Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 176 άτομα (23 μέλη και 153 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μικρή βόλτα πριν από λίγο  στην τρέχουσα 1η βάρδια στο Μεταξουργείο μαζί με τον μέγιστο farkeli
Κολωνού 30β Αντριάννα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω φορούσε γυαλάκια λεπτή με 2.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ
δεν σταμάτησε να με αγκαλιάζει και να με φιλάει στον λαιμό , μαζί της και η Ελένη (απο Ιάσωνος 10 κάτω)ξανθιά παχουλή με 2άρι βυζί , απλό
πρόγραμμα στα 10 ευρώ , αυτή χάιδευε συνέχεια τα μαλλία του στρατηγού κάτι που τον εκνεύρισε γιατί δεν ήξερε που είχε πρίν το χέρι της  :grin: .

Δεν είχε και άδικο ο "Στρατηγός"... :grin:
Ωραίοι. :hi:

Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στη Φωκαίας...
▪Φωκαίας 19: Η Ιζαμπέλα το μελαχροινό τσουρκοπιπινάκι,με ωραίο αδύνατο κορμί και με σιλικονάτο στήθος.Ωραίο κωλαράκι το άτιμο!
Με ελεύθερο στοματικό,69 "και τελειωτικό αν θέλετε",όπως ανακοινώθηκε χαρακτηριστικά.

Τις προάλλες,με την ανακοίνωση του τελειωτικού - σε γεμάτο σαλόνι - ...αναφώνησα "ωωωωωωώ"  :grin: και η κορασίδα μου έκλεισε το μάτι όλο νόημα... :pipa1:
Σου αρέσει το μωρό μύστη μου  :grin:,ωραίος.  :hi:

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ωραίος!Ξαναγύρισε η Ξένια μετά από καιρό στο Φωκαίας 17 τι ευχάριστη είδηση. Κρίμα που δεν την προλαβαίνω σήμερα υποθέτω θα ναι πρωινή. Συνήθως την πετύχενα απόγευμα, θα την τιμήσω όμως αύριο!

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
dude ενταξει με την ρωξανη δεν εχω γραψει εχεις δικιο για την μια φορα που πηγα οπως και για την μια φορα με μια αλλη που δεν θυμαμαι ονομα ,εχω γραψει για εστελ , μαρια και χριστινα ,αυτες ειναι δεν εχω παει με 50 και δεν εχω γραψει .παντως δεν εχει να κανει με το οτι τα κραταω για παρτι μου και δεν χρειαζεται να το κρατας μανιατικο απο την στιγμη που σου εδωσα τον λογο μου και εκτιμω το οτι μου απαντας . αυτο που κανετε μερικοι με τις ενημερωσεις δεν μπορουμε να το κανουμε ολοι φιλε billy απο του διαολου τη μανα που ερχομαστε οποτε ασε τους χαρακτηρισμους .
τες παντων επειδη το καναμε ανατολικο ζητημα και δεν εχω τπτ με κανεναν ,καλη καρδια .

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Δούλευε Καλαμάτα και μετά υποτίθεται ότι θα πήγαινε Αμαλιάδα και Λαμία.

ΥΓ: Φίλε Bosco, καταλαβαίνω ότι κι εσύ (όπως και πολλά παιδιά) μένετε μακρυά και είναι δύσκολα για εσάς να βρείτε αυτό που θέλετε όταν το επιθυμείτε.

Οπότε καταλαβαίνεις ότι γράφοντας κάτι που σου άρεσε ή σού έκανε εντύπωση, μπορείς να βοηθήσεις και εσύ κάποιον πού βρίσκεται στην ίδια θέση με την δικιά σου!

Δεν σού κρατάω μανιάτικο και εδώ είμαστε να (αλληλο)βοηθιόμαστε-καλή καρδιά!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.713
Πόντοι
25.165
εμενα παντως κανεις δεν ειδα να με συμβουλευει για το που να παω να τον δωσο. παρεπιμπτοντως μενω νεα σμυρνη σε μια φιλη και ουτε ιδεα εχω πως να κινουμε αθηνα οποτε μαλλον μονο με ταξι με κοβω. Οποτε για πειτε ρε μαγκες ΠΟΥ προτεινεται να παω ο ερημος σαλονικιος.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Έφοδος στο Κολωνού 30 στον όροφο για Ελένη,βρήκα την Αντριάνα,παρεξέκλινα του κανόνα,πέρασα.
Προσπάθησε για το καλύτερο με την καρδιά της,δεν μου βγήκε,δεν ήθελα να της φάω τον χρόνο λόγω κόσμου έξω, έφυγα με υπόσχεση για μελλοντική συνεύρεση με άνεση χρόνου...

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Dude007 ευχαριστώ για τις απαντήσεις (κάτι έχει πάθει και δεν κανει παράθεση εδώ)
έψαξα λίγο μέσω google και τη φλώρη την βρήκα σε κριτικές 6 Φεβρουαρίου 2015 στην Αθήνα
Στο μεγάλο ποστ
192) Αλκιβιάδου 16 μεσαίο (ημιυπόγειο): Η μικρόσωμη Φλώρη, από Διδύμου 20 και Φωκαίας 24.

