Iakwvos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 113
- Πόντοι
- 1
Όχι μύστη chickοφέρνειντουντ είναι στα γούστα μου (στυλιαρι) η κοπέλα?
Όχι μύστη chickοφέρνειντουντ είναι στα γούστα μου (στυλιαρι) η κοπέλα?
Τράβελος είναι??? :S :S :S :SΜπα...Ούτε στυλιάρι, ούτε κοπέλα!!!
Τύπε δν ξέρω απλά υποθέτω. . .. Αλλά ας μας διαφωτίσει κάποιος π ξέρει παρακαλώ!!!παραλίγο να την πατήσω άκουσα μπάρμπι και το μυαλό μου πήγε ότι ητανε αδυνατη με μεγάλα βυζιά!!θα πήγαινα για μαλλι και θα βγαινα κουρεμένος...γιανα μην πώ τίποτα άλλο
ωχ δεν πιστευω να είναι νέο στυλιάρι?Μύστες Καλησπέρες !
Δουλεύει στο Ιάσωνος 33 ένα σκυλί του πολέμου ξανθό με πλαστικά και αρκετά tattoo?
Δούλευε παλιά κάπου ?
Μύστες Καλησπέρες !
Δουλεύει στο Ιάσωνος 33 ένα σκυλί του πολέμου ξανθό με πλαστικά και αρκετά tattoo?
ντουντ είναι στα γούστα μου (στυλιαρι) η κοπέλα?Ναι.Η σέξυ Μπάρμπι!
Σού άρεσε φίλε μου;
ντουντ είναι στα γούστα μου (στυλιαρι) η κοπέλα?
ωχΜπα...Ούτε στυλιάρι, ούτε κοπέλα!!!
παραλίγο να την πατήσω άκουσα μπάρμπι και το μυαλό μου πήγε ότι ητανε αδυνατη με μεγάλα βυζιά!!θα πήγαινα για μαλλι και θα βγαινα κουρεμένος...γιανα μην πώ τίποτα άλλοΤράβελος είναι??? :S :S :S :S
Μπέσα τύπε??? *P *P *P *PΑν σ'άρεσε , προχώρα! Το έχει κόψει! ;)
Κλαίω και όταν είχα πάει μπήκε ενας με το χαμόγελο στα χείλη που λέει και το λαικό άσμαΝαι ρε φίλε,λέμε....
Τύπε δν ξέρω απλά υποθέτω. . .. Αλλά ας μας διαφωτίσει κάποιος π ξέρει παρακαλώ!!!
Μπέσα τύπε??? *P *P *P *P
Δεν αντιλέγω αλλά γιαυτό και ρώτησα και εδώ γιατί την πρότεινα σε εναν φίλο που του αρέσουν αυτά τα μωρά . Εγώ όμως μετά πήγα στην φίλη μου την Σοφία και έκατσα . Δλδ αληθεύει αυτό που μου είχε πει κάποτε ο τσάτσος που δουλεύει στο Ιάσωνος 36 ότι όλες που δουλεύουν Λύφη είχαν υπηρετήσει στους Καταδρομείς??? :S :S :S :SΝαι όμως εκείνη την στιγμή μέσα σου τον ζήλεψες-έλα, πες την αλήθεια!
Κλαίω και όταν είχα πάει μπήκε ενας με το χαμόγελο στα χείλη που λέει και το λαικό άσμα
Παίζειιι. . . επίσης μου είχε κάνει μια εισβολή στο δωμάτιο ο ερμαφρόδιτος τσάτσος από το Ιάσωνος 30Β υπόγειο και μου κάνει ακόμα άντυτος είσαι τον οποίο έχω πετύχει να τσακώνεται με κάποιον άλλο ερμαφρόδιτο στο Ανδρέας Συγγρός!!Μάλλον σε λιγουρεύεται ο τσάτσος Μαρκαριάν και στα λέει αυτά για να σε ρίξει!!!
Δλδ αληθεύει αυτό που μου είχε πει κάποτε ο τσάτσος που δουλεύει στο Ιάσωνος 36 ότι όλες που δουλεύουν Λύφη είχαν υπηρετήσει στους Καταδρομείς??? :S :S :S :S