redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στη Λιοσίων και πέριξ...
Καλησπέρα παιδιά μήπως θυμάται κανεις σε ποιο μαγαζί έχει δουλέψει παλιότερα η κοπελα που είναι τώρα Διδυμου8Β στάνταρ την έχω πετύχει ξανά σπάω το κεφάλι μου δεν μπορω να θυμηθω μπορεί και μετάξι κάπου πάντως πριν λίγη ωρα που πέρασα απο κει σε εναν Πακιστανό που ηταν στο σαλόνι του ανακοίνωνε κανονικά το πρόγραμμα.Επίσης στο Διδυμου16 έλειπε παλι η Βαλερία δούλευαν Ειρήνη και Λιλιάν
Για τα εμπρόσθια προσόντα τσιμουδιά.Επίσης για όσους ενδιαφέρονται νέα παρουσία στο Φυλής 99:
Νάνσυ.Πλατινέ κοντοπούτανο,με νόστιμο προσωπάκι,με ωραίο στήθος και απίθανο κωλαράκι!
Για τα εμπρόσθια προσόντα τσιμουδιά.
dude το κορινακι λεει τιποτα απο το ιασωνος 20 η ειναι φολα αυτη η ανδριαννα ποσο καυλα ειναι απο κολωνου 30 οροφος ειναι εγγυηση στο 10 ευρω
Ότι έχει,έχει!
Το τι ακριβώς όμως έχει ας ενημερώσει άλλος πιο ειδικός!!!
πες τα ρε τυπε!ερχεται και το κωλοκαλοκαιρι ρε πουστη μου!Mπουρδελότσαρκα σήμερα το απόγευμα, μετά από αρκετό καιρό, μόλις έπεσε ο αηδιαστικός ήλιος σε μετάξι και φυλής .Γενικό πρόβλημα η θερμοκρασία στα περισσότερα σαλόνια που μπήκα ήταν πάνω από 27 βαθμούς με τα κλιματιστικά να δουλεύουν :S :S .Ξενέρωσα και αν και ξεκίνησα πολύ καυλωμένος κατάφεραν οι σιχαμένες τσατσάδες να μου την ρίξουν .Κατέθεσα απλά στην άννα στο Φ69 όροφος,μόνο και μόνο για να ξεφορτώσω.Έχει μειωσεί αρκετά τον χρόνο της πίπας αλλά γενικά κάνει τίμιο γαμήσι με αρκετά ροναντικά γλωσσόφιλα .Τι στο διαόλο μόνο εγώ δεν την παλεύω με την ζέστη,τι να πω
▪Βέργας 2: Η ξανθιά μιλφ Σοφία, με μαλλί αμπαζούρ και ψιλογεμάτο σώμα-όχι όμως αντιαισθητικό.
Δεν μπορώ να θυμηθώ που την έχω ξαναδεί...
πρόκειται για την μιλφάρα Σοφία από τον πόντο, δούλευε κυρίως στο Βέργας 6 όροφος, την πέτυχα προχτές και έριξα ένα καλό πρωτο ημίχρονο σε ένα στανταράκι που δεν πετυχαίνω κάθε μέρα, μιας και είχα βουλιμία, το δεύτερο ημίχρονο έπσε στην Ρίτα από τον όροφο του Τροφωνίου 13 που είναι καποια πρωινά και στο Καλύμνου 36.
Επίσης για όσους ενδιαφέρονται νέα παρουσία στο Φυλής 99:
Νάνσυ.Πλατινέ κοντοπούτανο,με νόστιμο προσωπάκι,με ωραίο στήθος και απίθανο κωλαράκι!
.....Κοντοπούτανο ή κοντοπούσταρος;
Η Βαλέρια στην οποία αναφέρθηκες είναι η Βαλέρια από το Αλκαμένους 113;
Η Βαλέρια στην οποία αναφέρθηκες είναι η Βαλέρια από το Αλκαμένους 113;