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Γνωριζει κανενας που βρισκεται αυτο τον καιρο η sexy barbie?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Συνοπτική Ενημέρωση-υπό χιονόπτωση-από την τρέχουσα βάρδια σε Φωκαίας,Διδύμου και Φυλής...

Φωκαίας 24: Το μελαχροινό χόμπιτ Φλώρη και η ιδίας σωματοδομής αλλά με πολύ πιο όμορφο πρόσωπο μελαχροινή πιτσιρίκα Λαρίσα.Λεπτή, με μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκι.

Φίλε @p900,αυτή ήταν μια από τις τελευταίες φορές που δούλεψε-συνέχισε για λίγο ακόμη στο Διδύμου 20 και μετά έφυγε.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Έφοδος στο Κολωνού 30 στον όροφο για Ελένη,βρήκα την Αντριάνα,παρεξέκλινα του κανόνα,πέρασα.
Προσπάθησε για το καλύτερο με την καρδιά της,δεν μου βγήκε,δεν ήθελα να της φάω τον χρόνο λόγω κόσμου έξω, έφυγα με υπόσχεση για μελλοντική συνεύρεση με άνεση χρόνου...

:hi:
Τελικά ρε γαμώτο δεν φαίνεται να "κολλάτε" με την Αντριάννα!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
εμενα παντως κανεις δεν ειδα να με συμβουλευει για το που να παω να τον δωσο. παρεπιμπτοντως μενω νεα σμυρνη σε μια φιλη και ουτε ιδεα εχω πως να κινουμε αθηνα οποτε μαλλον μονο με ταξι με κοβω. Οποτε για πειτε ρε μαγκες ΠΟΥ προτεινεται να παω ο ερημος σαλονικιος.

Έρμε Σαλονικιέ  :rockon: είναι πολύ γενικό αυτό που ρωτάς!

Δώσε τα γούστα σου και σίγουρα όλο και κάποιος θα έχει να σού προτείνει κάτι καλό!  ;)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.713
Πόντοι
25.165
Έρμε Σαλονικιέ  :rockon: είναι πολύ γενικό αυτό που ρωτάς!

Δώσε τα γούστα σου και σίγουρα όλο και κάποιος θα έχει να σού προτείνει κάτι καλό!  ;)
αμα γνωριζες απο θεσνικη τι παιζει, Αφρουλα, Σαρα, γερμανιδα Τζεσυ απο βιλες τετοιο στυλ.. Γενικα να ειναι λεπτες με ωραιες φατσες, μοντελε φαση και καλο σερβις. να γουσταρουν να γαμιουντε.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Γενικα να ειναι λεπτες με ωραιες φατσες, μοντελε φαση και καλο σερβις. να γουσταρουν να γαμιουντε.

Λοιπόν...
Κάνω εγώ την αρχή και προτείνω μία:

Φυλής 61: Αλεξάνδρα.

Ας προτείνουν και τα άλλα παιδιά! :sunglasses:

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
Από σύντομη βόλτα πριν λίγο:
Αλκιβιαδου 16Α:Μαρίνα,μελαχρινο μιλφ,κωλαρα,στήθος σχέτικα μικρό,ελληνίδα μου φάνηκε.
Διδύμου 16Α:Ειρήνη,μια κλασσικη ξανθιά με κοντό μαλλί που τη σύναντώ συνέχεια εκεί.
Διδύμου 18:Αλιόνα,δεν την είδα,ήταν στο δωμάτιο.
Φωκαίας 17(στον ημιόροφο:Μόλις έπιανε βάρδια Εστελ(την γνωρίζετε).Την έβλεπα να φοράει άσπρες κάλτσες,χαμογελαστή,
πραγματικά χάρμα οφθαλμων.Μέχρι τις 12:00 θα ναι.Δεν έχω πάει ποτέ μαζί της και σήμερα με έβαλε σε μεγάλο πειρασμό.  :tits:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Φυλής 71 στον όροφο για Χριστινάκι.Με πονάει σαν να βλέπω την γκόμενά μου να την πηδάνε άλλοι,αλλά άλλη η υποκειμενική,κι άλλη η αντικειμενική πραγματικότητα...  :'(

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
[quote author=Dude007 link=topic =26.msg6135566#msg6135566 date=1425223603]
:hi:
Τελικά ρε γαμώτο δεν φαίνεται να "κολλάτε" με την Αντριάννα!
[/quote]Ήθελε να με ευχαριστήσει με προχωρημένες πορνοσταρικές στάσεις, αλλά εγώ γουστάρω τις gfe φάσεις... Πάντως είχε καλή πρόθεση!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ήθελε να με ευχαριστήσει με προχωρημένες πορνοσταρικές στάσεις, αλλά εγώ γουστάρω τις gfe φάσεις... Πάντως είχε καλή πρόθεση!

Ίσα-ίσα...που γουστάρει...έπρεπε να την καθοδηγήσεις... :hi:

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Την καιτη  μέχρι τι ώρα τη βρίσκουμε  σήμερα στο  ρεμουνδου,ξέρει κανείς? ??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom