Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 322 άτομα (34 μέλη και 288 επισκέπτες)

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Τελικά,κι ενώ ανέμενα στο Ιάσωνος 10 για Χριστίνα,με πήρανε τηλέφωνο και πήγα για κατάθεση.''Έφαγα'' 1 ώρα και για τα τυπικά του αυτόφωρου,(αναγνώρισα έναν εκ των τριών δραστών,Αλγερινός πιτσιρικάς σεσημασμένος),και μετά ξαναγύρισα για την προγραμματισμένη... κατάθεση στο Ιάσωνος 10.
Νωρίτερα πέρασα από Κολωνού 30 για Αντριάνα,αύριο επανεμφανίζεται,ήταν η milf Άννα και η Ελένη,όχι η... καλή,το ξανθό μπάζο με το σπινθηροβόλο βλέμμα της... αγελάδας,που ήταν στο Ιάσωνος 10 ισόγειο.
*Πρέπει να μου βγάλουν διαρκείας στα παραπάνω δέλα...
**Μην κλείνετε τα μάτια σας όταν βλέπετε εγκληματικές πράξεις!Αύριο θα έρθει κι η σειρά σας...

μπραβο επιρρεπη ετσι πρεπει να κανουμε .....

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
:uglystupid:Χαρά που θα κάνουν τα κορίτσια...
(Και λίγο ανώδυνο κουτσομπολιό επ'αυτού:για μερικές μέρες,η Χριστίνα στο Ιάσωνος 10 στον όροφο δούλευε πρωινή βάρδια,και όταν το ξαναγύρισε στη βραδυνή και τη ρώτησα τον λόγο καλοπροαίρετα,μου απάντησε ''δεν τους θέλω τους Πακιστανούς,μυρίζουνε...'' Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και ημεδαποί βρωμιάρηδες).

Καλά, ας κοιτάξει λίγο τα χάλια της αυτή. Την τελευταια φορα που πήγα το στηθος της ανέδιδε ρομαντικλη πουτσίλα. ΠΛησιασα το προσωπο μου και ευτυχως καποια εκατοστά πιο πριν καταλαβα τι παιζει. Επισης ήταν κρυωμένη, εβηχε σαν φυματικια και όμως επεμενε στην τακτικη της να φιλαει με το.. ζορι. Οσο και αν τραβιόμουν, στις τελευταιες στιγμες πριν την κορυφωση μου το εσκασε και μετα απο 3 ημερες.. guess what! Με κόλλησε! Απο τοτε έχει φάει άκυρο.

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
Κολωνού και Κεραμεικού.
παντού προσοχή μάγκες γιατί τα ανοίγουν για πλάκα. Μου πήραν πράγματα από πορτ παγκαζ πριν 2 εβδομάδες  και το βρήκα κλειδωμένο. Δεν ήμουν στο μετάξι αλλά συνέβη στο κέντρο. Σορυ για το οφ τοπικ

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Στην απογευματινη βολτα μου χθες αντιληφθηκα οτι στη χαβουζα του Μεταξουργειου, συγκεκριμενα στην οδο Καλλεργη βρισκεται (εκτος λειτουργιας) το μουσειο της Εθνικης Αντιστασεως "Ναπολεων Ζερβας". Αλλο ένα δείγμα της σηψης εκ της οποιας χρονικα, διερχεται η πρωτευουσα. Θλιβερή η παρατήρηση οτι καποια μέτρα μολις μακρια απο τα πλέον ρυπαρα πορνεια του ημισφαιρίου βρίσκεται μουσειακός χωρος φέρων το ονομα του μεγαλου Εθνικοεπαναστάτη..

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Στην απογευματινη βολτα μου χθες αντιληφθηκα οτι στη χαβουζα του Μεταξουργειου, συγκεκριμενα στην οδο Καλλεργη βρισκεται (εκτος λειτουργιας) το μουσειο της Εθνικης Αντιστασεως "Ναπολεων Ζερβας". Αλλο ένα δείγμα της σηψης εκ της οποιας χρονικα, διερχεται η πρωτευουσα. Θλιβερή η παρατήρηση οτι καποια μέτρα μολις μακρια απο τα πλέον ρυπαρα πορνεια του ημισφαιρίου βρίσκεται μουσειακός χωρος φέρων το ονομα του μεγαλου Εθνικοεπαναστάτη..

Off topic

ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Θέμα: Μουσείο Εθνικής Αντίστασης «Ναπολέων Ζέρβας»

Την στιγμή κατά την οποία ορισμένοι αναμοχλεύουν τα εμφυλιοπολεμικά πάθη και προκαλούν το εθνικό αίσθημα των Ελλήνων, «αποκαθιστώντας» τον Άρη Βελουχιώτη, το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης «Ναπολέων Ζέρβας» στην οδό Καλλέργη 9 στην πόλη των Αθηνών, έχει εγκαταλειφθεί πλήρως από την Πολιτεία. Το Μουσείο περιέχει χιλιάδες αυθεντικά ντοκουμέντα της Κατοχής, και πολύτιμο ανέκδοτο και αρχειακό ιστορικό υλικό, του πραγματικού Ήρωα και Ηγέτη της Εθνικής Αντίστασης, Στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα.

Ερωτάσθε,
Α) Για ποιο λόγο έχει εγκαταλειφθεί το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης «Ναπολέων Ζέρβας» και δεν είναι ανοιχτό για το κοινό;
Β) Τι προτίθεστε να πράξετε για την επαναλειτουργία του Μουσείου, και την αξιοποίηση του πολυτίμου υλικού του;

Αθήνα 13 Οκτωβρίου 2011

Οι Ερωτώντες Βουλευτές
Αθανάσιος Πλεύρης, Βουλευτής Α’ Αθηνών
Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης, Βουλευτής Β’ Αθηνών

Συνημμένα

• Mouseion_Napoleon_Zervas.jpg
    Mouseion_Napoleon_Zervas.jpg
    62,7 KB · Εμφανίσεις: 26

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Καλά, ας κοιτάξει λίγο τα χάλια της αυτή. Την τελευταια φορα που πήγα το στηθος της ανέδιδε ρομαντικλη πουτσίλα. ΠΛησιασα το προσωπο μου και ευτυχως καποια εκατοστά πιο πριν καταλαβα τι παιζει. Επισης ήταν κρυωμένη, εβηχε σαν φυματικια και όμως επεμενε στην τακτικη της να φιλαει με το.. ζορι. Οσο και αν τραβιόμουν, στις τελευταιες στιγμες πριν την κορυφωση μου το εσκασε και μετα απο 3 ημερες.. guess what! Με κόλλησε! Απο τοτε έχει φάει άκυρο.
Καλά κάνεις,και όλοι μας πρέπει,που επισημαίνεις τα χοντρά φάουλ! Απλώς θα τυχαίνει σε μένα να μην έχει προηγηθεί κάποιος σκληρός χύστης, γιατί μυρίζει τουλάχιστον φυσιολογικά.
(Πρέπει να'σαι ερωτεύσιμος τύπος για να σε κυνηγάνε για γλωσσόφιλα...)  ;)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
πορνιαρηδες κατι off topic αλλα σημαντικο σε τυχαια συναντηση με εππιρεπη στην κολωνου αντιληφθηκαμε παραβιαση αυτοκινητου μπροστα στα ματια μας απο 3 σκουροχρωμους αμεσως πηγαμε κοντα αρχιζα να τους φωναζω και ο εππιρεπης πηρε τηλ την αστυνομια,οι τυποι αρχισαν να φευγουν αλλα με την ησυχια τους.οι μπατσοι ηρθαν μετα απο 5 λεπτα τουσ δωασαμε στοιχεια εγω εφυγα ο εππιρεπης εκατσε μηπως τον χρειαστουν ελπιζω να τουσ πιασανε.ειδα ενα περιπολικο μετα με τρεις ξενους μεσα μακαρι να ηταν αυτοι οποτε

ΠΡΟΣΟΧΗ

εκει στο μεταξι δεν ειναι να πηγαινεις με αμαξι, 2 φορες μου το εχουν σπασει . κασιδιαρης χρειαζεται εκει με ολους αυτους του λαθρομεταναστες που εχουν μαζευτει

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Πολύ μικρή ενημέρωση από την πρωινή βάρδια.
Ξεκίνησα από Ιάσωνος 46 για να δω την Αναστασία που είχα υπ’όψιν,ήταν μια κοντή με μακρύ μαλλί,άβυζη με ωραίο... χορταστικό κώλο,όνομα δεν άκουσα.
Στο Λεωνίδου 28 ήταν η Ντάρια δωμάτιο,μια γεματούλα με καλή διάθεση,αν και όχι κακή,δεν μου έκανε κάτι ''κλικ'' να ξαναπεράσω.
Στο Κολωνού 30 όροφο,η κ.Βέρα με πληροφόρησε ότι  η Ελένη η... καλή,όχι το μπάζο που δουλεύει τώρα,έφυγε για Ρουμανία και θα επιστρέψει σε τρεις εβδομάδες.Από αύριο θα δουλεύει και η Αντριάνα.(Ουφφ,δεν θα έχω το άγχος ποιά να διαλέξω...)!
Στο Κολωνού 23 ήταν η Αντελίνα,ξανθιά με καλό κορμί.Αν κι εγώ δεν είχα παράπονο παλαιότερα,έχει φάει από μένα κόκκινη κάρτα λόγω απρεπούς συμπεριφοράς σε υποψήφιο πελάτη...
Στο Κολωνού 30 ισόγειο ήταν η ''Ιταλίδα'' Βανέσσα,είπα να δοκιμάσω και την πάτησα πάλι... Η τσατσά τη φώναξε στα 6-7 λεπτά,''έλα Βανέσσα μου,έχουμε δουλειά!'',δεν το πάλεψε καθόλου,ασ’τες  να χαροπαλεύουν με τα Πάκια...
Κατέληξα στο Ιάσωνος 1α στη Μαρίνα,κι αναρρωτιέμαι γιατί να βολοδέρνουμε από δω κι από κει,αφού τα κάνει όλα και συμφέρει...

captain mortimer 7

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
καλησπερα μαγκες.. καινουριος στο σαιτ κ ειπα να ενημερωσω απο την χθεσινη απογευματινη βαρδια..για  μερικα ονοματα δεν ειμαι σιγουρος οποτε συγχωρηστε με

φωκαιας 17 α ιονελα ενα τουμπανο με τατου
φωκαιας 9 στα δεξια μια ναντια , μελαχρινη π κοιμοταν ορθια.. δεξια η κοπελα ηταν στ δωματιο κ βαριομουν ν περιμενω
φωκαιας 25 β μια αντιπαθητικη τζουλια π μονο δε μας εβρισε
Φωκαίας 27Β κατω μια ανυ πορνοσταρ και πανω μια μελαχρινη και μια ξανθια, αμφοτερες με βυζαρες και piercing
φωκαιας 24 ενα κοντουλι ξανθο πιπινακι δε θυμαμαι ονομα
φυλης 66α η κουκλα ρενατα και αλλη μια μελαχρινη, δε συγκρατησα ονομα
φυλης 65 β μια καυλα κοντουλα ξανθια..οποιος ξερει ονομα αν μπορει ν πει γτ μ φανηκε ενδιαφερουσα περιπτωση  :erection:
διδυμου 18α αλιονα
διδυμου 7α νομιζω τζωρτζιανα με πολυ ωραια τατου κ κωλαρα

υγ. αν ξερει κανεις πως μπορω ν αλλαξω χρηστη στο σαιτ..επειδη προσπαθησα κ δε μπορω  :hi:

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Καλά κάνεις,και όλοι μας πρέπει,που επισημαίνεις τα χοντρά φάουλ! Απλώς θα τυχαίνει σε μένα να μην έχει προηγηθεί κάποιος σκληρός χύστης, γιατί μυρίζει τουλάχιστον φυσιολογικά.
(Πρέπει να'σαι ερωτεύσιμος τύπος για να σε κυνηγάνε για γλωσσόφιλα...)  ;)

Μάλλον ειναι το οτι συνδυαζω δυο γευσεις (δυοσμο & μεντα) τσιχλας μασόντας τες ταυτοχρονα με την αριστερη και δεξια οδοντοστοιχια! :P

Ναι, μπορει να ησουν τυχερος αλλα ειναι υποχρεωση των κοριτσιων να φρεσκαριζονται οταν ο επομενος πελατης δεν ειναι κατσαριδα αλλα ανθρωπος..

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μύστη δεν νομίζω πως εσύ την έχεις ανάγκη αυτή  :S :S :rolleyes:.Δεν είναι αρκετά ρομαντική για σένα  :rockon: :rockon:,όσο για το gfe κλίμα πιστεύω θα το κάνει εφόσον έχεις καλή χημεία με τις τσιγγανορουμάνες   :grin: :grin:
  Γενικά με τσγγανορομανες έχω καλη χημεία....είναι αριστερά όταν μπαινεις στην υπογα ξ δεξια? Μπερδευτικα σήμερα...και πήγα φυλής 61.... Ρώτησα η κοπελα κανει 69? Και είπε η ίδια εδώ είναι το 61!! Και γελούσε...σηκοθηκα και έφυγα! Ηταν η γνωστή αλεξανδρα π ηταν απογεύματα στο φυλής 65β.......;κύριο θα πάωνα δω τη μανυα που λες...και θα ρωτηαο...για69!//// αν κανει! Αν δδεχτή ενοω....μουχει ερθει να γλυψο βρομομουνο τσγγανορουμανας...αδύνατης και μαυρομαλλουσας....αλήθεια πως είναι εμφανισιακά τυπε?

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
παιδες καλησπερα.την προηγουμενη εβδομαδα στο μ.αλεξανδρου 17 πηδηξα απο τον κωλο στην απογευματινη βαρδια μια χοντρη κοντη με βυζαρες και κωλαρα νομιζω μαρια την ελεγαν.επειδη μου αρεσουν τετοιες γυναικες πηγα σημερα να την ξαναβρω αλλα ο τσατσος μου ειπε οτι δουλευει αλλου και δεν θα ξαναρθει εκει. ο πουστης ομως δεν μου ελεγε που δουλευει.παρακληση οποιος την πετυχει να το αναφερει.ευχαριστω εκ των προτερων

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα!
Η καθιερωμένη ενημέρωση αφορά την πρωινή βάρδια.
Ξεκίνημα απο Ρεμούνδου 21 στο ισόγειο για να τσεκάρω την καινούρια που αντικαθιστά την Κάρλα. Το όνομα της είναι Λίζα και πρόκειται για προμιλφ, λεπτή, με  ξανθά περμανάντ κατσαρά μαλλιά,λευκό δέρμα,καλά Ελληνικά σπαστά.Το πρόγραμμα είναι κανονικό με εξτρά το μασάζ.Αν έκανε κάτι παραπάνω θα περνούσα.
Στο Περγάμου 1 στο ισόγειο ήταν η Γκαμπριέλα που εργαζόταν παλιότερα στο Φώκαιας 27 υπόγειο.Δυστυχώς έχει προσθέσει κιλά και έχει μπαταλέψει εκεί που παλιότερα είχε σωματάρα.Μακριά μαυρα μαλλιά,μελαμψό δέρμα,νταρντάνα και πλέον προς το γεματούλα.Απλό πρόγραμμα.
Στον όροφο που άνοιξε ξανά προσφάτως δύο ώριμες.Μία καινούρια η Λύδια,γεματούλα με κοντά καστανά μαλλιά και η Μαργαρίτα επίσης γεματούλα με κοντά ξανθά μαλλιά απο το Αχαρνών 85.Σώμα ίδιου τύπου και για τις δύο.Πρόγραμμα γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό,γλυψίματα και αυταρχικό.Κάνουν και παρτούζα.
Στο Αγίου Πέτρου 7 μία κοπέλα καινούρια,κανονικών κιλών με ελάχιστα πιασιματάκια,ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,Απλό πρόγραμμα.
Στο Πιπίνου & Φυλής δίπλα απο το μανάβικό κοπέλα Ρωσόφωνη καινούρια ή οποία τα κάνει όλα εκτός απο κώλο.Γεματούλα,μιλφ,με καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω αδιάφορη.
Στο Φυλής 136 καινούριες κοπέλες η Αντζελίνα απο Βραζιλία,κοντή,με μακριά μαύρα μαλλιά,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,μελαμψό δέρμα,προμιλφ ηλικιακά,καλά Ελληνικά σπαστά.Χαρακτηριστική κωλάρα.Η δεύτερη ήταν η νεαρότερη Φραντζέσκα,λεπτή,με καρέ καστανόξανθο μαλλί,με μεγάλο τατού στο περιβραχιόνιο απότι συγκράτησα.Πρόγραμμα απλό και για τις δύο κοπέλες.Η Φραντζέσκα ήταν νοστιμούλα σύμφωνα με τα δικά μου γούστα.
Το Φυλής 109 ισόγειο κλειστό μετά την αποχώρηση της ΠΙΤΣΟΣ.
Στο Μαγνησίας 11 ήταν η Μπάρμπορά απο το Μεταξουργείο, γνωστή κυρίως απο Κωλοκυνθούς 63,Ιάσωνος 43, ΜΑ 25 και άλλα μαγαζιά.Αθίγγανη με μελαμψό δέρμα,μαύρα πιασμένα μαλλιά πίσω,σώμα το οποίο έχει αρχίσει και γεμίζει σε αντιαισθητικό βαθμό.Απλό ανακοινώνει αλλά μέσα κάνει και εξτραδάκια.
Στο Μαγνησίας 1 είχε δύο κοπέλες.Η πρώτη είναι η μιλφ παλιά καραβάνα Ειρήνη,με κοντά ξανθά μαλλιά,σώμα με πιασιματάκια.Είναι κυρίως γνωστή απο Αλκιβιάδου 16Β αλλά και Κολωνού 15.'Εχει κάνει και περάσματα απο πολλά μαγαζιά.Τώρα έχει σταθεροποιηθεί εδώ.Μαζί της ένα καινούριο τεμάχιο,προμίλφ,με όνομα Χριστίνα,σώμα κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,που τα είχε μακρύνει προσθέντωντας ξανθές τρέσες και είχε φάση με την εναλλαγή των χρωμάτων.Ανακοινώθηκε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και για τις δύο.Η Χριστίνα μέτρια εμφανισιακά πάντως.Ένα το κρατούμενο και συνεχίζω την βόλτα μου.
Στο Καλύμνου 48 στον όροφο ήταν η ώριμη Ρωσόφωνη Κατερίνα,με κοντά ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών.Απλό πρόγραμμα.Η Κατερίνα απο μπουρδέλα έχει κάνει και κάποια πολύ σύντομα περάσματα και απο το Διδύμου 8 ισόγειο.
Στο Καλύμνου 36 ήταν η Ναταλία.Προμίλφ,με πιασιματάκια,καστανόξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και ολόσωμο για να καλύπτει ατέλειες.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 71 στο ισόγειο καινούρια κοπέλα η Κλαούντια,κανονικών κιλων με μακριά καστανά μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι.Μου έκανε σχετικό κλικ λόγω προγράμματος.Απο επιδόσεις στα ενδότερα ξέρουμε τι γίνεται;
Στο Φυλής στο 71 στον όροφο κλασσικά η Τζούλια που εργαζόταν για χρόνια στο Φυλής 69 όροφος.Έχει εργαστεί και Αλκιβιάδου 16Γ,Φυλής 66Δ και παλιότερα όταν είχε πρωτοξεκινήσει στο Φυλής 40.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο η Μαρία η "Τσέχα",κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Με γυμνό τσιμπούκι.Έχει εργαστεί και πριν ένα χρόνο στο Διδύμου 8 ισόγειο.Και παλιότερα όταν ήταν καινούρια και ως Στέλλα στα Φώκαιας 24,Μονής Προδρόμου αετοφωλιά. Η Στέλλα η "αμήχανη" που γράφαμε.
Στο Φυλής 69 στον όροφο η υπηρεσία προμοτάριζε με επιτυχημένη ατάκα την Άννα-Πίτσος.Γυμνό τσιμπούκι ανακοινώθηκε.
Στο Αγκύρας 12 αριστερά. η Ήρα η Ελληνορωσίδα όπως μου την παρουσίασε η υπηρεσία αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι 100% ημεδαπή.Γεματούλα με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Είχε εργαστεί πριν πολλά χρόνια Διδύμου 20 & Αγκύρας ξανά,μεταπήδησε Ακομινάτου 2 στον όροφο και εργάστηκε για λίγο και στο Κολωνού 23 ημιόροφος.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό αιφνιδιάστηκα γιατί πέτυχα την Καίτη απο Ουκρανία που εργάζεται μαζί με Αντζέλικα και Ιβάννα στον όροφο του Ρεμούνδου 21.Ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ωμους,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Ίσως όμως δεν έπρεπε να αιφνιδιαστώ γιατί τα μαγαζιά αυτά ανήκουν στην Ιβάνα την τσιμπουκλού όνομα με βαρύ ένσημα στον χώρο.
Στο Φώκαιας 17 στο ισόγειο ήταν η Σαμπρίνα (όχι η τραγουδίστρια πρώην γκόμενα του Χαριτοδιπλωμένου,άμα ήταν αυτή θα έμπαινα) αλλά μία σχετικά καινούρια Ρουμάνα.Κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά προς το καρέ περίπου.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στα βυζιά.
Στο Φώκαιας 17 στον όροφο η Αντζελίνα το όμορφο πιπινάκι.λεπτή με μακριά καστανά μαλλιά.Σαν πρόγραμμα αυτή την φορά ανακοινώθηκε "μόνο τσιμπούκι και μουνί".
Αναρωτήθηκα απο μέσα μου "γιατί έκανε ποτέ και κώλο και δεν το ξέραμε;"Απλό πρόγραμμα λοιπόν πλέον το πιπινάκι.
Στο Φώκαιας 19 στο ισόγειο η Ιζαμπέλλα, επέστρεψε ξανά, λεπτή,με μελαμψό δέρμα,στήθη σιλικονάτα,μαύρα μακριά μαλλιά.Την είχα παλιά στανταράκι μου και μάλλον δεν θα επαναληφθεί. Ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα. Πέρασα στο δωμάτιο και μόλις τα φωτάκια αναβόσβησαν συνθηματικά απο την υπηρεσία η κοπέλα με παράτησε στην κυριολεξία στα κρύα του λουτρού και σηκώθηκε και έφυγε.Αφήστε που δεν ήταν τόσο ζεστή μαζί μου όσο παλιότερα.Μαύρο λοιπόν απο εμένα σε υπηρεσία και κοπέλα και να ξέρουν ότι με αυτήν την συμπεριφορά δεν κερδίζουν τον πελάτη.Είχα κατά νου σταθερές επισκέψεις αλλά μετά απο αυτήν την συμπεριφορά θα αργήσουν να δουν εικοσάρικο απο μένα.Απο εμένα λοιπόν ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ στην κοπέλα που στο παρελθόν είχαμε περάσει μοναδικές στιγμές.
Στο Φώκαιας 27 στο υπόγειο ήταν σε ντουέτο η Καρολίνα ( ρύζι Καρολίνα-βράσε ρύζι δηλαδή) μαζί με την Μαρία απο Αλβανία.Γυμνό τσιμπούκι και οι δύο οι τσαπερδόνες.
Στο Φώκαιας 27 στο ισόγειο η Τζίνα απο τον όροφο,Φώκαιας 25 όροφος και Φυλής 84&86. Ψηλή με σώμα με πιασιματάκια,ξανθά μαλλιά πλέον πιασμένα σε αλογοουρά.Πρόγραμμα απλό.
Στο Διδύμου 18 υπόγειο το δίδυμο της συμφοράς.Μαρία απο Αλβανία,μιλφ,με σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,μαύρα μακριά μαλλιά, καμικάζι στο δωμάτιο απότι γράφεται.Μαζί της η Σοφία Ρωσόφωνη, κοντή,κανονικών κιλών με αγενή συμπεριφορά,μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Σκατοχαρακτήρας.Γυμνό τσιμπούκι και για τις 2 κοπέλες.
Στο Διδύμου 20 η γυρολόγος Χριστίνα,λεπτή με καστανά μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι στο πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 22 ήταν η Νικόλ,γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,μαύρα μακριά μαλλιά,μεγάλο τατού που καλύπτει όλο το μπούτι.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο ήταν η Ελένη που είχα δει στο Αχαρνών 85 την προηγούμενη εβδομάδα.Γεματούλα με κοντά ξανθά μαλλιά με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 40 ήταν η Μόνικα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,καστανά μαλλιά ως τους ώμους,βυζάρες.Πρόγραμμα γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και πρωκτικό.Μαζί της η καινούρια Κορίνα απο Ρουμανία,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,στήθος κάπως νερουλό,μαύρα μακριά μαλλιά με γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.Δοκίμασα την Κορίνα με καλές εντυπώσεις,δεν τρελλάθηκα όμως κιόλας.
Τέλος έκανα και ένα πέρασμα απο το Ιάσωνος 44 το αριστερό μαγαζί όπου εργαζόταν η Μαρία απο Ρουμανία μαζί με την Ναταλία.Η πρώτη με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό και η δεύτερη με πρωκτικό.Πέρασα κλασσικά με την Μαρία.
Καλο Σαββατοκύριακο!

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16

Διδύμου 18Β:Πήγα 'στοχευμένα'για την μαρία και έφαγα άκυρο!Εκείνη την ώρα δούλευε η Άννα η ξανθιά χοντρούλα με τα ωραία μάτια!Η Αννούλα μας κάνει φούλ τα πάντα όλα προγγραματάκι...!!!

[/quote] η Αννουλα ομως δεν κανει ρουφοκωλαδα απ οτι ξέρω ή κανει ;

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλησπερα παιδια βολτα σε μερικα μαγαζια φυλης δευτερη βαρδια  απογευμα λιγο πριν της19.00 και πριν λιγη ωρα λιγοστος ο κοσμος

φωκαιας24 μεγκυ ξανθια κοπελα με κοντο μαλλι σχετικα καλο σωμα
φυλης66Δ μια μελαχρινη κοντη σχετικα αδυνατη κοπελα με μαυρο κοντο μαλλι ως τους ωμους νομιζω Αννα την ειπε η τσατσα φουλ προγραμμα και κωλαρακι
φυλης54Α βαλερια η καστανοξανθη ρωσσιδα προμιλφ που δουλευε για καιρο στο54B
Διδυμου20 Χριστινα η μελαμψη καστανη αδυνατη κοπελα απο Βουλγαρια με το ωραιο χαμογελο
Διδυμου22 Νικολ μια μελαχρινη κοπελα μετριου αναστηματος μακρι μαυρο μαλλι σωμα με πιασιματακια τατου στο γοφο μετρια φατσα και Παολα μελαχρινη ψηλη κοπελα με μετριο μονοκοματο σωμα κυταριτιδα πριν λιγες μερες την ειδα Φυλης69Β
Διδυμου 27 Μελινα ξανθια μιλφογκιλφ απο Διδυμου16 και Περγαμου27Β
Ελλης3 Τζοαννα κλασσικα με την γρια μπεκρου τσατσα η οποια ειναι μεσα στην ειρωνια παντα
Αγκυρας12Β Μιχαελλα η νεαρη μελαχρινη χοντρουλα ανωριμη κοπελα που δεν επικοινωνει καλα καθως στο δωματιο κανει σαν χαζοχαρουμενη και στο 4-5λεπτο ρωταει τον πελατη αν τελειωσε χαζογελωντας εγω την πατησα μαζι της κριμα να την πατησει και αλλος ακυρη εντελως ομως
Αγκυρας12Α Ηρα ξανθια πληθωρικη μιλφ ελληνορωσσιδα οπως την παρουσιασε η τσατσα

αυτα απο μια φυλης με λιγο κοσμο καθως αν δεν επανεξετασουν την τιμολογιακη πολιτικη τα μαγαζια θα βυθιζονται καθε μερα και περισσοτερο στην αναδουλεια
και ο περισσοτερος κοσμος οπως παρατηρειτε τελευταια θα πηγαινει μεταξι καλη συνεχεια σε ολους

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Live μίνιμαλ ενημερωσούλα από Φυλής 05/03/2015 Απογευματινή Δεύτερη Βάρδια:

-Φυλής 66Α (το δεξί όπως τα βλέπουμε) είναι η Μελαχρινή ΜΟΥΝΑΡΑ Ρενάτα με το απόλυτα θηλυκό κορμί

Τα έχουμε ξαναπεί, Δεν υπάρχει κοπέλα στην Μοντελοαλυσίδα που να μπορεί να 'σταθεί' και να δουλέψει
δίπλα στη Ρενάτα, τις επισκιάζει το μωράκι.

Έπρεπε να σε είχα,προχθές που μίλαγε Ρώσικα με πορνομετανά.... :wanker: :wanker: :wanker:
Γυναικάρα η άτιμη.... :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom