Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 173 άτομα (7 μέλη και 166 επισκέπτες)

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
παραλίγο να την πατήσω άκουσα μπάρμπι και το μυαλό μου πήγε ότι ητανε αδυνατη με μεγάλα βυζιά!!θα πήγαινα για μαλλι και θα βγαινα κουρεμένος...γιανα μην πώ τίποτα άλλο
Τύπε δν ξέρω απλά υποθέτω.  . .. Αλλά ας μας διαφωτίσει κάποιος π ξέρει παρακαλώ!!!

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
Τράβελος είναι???  :S :S :S :S
παραλίγο να την πατήσω άκουσα μπάρμπι και το μυαλό μου πήγε ότι ητανε αδυνατη με μεγάλα βυζιά!!θα πήγαινα για μαλλι και θα βγαινα κουρεμένος...γιανα μην πώ τίποτα άλλο

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Ναι όμως εκείνη την στιγμή μέσα σου τον ζήλεψες-έλα, πες την αλήθεια!  :sunglasses:
Δεν αντιλέγω αλλά γιαυτό και ρώτησα και εδώ γιατί την πρότεινα σε εναν φίλο που του αρέσουν αυτά τα μωρά  :2funny: :2funny:. Εγώ όμως μετά πήγα στην φίλη μου την Σοφία και έκατσα  :birdman: :birdman:. Δλδ αληθεύει αυτό που μου είχε πει κάποτε ο τσάτσος που δουλεύει στο Ιάσωνος 36 ότι όλες που δουλεύουν Λύφη είχαν υπηρετήσει στους Καταδρομείς??? :S :S :S :S

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Μάλλον σε λιγουρεύεται ο τσάτσος Μαρκαριάν και στα λέει αυτά για να σε ρίξει!!!  :sunglasses:
Παίζειιι. . .  επίσης μου είχε κάνει μια εισβολή στο δωμάτιο ο ερμαφρόδιτος τσάτσος από το Ιάσωνος 30Β υπόγειο και μου κάνει ακόμα άντυτος είσαι  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: τον οποίο έχω πετύχει να τσακώνεται με κάποιον άλλο ερμαφρόδιτο στο Ανδρέας Συγγρός!! :2funny: :2funny: :2funny:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δλδ αληθεύει αυτό που μου είχε πει κάποτε ο τσάτσος που δουλεύει στο Ιάσωνος 36 ότι όλες που δουλεύουν Λύφη είχαν υπηρετήσει στους Καταδρομείς??? :S :S :S :S

Μάλλον σε λιγουρεύεται ο τσάτσος Μαρκαριάν και στα λέει αυτά για να σε ρίξει!!!  :sunglasses:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ο  τσατσος  Μαρκαριάν στον σταυλο  Ι 36  ( πρωην  δημόσιος  υπάλληλος σε καποιο ταμείο..)  ειναι απίστευτος …
Ειναι  οι πελάτες  μέσα  στα δωματια - κι αυτός φωνάζει απ έξω .... Θέλω πουτσα .. Θέλω πουτσα..
.. :headbang: :headbang:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
▪Βέργας 6β: Η θρυλική θεία Όλγα από Ρεμούνδου-για όσους κάθε τόσο την μελετούν και την αναζητούν...
Μεγάλη μορφή των λαϊκών πορνείων...

==
ΟΚ - και εγω την αναφέρω αλλα΄δεν την αναζητώ ,,, :cheesy:   Ιδίως μετά  απο τοτε   που εκανε την σμικρυνση βυζιων  εις .. αυγα μάτια ... :grin: /  και την λιποαναρροφηση στους γλουτούς-
ακριβως τα ιδια που έκανε και η  γκιλφ Αγάπη --  την οποιαν   ο αόρατος  ανακάλυψε ως  Ρωξανη    στο Αγκύρας 12 ..  :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom