Πριν απο λιγο
Αλκιβιαδου 16 γ.Ντενιζα.Μελαχρινη μιλφ με μακρια μαλλια,ομορφο μπορντω σετ εσωρουχων και σεξυ γοβικο.
Αλκιβιαδου 16 β Τζουλια,νεαρο κοριτσι,ξανθο μαλλι,μετριου αναστηματος με ροζ σετ εσωρουχων που πανω τους εφεραν το λαγουδακι
Αλκιβιαδου 16 α Σοφια η γυρολογος ρωσσοφωνη,με ομορφο μαυρο διχτυωτο, που αντικαθιστα την σεξυ Ιζαμπελα που γυρναει αυριο.
Διδυμου 18 υπογειο.Αννουλα με τα πολλα κιλα και τις ματαρες αλα Λιζ Ταιηλορ.Φορουσε ενα τρομερα προκλητικο μαυρο διχτυωτο και με καυλαντισε πολυ ωρα στο σαλονι.Αποπειραθηκε να με χουφτωσει,την επαναφερα με αυστηρο υφος στην ταξη,αλλα οταν μαλακωσα απο το αυστηρο μου υφος μου χωσε τις βυζαρες στα μουτρα και με αναψε
Διδυμου 18 πανω.Αντριανα με ενα πολυ ευρηματικο σεξυ σετ εσωρουχων,που κατεληγε σε καρδουλες που καλυπταν το μουνακι και τις ρωγες
Διδυμου 20 Λαβινια νεαρα ξανθια σεξυ με εκφυλο βλεμμα
Διδυμου 22 Νικολ μελαχρινη Βουλγαρα.Ενα μεγαλο μπραβο στους ιδιοκτητες του μαγαζιου,το μαγαζι ειναι μεσα παλατι
Βεργας 6 κατω.Η βασιλισσα των βασιλισσων,η ΣΟΝΙΑ .Φορουσε ενα λευκο ανοιχτο σεξυ ενδυμα ,μεσα απο το οποιο φαινοντουσαν οι βυζαρες της και ενα λευκο στριγκακι.Στα ενδοτερα πιπα ηλεκτροφορα με βαθυ τσιμπουκωμα,ισπανικο με τις βυζαρες της,ιεραποστολικο να βλεπω τις ματαρες της και τελειωμα στο στομα.Για αλλη μια φορα με απογειωσε και μου εφιαξε τη μερα και την διαθεση.