάτω νταρντάνα ξανθιά
Φωκαίας και Αχαρνών στην αποθήκη που λέω και εγώ μια ξανθιά μιλφ μπαζάκι και τέλος
Φυλής 67 Μία η Γερμανίδα