Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 140 άτομα (10 μέλη και 130 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Πρωινή καταδρομική στο Αλκιβιάδου 16β για να γνωρίσω τη Νικολέττα ήταν όμως κλειστά.
Στο 16γ μια Ντενίσα με μακρύ μαύρο μαλλί και φουλ πρόγραμμα. Τσιγγάνα φάση.
Φωκαίας 27 υπόγα η ξανθούλα Καρολίνα.
Φωκαίας 19 η μελαχρινή τσούρκα με τις άσπρες μπότες και το φουλ πρόγραμμα. Αδύνατη με τατού.
Φωκαίας 9 γινόταν μανούρα με κάποιον υπεύθυνο του υπόκοσμου οπότε αποχώρησα.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Σύντομη περιήγηση στα ηλιόλουστα πορνοσοκάκια...

▪Αχιλλέως 48: Η ξανθιά Αγάπη και η μελαχροινή Ελβίρα.
Ηλικιωμένος συναγωνιστής βλέποντας τη μία κοπέλα μετά την άλλη μπήκε σε σοβαρό δίλημμα περί της τελικής επιλογής του.
Η υπηρεσία τον πλησίασε με στοργή αρχικώς, με θέρμη στη συνέχεια,με ηδυπαθεια στο τέλος...
Οι λέξεις, τα χαμόγελα, τα αγγίγματα...Οι μασέλες και των δύο να κροταλίζουν ηδονικά...
Σιγά μην ασχοληθεί με την Ελβίρα και την Αγάπη...

▪Μαραθώνος 59: Η γυμνή Μαρσέλα...
Κυκλοφορούσε ολόγυμνη στους διαδρόμους του σπιτιού και μόλις έβγαινε στο σαλόνι το χέρι της γίνονταν φύλλο συκής...Μία σεμνή πόρνη...

▪Μαραθώνος 59α: Η Γιάννα...
Όμορφη, αδύνατη, χαμογελαστή με ωραία εσώρουχα που πρόδιδαν τον ψυχρό επαγγελματισμό της...

▪Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά: Η ψηλή ξανθιά μιλφ Αλεξία...
Η υπηρεσία ερχόμενη στο σαλόνι για να με υποδεχτεί και περνώντας από τα δωμάτια άνοιγε τις πόρτες και έριχνε μια ερευνητική ματιά στο καθένα από αυτά...
Έψαχνε για κάποιον που είχε απομείνει;Κάνανε τα μάτια της πουλάκια νομίζοντας πως έχει πελάτες;Ποιος ξέρει...

▪Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά: Η όμορφη καστανόξανθη μιλφ Άννα...
Με ωραίο, νοικοκυρίστικο προσωπάκι και με καλό σωματάκι.
Αυτά με έφαγαν την άλλη φορά και ακόμη κλαίω το μπλε χαρτονόμισμα...

▪Παρασίου 36: Η υπηρεσία με υποδέχθηκε φορώντας μπροστοποδιά.
Κάτι αυτό, κάτι οι μυρωδιές αναθάρησα πιστεύοντας πως θα με τραπεζώσουν...

Η Μόνικα μάχονταν στο δωμάτιο και η ζουμερή Μπέτυ βγήκε κοιτάζοντάς με σαν να έβλεπε μπροστά της τα γεφύρια του 20ευρου...

Η υπηρεσία ξαναβγήκε στο σαλόνι κρατώντας πετσέτα κουζίνας στα χέρια.
Η ερώτησή μου "τι καλό έχει σήμερα" νομίζω ότι της φάνηκε προσβλητική-ικανή να γκρεμίσει στο δευτερόλεπτο τα πολυπόθητα μπλε γεφύρια....

Υγειαίνετε...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φωκαίας 9 γινόταν μανούρα με κάποιον υπεύθυνο του υπόκοσμου οπότε αποχώρησα.

Ωραίος. :hi:

▪Μαραθώνος 59α: Η Γιάννα...
Όμορφη, αδύνατη, χαμογελαστή με ωραία εσώρουχα που πρόδιδαν τον ψυχρό επαγγελματισμό της...
Υγειαίνετε...

Μπράβο μπεβερλο/ερικοκαστελακι/ντουντ.
Ωραίος. :hi:
Όντως,όταν γλύφει ανδρική κωλότρυπα και καπάκι φτύνει τα χύσα/νεροχύτη  :grin: :grin: :grin: ...το κάνει επαγγελματικά.... :kneel: :kneel: :kneel:
Και πάλι μπράβο...ρεσπέκτ....

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Σαπιοφολα Καρμεν στην Μ Αλεξανδρου. Πηγα γραμμη για εκει και παιζει αν ηταν ενα απο τα 2-3 χειροτερα επι πληρωμη γαμησια που εχω κανει. Εχει τουπε, ειναι πολυ βιαστικη και βρωμιλω στο βαθμο του επικυνδινου. Δεν θα κατσω να περιγραψω το μηδεν που εζησα στο πανω δωματιο του ρδελου αλλα θα αναφερω μονο οτι οταν ειχα απηυδησει πληρως και της ειπα να βγαλει την καποτα να με τελειωσει με το χερι αυτη τραβηξε την καποτα πιανοντας (χουφτωνοντας) απο την πλευρα που ηταν σε επαφη με τον κολπο της και πηγε να αρπαξει το οργανο μου ετσι! Ενστικτωδως της χαστουκισα τον καρπο και σηκωθηκα να την βγαλω μονος. Ειχε το θρασος μετα να μου πει οτι εχω και "προμπλεμ" που δεν ειχα καλη στηση μεσα σε ολο αυτο το ντεκαυλε σκηνικο. Ακυρο στο βρωμιαρικο γυφτακι.  :birdman:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Την τεταρτη που μας πέρασε πήρα απο κολοκυνθους 63 την φολαρα έμα και μια ρομα μαζι ! Όλο Γελαγατε και μου σπάσαμε τα νεύρα ! Μακρυά

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Σαπιοφολα Καρμεν στην Μ Αλεξανδρου. Πηγα γραμμη για εκει και παιζει αν ηταν ενα απο τα 2-3 χειροτερα επι πληρωμη γαμησια που εχω κανει. Εχει τουπε, ειναι πολυ βιαστικη και βρωμιλω στο βαθμο του επικυνδινου. Δεν θα κατσω να περιγραψω το μηδεν που εζησα στο πανω δωματιο του ρδελου αλλα θα αναφερω μονο οτι οταν ειχα απηυδησει πληρως και της ειπα να βγαλει την καποτα να με τελειωσει με το χερι αυτη τραβηξε την καποτα πιανοντας (χουφτωνοντας) απο την πλευρα που ηταν σε επαφη με τον κολπο της και πηγε να αρπαξει το οργανο μου ετσι! Ενστικτωδως της χαστουκισα τον καρπο και σηκωθηκα να την βγαλω μονος. Ειχε το θρασος μετα να μου πει οτι εχω και "προμπλεμ" που δεν ειχα καλη στηση μεσα σε ολο αυτο το ντεκαυλε σκηνικο. Ακυρο στο βρωμιαρικο γυφτακι.  :birdman:

Τα είχαμε πει για το Καρμενάκι ότι είναι φολάρα!  :sunglasses:

Και βέβαια η κλασική αντίδραση τής κάθε φόλας είναι ότι το πρόβλημα το έχει ο άλλος και όχι αυτή!  >:(

@ endorphin,να είσαι καλά που μάς ενημέρωσες!  ;)

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Οχι τιποτε αλλο, μου χαλασε το σερι των επιτυχημενων συνευρεσεων το βρωμομουνο..

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Οχι τιποτε αλλο, μου χαλασε το σερι των επιτυχημενων συνευρεσεων το βρωμομουνο..

Εσένα σού χάλασε το σερί η μικρούλα η Κάρμεν που...εντάξει, αυτό πάει κι έρχεται...

Τι να πει και ο Ιάκυνθος που την πάτησε από την Έμα την τρανς;;;  :crazy:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Ηλιόλουστη πρωινή βόλτα (10:45-11:30) σε επιλεγμένα Μεταξουργείου

Ιάσονος
44 αριστερά η πολύ αδύνατη ξανθιά με φουλ πρόγραμμα Ναταλί νομίζω
44 δεξιά η Ειρήνη ψηλή νταρντάνα με στηθάρα 3 και απλό
30 πάνω στυλιάρι με κοντό μελαχρινό μαλλάκι στηθάκι μικρό σαλονάρισε ολόγυμνη βγαίνοντας από δωμάτιο - αξιόλογη εμφανισιακά
19 κάτω η Ντιάνα μελαχρινή μικρούλα με στήθος 2+ και γλυκό αλλά απαθές πρόσωπο
20 δεξιά η Κορίνα με τα συνήθη μούτρα κατεβασμένα - σαν να ασχήμινε μου φαίνεται

Κολωνού
15 δεξιά μία καλοταισμένη ξανθιά
11 υπόγειο ξανθούλα με μαλλί μέχρι τους ώμους και καλό κορμάκι ... κάπου την έχω ξαναδει
11 ισόγειο ξανθιά στο 1,60 με σγουρά μαλλιά, στήθος 2 και λίγα κοιλάκια παραπάνω με μία πιτσιρίκα τσα2 αξιαγάμητη επίσης
23 υπόγειο η γκιλφ Ναταλία με ακα (λαρρυγωτό) cim και 69 (μπλιαχ)
32 υπόγειο Χριστίνα στυλιάρι με φαρδυά ανατομικά λεκάνη 69
27 ισόγειο η κοκκινομάλλα με το μυτερό στηθάκι από το απέναντι 32 & Λεωνίδου
30 πάνω νέα κοπέλα ξανθιά ευτραφής και η Αντριάννα με την οποία πέρασα (πολύ gfe κατάσταση, ακολουθώντας την συμβουλή του Billy13 μου ανταπέδωσε και πήρε και για πάρτη της, συμμετοχή θα βάλω 12 στην κριτική)

Κεραμεικού
15 ισόγειο κοκκινομάλλα ψηλή με 2αρι στήθος και καλό γενικά κορμί σε απλό
13 υπόγειο μελαχρινή με 2αρι στήθος και ευτραφή μπούτια - ποπό σε απλό

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ηλιόλουστη πρωινή βόλτα (10:45-11:30) σε επιλεγμένα Μεταξουργείου

Κεραμεικού
15 ισόγειο κοκκινομάλλα ψηλή με 2αρι στήθος και καλό γενικά κορμί σε απλό
Η Ουκρανη Σιμονα! :tits2: :cum:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Πρωινή καταδρομική στο Αλκιβιάδου 16β για να γνωρίσω τη Νικολέττα ήταν όμως κλειστά.

Φωκαίας 19 η μελαχρινή τσούρκα με τις άσπρες μπότες και το φουλ πρόγραμμα. Αδύνατη με τατού.
Η τσουρκοειδης Ιζαμπελλα! :cum:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
20 δεξιά η Κορίνα με τα συνήθη μούτρα κατεβασμένα - σαν να ασχήμινε μου φαίνεται
Μήπως της λείπει ο ''PICKER'' και όλος ο ντόρος που γινότανε για πάρτη της;

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
η βυζαρου βαλερια ειναι διδιμου η τσαμπα θα κατεβω?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στην Διδύμου...

▪Διδύμου 7α: Η όμορφη φοιτητριούλα Αλίνα,ξανθιά πλέον,με ωραίο κορμί με μικρό στήθος και καλό κωλαράκι.

▪Διδύμου 7β: Η ωραία Ξένια.Με όμορφο πρόσωπο και με κανονικό ωραίο σώμα.Έχει κωλοστρογγυλέψει λίγο αλλά της πάει!

▪Διδύμου 8α: Η Νικόλ.
Μελαχροινή πιτσιρίκα,με σκούρο χρώμα δέρματος, με σχεδόν μεσαίο στήθος και με ωραίο ζουμερό κώλο.Έχει πρόσωπο που το αγριεύουν τα ψιλοδρακουλίστικα δοντάκια της!!!

▪Διδύμου 8β:Όποιος θέλει σήμερα να γαμήσει μια καμαριέρα ας προσέλθει!
Η ξανθιά Ελένη έχει την πλήρη σχετική αμφίεση!
Με συμπαθητικό πρόσωπο και με κανονικό σώμα με ωραίο κώλο.

▪Διδύμου 16: Η Λίλιαν και η Ειρήνη.

▪Διδύμου 18α: Η ξανθιά χοντρούλα Αννούλα με καυλωτικό μαύρο κορμάκι που προσπαθούσε να σκίστεί από τα παχάκια της...

▪Διδύμου 18β: Η Αλιόνα.

▪Διδύμου 20: κλειστό.

▪Διδύμου 22: Η Αντίνα.
Πρέπει να είναι το τέταρτο διαφορετικό όνομα με το οποίο μου την παρουσιάζουν!!!
Είναι η καστανή πλέον Κλαούντια από Χωματιανού 11 όροφος.

Πιτσιρίκα με όμορφο πρόσωπο και με κανονικό σώμα με μικρό στήθος και πολύ ωραίο ζουμερό κώλο.Φόλα.

Διδυμου 27: Η μελαχροινή θηριώδης μιλφογκιλφ Αναστασία.Με τατάρικα χαρακτηριστικά και ζουμερή σε όλα εκτός από το στήθος.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω δεν εχω κανενα παραπονο με τις καταθεσεις μου μεχρι στιγμης

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ευχαριστω Dude για τα καλα λογια αλλα διαβαζω εσενα και τα αλλα παιδια που ενημερωνουν ωστε να αποφευγω τις κακες καταθεσεις

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom