Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
την εχω τεραστια αναγκη!!!
Λάγνα βλέμματα, ανεπαίσθητα αγγίγματα, πρωτόγνωρα σκιρτήματα...
Και ύστερα ήρθε ο Έρωτας....
την εχω τεραστια αναγκη!!!
Διαβάζετε τις ενημερώσεις-γράφετε για εκεί που πηγαίνετε.
Πρωί και απόγευμα δουλεύει η Άννα το μαιμουδάκι.
μαν..... thanks
Μια Άννα που είχα πάρει πριν 1 μήνα στο Φυλής 66Α,στην απογευματινή βάρδια,την έχετε δει;Ένα όμορφο Ρωσίδι είναι με εξαιρετικα μάτια.
Αν πας, περιμένουμε τις εντυπώσεις σου! ;)
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στη Φυλής...
69 όροφος: Η Άννα η Πίτσος.
Με φουλ πρόγραμμα παρακαλώ...
με αφορμή το παραπάνω ποστ για την Αννούλα την πίτσος, πρέπει να ακολουθήσουμε την ίδια τακτική απέναντι σε όλες τις κοπέλες που έχουν "κόψει" υπηρεσίες που παλιά πρόσφεραν. και εννοώ το κωλαράκι και ότι άλλο έκαναν αρκετές από αυτές που επέστρεψαν ξανά στην Φυλής και πέριξ.
πχ η Εμμανουέλα, η Χριστίνα η αδύνατη που τώρα έκοψε και αυτή το φουλ, η Αλίνα, η Μαξίμ και άλλες που τώρα μου διαφεύγουν.
έχουμε το χρήμα, έχουμε την δύναμη!!!
Στο 109 τυπε πριν κάνα 3 μηνο...μου είχε πει το κορυφαίο...να μην πιάνο ρίγες...αλλά μονο βυζι....δεν την ξανατιμησα...αλλά θα πάω για σπάσιμο.στο 69...και δεν θα ππεράσουν...απογεύματα είναι εκεί?Άρχισε πάλι τις ολοήμερες βάρδιες.
το μεσημέρι η τσατσά είπε δεν την θυμάσαι από το 109? μετά είπε ότι θα μου δώσει και κωλαράκι και όταν βγήκα από το δώμα άρχισε και η Αννούλα τα δεν με θυμάσαι?
η αναδουλειά οδηγεί σε φουλ πρόγραμμα και παρακάλια να περάσεις στο δώμα!!!
Την Άννα-Ιλόνα λες.
Κανονικά δουλεύει και απόγευμα και νύχτα αλλά σήμερα έλειπε για "τεχνικούς" λόγους!
Μια φορά είχα περάσει στο 109 το καλοκαίρι,είχα τσιμπήσει με την τσατσά και την φοβερή ακά που πλάσαρε,και διαβάζοντας μετά κριτικές,συνδύασα το ''Πίτσος'' με το ψυγείο,γιατί όντως έτσι μου φάνηκε...Άρχισε πάλι τις ολοήμερες βάρδιες.
το μεσημέρι η τσατσά είπε δεν την θυμάσαι από το 109? μετά είπε ότι θα μου δώσει και κωλαράκι και όταν βγήκα από το δώμα άρχισε και η Αννούλα τα δεν με θυμάσαι?
η αναδουλειά οδηγεί σε φουλ πρόγραμμα και παρακάλια να περάσεις στο δώμα!!!
Μια φορά είχα περάσει στο 109 το καλοκαίρι,είχα τσιμπήσει με την τσατσά και την φοβερή ακά που πλάσαρε,και διαβάζοντας μετά κριτικές,συνδύασα το ''Πίτσος'' με το ψυγείο,γιατί όντως έτσι μου φάνηκε...
Πάντως το 69 όροφος θα είναι στοιχειωμένο για πολύν καιρό ακόμα...
Εντάξει,''μία ίσον καμία'',και κακώς τη... θάβω,ίσως την πέτυχα σε κακή μέρα!Μακάρι να διαψευστώ,για να μην κλαίει ο κόσμος τα ευρώ του,που για τους περισσότερους πλέον,το μπλε εισητήριο υπερβαίνει το ημερομίσθιο!Και να φανταστείς ότι το "Πίτσος" της το έδωσαν, ως προσωνύμιο, με την εντελώς αντίθετη σημασία-έννοια που είχε η παλιά διαφήμιση:
"Πίτσος=εμπιστοσύνη"!!!
Ώρες ώρες όμως είναι τόσο αλλοπρόσαλη η συγκεκριμένη πού της ταίριαξε και της "κούμπωσε"και η άλλη έννοια! ;)
........
..... άπευθύνω θερμή παράκληση άπασι , καθ ότιν μέγας έραστής τής μεγάλης κλειτορίδος,
όποιος άδελφός μέ κατευθύνη σέ τοιαύτη πορεία θά χρωστάω !!
Υ.Γ. Αναμένω συναδελφική άλληλεγγύη !!
......
.... Eπανέρχομαι μέ τήν άβρόφρωνη έρώτηση περί ύπερμεγέθους κλειτορίδος.....
... Τίς γνωρίζει έπ΄ αύτού ??
Μία πάμπτωχος καί ταπεινοτάτη έρώτηση πού συνάδει μέ τους χαλεπούς καιρούς πού βιώνουμε.........
[size=19pt]please..[/size]
.....για κλειτοριδα δεν εχω παρατηρησει, αλλα τα μεγαλυτερα μακραν μουνοχειλα , τα εχει η ντενισα απο ρεμουνδου 20 .
τα βλεπεις και νομιζεις οτι ειναι ζωντανα και θα σε ρουφηξουνε μεσα
......Αλκιβιάδου 16Β Λάουρα (το ξανθό στυλιάρι πιπίνι από Διδύμου 8β) και Τζούλια το ξανθό με τα πεταχτά δόντια από Φωκαίας 19. Η Νικολετα λέει σταμάτησε. Μάλλον δεν ενέδωσε στα cim.
Φυλής 71 κάτω η Κλαούντια από Χωματιανού 11
Φυλής 86β η Μάγια το στυλιάρι
Φυλής 69α Άννα πίτσος
Φυλής 65α η πιπινο Λίζα (που ναι η Μάγια άραγε;)
......
...... μία καλή πρότασις , Αννι φυλής 27β !!!