Περιμένουμε αναφορά στο Επιτελείο για τα αποτελέσματα της επιχείρησης!Έπειτα από δύο πρόσφατες καλές κριτικές που κάνουν λόγο για δύο 'τεμάχια' με φούλ ρομαντικό πρόγραμμα, με έβαλε σε αμαρτωλές σκέψεις και ανησυχίες.... ;)
*Παίδες φεύγω τώρα για μια 'στοχευμένη' καταδρομική στο φυλής 200 και διδύμου 18Β.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
Ρεμουνδου 21 ισογειο η Υβον εχω την εντυπωση οτι ειναι αυτη η ....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
Πριν απο λιγο
Αλκιβιαδου 16 γ.Ντενιζα.Μελαχρινη μιλφ με μακρια μαλλια,ομορφο μπορντω σετ εσωρουχων και σεξυ γοβικο.
Αλκιβιαδου 16 β Τζουλια,νεαρο κοριτσι,ξανθο μαλλι,μετριου αναστηματος με ροζ σετ εσωρουχων που πανω τους εφεραν το λαγουδακι
Αλκιβιαδου 16 α Σοφια η γυρολογος ρωσσοφωνη,με ομορφο μαυρο διχτυωτο, που αντικαθιστα την σεξυ Ιζαμπελα που γυρναει αυριο.
Διδυμου 18 υπογειο.Αννουλα με τα πολλα κιλα και τις ματαρες αλα Λιζ Ταιηλορ.Φορουσε ενα τρομερα προκλητικο μαυρο διχτυωτο και με καυλαντισε πολυ ωρα στο σαλονι.Αποπειραθηκε να με χουφτωσει,την επαναφερα με αυστηρο υφος στην ταξη,αλλα οταν μαλακωσα απο το αυστηρο μου υφος μου χωσε τις βυζαρες στα μουτρα και με αναψε
Διδυμου 18 πανω.Αντριανα με ενα πολυ ευρηματικο σεξυ σετ εσωρουχων,που κατεληγε σε καρδουλες που καλυπταν το μουνακι και τις ρωγες
Διδυμου 20 Λαβινια νεαρα ξανθια σεξυ με εκφυλο βλεμμα
Διδυμου 22 Νικολ μελαχρινη Βουλγαρα.Ενα μεγαλο μπραβο στους ιδιοκτητες του μαγαζιου,το μαγαζι ειναι μεσα παλατι
Βεργας 6 κατω.Η βασιλισσα των βασιλισσων,η ΣΟΝΙΑ .Φορουσε ενα λευκο ανοιχτο σεξυ ενδυμα ,μεσα απο το οποιο φαινοντουσαν οι βυζαρες της και ενα λευκο στριγκακι.Στα ενδοτερα πιπα ηλεκτροφορα με βαθυ τσιμπουκωμα,ισπανικο με τις βυζαρες της,ιεραποστολικο να βλεπω τις ματαρες της και τελειωμα στο στομα.Για αλλη μια φορα με απογειωσε και μου εφιαξε τη μερα και την διαθεση.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
Σύντομο πέρασμα στη νυχτερινή βάρδια...
ε οχι και "συντομο" τοσα σπιτια!
Φ45
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.345
- Πόντοι
- 5.960
Χτες απογευματάκι έκανα μια βόλτα από λίγα σπίτια Κολωνού 11-15άρια και Ιάσωνος 10ρια αλλά δεν είδα κάτι άξιο λόγου εμφανισιακά που να έχει νόημα να αναφερθεί, παρά μόνο η γνωστές Λάουρα στο 15 δεξιά και Ζωή στο 11ισόγειο.
Κατέληξα να δοκιμάσω την πιτσιρίκα Μίνα στο 1γ. Έγραψα κριτική, αφού δεν υπήρχε κάτι για αυτήν στο "σύστημα". Γενικά μέτρια πράγματα...
Κατέληξα να δοκιμάσω την πιτσιρίκα Μίνα στο 1γ. Έγραψα κριτική, αφού δεν υπήρχε κάτι για αυτήν στο "σύστημα". Γενικά μέτρια πράγματα...
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...
▪Αλκαμένους 113:
Η μιλφ Αλίνα μέσα σε ένα ολόσωμο λευκό τρυπητό κορμάκι με τις βυζάρες της να ασφυκτιούν και η άλλη γνωστή μιλφ Ειρήνη.
▪Αλκαμένους 117:
Η ξανθιά μιλφ Βερόνικα με την αχλαδοκωλάρα...
▪Περγάμου 27:
Η μελαχροινή μιλφ Άννα με τα σκιστά μάτια, το κοντό μαλλί και την προκλητική κωλάρα και η θεία Εύα-η οποία βγήκε από δωμάτιο και θα έμπαινε σε επόμενο...
▪Περγάμου 1:
Στο ισόγειο,το ξανθό όμορφο Τζεσικάκι με το ωραίο κορμί(δίχως γυαλιά απόψε...) η γνωστή κοπέλα από Φυλής 134.
Στον όροφο η γνωστή μιλφ Μαργαρίτα με την φαρδιά κωλάρα και η μιλφογκιλφ Λυδία.
▪Ρεμούνδου 21 όροφος:
Η ξανθιά Ιβάννα με την κορμάρα και η μελαχροινή κοντή Αλίκη που μπροστά στην Ιβάννα φάνταζε σαν μυρμηγκάκι η δύστυχη...
▪Ρεμούνδου 20:
Κλασσικά η Ντενίζα...
▪Αγ.Πέτρου 7:
Η καστανή Έμυ.Σχετικά ψηλή πιτσιρίκα με συμπαθητικό πρόσωπο(με άρωμα ξεπέτας...) και με ωραίο, κανονικό σώμα με μικρό στήθος και καλό κωλαράκι.
▪Αχαρνών 85:
Η καστανόξανθη μιλφ Μαρίνα.Ψηλή Ρωσίδα, με ψιλοθηλυκό πρόσωπο και με σώμα με λίγα πιασίματα-όχι παραταιρα εκτός από την κοιλιά.Δούλευε και στην Ιουλιανού.
▪Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά:
Το μελαχροινό μουναροπίπινο Ναταλί με το όμορφο πρόσωπο, τα ωραία μάτια και το πολύ καλό σωματάκι-με απίθανο κωλαράκι.
▪Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά:
Η μελαχροινή Τατιάνα, με το θηλυκό πρόσωπο και το ζουμερό κορμί με ωραίες βυζάρες.
Μαζί της η ξανθιά μιλφογκιλφ Ναταλία η σουσουράδα...
▪Αχιλλέως 48:
Η ξανθιά Αγάπη με το γλυκό πρόσωπο και το ωραίο κορμάκι-με λευκά εσώρουχα.
Μαζί της η άλλη γνωστή πιτσιρίκα, η μελαχροινή Ελβίρα-με μαύρα εσώρουχα αυτή...
▪Μαραθώνος 59:
Η ολόγυμνη Μαρσέλα με ψιλοθηλυκό πρόσωπο και με σχετικά αδύνατο αλλά ωραίο σώμα.
▪Μαραθώνος 59α:
Η ξανθιά, πλέον, Πάολα, με μέτριο πρόσωπο και κανονικό σώμα με μικρό, πεσμένο στήθος και με κώλο ελαφρώς ζουμερό.
παιδες καλησπερα.την προηγουμενη εβδομαδα στο μ.αλεξανδρου 17 πηδηξα απο τον κωλο στην απογευματινη βαρδια μια χοντρη κοντη με βυζαρες και κωλαρα νομιζω μαρια την ελεγαν.επειδη μου αρεσουν τετοιες γυναικες πηγα σημερα να την ξαναβρω αλλα ο τσατσος μου ειπε οτι δουλευει αλλου και δεν θα ξαναρθει εκει. ο πουστης ομως δεν μου ελεγε που δουλευει.παρακληση οποιος την πετυχει να το αναφερει.ευχαριστω εκ των προτερων
millepetrozza
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 31
- Πόντοι
- 1
πορνιαρηδες κατι off topic αλλα σημαντικο σε τυχαια συναντηση με εππιρεπη στην κολωνου αντιληφθηκαμε παραβιαση αυτοκινητου μπροστα στα ματια μας απο 3 σκουροχρωμους αμεσως πηγαμε κοντα αρχιζα να τους φωναζω και ο εππιρεπης πηρε τηλ την αστυνομια,οι τυποι αρχισαν να φευγουν αλλα με την ησυχια τους.οι μπατσοι ηρθαν μετα απο 5 λεπτα τουσ δωασαμε στοιχεια εγω εφυγα ο εππιρεπης εκατσε μηπως τον χρειαστουν ελπιζω να τουσ πιασανε.ειδα ενα περιπολικο μετα με τρεις ξενους μεσα μακαρι να ηταν αυτοι οποτε
ΠΡΟΣΟΧΗ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Τελικά,κι ενώ ανέμενα στο Ιάσωνος 10 για Χριστίνα,με πήρανε τηλέφωνο και πήγα για κατάθεση.''Έφαγα'' 1 ώρα και για τα τυπικά του αυτόφωρου,(αναγνώρισα έναν εκ των τριών δραστών,Αλγερινός πιτσιρικάς σεσημασμένος),και μετά ξαναγύρισα για την προγραμματισμένη... κατάθεση στο Ιάσωνος 10.
Νωρίτερα πέρασα από Κολωνού 30 για Αντριάνα,αύριο επανεμφανίζεται,ήταν η milf Άννα και η Ελένη,όχι η... καλή,το ξανθό μπάζο με το σπινθηροβόλο βλέμμα της... αγελάδας,που ήταν στο Ιάσωνος 10 ισόγειο.
*Πρέπει να μου βγάλουν διαρκείας στα παραπάνω δέλα...
**Μην κλείνετε τα μάτια σας όταν βλέπετε εγκληματικές πράξεις!Αύριο θα έρθει κι η σειρά σας...
Νωρίτερα πέρασα από Κολωνού 30 για Αντριάνα,αύριο επανεμφανίζεται,ήταν η milf Άννα και η Ελένη,όχι η... καλή,το ξανθό μπάζο με το σπινθηροβόλο βλέμμα της... αγελάδας,που ήταν στο Ιάσωνος 10 ισόγειο.
*Πρέπει να μου βγάλουν διαρκείας στα παραπάνω δέλα...
**Μην κλείνετε τα μάτια σας όταν βλέπετε εγκληματικές πράξεις!Αύριο θα έρθει κι η σειρά σας...
μεγαλε dude θελω να σε γνωρισω
Τυπε απλη γνωριμία,30€
Τσάρκα 50€
bart attack
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 20
- Like
- 93
- Πόντοι
- 11
η χοιραψια της απλης γνωρημιας με γαντι 30 ευρο ανεφ 40.....Τυπε απλη γνωριμία,30€
Τσάρκα 50€
millepetrozza
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 31
- Πόντοι
- 1
εγω πηρα τελικα την χριστινα το μιλφ απο κολωνου 48.εχει ωραιο προσωπο αλλα με παραπανισια κιλα.στο δωματιο ηταν αρκετα καλη με ωαρια προκαρτακτικα και η αισθηση απο το αιδοιο της πολυ ικανοποιητικη επισης στα τεσσερα εχει τεραστια κωλαρα για του λατρεις
Ωραίος!Είχα περάσει δυό φορές με Βαλέρια,ψιλοαπογοητευτικά,καλύτερα να πέρναγα με Κριστιάνα,πιο συμπαθητική φυσιογνωμία έχει.εγω πηρα τελικα την χριστινα το μιλφ απο κολωνου 48.εχει ωραιο προσωπο αλλα με παραπανισια κιλα.στο δωματιο ηταν αρκετα καλη με ωαρια προκαρτακτικα και η αισθηση απο το αιδοιο της πολυ ικανοποιητικη επισης στα τεσσερα εχει τεραστια κωλαρα για του λατρεις
millepetrozza
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 31
- Πόντοι
- 1
Ωραίος!Είχα περάσει δυό φορές με Βαλέρια,ψιλοαπογοητευτικά,καλύτερα να πέρναγα με Κριστιάνα,πιο συμπαθητική φυσιογνωμία έχει.
ναι οντως ηταν καλη καταθεση η τσατσα χτυπησε νωρις μονο αλλα δεν εφυγε.εφαγες ταλαιπωρια τυπε στο αστυνομικο τμημα αλλα κατι εγινε μακαρι να του πιασνε και τους τρεις
lopedelmozo
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
πέρασα το απόγευμα σήμερα από το φυλής 200 κατά τις 20 00 και ήταν κλειστόΈπειτα από δύο πρόσφατες καλές κριτικές που κάνουν λόγο για δύο 'τεμάχια' με φούλ ρομαντικό πρόγραμμα, με έβαλε σε αμαρτωλές σκέψεις και ανησυχίες.... ;)
*Παίδες φεύγω τώρα για μια 'στοχευμένη' καταδρομική στο φυλής 200 και διδύμου 18Β.
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
εξαιρετικη ενημερωση σμιθ
περιμενα αυτες μερες που αφησαν μεταναστες το μεταξι να εχει κοσμο αλλα επικρατει ερημια ...
περιμενα αυτες μερες που αφησαν μεταναστες το μεταξι να εχει κοσμο αλλα επικρατει ερημια ...
Χαρά που θα κάνουν τα κορίτσια...εξαιρετικη ενημερωση σμιθ
(Και λίγο ανώδυνο κουτσομπολιό επ'αυτού:για μερικές μέρες,η Χριστίνα στο Ιάσωνος 10 στον όροφο δούλευε πρωινή βάρδια,και όταν το ξαναγύρισε στη βραδυνή και τη ρώτησα τον λόγο καλοπροαίρετα,μου απάντησε ''δεν τους θέλω τους Πακιστανούς,μυρίζουνε...'' Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και ημεδαποί βρωμιάρηδες).
DAVEMURRAY
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3
- Πόντοι
- 10
πορνιαρηδες κατι off topic αλλα σημαντικο σε τυχαια συναντηση με εππιρεπη στην κολωνου αντιληφθηκαμε παραβιαση αυτοκινητου μπροστα στα ματια μας απο 3 σκουροχρωμους αμεσως πηγαμε κοντα αρχιζα να τους φωναζω και ο εππιρεπης πηρε τηλ την αστυνομια,οι τυποι αρχισαν να φευγουν αλλα με την ησυχια τους.οι μπατσοι ηρθαν μετα απο 5 λεπτα τουσ δωασαμε στοιχεια εγω εφυγα ο εππιρεπης εκατσε μηπως τον χρειαστουν ελπιζω να τουσ πιασανε.ειδα ενα περιπολικο μετα με τρεις ξενους μεσα μακαρι να ηταν αυτοι οποτε
ΠΡΟΣΟΧΗ
Δεν μας είπες ομως πού στην Κολωνού;Ηταν έξω απο τα κεντρικά;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις