''ΙΒΑΝΑ + ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ'' από Ρεμούνδου 21 όροφος! ;)
Ήταν και οι δυο πριν από μερικές βδομάδες που πέρασα από κει και δεν πέρασα. Κρίμα.
''ΙΒΑΝΑ + ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ'' από Ρεμούνδου 21 όροφος! ;)
Εκτός αν ήρθες καυλωμένος για ξεκώλιασμα,οπότε πας για αλλού,όπως Φυλής 40 ή Φωκαίας 17 στην Ιονέλα.Αν αρκείσαι στα νορμάλ,με το Χριστινάκι θα περάσεις σούπερ!και κατι ακόμα επαρχιώτη Χριστινα απο Φ71 όροφος, εμπειρη καθαρότατη καλό τυπάκι! προσαρμόζεται στο κάθε πελάτη!
επειδη ρωτήθηκα απο εξωθεσμικό φίλο που διαβάζει το site και ξέρει ποιος είμαι η κοπέλα είναι πολύ καλή ακόμα και στα κακά της, απλά σαν ψυχολογία δεν φαινόταν τόσο άνετη όπως άλλες φορέςπιπα θα σου ελεγα την αννα πιτσος Φ69 οροφος 1,2η βάρδια, περασα προχτες και ηταν πολυ ανετη και πολυ βελτιωμενη σε σχεση με το 109, σεξουλικα στο ολο θα σου ελεγα τζίνα Φωκαίας 27Β (αν και είναι πολύ βαριεστημένη τον τελευταίο καιρό) το πρωι και Αννυ στο Ιδιο οικημα το απόγευμα,
επίσης καλή για ψιλοβρώμικο σεξακι Ιονέλα στο Φωκαιας 17 ή 19 τα μπερδεύω πάντα αυτά
μην ξεχάσω τη γερο αλιόνα στη Διδύμου, το απόγευμα αν είσαι πιο σκληρός μύστης
Μετά από μεγάλη γύρα σε στούντιο και μπουρδέλα χτες, κατέληξα στο Κων/πόλεως 166 υπόγειο. Πήρα τη Ναταλί. Δεν ανεβάζω κριτική, με έχει καλύψει απολύτως ο Zero. Μουνάρα αλβανίδα μελαχρινή μετριότητα.
Live μίνιμαλ ενημερωσούλα από Φυλής 05/03/2015 Απογευματινή Δεύτερη Βάρδια:
-Φυλής 66Α (το δεξί όπως τα βλέπουμε) είναι η Μελαχρινή ΜΟΥΝΑΡΑ Ρενάτα με το απόλυτα θηλυκό κορμί
και η Ψηλή Πιπίνα η Ξένια με μακρύ καστανό μαλλί και σχιστά ματάκια μοντελέ πιπίνι.
Το 'σκόρ' όσο περίμενα τη σειρά μου για το μωράκι τη Ρενάτα διαμορφώθηκε σε 7-0 υπέρ Ρενάτας.
Όποιος έχει τα μαγαζιά, πρέπει να βάλει μαζί να δουλέψουν π.χ. Αλεξάνδρα με Ξένια,
ή Βαλέρια με Ξένια ή Αουρόρα με Ξένια, αλλά όχι Ρενάτα με Ξένια, γιατί 'χάνεται' το πιπινάκι
δίπλα στην ΜΟΥΝΑΡΑ τη Ρενάτα. Κρίμα είναι το πιπινάκι και είναι ομορφούλι να μείνει χωρίς
ραντεβού.
Τα έχουμε ξαναπεί, Δεν υπάρχει κοπέλα στην Μοντελοαλυσίδα που να μπορεί να 'σταθεί' και να δουλέψει
δίπλα στη Ρενάτα, τις επισκιάζει το μωράκι.
Για τα δικα μου γουστα η Αννα ειναι πιο ωραια!Live μίνιμαλ ενημερωσούλα από Φυλής 05/03/2015 Απογευματινή Δεύτερη Βάρδια:
Τα έχουμε ξαναπεί, Δεν υπάρχει κοπέλα στην Μοντελοαλυσίδα που να μπορεί να 'σταθεί' και να δουλέψει
δίπλα στη Ρενάτα, τις επισκιάζει το μωράκι.
Αλκιβιαδου 16β ειδες την Τζουλια που ξεκινησε απο Φωκαιας 19βραδυ τριτης καβλωμενος κατεβηκα αλκιβιαδου και
στο α ξανθο γκρανυ με καλο κορμι για την ηλικια της τα παντα ολα!!
στο β η τζουλια και η λαουρα
ντανα στο γ
η τσατσα στο β μου ειπε οτι πλεον η Νικα δουλευει σε άλλο μαγαζι σε ποιο ρε παιδια??
Σύντομο πέρασμα στη νυχτερινή βάρδια...
▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η μελαχροινή Αλεξία...
Με όμορφο πρόσωπο, μοναδικό φιδίσιο κορμί με απίστευτο βυζάκι και θεϊκό κωλαράκι.
Η ομορφότερη που είδα χθες το βράδυ...
Κωστακις 27 η Μαντά φυλής 74. Υπογειο...τα κανει με ολους ξέρουμε?