Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 302 άτομα (35 μέλη και 267 επισκέπτες)

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Έπρεπε να σε είχα,προχθές που μίλαγε Ρώσικα με πορνομετανά.... :wanker: :wanker: :wanker:
Γυναικάρα η άτιμη.... :grin:

Έννοια σου Πόρνε μου και μου έκανε 'μαθήματα Ρωσσικής' μαζί με την Αλεξάνδρα...χεχεχε

Σήμερα το είδα πάλι το μωράκι, και έπαιζε στο CD αυτό το τραγούδι που της αρέσει,
γι'αυτό και της το αφιερώνω λέγοντας όμως πως αυτά που λέει το τραγούδι (μια και
το τραγούδι μιλάει για χωρισμό) δεν θα γίνουν ποτέ για μας, θα είμαι πάντα 'διαθέσιμος'
για πάρτη της.

Dj Piligrim - Ты меня забудь
Думал я на века, думал я навсегда
Думал я мы с тобой не разлучные
Тут вот, как бы не так, тут вот все, да не так
Ты любви предпочла безналичные

Ты меня забудь, ты меня прости.
Ты меня ночами тёмными не зови.
Имя моё сотри, уже не твой, ты пойми... 2 раза

Ты меня не зови,
ты меня не моли,
ты меня не ищи,
Меня больше нет...
Я тебя не хочу,
я тебя не люблю,
я к тебе не вернусь,
тебя больше нет....

Ты меня забудь, ты меня прости.
Имя моё сотри, уже не твой, ты пойми...

Все былое нам не вернуть,
я тебе желаю - в добрый путь
ты меня прости
ты меня забудь.. лети.... 2 раза

тебя рядом нет...
тебя рядом нет....

Ты меня забудь,ты меня прости.
Имя моё сотри,уже не твой, ты пойми...

Все былое нам не вернуть,
я тебе желаю - в добрый путь
ты меня прости
ты меня забудь..лети....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό αιφνιδιάστηκα γιατί πέτυχα την Καίτη απο Ουκρανία που εργάζεται μαζί με Αντζέλικα και Ιβάννα στον όροφο του Ρεμούνδου 21.Ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ωμους,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατατανεμημένα.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Ίσως όμως δεν έπρεπε να αιφνιδιαστώ γιατί  μαγαζιά αυτά ανήκουν στην Ιβάνα την τσιμπουκλού όνομα με βαρύ ένσημα στον χώρο.

:thumbsup:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημέρα καινούργια κοπελα στο φυλης71Β δουλεύει τώρα στην τριτη βάρδια νεαρή όμορφη ωραίο σώματακι κανονικό υψος φάτσα γλυκειά μαλλί καστανό ως τους ώμους απο Ρουμανία κανει φουλ πρόγραμμα όπως είπε η τσατσά αξιόλογη περίπτωση

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.264
Πόντοι
7.885
  Γενικά με τσγγανορομανες έχω καλη χημεία....είναι αριστερά όταν μπαινεις στην υπογα ξ δεξια? Μπερδευτικα σήμερα...και πήγα φυλής 61.... Ρώτησα η κοπελα κανει 69? Και είπε η ίδια εδώ είναι το 61!! Και γελούσε...σηκοθηκα και έφυγα! Ηταν η γνωστή αλεξανδρα π ηταν απογεύματα στο φυλής 65β.......;κύριο θα πάωνα δω τη μανυα που λες...και θα ρωτηαο...για69!//// αν κανει! Αν δδεχτή ενοω....μουχει ερθει να γλυψο βρομομουνο τσγγανορουμανας...αδύνατης και μαυρομαλλουσας....αλήθεια πως είναι εμφανισιακά τυπε?

Mέτριο ύψος,ωραία 2,5αρια βυζιά,μαύρα μακριά μαλλιά,έκφυλη φάτσα και 2-3 ωραία τατού  :cum: :cum:.Για γυφτάκι θα έλεγα άνω του μέσου όρου  :grin: :grin:.Και 69 να σου κάνει μου φαίνεται πολύ λίγη για σενα μύστη  :S :S

Conan

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
287
Πόντοι
20
Παράθεση από: professorx στις χθες στις 18:37

Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό αιφνιδιάστηκα γιατί πέτυχα την Καίτη απο Ουκρανία που εργάζεται μαζί με Αντζέλικα και Ιβάννα στον όροφο του Ρεμούνδου 21.Ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ωμους,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατατανεμημένα.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Ίσως όμως δεν έπρεπε να αιφνιδιαστώ γιατί  μαγαζιά αυτά ανήκουν στην Ιβάνα την τσιμπουκλού όνομα με βαρύ ένσημα στον χώρο.

[/quote]Στην Υβάννα τη τσέχα αναφέρεστε προφεσσόρα?

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Σημερα στην απογευματινη αλλαγη :hi:

Φυλης 200 ΚΑΤΕΡΙΝΑ 6/10 Μια νεαρη Ελληνιδα μαλλον τσιγγανα με μαυρο μαλλι που ειχε μαζεμενο , μελαμψο δερμα , μετριο προσωπο , μεσαιο στηθος , κοντη σε αναστημα και κανονικο κορμι ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ  Δεν μου εκανε κλικ!

Αγιου Πετρου 7 ΕΜΜΥ 6/10 Νεαρη κοπελα κανονικου αναστηματος , μετριο προσωπο , τατου στο σωμα , μαυρο μαλλι , μεσαιο στηθος και σωμα με πιασηματα

Διδυμου 22 ΝΙΚΟΛ 5/10 Παχουλη νεαρη κοπελα με μετριο γλυκο προσωπο , αξιολογο στηθος , μαυρο μαλλι , κανονικο αναστημα , τατουαζ και παχουλο σωμα με ζουμερη κωλαρα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ και η ΠΑΟΛΑ 6/10 νεαρη κοπελα κανονικου αναστηματος , μακρυ μαλλι και σωμα με πιασηματα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ+ΚΩΛΟΣ

Διδυμου 20 ΧΡΙΣΤΙΝΑ 6/10 Σχετικα νεαρη κοπελα με μαυρο μαλλι πανω απο τους ωμους , μετριο προσωπο , μεσαιο στηθος και σωμα με πιασηματακια ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ+ΚΩΛΟΣ Μεγαλη γυρολογος! :rockon:

Ιασωνος 2 ΕΥΑ 5/10 η νεαρη κοπελα με το αδιαφορο προσωπο , μακρυ μαυρο μαλλι , κανονικο αναστημα και κανονικο κορμι ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ+ΚΩΛΟΣ Δεν αφηνε κατι Πακιστανους να φυγουν! :rockon:

Ιασωνος 2 οροφος ΤΑΝΙΑ 7/10 Απο Φυλης 134 οροφος , Περγαμου 1 και Λιοσιων 73α.Προκειται για μια νεαρη κοπελα με σχετικα ομοροφο προσωπο , μικρο στηθος , καστανοξανθο μαλλι και ωραιο αδυνατο κορμι! :cum: Σαλοναρισε οπως παντα πολυ σοβαρη χωρις να χαμογελαει.Στην Φυλης μου φαινονταν πιο ομορφη και κυριως πιο περιποιημενη ΑΠΛΟ

Ιασωνος 1β αριστερα Μια νεαρη κοκκινομαλλα Ρωσιδα με μετρια φατσα και κανονικο κορμι ΑΠΛΟ 6/10

δεξια Καινουργια κοπελα συμφωνα με την τσατσα.Προκεται για μια νεαρη Ρωσιδα με σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο :cum: , μικρο στηθος , κανονικο αναστημα , ξανθο μαλλι λιγο πανω απο τους ωμους και σωμα με καποια πιασηματακια που ομως ειναι αρμονικα κατανενημενα.Εχει ωραια και καυλιαρικη Ρωσιδοφατσα! :wanker: Μου εκανε κλικ εμφανισιακα αλλα δεν τη δοκιμασα.Η τσατσα επισης ειπε οτι η κοπελα μιλαει Αγγλικα.ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε.Ενδιαφερουσα περιπτωση.Αν την εχει δοκιμασει καποιος ας ενημερωσει :think:.Ονομα δεν αναφερθηκε.
:hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Έννοια σου Πόρνε μου και μου έκανε 'μαθήματα Ρωσσικής' μαζί με την Αλεξάνδρα...χεχεχε

Σήμερα το είδα πάλι το μωράκι, και έπαιζε στο CD αυτό το τραγούδι που της αρέσει,
γι'αυτό και της το αφιερώνω λέγοντας όμως πως αυτά που λέει το τραγούδι (μια και
το τραγούδι μιλάει για χωρισμό) δεν θα γίνουν ποτέ για μας, θα είμαι πάντα 'διαθέσιμος'
για πάρτη της.
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει παρεξήγηση!Τα δικά μου ξεφτιλίκια σατυρίζω...  ;)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μικρή βόλτα στην πρώτη βάρδια παρέα με @Akis 30 στην ηλιόλουστη Ιάσωνος...

▪1β: Δεξιά, η Μαρίνα.Καινούρια κοπέλα που μέρα με τη μέρα γίνεται και ομορφότερη.
Ξανθιά κοπέλα, με θηλυκό πρόσωπο, σχετικά ψηλή, με σώμα που έχει ελάχιστα πιασίματα, με μικρό στήθος και με ωραίο ψιλοζουμερό κώλο.

Κάποιος (ΤΟΜΜΥ!!!) δεν διαβάζει τις ενημερώσεις!  :s&m_1:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Παράθεση από: professorx στις χθες στις 18:37

Στην Υβάννα τη τσέχα αναφέρεστε προφεσσόρα?
Στην Ιβάνα που ξεκίνησε απο Αλκαμένους 117 σαν Τσέχα και μετά εργάστηκε και στο Διδύμου 20 αλλά και Αγκύρας 12.Ρωσόφωνη είναι.Μιλούσε πάντα ευγενικά και στον πληθυντικό.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Στην Ιβάνα που ξεκίνησε απο Αλκαμένους 117 σαν Τσέχα και μετά εργάστηκε και στο Διδύμου 20 αλλά και Αγκύρας 12.Ρωσόφωνη είναι.Μιλούσε πάντα ευγενικά και στον πληθυντικό.

Βουλγαρα ηταν μεγα προφεσορα, αλλα μιλουσε και ρωσικα μιας και ηταν παλαιας κοπης και τοτε τα ρωσικα διδασκονταν σε πρωην κουμουνιστικα κρατη στα σχολεια υποχρεωτικα
πολυ ομορφη γυναικα, ειχε απο τα πιο ομορφα πατουσακια θυμαμαι στην πιατσα το δε τσιμπουκι της ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ισως το καλυτυρο εβερ
Εδειχνε παντα ευγενικη στο δωματιο αλλα η ευγενεια της ηταν "fake" προσποιητη

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Βουλγαρα ηταν μεγα προφεσορα, αλλα μιλουσε και ρωσικα μιας και ηταν παλαιας κοπης και τοτε τα ρωσικα διδασκονταν σε πρωην κουμουνιστικα κρατη στα σχολεια υποχρεωτικα
πολυ ομορφη γυναικα, ειχε απο τα πιο ομορφα πατουσακια θυμαμαι στην πιατσα το δε τσιμπουκι της ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ισως το καλυτυρο εβερ
Εδειχνε παντα ευγενικη στο δωματιο αλλα η ευγενεια της ηταν "fake" προσποιητη
Βουλγάρα που μιλούσε Ρώσικα; Δεν μου πέρασε ποτέ απο το μυαλό ότι είναι Βουλγάρα.Εγώ την είχα να είναι απο Ουκρανία.Πάντως απο τα φαινοτυπικά της χαρακτηριστικά δεν ομοιάζει με Βουλγάρα.Θα συμφωνήσω ότι ήταν πολύ προσποιητή και fake η συγκεκριμένη και λειτουργούσε πάντα εντός ενός συγκεκριμένου προγράμματος χωρίς παρεκκλίσεις.Αλλά το τσιμπούκι της ήταν δύναμη όπως είπες.

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
μολις γυρισα απο φυλλης οπου πηγα να βρω και να γαμησω ενα πιπινι....
φ.54 ντενις ψηλη ξανθια γνωστη (πανω κατω) και δευτερη κοπελα ελλη κοντη κορμαρι στιλιαρι (τελοιος) και πολυ ωραιο μικρο κωλαρακι....το τιμησα γιατι ηταν ακριβως αυτο που εψαχνα.....για τους λαρεις τοων στυλιαριων!!!
στοδιπλα και απο πανω ητονε μια κοπελα μελαχρινη με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ωραια βυζια αλλα γεματουλα με αρτια κατανομιμενα τα κοιλα της χωρις κοιλιες και τετοια ...αλλα οχι για τα γουστα μου!!!κριτηκη για την ελλλη το βραδυ...γενικα δεν μιλαει ελληνικα (καθολου)δαχτυλα εβαλα φιλακια πηρα και δεν δισανασχετισε  καθολου.....βαζει πολυ κρεμα αλλα νομιζω αν καποιος της το εξηγηση θα καταλαβει οτι δεν πρεπει να βαζει τοσο πολυ!!!ΜΕΡΑΑΑΑΑ

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
μολις γυρισα απο φυλλης οπου πηγα να βρω και να γαμησω ενα πιπινι....
φ.54 ντενις ψηλη ξανθια γνωστη (πανω κατω) και δευτερη κοπελα ελλη κοντη κορμαρι στιλιαρι (τελοιος) και πολυ ωραιο μικρο κωλαρακι....το τιμησα γιατι ηταν ακριβως αυτο που εψαχνα.....για τους λαρεις τοων στυλιαριων!!!
στοδιπλα και απο πανω ητονε μια κοπελα μελαχρινη με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ωραια βυζια αλλα γεματουλα με αρτια κατανομιμενα τα κοιλα της χωρις κοιλιες και τετοια ...αλλα οχι για τα γουστα μου!!!κριτηκη για την ελλλη το βραδυ...γενικα δεν μιλαει ελληνικα (καθολου)δαχτυλα εβαλα φιλακια πηρα και δεν δισανασχετισε  καθολου.....βαζει πολυ κρεμα αλλα νομιζω αν καποιος της το εξηγηση θα καταλαβει οτι δεν πρεπει να βαζει τοσο πολυ!!!ΜΕΡΑΑΑΑΑ

Έλλη λοιπόν...

Κοντοπούτανο πιτσιρίκι με συμπαθητικό νόστιμο προσωπάκι,αδύνατο κορμί με μικρό στήθος και με πολύ μικρό αλλά ωραίο κωλαράκι!

Όπως βγήκαν μαζί στο σαλόνι,η μουναροΝτενίσα τής έριχνε δύο με τρία κεφάλια!!!

Στον όροφο του 54α,είναι η γνωστή μελαχροινή Γιάννα με το ωραίο γεμάτο στήθος και το ζουμερό σώμα ενώ στο 54 είναι η μελαχροινή Νάντια με το όμορφο πρόσωπο και το καλό κορμί με τον ζουμερούλη κώλο!

ΥΓ: Ωραίος ο @ bart attack!  :thumbsup:

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
Έλλη λοιπόν...

Κοντοπούτανο πιτσιρίκι με συμπαθητικό νόστιμο προσωπάκι,αδύνατο κορμί με μικρό στήθος και με πολύ μικρό αλλά ωραίο κωλαράκι!

Όπως βγήκαν μαζί στο σαλόνι,η μουναροΝτενίσα τής έριχνε δύο με τρία κεφάλια!!!

Στον όροφο του 54α,είναι η γνωστή μελαχροινή Γιάννα ενώ στο 54 είναι η μελαχροινή Νάντια.

ΥΓ: Ωραίος ο @ bart attack!  :thumbsup:
ρε συ πως τα γραφεις ετσι τελεια....πρεπει να πουτανεψουμε μαζι καποια στιγμη για ιδιαιτερα!!μπαμ μπαμ τα λες και καταλαβαινονται...τα δικα μου ουτε εγω δεν τα βγαζω!!!!ειστε ρε πουστη μερικοι ........καλημερα ρε φιλε μου!!!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Επίσης για όσους ενδιαφέρονται...

Στο Αγκύρας 12 δεξιά,δουλεύει η ψηλή,ωραία ξανθιά Ιβάννα από Ρεμούνδου 21α.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Eχει ακόμη μεγαλύτερη ιστορία προφέσορα
Ξεκίνησε από διδυμου 8 στο ισόγειο
Πολύ λεπτό σέξι κορμί,απίστευτα αισθησιακή και με πολύ ωραία συμμετοχή στο δωμάτιό
Για ένα διαστημα δούλεψε και Αριστομένους 72 στο στουντιακι που έχει κλείσει
Αλκαμενους 117 και διδυμου 20 στη συνέχεια ως mlf πια,διαφοροποιήσε την συμμετοχή της,ακολουθώντας την τακτική πολλών mlf(τζουλια στο 117,σονια στην αλκιβιαδου,σονια/ευα στη βεργας 6 τωρα)δίνοντας έμφαση στην πίπα,ακαποτη και τελειωτική
Αν θυμάμαι καλά,είχε κάνει και προσθετική στο στήθος αφού σαν πιτσιρικα στη διδυμου 8,ήταν ανυπαρκτο

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.853
Πόντοι
5.975
Eχει ακόμη μεγαλύτερη ιστορία προφέσορα
Ξεκίνησε από διδυμου 8 στο ισόγειο
Πολύ λεπτό σέξι κορμί,απίστευτα αισθησιακή και με πολύ ωραία συμμετοχή στο δωμάτιό
Για ένα διαστημα δούλεψε και Αριστομένους 72 στο στουντιακι που έχει κλείσει
Αλκαμενους 117 και διδυμου 20 στη συνέχεια ως mlf πια,διαφοροποιήσε την συμμετοχή της,ακολουθώντας την τακτική πολλών mlf ,δίνοντας έμφαση στην πίπα,ακαποτη και τελειωτική
Αν θυμάμαι καλά,είχε κάνει και προσθετική στο στήθος αφού σαν πιτσιρικα στη διδυμου 8,ήταν ανυπαρκτο
Respect!!! Αυτό θα πει αληθινή γνώση την οποία μόνο γνήσιοι μύστες, όπως ο xilnik, κατέχουν...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom