Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 198 άτομα (24 μέλη και 174 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
και κατι ακόμα επαρχιώτη Χριστινα απο Φ71 όροφος, εμπειρη καθαρότατη καλό τυπάκι! προσαρμόζεται στο κάθε πελάτη!
:thumbsup: Εκτός αν ήρθες καυλωμένος για ξεκώλιασμα,οπότε πας για αλλού,όπως Φυλής 40 ή Φωκαίας 17 στην Ιονέλα.Αν αρκείσαι στα νορμάλ,με το Χριστινάκι θα περάσεις σούπερ!

Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
220
Πόντοι
1
πιπα θα σου ελεγα την αννα πιτσος Φ69 οροφος 1,2η βάρδια, περασα προχτες και ηταν πολυ ανετη και πολυ βελτιωμενη σε σχεση με το 109, σεξουλικα στο ολο θα σου ελεγα τζίνα Φωκαίας 27Β (αν και είναι πολύ βαριεστημένη τον τελευταίο καιρό) το πρωι και Αννυ στο Ιδιο οικημα το απόγευμα,
επίσης καλή για ψιλοβρώμικο σεξακι Ιονέλα στο Φωκαιας 17 ή 19 τα μπερδεύω πάντα αυτά
μην ξεχάσω τη γερο αλιόνα στη Διδύμου, το απόγευμα αν είσαι πιο σκληρός μύστης
επειδη ρωτήθηκα απο εξωθεσμικό φίλο που διαβάζει το site και ξέρει ποιος είμαι η κοπέλα είναι πολύ καλή ακόμα και στα κακά της, απλά σαν ψυχολογία δεν φαινόταν τόσο άνετη όπως άλλες φορές
για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και προφανώς δεν θέλω να δημιουργηθούν κακές εντυπώσεις

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Live μίνιμαλ ενημερωσούλα από Φυλής 05/03/2015 Απογευματινή Δεύτερη Βάρδια:

-Φυλής 66Α (το δεξί όπως τα βλέπουμε) είναι η Μελαχρινή ΜΟΥΝΑΡΑ Ρενάτα με το απόλυτα θηλυκό κορμί
και η Ψηλή Πιπίνα η Ξένια με μακρύ καστανό μαλλί και σχιστά ματάκια μοντελέ πιπίνι.

Το 'σκόρ' όσο περίμενα τη σειρά μου για το μωράκι τη Ρενάτα διαμορφώθηκε σε 7-0 υπέρ Ρενάτας.

Όποιος έχει τα μαγαζιά, πρέπει να βάλει μαζί να δουλέψουν π.χ. Αλεξάνδρα με Ξένια,
ή Βαλέρια με Ξένια ή Αουρόρα με Ξένια, αλλά όχι Ρενάτα με Ξένια, γιατί 'χάνεται' το πιπινάκι
δίπλα στην ΜΟΥΝΑΡΑ τη Ρενάτα. Κρίμα είναι το πιπινάκι και είναι ομορφούλι να μείνει χωρίς
ραντεβού.

Τα έχουμε ξαναπεί, Δεν υπάρχει κοπέλα στην Μοντελοαλυσίδα που να μπορεί να 'σταθεί' και να δουλέψει
δίπλα στη Ρενάτα, τις επισκιάζει το μωράκι.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Μετά από μεγάλη γύρα σε στούντιο και μπουρδέλα χτες, κατέληξα στο Κων/πόλεως 166 υπόγειο. Πήρα τη Ναταλί. Δεν ανεβάζω κριτική, με έχει καλύψει απολύτως ο Zero. Μουνάρα αλβανίδα μελαχρινή μετριότητα.

βαλε φιλε κριτικη και εσυ μπας και σωσουμε κανεναν απο το να κλαιει το 20αρι...!

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81

-Φυλής 66Α (το δεξί όπως τα βλέπουμε) είναι η Μελαχρινή ΜΟΥΝΑΡΑ Ρενάτα με το απόλυτα θηλυκό κορμί
και η Ψηλή Πιπίνα η Ξένια με μακρύ καστανό μαλλί και σχιστά ματάκια μοντελέ πιπίνι.

Το 'σκόρ' όσο περίμενα τη σειρά μου για το μωράκι τη Ρενάτα διαμορφώθηκε σε 7-0 υπέρ Ρενάτας.

Όποιος έχει τα μαγαζιά, πρέπει να βάλει μαζί να δουλέψουν π.χ. Αλεξάνδρα με Ξένια,
ή Βαλέρια με Ξένια ή Αουρόρα με Ξένια, αλλά όχι Ρενάτα με Ξένια, γιατί 'χάνεται' το πιπινάκι
δίπλα στην ΜΟΥΝΑΡΑ τη Ρενάτα. Κρίμα είναι το πιπινάκι και είναι ομορφούλι να μείνει χωρίς
ραντεβού.
Τα έχουμε ξαναπεί, Δεν υπάρχει κοπέλα στην Μοντελοαλυσίδα που να μπορεί να 'σταθεί' και να δουλέψει

φιλε η Ρενατα απο υπηρεσιες τι λεει αξιζει?

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
βραδυ τριτης καβλωμενος κατεβηκα αλκιβιαδου και

στο α  ξανθο γκρανυ με καλο κορμι για την ηλικια της τα παντα ολα!!
στο β η τζουλια και η λαουρα
ντανα στο γ

η τσατσα στο β μου ειπε οτι πλεον η Νικα δουλευει σε άλλο μαγαζι  :birdman: σε ποιο ρε παιδια??

παω απογοητευμενος με το πεος παραμασχαλα μαραθωνος οπου στο ισογειο (δεξιο οπως τα βλέπουμε απο απεναντι) ειναι η παολα και η νταινα και τα 2 πιπινακια γλυκουλικα η παολα εχει πιο καλες υπηρεσιες και ορεξη...
στο μεσιαο που ανεβαινεις δυο σκαλια ητανε η βικτωρια ουκρανια η γνωστη....

αυτα....  :grin:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Για τα δικα μου γουστα η Αννα ειναι πιο ωραια! :cum: :smitten:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
βραδυ τριτης καβλωμενος κατεβηκα αλκιβιαδου και

στο α  ξανθο γκρανυ με καλο κορμι για την ηλικια της τα παντα ολα!!
στο β η τζουλια και η λαουρα
ντανα στο γ

η τσατσα στο β μου ειπε οτι πλεον η Νικα δουλευει σε άλλο μαγαζι  :birdman: σε ποιο ρε παιδια??
Αλκιβιαδου 16β ειδες την Τζουλια που ξεκινησε απο Φωκαιας 19  :pipa2:
Η Λαουρα ειναι η πρωην Λαβινια.Μεγαλη γυρολογος!!! :rockon: Φωκαιας 24,27β,Φυλης 69,Διδυμου 8β,Αγκυρας 12β,Μεγαλου Αλεξανδρου 20 κτλ... :s&m_3:
Αλκιβιαδου 16γ η Ντανα ειναι η Καμελια που τα πρωινα εργαζεται Φωκαίας 27Β στον οροφο  :pipa3: :pipa1:
Για την Νικα δεν εχει γραφτει στις ενημερωσεις κατι.Ισως να πηγε σε στουντιο! :think: Ο καιρος θα δειξει!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.266
Πόντοι
7.885
Mόλις επέστρεψα από άλλη μια κατάθεση στην ρουμανοτσιγγάνα Μάντα στην υπόγα του Φ74 η οποία μου άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις  :S :S,μιας και ξεκίνησε με ρομαντικά γλωσσόφιλα στο σαλόνι τα οποία συνεχίστηκαν και στο δωμάτιο,ατέλειωτο γλύψιμο στα βυζιά και μετά σε όλο το κορμί της,γλύψιμο αυτή σε μένα κι εκεί που περιμένω να μου τον πάρει στο στόμα,μου πετάει ένα δεν κάνω τίποτα χωρίς καπότα  :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang:.Προς στιγμήν ξενέρωσα άσχημα αλλά ρέφαρα σκίζοντας όσο πιο δυνατά μπορούσα το κωλαράκι της  :zfuck: :fuck2: :grin: :grin:.Αφού τελείωσα έκατσα άλλο ένα δεκάλεπτο στο δωμάτιο με αγκαλιές και γλωσσόφιλα τα οποία είχα τεράστια ανάγκη και γούσταρε πολύ και η ίδια.Αν και ήταν πολύ gfe το κλίμα και ένιωσα σαν να γαμάω μια γκόμενά μου δεν νομίζω να επανέλθω χωρίς έστω ένα ακα λαρυγγωτό τσιμπούκι  :grin: :grin:.Για παράνομα εξτραδάκια ούτε λόγος φυσικά,ποιος ξέρει τι έπαθε κι αυτή  :rolleyes: :uglystupid:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Σύντομο πέρασμα στη νυχτερινή βάρδια...

▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η μελαχροινή Αλεξία...
Με όμορφο πρόσωπο, μοναδικό φιδίσιο κορμί με απίστευτο βυζάκι και θεϊκό κωλαράκι.
Η ομορφότερη που είδα χθες το βράδυ...

▪Φωκαίας 27 υπόγειο:
Η μελαχροινή Κλαούντια...
Δεν είναι κακή!Με ωραίο προσωπάκι, με μεγάλα μάτια και με τσιμπουκόχειλα.
Στο σώμα τα χαλάει λίγο-έχει μικρό και πεσμένο στήθος και ψιλοζουμερό κώλο.
Με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο σώμα και 69.

▪Φωκαίας 27 όροφος:
Η μελαχροινή Μαρίνα.
Είναι λίγο τραβελόφατσα εδώ που τα λέμε...Σχετικά ψηλή, με ελαφρώς γεμάτο στήθος και καλό, όχι εντελώς στεγνό, κώλο τον οποίο και δίνει.

▪Φωκαίας 24:
Στα 27άρια τα μοντέλα και οι μελαχροινές πιτσιρίκες και απέναντι, στο 24, η μεγάλη και ξανθιά Αγάπη...
Ωραία αντίθεση...

▪Φωκαίας 25 όροφος:
Η μελαχροινή πιτσιρίκα Νίκη Γκμοχ...

▪Φωκαίας 17 όροφος:
Η καστανή, πλέον, Ελένη η Αιγύπτια με τα γυαλάκια της και τα ωραία εσώρουχά της...
Όμορφο πρόσωπο και καλό κορμί!
Η δεύτερη ωραιότερη της βραδιάς...

▪Φωκαίας 17 ισόγειο:
Η μελαχροινή Σαμπρίνα.Πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο και με ζουμερό αλλά όχι ατσούμπαλο κορμί.
Βγάζει κάτι το απροσδιόριστα θηλυκό αλλά όχι εντελώς πρόστυχο-καυλωτικό.

Τα Φωκαίας 19 και 25β ήταν κλειστά.

Συνέχεια στην Λιοσίων και πέριξ...

▪Χωματιανού 11 όροφος:
Η ψηλή μελαχροινή Ιωάννα.Η γνωστή στυλιαροπιτσιρίκα πρώην στέλεχος της μοντελοαλυσίδας...

▪Βέργας 2:
Η Γκάμπυ η ακεντραριστη-η πρώην Χριστίνα του Μεταξουργείου,με το ωραίο κορμάκι.

▪Βέργας 3:
Δεξιά, η μελαχροινή γεματούλα Εύα.Κοντούλα με γλυκό προσωπάκι-φέρνει λίγο σε γιουβαρελάκι εδώ που τα λέμε..
Αριστερά, η μελαχροινή στυλιαρο Βερόνικα με το περίεργο πρόσωπο.Σαλονάρισε ολόγυμνη.Μετράς άνετα τα παΐδια της...
Επάνω, η μελαχροινή Καρίνα.Η γνωστή πιτσιρίκα με το όμορφο ασιατικό πρόσωπο και με ωραίο κορμί με λίγα πιασίματα.

▪Τροφωνίου 11 ισόγειο:
Η μελαχροινή Αλεξάνδρα.Μουναροπιπίνα.Με όμορφο προσωπάκι και με ωραίο αδύνατο κορμί-με απίθανο κωλί.
Η γνωστή Αλεξάνδρα από Φωκαίας 17 και Αγ.Πέτρου 7.
Τώρα που το σκέφτομαι αλλάζω την σειρά κατάταξης με τις πιο όμορφες χθες βράδυ:
Αυτή είναι η δεύτερη!!!

▪Τροφωνίου 11 όροφος:
Η γνωστή Γιάννα με την πρώην κωλάρα.

▪Τροφωνίου 13 ισόγειο:
Η Ελένη το ψηλό γκράνυ(από Διδυμου 27) και η ξανθιά μιλφογκιλφ Νατάσα με γλυκό πρόσωπο αλλά γεματούλα.

▪Λιοσίων 91: Η Στέλλα η ψιλοαλλοίθωρη αδύνατη μιλφ από το Εξηκίου 18 με το φούλ πρόγραμμα-πλάκα πλάκα δεν έχει άσχημο σώμα...

▪Αδάνων 2: Η τρελλοΜπάρμπορα τσακώνονταν μέσα στο δωμάτιο με συναγωνιστή και την έκανα...

▪Εξηκίου 18: Η πλατινέ Έλλη η αλλοίθωρη μπουζουκόβια-τραγουδιάρα.

▪Εξηκίου 18 όροφος: Η νταρντανομιλφάρα Κατερίνα με τη φωνή Βασίλη Καρά που τελευταία συχνάζει και στο Μεταξουργείο-ξερίζωσε από το Εξηκίου 18γ και άρχισε την τουρνέ σε Αλκιβιάδου, Αγκύρας, Διδύμου για να καταλήξει στην Μεγ.Αλεξάνδρου.

Λιοσίων 76 όροφος: Η μελαχροινή Μελίνα με το φουλ πρόγραμμα.

Τα Χωματιανού 11 ισόγειο, Λιοσίων 73α, Λιοσίων 76 ισόγειο,Λιοσίων 79(αιωνία του η μνήμη...),Εξηκίου 18γ, Τροφωνίου 13β ήταν κλειστά όπως και το Ρεμούνδου 21 ισόγειο-παρόλο που λένε ότι είναι ανοικτό ως το ξημέρωμα.
Ανοικτό ήταν και το Αγ.Πέτρου 7 αλλά δεν μπήκα για να μη τους ξυπνήσω!

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Και μετά σου λέει... ρεπορτάζ του MEGA......Αρχίδια !!!  πουθενάδες !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Κωστακις 27 η Μαντά φυλής 74. Υπογειο...τα κανει με ολους ξέρουμε?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σύντομο πέρασμα στη νυχτερινή βάρδια...

▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η μελαχροινή Αλεξία...
Με όμορφο πρόσωπο, μοναδικό φιδίσιο κορμί με απίστευτο βυζάκι και θεϊκό κωλαράκι.
Η ομορφότερη που είδα χθες το βράδυ...

Συμφωνώ...είναι μουνάρα,το στυλιάρι.... :erection:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.266
Πόντοι
7.885
Κωστακις 27 η Μαντά φυλής 74. Υπογειο...τα κανει με ολους ξέρουμε?

Μύστη δεν νομίζω πως εσύ την έχεις ανάγκη αυτή  :S :S :rolleyes:.Δεν είναι αρκετά ρομαντική για σένα  :rockon: :rockon:,όσο για το gfe κλίμα πιστεύω θα το κάνει εφόσον έχεις καλή χημεία με τις τσιγγανορουμάνες  :grin: :grin:

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Επίσκεψη και αναπλήρωση "κενου" με Ευα απο Ιασωνος 2Α. Πρεπι να ειναι καθυστερημενο αυτο και ειναι πολυ κριμα να το γαμαμε. Ξενερωσα.

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Βρωμαει κιόλας. Κριμα..

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Πριν απο λιγο
Αλκιβιαδου 16 γ.Ντενιζα.Μελαχρινη μιλφ με μακρια μαλλια,ομορφο μπορντω σετ εσωρουχων και σεξυ γοβικο.
Αλκιβιαδου 16 β Τζουλια,νεαρο κοριτσι,ξανθο μαλλι,μετριου αναστηματος με ροζ σετ εσωρουχων που πανω τους εφεραν το λαγουδακι
Αλκιβιαδου 16 α Σοφια η γυρολογος ρωσσοφωνη,με ομορφο μαυρο διχτυωτο, που αντικαθιστα την σεξυ Ιζαμπελα που γυρναει αυριο.
Διδυμου 18 υπογειο.Αννουλα με τα πολλα κιλα και τις ματαρες αλα Λιζ Ταιηλορ.Φορουσε ενα τρομερα προκλητικο μαυρο διχτυωτο και με καυλαντισε πολυ ωρα στο σαλονι.Αποπειραθηκε να με χουφτωσει,την επαναφερα με αυστηρο υφος στην ταξη,αλλα οταν μαλακωσα απο το αυστηρο μου υφος μου χωσε τις βυζαρες στα μουτρα και με αναψε
Διδυμου 18 πανω.Αντριανα με ενα πολυ ευρηματικο σεξυ σετ εσωρουχων,που κατεληγε σε καρδουλες που καλυπταν το μουνακι και τις ρωγες
Διδυμου 20 Λαβινια νεαρα ξανθια σεξυ με εκφυλο βλεμμα
Διδυμου 22 Νικολ μελαχρινη Βουλγαρα.Ενα μεγαλο μπραβο στους ιδιοκτητες του μαγαζιου,το μαγαζι ειναι μεσα παλατι
Βεργας 6 κατω.Η βασιλισσα των βασιλισσων,η ΣΟΝΙΑ .Φορουσε ενα λευκο ανοιχτο σεξυ ενδυμα ,μεσα απο το οποιο φαινοντουσαν οι βυζαρες της και ενα λευκο στριγκακι.Στα ενδοτερα πιπα ηλεκτροφορα με βαθυ τσιμπουκωμα,ισπανικο με τις βυζαρες της,ιεραποστολικο να βλεπω τις ματαρες της και τελειωμα στο στομα.Για αλλη μια φορα με απογειωσε και μου εφιαξε τη μερα και την διαθεση.

scarabeo

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
0
αυτή τη μαντα τι ωρες τη βρίσκουμε και που?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom