Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 296 άτομα (28 μέλη και 268 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
Επιρρεπης, aoratos19, Dude007 & filos78 AΞΙΟΙ!!! :rockon:
Ευχαριστουμε για τις πολυ ωραιες σας ενημερωσεις!

http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/11/pacino.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Ανταποδίδω τις ευχαριστίες μύστη μου!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Επισης στο Ρεμούνδου 21 ισογειο,ηταν  η Υβονη και μια κοντη νεαρη ,η Μαρια .Σε καμμιά περιπτωση οι κοπέλλες αυτές δεν ανταποκρίνονταν στις περιγραφες περι "νταρντανων" ,"μουνάρων" κλπ ,μεγαλόστομα που διαβαζω από τους κατά τα λοιπά αξιους ρεπόρτερ ...Μηπως εξιδανικεύονται καταστασεις λογω καύλας ??? Ερωτω ...

Αγαπητέ κ.Μάκη Καλαμάρα...

Αν και όπως πολύ ορθώς ομίλησε ο κ.Νέαρχος Κούκης περί υποκειμενικότητητος και προσωπικού γούστου και εάν δεν κάνατε κάποιο λάθος και αντί του Ρεμούνδου 21 ανωγείου (όπου εργάζονται οι γνωστές, εκ των περιγραφών ως μουνάρες, νταρντάνες κλπ, κλπ Αντζέλικα, Ιβάννα και Καίτη) εισήλθατε στο παρακείμενο ισόγειο όπου εκδίδεται η γυναικάρα( κατ'εμέ...) Υβόννη και το σαμιαμίδι (πάλι κατ'εμέ...) Μαίρη, ομολογώ ότι η παρατήρησή σας περί εξιδανικευμένων καταστάσεων θα πρέπει να απευθυνθεί πρωτίστως και κυρίως στο σεβαστό πρόσωπό σας...

Και για να εισέλθουμε εις το προκείμενο κάνοντας χρήση της καθομιλουμένης:

Ρε τύπε πλάκα μάς κάνεις;

Εδώ εσύ μάς έχεις παρουσιάσει σαν μουνάρες την Αλβανομπαζόλα Νάντια από την Φωκαίας 9 και τον θηλυκό Εξορκιστή Αντριάννα από το Διδύμου 18 και κοντεύεις να μάς πεις ότι η τσατσά της Αλιόνας είναι πιο μουνάρα από την Υβόννη ,μάς λες ότι τα εξιδανικεύουμε;

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι.....

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.748
Πόντοι
8.445
χθες βράδυ πήγα στο Διδύμου 18 που δούλευε μία καινούργια κοπέλα με όνομα Μαρίνα.
πρόγραμμα και πρωκτικό.
δυστυχώς πέρασα!!!
λέω δυστυχώς γιατί μόλις γύρισε για γαμήσι, μου ήρθε μία απίστευτη μυρωδιά!!!!
τα πόδια της, οι μασχάλες της, όλο της το κορμί μύριζε!!!
αποτέλεσμα να μου πέσει και φυσικά να την διώξω.
δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα!!!!!!!!!!!!!!!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
χθες βράδυ πήγα στο Διδύμου 18 που δούλευε μία καινούργια κοπέλα με όνομα Μαρίνα.
πρόγραμμα και πρωκτικό.
δυστυχώς πέρασα!!!
λέω δυστυχώς γιατί μόλις γύρισε για γαμήσι, μου ήρθε μία απίστευτη μυρωδιά!!!!
τα πόδια της, οι μασχάλες της, όλο της το κορμί μύριζε!!!
αποτέλεσμα να μου πέσει και φυσικά να την διώξω.
δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα!!!!!!!!!!!!!!!

:S

Είναι η καινούρια που δουλεύει εδώ και 4 ημέρες.
Την έχουν ξεσκίσει στην διπλοβάρδια-το πρωί στη Φυλής, το απόγευμα Διδύμου, πάλι καλά που δεν την βάζουν και νύχτα.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Έκτακτη καταδρομική,λίγο πριν και μετά την αλλαγή 2ης-3ης βάρδιας....

Μόνο για ρομαντικούς/σκληρούς πόρνους η σημερινή βροχερή βραδιά...

Αυτά τα ολίγα,από την βροχερή πιάτσα!

:thumbsup:

Ωραίος! (Αν και εδώ πάει το Προεδρικό emoticon!!! )

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
:S

Είναι η καινούρια που δουλεύει εδώ και 4 ημέρες.
Την έχουν ξεσκίσει στην διπλοβάρδια-το πρωί στη Φυλής, το απόγευμα Διδύμου, πάλι καλά που δεν την βάζουν και νύχτα.

Και εμείς δουλεύουμε 12-ωρα και βάλε - όχι στη Φυλής και Μετάκσι, σε άλλo μπουρδέλο  :tooth: - αλλά μπανάκι κάνουμε.
Πόσο μάλλον αυτή που σε 2 βάρδιες έρχεται σε επαφή με τόσο κόσμο.
Δεν πρέπει να πλυθεί;

Επισκέπτης
Και μενα η Υβοννη δε μου φανηκε με πιασιματα,μαλλον αδυνατη.Συμβαινει αυτο.ολα υποκειμενικα ειναι και αναλογα τα γουστα του καθενος.Περασα και γω απο το Φωκαιας 27 να δω τη περιβοητη Εστελ.Τη πανεμορφη με τις βυζαρες.Και ειδα μια κοπελα με μετριο εως κακο προσωπο με ασχημα κρεμασμενα βυζια.Και για την Αντριανα απο Διδυμου που γραφαν διθυραμβους ειχα μπει στο πειρασμο και τη δοκιμασα μια φορα.Και μετα αναρωτιομουν τι εκανα.Οπως ειπα αυτα ειναι υποκειμενικα αλλα να ναι καλα τα παιδια που ενημερωνουν τακτικα και στο κατω κατω ο καθενας κανει τις επιλογες του οπως αυτος νομιζει καλυτερα.
Πες τα αδελφέ σιγά την έστελ κάτι μαλακές απο δω την κάνουν θέα...έλεος... :think: :s&m_1:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Ενημέρωση από την τρέχουσα βυζοβάρδια... :tooth:

Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά: Η Ήρα η βυζοΤατάρα.

Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά: Η Ρούμπυ,Σόνια ή όπως αλλιώς την λένε...

Έτσι όπως είναι κοντή και δίχως λαιμό βγαίνει και αυτό που βλέπεις είναι ένα κεφάλι και ένα ζευγάρι βυζόμπαλλα-μη σου πω ότι μπροστά στα βυζιά της εξαηλώθηκε ακόμη και το κεφάλι της...

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86

Απ: Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

« Απάντηση #70403 στις: σήμερα στις 11:14 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση  

Παράθεση από: Μάκης Καλαμάρας στις σήμερα στις 00:45

Επισης στο Ρεμούνδου 21 ισογειο,ηταν  η Υβονη και μια κοντη νεαρη ,η Μαρια .Σε καμμιά περιπτωση οι κοπέλλες αυτές δεν ανταποκρίνονταν στις περιγραφες περι "νταρντανων" ,"μουνάρων" κλπ ,μεγαλόστομα που διαβαζω από τους κατά τα λοιπά αξιους ρεπόρτερ ...Μηπως εξιδανικεύονται καταστασεις λογω καύλας ??? Ερωτω ...

Αν και όπως πολύ ορθώς ομίλησε ο κ.Νέαρχος Κούκης περί υποκειμενικότητητος και προσωπικού γούστου και εάν δεν κάνατε κάποιο λάθος και αντί του Ρεμούνδου 21 ανωγείου (όπου εργάζονται οι γνωστές, εκ των περιγραφών ως μουνάρες, νταρντάνες κλπ, κλπ Αντζέλικα, Ιβάννα και Καίτη) εισήλθατε στο παρακείμενο ισόγειο όπου εκδίδεται η γυναικάρα( κατ'εμέ...) Υβόννη και το σαμιαμίδι (πάλι κατ'εμέ...) Μαίρη, ομολογώ ότι η παρατήρησή σας περί εξιδανικευμένων καταστάσεων θα πρέπει να απευθυνθεί πρωτίστως και κυρίως στο σεβαστό πρόσωπό σας...

Και για να εισέλθουμε εις το προκείμενο κάνοντας χρήση της καθομιλουμένης:

Ρε τύπε πλάκα μάς κάνεις;

Εδώ εσύ μάς έχεις παρουσιάσει σαν μουνάρες την Αλβανομπαζόλα Νάντια από την Φωκαίας 9 και τον θηλυκό Εξορκιστή Αντριάννα από το Διδύμου 18 και κοντεύεις να μάς πεις ότι η τσατσά της Αλιόνας είναι πιο μουνάρα από την Υβόννη ,μάς λες ότι τα εξιδανικεύουμε;

Γραφει καποιος αυτά και απαντω
Τυπε,κρυψε το θυμο σου,και κοψε το χωροφυλακιστικο υφακι σου,εγω γραφω αυτά που βλεπω,(πολύ λιωτερα από αυτά που βλεπω,γιατι σπανια γραφω,ειναι αληθεια).Εσυ όμως,εκατσες και χτενισες μαλλον τα ποστακια μου,για να παρουσιασης μια υποτιμητικη εικονα για μενα ,προφανως γιατι εκρινες ότι θιχτηκες (σε τι ακριβως,δεν ξερω )και δε με ενδιαφερει). Όλα τα αλλα τα αφηνω στην κριση αυτων που διαβαζουν αλλα και εχουν ματια και βλεπουν .

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.032
Πόντοι
10.686
Ωραια ενημεροση πορνε μου  :rockon: Η αννα Ιλονα μου ειχε πει το τραγικο..πριν την γαμησο....Αν μπορεις γαμα με.... :2funny: Προσπαθησα...λεει αστο αστο δεν μπορεις...Πηγε να μ βαρεση μαλακια...Μ λεει δεν παλυ..και τις λεω το κορυφεο κατσε να δεις πως βαρανε μαλακια....φυσικα κια εχυσα σε δευτερολεπτα...και εφυγα..Η κλαρα που λες ...αν ειναι παχουλη να υποθεσο πως πρεπει να ειναι η αγελαδιτσα του Αρναουτογλου... :2funny: Η εμανουελα απορο πως εγαζετε ακομα...Δεν την συνχωρεσα ποτε....παρολο που μαρεσουν τα ρομαντικα γλωσσοφιλα..μου ειναι τοσο αποθιτικη...φιλαει ετσι σαν να σου λεει ελα παλιομαλακα φιλα με... :S Χρειαζομε πολλα ακομα ακα...γα,ησια με φυλακοβια...Πολλους αγιασμους και μετανιες απο την Αγια καζαξτανη...και πολλα ακομα ξενεροτα αλλα με πολυ χημεια γαμησια...και πληρης ενοση γεννητικον οργανον με Λαουρα...για να ξεχασο ολα τα αρνητικα που προανεφερα...και πολλα αλλα ασχημα του παρελθοντος....Καλημερες
Ειναι δικό μου αίτημα,αλλά και πολλών συναγωνιστών νομίζω,μια ενημέρωση με σχόλια και παρατηρήσεις από τον φοβερό ''FORMET'',με το δικό του λεξιλόγιο!Θα κινούνταν,χωρίς πλάκα,σε άλλα γλωσσικά και διανοητικά επίπεδα!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Εσείς δεν είσθε που ουδέν γνωρίζετε από στούντιο αλλά -ως εκ θαύματος ή εκ θείας επιφοίτησης- γνωρίζετε σε ποιο κατάστημα της οδού Κασάνδρας δουλεύει η δεσποινίς Λάουρα;

Ως προς το ύφος που θα ομιλώ:

Ρε άντε γαμήσου-όπως γουστάρω θα μιλάω.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Συνημμένα

• hi.gif
    hi.gif
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 26

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...

Αχιλλέως 48: Η γνωστή κοκκινομάλλα Βικτώρια,αδύνατη με φακιδομούρικο πρόσωπο και με σχετικά μικρό στήθος.

Μαραθώνος 58: Η Μαρσέλα η οποία πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο σαλονάρισε-ως συνήθως-ολόγυμνη.

Μαραθώνος 58α: Η Γιάννα.

Παιανιέων 24: Η ξανθιά μιλφογκιλφ Αλεξάνδρα κοντή,με κοιλούμπα και με στυλ Καίτης Φίνου!
Και όμως ήταν σε δωμάτιο ενώ νεοεισελθών συναγωνιστής έδωσε κατευθείαν το 20ρικο...

Βιργινίας Μπενάκη 31: Η ξανθιά μιλφογκιλφ Βίκυ,με μαλλί Μπόνι Τάιλερ και στυλ Ρένας Βλαχοπούλου στο "Η θεία μου η χίπισσα".

Ιωαννίνων 3: Η μελαχροινή Ζακλύν,με μέτριο πρόσωπο και ψιλοτσούμπαλο σώμα με πιασίματα.
Ανακοινώθηκε πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό στα 30 εύρω.

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
μη εχοντας απαντησεις ,βριζεις,δειχνοντας το ποιόν σου  ... Συνεχισε,τυπε,δωρεαν είναι ...και οι νοούντες,νοειτωσαν ...Ολες οι κοινωνίες εχουν τους υποονομους τους ...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πες τα αδελφέ σιγά την έστελ κάτι μαλακές απο δω την κάνουν θέα...έλεος... :think: :s&m_1:

Ρε βλάκα,μην χαρακτηρίζεις τον κόσμο...μαλάκας είσαι και φαίνεσαι...
Η κοπέλα είναι μουνάρα εμφανισιακά....
Πρέπει να φας κανένα WARN μου φαίνεται.... :birdman:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ρε βλάκα,μην χαρακτηρίζεις τον κόσμο...μαλάκας είσαι και φαίνεσαι...
Η κοπέλα είναι μουνάρα εμφανισιακά....
Πρέπει να φας κανένα WARN μου φαίνεται.... :birdman:

Έχει παραγίνει το πράγμα.

Τρέχει ο καθένας μας-άλλος λίγο,άλλος πολύ-και γράφει δυο κουβέντες και μετά βγαίνει όποιος γουστάρει (και που τα έχει βρει έτοιμα και που δεν έχει προσφέρει τίποτα) και αρχίζει τα υπονούμενα,τους χαρακτηρισμούς και τις ύβρεις.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα μεσημεριανή περιστροφή στο μετάξι λίγο μετα της13.00 με ψιλόβροχο έτσι έχουμε τα εξης

Μεγάλου Αλεξανδρου28 Πάολα και Βερόνικα οι δυο ευσωμες νεαρές κοπέλες που μοιάζουν
Μεγάλου Αλεξανδρου25 επανω αριστερά Κλαούντια νεαρή αφρατη ευσωμη σχετικα κοπελα μελαχρινή με κοντό μαλλί ως τους ώμους και δεξια μια πιο αδύνατη σχετικα ψηλή κοπελα μελαχρινή ανακοίνωσε στο σαλόνι ελεύθερο στοματικό και69
Ιασωνος37B Σύλβια νεαρή κοπελα μελαχρινή μακρί μαλλί μέτριο ανάστημα σωμα με πιασιματα ο γραφικός τσάτσος γνωστός και ως τσαουσοπουλος την παρουσίασε σαν Ιταλίδα η κοπελα αυτή δούλευε πρόσφατα στο Ιασωνος20Γ
Ιάσωνος 37Α Ρόζα μελαχρινή Αλβανιδα μιλφ με καλό σωματακι φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό
Ιασωνος19 ισόγειο Ντιαννα νεαρή μελαχρινή κοπελα μέτριο ανάστημα μακρί μαλλί ωραίο σωματακι και υπέροχο χαμογελακι
Ιασωνος20Γ Ελένη νεαρή κοπελα με κασταναυρο μακρί μαλλί αδύνατη πολύ μέτριο προσωπο έχω την εντύπωση οτι αυτή η κοπελα έχει δουλέψει και φυλης84A πριν κάνα δίμηνο
Κολωνου15 αριστερά Μόνικα αδύνατο καστανό ξανθό στυλιαρι κοντή και πολύ πιεστική στο σαλόνι και δεξια Κατερινα μελαχρινή με κοντό μαυρο μαλλί ως τους ώμους και ωραίο γυμνασμενο σωμα πρόσφατα δούλευε και Ιασωνος1Β αριστερά στον όροφο
Κολωνου11Α ισόγειο Κορίνα με καστανό ξανθό σπαστό μαλλί σωμα με πιασιματα
Ιασωνος1Α Μαρίνα γκιλφ και Βερόνικα Ουκρανή νεαρή συμπαθητική τίποτα ιδιαίτερο ομως
Κολωνου32Γ υπόγειο Λάρισα νεαρή κοπελα με καστανό μαλλί σχετικα ψηλή με καλό σωμα δεν την έχω δει αλλη φορά προς αποφυγή μπερδεματος δεν προκειτε για την Λάρισα απο Κολωνού23
Κολωνου48 Άντζελα μιλφ ψηλή με κοντό καστανοκόκκινο μαλλί και πολύ φιλότιμη στο δωμάτιο και Αννα πιο νεαρή αδύνατη ξανθιά κοπελα με μακρί μαλλί πριν λιγες μέρες δούλευε Ιασωνος19ισογειο δεύτερη βάρδια

Αυτά και απο το μετάξι καλό μεσημέρι να εχετε και ψυχραιμία όσον αφορα τις αντιπαραθέσεις ειρήνη μην

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom