Kαλησπέρα!
Η καθιερωμένη ενημέρωση αφορά την πρωινή βάρδια.
Ξεκίνημα απο Ρεμούνδου 21 στο ισόγειο για να τσεκάρω την καινούρια που αντικαθιστά την Κάρλα. Το όνομα της είναι Λίζα και πρόκειται για προμιλφ, λεπτή, με ξανθά περμανάντ κατσαρά μαλλιά,λευκό δέρμα,καλά Ελληνικά σπαστά.Το πρόγραμμα είναι κανονικό με εξτρά το μασάζ.Αν έκανε κάτι παραπάνω θα περνούσα.
Στο Περγάμου 1 στο ισόγειο ήταν η Γκαμπριέλα που εργαζόταν παλιότερα στο Φώκαιας 27 υπόγειο.Δυστυχώς έχει προσθέσει κιλά και έχει μπαταλέψει εκεί που παλιότερα είχε σωματάρα.Μακριά μαυρα μαλλιά,μελαμψό δέρμα,νταρντάνα και πλέον προς το γεματούλα.Απλό πρόγραμμα.
Στον όροφο που άνοιξε ξανά προσφάτως δύο ώριμες.Μία καινούρια η Λύδια,γεματούλα με κοντά καστανά μαλλιά και η Μαργαρίτα επίσης γεματούλα με κοντά ξανθά μαλλιά απο το Αχαρνών 85.Σώμα ίδιου τύπου και για τις δύο.Πρόγραμμα γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό,γλυψίματα και αυταρχικό.Κάνουν και παρτούζα.
Στο Αγίου Πέτρου 7 μία κοπέλα καινούρια,κανονικών κιλών με ελάχιστα πιασιματάκια,ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,Απλό πρόγραμμα.
Στο Πιπίνου & Φυλής δίπλα απο το μανάβικό κοπέλα Ρωσόφωνη καινούρια ή οποία τα κάνει όλα εκτός απο κώλο.Γεματούλα,μιλφ,με καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω αδιάφορη.
Στο Φυλής 136 καινούριες κοπέλες η Αντζελίνα απο Βραζιλία,κοντή,με μακριά μαύρα μαλλιά,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,μελαμψό δέρμα,προμιλφ ηλικιακά,καλά Ελληνικά σπαστά.Χαρακτηριστική κωλάρα.Η δεύτερη ήταν η νεαρότερη Φραντζέσκα,λεπτή,με καρέ καστανόξανθο μαλλί,με μεγάλο τατού στο περιβραχιόνιο απότι συγκράτησα.Πρόγραμμα απλό και για τις δύο κοπέλες.Η Φραντζέσκα ήταν νοστιμούλα σύμφωνα με τα δικά μου γούστα.
Το Φυλής 109 ισόγειο κλειστό μετά την αποχώρηση της ΠΙΤΣΟΣ.
Στο Μαγνησίας 11 ήταν η Μπάρμπορά απο το
Μεταξουργείο, γνωστή κυρίως απο Κωλοκυνθούς 63,Ιάσωνος 43, ΜΑ 25 και άλλα μαγαζιά.Αθίγγανη με μελαμψό δέρμα,μαύρα πιασμένα μαλλιά πίσω,σώμα το οποίο έχει αρχίσει και γεμίζει σε αντιαισθητικό βαθμό.Απλό ανακοινώνει αλλά μέσα κάνει και εξτραδάκια.
Στο Μαγνησίας 1 είχε δύο κοπέλες.Η πρώτη είναι η μιλφ παλιά καραβάνα Ειρήνη,με κοντά ξανθά μαλλιά,σώμα με πιασιματάκια.Είναι κυρίως γνωστή απο Αλκιβιάδου 16Β αλλά και Κολωνού 15.'Εχει κάνει και περάσματα απο πολλά μαγαζιά.Τώρα έχει σταθεροποιηθεί εδώ.Μαζί της ένα καινούριο τεμάχιο,προμίλφ,με όνομα Χριστίνα,σώμα κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,που τα είχε μακρύνει προσθέντωντας ξανθές τρέσες και είχε φάση με την εναλλαγή των χρωμάτων.Ανακοινώθηκε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και για τις δύο.Η Χριστίνα μέτρια εμφανισιακά πάντως.Ένα το κρατούμενο και συνεχίζω την βόλτα μου.
Στο Καλύμνου 48 στον όροφο ήταν η ώριμη Ρωσόφωνη Κατερίνα,με κοντά ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών.Απλό πρόγραμμα.Η Κατερίνα απο μπουρδέλα έχει κάνει και κάποια πολύ σύντομα περάσματα και απο το Διδύμου 8 ισόγειο.
Στο Καλύμνου 36 ήταν η Ναταλία.Προμίλφ,με πιασιματάκια,καστανόξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και ολόσωμο για να καλύπτει ατέλειες.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 71 στο ισόγειο καινούρια κοπέλα η Κλαούντια,κανονικών κιλων με μακριά καστανά μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι.Μου έκανε σχετικό κλικ λόγω προγράμματος.Απο επιδόσεις στα ενδότερα ξέρουμε τι γίνεται;
Στο Φυλής στο 71 στον όροφο κλασσικά η Τζούλια που εργαζόταν για χρόνια στο Φυλής 69 όροφος.Έχει εργαστεί και Αλκιβιάδου 16Γ,
Φυλής 66Δ και παλιότερα όταν είχε πρωτοξεκινήσει στο Φυλής 40.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο η Μαρία η "Τσέχα",κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Με γυμνό τσιμπούκι.Έχει εργαστεί και πριν ένα χρόνο στο Διδύμου 8 ισόγειο.Και παλιότερα όταν ήταν καινούρια και ως Στέλλα στα Φώκαιας 24,Μονής Προδρόμου αετοφωλιά. Η Στέλλα η "αμήχανη" που γράφαμε.
Στο Φυλής 69 στον όροφο η υπηρεσία προμοτάριζε με επιτυχημένη ατάκα την Άννα-Πίτσος.Γυμνό τσιμπούκι ανακοινώθηκε.
Στο Αγκύρας 12 αριστερά. η Ήρα η Ελληνορωσίδα όπως μου την παρουσίασε η υπηρεσία αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι 100% ημεδαπή.Γεματούλα με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Είχε εργαστεί πριν πολλά χρόνια Διδύμου 20 & Αγκύρας ξανά,μεταπήδησε Ακομινάτου 2 στον όροφο και εργάστηκε για λίγο και στο Κολωνού 23 ημιόροφος.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό αιφνιδιάστηκα γιατί πέτυχα την Καίτη απο Ουκρανία που εργάζεται μαζί με Αντζέλικα και Ιβάννα στον όροφο του Ρεμούνδου 21.Ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ωμους,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Ίσως όμως δεν έπρεπε να αιφνιδιαστώ γιατί τα μαγαζιά αυτά ανήκουν στην Ιβάνα την τσιμπουκλού όνομα με βαρύ ένσημα στον χώρο.
Στο Φώκαιας 17 στο ισόγειο ήταν η Σαμπρίνα (όχι η τραγουδίστρια πρώην γκόμενα του Χαριτοδιπλωμένου,άμα ήταν αυτή θα έμπαινα) αλλά μία σχετικά καινούρια Ρουμάνα.Κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά προς το καρέ περίπου.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στα βυζιά.
Στο Φώκαιας 17 στον όροφο η Αντζελίνα το όμορφο πιπινάκι.λεπτή με μακριά καστανά μαλλιά.Σαν πρόγραμμα αυτή την φορά ανακοινώθηκε "μόνο τσιμπούκι και μουνί".
Αναρωτήθηκα απο μέσα μου "γιατί έκανε ποτέ και κώλο και δεν το ξέραμε;"Απλό πρόγραμμα λοιπόν πλέον το πιπινάκι.
Στο Φώκαιας 19 στο ισόγειο η Ιζαμπέλλα, επέστρεψε ξανά, λεπτή,με μελαμψό δέρμα,στήθη σιλικονάτα,μαύρα μακριά μαλλιά.Την είχα παλιά στανταράκι μου και μάλλον δεν θα επαναληφθεί. Ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα. Πέρασα στο δωμάτιο και μόλις τα φωτάκια αναβόσβησαν συνθηματικά απο την υπηρεσία η κοπέλα με παράτησε στην κυριολεξία στα κρύα του λουτρού και σηκώθηκε και έφυγε.Αφήστε που δεν ήταν τόσο ζεστή μαζί μου όσο παλιότερα.Μαύρο λοιπόν απο εμένα σε υπηρεσία και κοπέλα και να ξέρουν ότι με αυτήν την συμπεριφορά δεν κερδίζουν τον πελάτη.Είχα κατά νου σταθερές επισκέψεις αλλά μετά απο αυτήν την συμπεριφορά θα αργήσουν να δουν εικοσάρικο απο μένα.Απο εμένα λοιπόν ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ στην κοπέλα που στο παρελθόν είχαμε περάσει μοναδικές στιγμές.
Στο Φώκαιας 27 στο υπόγειο ήταν σε ντουέτο η Καρολίνα ( ρύζι Καρολίνα-βράσε ρύζι δηλαδή) μαζί με την Μαρία απο Αλβανία.Γυμνό τσιμπούκι και οι δύο οι τσαπερδόνες.
Στο Φώκαιας 27 στο ισόγειο η Τζίνα απο τον όροφο,Φώκαιας 25 όροφος και Φυλής 84&86. Ψηλή με σώμα με πιασιματάκια,ξανθά μαλλιά πλέον πιασμένα σε αλογοουρά.Πρόγραμμα απλό.
Στο Διδύμου 18 υπόγειο το δίδυμο της συμφοράς.Μαρία απο Αλβανία,μιλφ,με σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,μαύρα μακριά μαλλιά, καμικάζι στο δωμάτιο απότι γράφεται.Μαζί της η Σοφία Ρωσόφωνη, κοντή,κανονικών κιλών με αγενή συμπεριφορά,μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Σκατοχαρακτήρας.Γυμνό τσιμπούκι και για τις 2 κοπέλες.
Στο Διδύμου 20 η γυρολόγος Χριστίνα,λεπτή με καστανά μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι στο πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 22 ήταν η Νικόλ,γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,μαύρα μακριά μαλλιά,μεγάλο τατού που καλύπτει όλο το μπούτι.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο ήταν η Ελένη που είχα δει στο Αχαρνών 85 την προηγούμενη εβδομάδα.Γεματούλα με κοντά ξανθά μαλλιά με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 40 ήταν η Μόνικα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,καστανά μαλλιά ως τους ώμους,βυζάρες.Πρόγραμμα γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και πρωκτικό.Μαζί της η καινούρια Κορίνα απο Ρουμανία,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,στήθος κάπως νερουλό,μαύρα μακριά μαλλιά με γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.Δοκίμασα την Κορίνα με καλές εντυπώσεις,δεν τρελλάθηκα όμως κιόλας.
Τέλος έκανα και ένα πέρασμα απο το Ιάσωνος 44 το αριστερό μαγαζί όπου εργαζόταν η Μαρία απο Ρουμανία μαζί με την Ναταλία.Η πρώτη με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό και η δεύτερη με πρωκτικό.Πέρασα κλασσικά με την Μαρία.
Καλο Σαββατοκύριακο!