Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 166 άτομα (18 μέλη και 148 επισκέπτες)

DAVEMURRAY

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
12
Like
3
Πόντοι
10
σχετικα με μεταξι μου ελεγε ενας οτι εκοψε καπνισμα ... και μονο με αυτα τα λεφτα πηδα μερα παρα μερα αλλη γκομενα στο μεταξι !!!! οικονομια μαν !

Oταν κοβεις το κάπνισμα,εισαι 100 ευρω+ τον μήνα.10 μετάξια παραπάνω δηλαδή!Θα κάνω απόπειρα να το ξανακόψω,γιατί γενικά τα οικονομικα μου δεν πάνε καλά!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλημερα παληκαρια παμε και μια ανταποκριση πριν 45λεπτα περιπου απο το μεταξι

Καλεργη33 η μελαμψη ξανθια τσιγγανοπουλα που δουλευει καιρο σε αυτο μαγαζι κοντουλα εντονα χαρακτηριστικα προσωπου κοντουλα σωμα με πιασιματακια
Μεγαλου Αλεξανδρου22Β Μελαχρινη καινουργια κοπελα σωμα αφρατο συμπαθητικη φατσα μακρι μαλλι  σπαστο φουλ προγραμμα ηλικια προμιλφ
Μεγαλου Αλεξανδρου25 οροφος δεξια Αντριαννα μελαχρινη χοντρουλα με μακρι μαυρο μαλλι απο Ιασωνος46 παλιοτερα και κλαουντια επιση χοντρουλα θρεμενη καστανοξανθη με βυζαρες που καθως μου τις εδειχνε μου ειπε πως εχει και γαλα
Iασωνος10 επανω χριστινα η γνωστη μελαχρινη ρουμανα σαλοναρισε αερατη και σιγουρη ενω ενας πιτσιρικας στο σαλονι μετρουσε απεγνωσμενα 10,20 50λεπτα τελικα του βγηκαν το αλανι πρεπει να ειχε σπασει κουμπαρα η τσατσα ανακοινωσε απλο προγραμμα με κατι καινουργιο σταση42 το δικο της κολπο οπως ειπε
Ιασωνος20Β καινουργια κοπελα Ελληνιδα μιλφ κοντη μελαχρινη μετριο προσωπο σωμα σχετικα καλο υψος κανονικο παντως απο την προφορα καταλαβα οτι δεν ελεγε μουφες ηταν μαλλον Ελληνιδα
Ιασωνος19 επανω Μαρια μελαχρινη κοντη κοπελα με μακρι μαυρο μαλλι καλο σωμα εχει δουλεψει παλιοτερα Καλλεργη33 και Λιοσιων79Α οταν ηταν ανοικτο και κατω το μελαμψο αδυνατο κοντο  στυλιαρι απο Λεωνιδιου28 ισογειο
Λεωνιδιου28 ισογειο Ελλενη η μελαμψη αφρατουλα <<Ιταλιδα>> με την ευχαριστη χαμογελαστη φατσα
Ιασωνος37Α Συλβανα το μελαμψο αδυνατο τσιγγανακι
Ιασωνος37Β η Κοντη αδυνατη γυρολογος που μοιαζει με κινεζα πολυ περιεργη μουτσουνα πιρσινγ στο χειλος μαζευει συμετοχες απο τα περισσοτερα μαγαζια στο μεταξι +μια λοιπον στο ενεργητικο της

Αυτα και για σημερα απο το μεταξι που σαφως ειχε περισσοτερο κοσμο απο την φυλης καλο ξημερωμα να εχετε φιλοι μου μπραβο σε ολα τα παιδια για τις ενημερωσεις

DAVEMURRAY

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
12
Like
3
Πόντοι
10
η τσατσα ανακοινωσε απλο προγραμμα με κατι καινουργιο σταση42 το δικο της κολπο οπως ειπε
Και καλα το πισωκωλητο?Αυτή στα 4 και εσύ στα2 :grin: ?Ευχαριστουμε για την ενημέρωση,αλλα γιατιδε πέρασες Κολωνού?Θα σε μαλώσω  :P

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Oταν κοβεις το κάπνισμα,εισαι 100 ευρω+ τον μήνα.10 μετάξια παραπάνω δηλαδή!Θα κάνω απόπειρα να το ξανακόψω,γιατί γενικά τα οικονομικα μου δεν πάνε καλά!

ναι ειναι τρομερη φαση ... θα δεις τωρα εχεις και κινητρο το κανεις !

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.230
Πόντοι
206
Η ξανθια μουναρα Κατριν που εχει χαθει ρε παιδες?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Τσάρκα πριν λίγο (2η βάρδια) με @Beverlys - @dmtrsxxx - Πορνομετανάστης/@dimitrakis29....   :kneel: :kneel: :kneel:
Κρίμα!Να το'ξερα,θα ερχόμουνα μόλις σχόλαγα,τέτοιες βόλτες δεν είναι για να χάνονται...  :headbang:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Αυτό είναι το ''κόστος ευκαιρίας'',όπως θα έλεγε ένας οικονομολόγος.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Μετά από μεγάλη γύρα σε στούντιο και μπουρδέλα χτες, κατέληξα στο Κων/πόλεως 166 υπόγειο. Πήρα τη Ναταλί. Δεν ανεβάζω κριτική, με έχει καλύψει απολύτως ο Zero. Μουνάρα αλβανίδα μελαχρινή μετριότητα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

player28

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
0
καλημερα παιδια. θα ηθελα βοηθεια επειδει θα ερθω το σκ απο επαρχια να μου προτεινετε ποιες ειναι οι καλητερες τις περιοχης φυλης και ποιες κανουν την καλητερη πιπα. ευχαριστω οποιος απαντηση εκ τον προτερων.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΔΕΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΤΟ ΣΚ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΠΙΠΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Ρεμούνδου 21 όροφος, Ιβάνα, Καίτη, Ανζτέλικα. Όποια και να πάρεις θα φχαριστηθείς πίπα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ωραίος τύπε Μπίλυ,επέστρεψε η Αλίσια;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Περασμα σημερα απο βεργας 3 για να δω αν επεστρεψε η καιτη
Πραγματι,πρωτη της μερα στη δουλεια μετα απο απουσια αρκετων ημερων
Καταθεση,πολυ καλα οπως παντα
Παρολο που ειχα μερες να την δω,κατι που μερικες φορες ενεργοποιει η' αλλες αδρανοποιει το παθος,τελικα η οικειοτητα σε συνδυασμο με τα κορμια που παντα εχουν μνημη, παιζουν σπουδαιο ρολο και ολα εξελιχτηκαν πολυ φυσιολογικα
Τρεις στασεις,ιεραποστολικα,απο πανω η καιτουλα και τελος ορθιοι στον τοιχο
Μαζι της ηταν και η ελλη,μελαγχροινη mlf με καλο κορμι και πολυ φιλοτιμη στο δωματιο
Βεργας 6 στο υπογειο η και χτες σονια και σημερα σονια και παντα σονια,κουκλαρα στην εμφανιση
Να ευχαριστησω τον bakalh για μια πορνικη πληροφορια,η οποια μπηκε στα υποψιν για μελλοντικες καταθεσεις
Υ.Γ Ωραιος ο billy

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Ρεμούνδου 21 όροφος, Ιβάνα, Καίτη, Ανζτέλικα. Όποια και να πάρεις θα φχαριστηθείς πίπα.

Καλημέρα σωστές οι προτάσεις πολύ καλες αλλά μην ξεχνάμε και το πολύ δυνατό χαρτί την Υβόν εντάξει θα δει ο φίλος και θα επιλέξει το μονο βέβαιο είναι οτι Ρεμουνδου θα περασει καλα όπως και να χει
Περασμα πριν λίγο απο Μεγάλου Αλεξανδρου25 με σκοπό να περάσω με την Ρωσσιδα μιλφ Σοφια απο Ιασωνος1Β καθώς είχα διαβάσει στην ενημέρωση του dude πως είναι εκεί αλλά το αριστερό μαγαζί ηταν κλειστό οποτε λέω αφού ήρθα ας δω δεξια ποια είναι και βγάινει η χοντρουλα Κλαούντια που ηταν χτες τα μεσάνυχτα εκεί!Παλι εσύ εδώ μου λέει τι θα γινει θα γαμησεις σήμερα πολύ γέλιο δεν βλέπεις συχνα κοπελα που να δουλεύει σερι όλη νύχτα και μετα πρωι

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Τσάρκα πριν λίγο (2η βάρδια) με @Beverlys - @dmtrsxxx - Πορνομετανάστης/@dimitrakis29....   :kneel: :kneel: :kneel:

Φωκαίας 19 - Ιζαμπέλα (καύλα στυλιάρι/τσουρκάκι...με μικρά βυζάκια και τελειωτικό) :pipa1:
Σιλικονατες τορπιλες εχει! :tits: :tits2: :cum: Δεν τα λες και μικρα! :grin:

Ωραια ενημερωση! :hi:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Thanks @xilnik... :hi:

Ωραίος τύπε Μπίλυ,επέστρεψε η Αλίσια;

Ναι,μαν @redmanftw...αλλά με την ίδια νοοτροπία... :jerking:
Τέρμα μουσικές...i-Phone κτλ... ;)

Σιλικονατες τορπιλες εχει! :tits: :tits2: :cum: Δεν τα λες και μικρα! :grin:

Ωραια ενημερωση! :hi:

Τορπίλες,είναι της Αντίνας φίλε @TOMMY DEVITO... :grin:
Να'σαι καλά... :hi:

Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
220
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΔΕΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΤΟ ΣΚ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΠΙΠΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
πιπα θα σου ελεγα την αννα πιτσος Φ69 οροφος 1,2η βάρδια, περασα προχτες και ηταν πολυ ανετη και πολυ βελτιωμενη σε σχεση με το 109, σεξουλικα στο ολο θα σου ελεγα τζίνα Φωκαίας 27Β (αν και είναι πολύ βαριεστημένη τον τελευταίο καιρό) το πρωι και Αννυ στο Ιδιο οικημα το απόγευμα,
επίσης καλή για ψιλοβρώμικο σεξακι Ιονέλα στο Φωκαιας 17 ή 19 τα μπερδεύω πάντα αυτά
μην ξεχάσω τη γερο αλιόνα στη Διδύμου, το απόγευμα αν είσαι πιο σκληρός μύστης

Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
220
Πόντοι
1
και κατι ακόμα επαρχιώτη Χριστινα απο Φ71 όροφος, εμπειρη καθαρότατη καλό τυπάκι! προσαρμόζεται στο κάθε πελάτη!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom