Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (7 μέλη και 90 επισκέπτες)

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα παιδιά μήπως θυμάται κανεις σε ποιο μαγαζί έχει δουλέψει παλιότερα η κοπελα που είναι τώρα Διδυμου8Β στάνταρ την έχω πετύχει ξανά σπάω το κεφάλι μου δεν μπορω να θυμηθω μπορεί και μετάξι κάπου πάντως πριν λίγη ωρα που πέρασα απο κει σε εναν Πακιστανό που ηταν στο σαλόνι του ανακοίνωνε κανονικά το πρόγραμμα.Επίσης στο Διδυμου16 έλειπε παλι η Βαλερία δούλευαν Ειρήνη και Λιλιάν

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδιά μήπως θυμάται κανεις σε ποιο μαγαζί έχει δουλέψει παλιότερα η κοπελα που είναι τώρα Διδυμου8Β στάνταρ την έχω πετύχει ξανά σπάω το κεφάλι μου δεν μπορω να θυμηθω μπορεί και μετάξι κάπου πάντως πριν λίγη ωρα που πέρασα απο κει σε εναν Πακιστανό που ηταν στο σαλόνι του ανακοίνωνε κανονικά το πρόγραμμα.Επίσης στο Διδυμου16 έλειπε παλι η Βαλερία δούλευαν Ειρήνη και Λιλιάν

Η Λίλη είναι από Κολωνού 48.

Επίσης η Βαλέρια -καλώς εχόντων των πραγμάτων- επιστρέφει το Σαββατοκύριακο.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Επίσης για όσους ενδιαφέρονται νέα παρουσία στο Φυλής 99:

Νάνσυ.Πλατινέ κοντοπούτανο,με νόστιμο προσωπάκι,με ωραίο στήθος και απίθανο κωλαράκι!

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Νάνσυ.Πλατινέ κοντοπούτανο,με νόστιμο προσωπάκι,με ωραίο στήθος και απίθανο κωλαράκι!
Για τα εμπρόσθια προσόντα τσιμουδιά.  :grin:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
[quote author=Dude007
Η Λίλη είναι από Κολωνού 48.

Επίσης η Βαλέρια -καλώς εχόντων των πραγμάτων- επιστρέφει το Σαββατοκύριακο.
[/quote]

Οκ ευχαριστώ Dude συμπαθητική φατσα ειχε πάντως

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
dude το κορινακι λεει τιποτα απο το ιασωνος 20 η ειναι φολα αυτη η ανδριαννα ποσο καυλα ειναι απο κολωνου 30 οροφος ειναι εγγυηση στο 10 ευρω

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
dude το κορινακι λεει τιποτα απο το ιασωνος 20 η ειναι φολα αυτη η ανδριαννα ποσο καυλα ειναι απο κολωνου 30 οροφος ειναι εγγυηση στο 10 ευρω

Καλό είναι το Κορινάκι-και όμορφο και συμμετέχει αρκεί να μη το πας στη κόντρα όπως ο Picker!  ;)

ΓΙΩΡΓΟ ΓΑΣΠΑΡΗ, επειδή είσαι playboy πιστεύω ότι θα φέρεις εις πέρας και αυτή την επικίνδυνη πορνοαποστολή!  :rockon:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
την εχω διαβασει την ιστορια για την κορινα και τον Picker φιλε Dude ΘΑ ΠΑΩ καλα προετοιμαμενος διοτι εχω και αλλη αποστολη στο 20 ευρω αννι πορνοσταρ και μου εδωσες και καλη πληρωφορια οτι ειδες λουμνιτσα την γνωστη φωτεινη την εψαχνα ευχαριστω πολυ φιλε

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
:grin:
Ότι έχει,έχει!

Το τι ακριβώς όμως έχει ας ενημερώσει άλλος πιο ειδικός!!!  :effemine: :gay:

URL]]

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
πριν 20 λεπτα κατα8εση στο  8ωρηκτο ποτεπκιν Αναστασια απο Διδυμου 27! κακη επιλογη με χαλια αεροπιπα !παρασυρ8ηκα απο κατι νυφικες καλτσες που φορουσε! το καλυτερο το ειδα μεσα στο δωματιο οπου ειχε ενα τασακι που εγραφε ''Αιδηψος'' . δυστυχως δεν εχω καλο κινητο να το βγαλω φωτο να το ποσταρο στο ''ρομαντισμος και μπουρδελα'' :grin:

Επισκέπτης
Εφοδος ωρα σουρουπου.....
Ιασωνος 20Α, 20Β και 20Γ καλουτσικες φατσες, 10Ε ειναι αυτα. Στο μεσαιο ο χοντρος τσατσος προγκηξε εναν αραπη.
Ιασωνος 10 οροφος, ωραιο κορμι μελαχρινο μαλλι στο δεκαρικο.
Απλα προγραμματα ολες.

Και η Ευα απο το Φ40 πηρε σουτ στο Ιασωνος 2. Υποβιβασμος κατηγοριας, αλλα κανει ακαπ πιπα και κωλο με 10ρικο....
Απελπισια, ζαχαρωνε κατι κιτρινιαριδες....

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.266
Πόντοι
7.885
Mπουρδελότσαρκα σήμερα το απόγευμα, μετά από αρκετό καιρό, μόλις έπεσε ο αηδιαστικός ήλιος σε μετάξι και φυλής  :rockon: :rockon:.Γενικό πρόβλημα η θερμοκρασία στα περισσότερα σαλόνια που μπήκα ήταν πάνω από 27 βαθμούς με τα κλιματιστικά να δουλεύουν  :S :S :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Ξενέρωσα και αν και ξεκίνησα πολύ καυλωμένος κατάφεραν οι σιχαμένες τσατσάδες να μου την ρίξουν  :jerking: :jerking:.Κατέθεσα  απλά στην άννα στο Φ69 όροφος,μόνο και μόνο για να ξεφορτώσω.Έχει μειωσεί αρκετά τον χρόνο της πίπας αλλά γενικά κάνει τίμιο γαμήσι με αρκετά ροναντικά γλωσσόφιλα  :grin: :grin:.Τι στο διαόλο μόνο εγώ δεν την παλεύω με την ζέστη,τι να πω  :rolleyes: :uglystupid:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Mπουρδελότσαρκα σήμερα το απόγευμα, μετά από αρκετό καιρό, μόλις έπεσε ο αηδιαστικός ήλιος σε μετάξι και φυλής  :rockon: :rockon:.Γενικό πρόβλημα η θερμοκρασία στα περισσότερα σαλόνια που μπήκα ήταν πάνω από 27 βαθμούς με τα κλιματιστικά να δουλεύουν  :S :S :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Ξενέρωσα και αν και ξεκίνησα πολύ καυλωμένος κατάφεραν οι σιχαμένες τσατσάδες να μου την ρίξουν  :jerking: :jerking:.Κατέθεσα  απλά στην άννα στο Φ69 όροφος,μόνο και μόνο για να ξεφορτώσω.Έχει μειωσεί αρκετά τον χρόνο της πίπας αλλά γενικά κάνει τίμιο γαμήσι με αρκετά ροναντικά γλωσσόφιλα  :grin: :grin:.Τι στο διαόλο μόνο εγώ δεν την παλεύω με την ζέστη,τι να πω  :rolleyes: :uglystupid:
πες τα ρε τυπε!ερχεται και το κωλοκαλοκαιρι ρε πουστη μου!

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στη Λιοσίων και πέριξ...

▪Βέργας 2: Η ξανθιά μιλφ Σοφία, με μαλλί αμπαζούρ και ψιλογεμάτο σώμα-όχι όμως αντιαισθητικό.
Δεν μπορώ να θυμηθώ που την έχω ξαναδεί...

πρόκειται για την μιλφάρα Σοφία από τον πόντο, δούλευε κυρίως στο Βέργας 6 όροφος, την πέτυχα προχτές και έριξα ένα καλό πρωτο ημίχρονο σε ένα στανταράκι που δεν πετυχαίνω κάθε μέρα, μιας και είχα βουλιμία, το δεύτερο ημίχρονο έπσε στην Ρίτα από τον όροφο του Τροφωνίου 13 που είναι καποια πρωινά και στο Καλύμνου 36.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Κοντοπούτανο ή κοντοπούσταρος; :2funny: :2funny:
Η Βαλέρια στην οποία αναφέρθηκες είναι η Βαλέρια από το Αλκαμένους 113;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom