Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 302 άτομα (32 μέλη και 270 επισκέπτες)

ks106

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους...Δευτερα πρωι περασα με Αντριαννα απο Φωκαιας 25 ...μελαχροινη με μακρια κοτσιδα λευκο δερμα...μακρια μεγαλη φολα κριμα το 20αρικο

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...

Περγάμου 1: Η μελαχροινή πιτσιρίκα Τάνια.Ρωσιδάκι, με ωραίο προσωπάκι, λεπτό όμορφο σώμα με μικρό στήθος, πολύ καλό κωλαράκι.

Στις αρχές φθινοπώρου πρώτα στο Λιοσίων 76 ισόγειο εμφανίστηκαν δύο μελαχροινά πολύ όμορφα Ρωσιδάκια.
Η μία ήταν η Τάνια(που κάποιες φορές την παρουσίαζαν και σαν Ντιάνα) και μια άλλη, ίδιας κοψιάς κοπέλα που δεν θυμάμαι το όνομά της.

Η Τάνια δούλεψε μαζί με την άλλη και Λιοσίων 73α αλλά και Φυλής 109 όροφος-την έψαχνε και ο  DEVITO.
Έχω λοιπόν την εντύπωση πως αυτή είναι μια από τις δυο κοπέλες.
Λογικα αυτη ειναι.Ωραιος φιλε! :thumbsup:
Θα περασω να την δω  :zfuck:

ropalompixtis

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Για όσους δυσλεκτικούς και μικρόνοες αδυνατούν να κατανοήσουν και να συλλάβουν τα αριστουργήματα και τα βαθύτερα νοήματα της σύγχρονης πορνογραφικής λογοτεχνίας που μάς κάνει την ύψιστη τιμή να συγγράφει ο FORMET ας μου επιτραπεί να κάνω κάποιες ελάχιστες και ασήμαντες επεξηγήσεις λέξεων και φράσεων:

"χρυσό":χύσω.
"σωστό μ":μωρό μου.
"Κουκάκι":καυλάκι.
"κόμης":μόλις.

Για παράδειγμα: η φράση "είσαι Κουκάκι και κόμης σε είδε μουθε να χρυσό" έχει το βαθύ αλληγορικό νόημα "είσαι καυλάκι και μόλις σε είδα μου'ρθε να χύσω".

Ας γίνει λοιπόν η σύνταξη ενός λεξικού FORMET (με ενσωματωμένο παράρτημα Γιασου) προκειμένου όλοι μας να μεταβούμε σε ένα άλλο γνωστικό μαγευτικό (ενδεχομένως και εξωγήινο) επίπεδο...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα σε ολους παιδιά σε βόλτα λίγο μετα της13.00 σε κάποια μαγαζιά είδα τα εξης

Διδυμου16 Λίλιαν μιλφ Ρωσσιδα πολλη ορεξατη στο σαλόνι και η Αναστασία που ηταν δωμάτιο και δεν την είδα
Διδυμου20 Φλωρη το χόμπιτ γνωστή σε πολλους
Διδυμου22 Χριστίνα το αδύνατο στυλιαρι απο φωκαιας27Α,Διδυμου8Β και παλιότερα Αλκιβιαδου
Διδυμου 27 Αναστασία μελαχρινη μιλφ ενα θηρίο όρθιο σαν άρμα μαχης με σωμα παλαιστή αρκετά ευχάριστη στο σαλόνι
Αγκυρας12Α Ρωξάνη ξανθιά γκιλφ Ρωσσιδα με κοντό μαλλί ευσωμη πρωτη μέρα στο μαγαζί οπως μου ειπε προκειτε για την πολύ γνωστη Αγαπη που δούλευε μέχρι πρόσφατα Τροφωνιου13 ισόγειο
Επίσης να συμπληρωσω οτι η κοπελα που δούλευε στο Αλκαμενους117 είναι η Αλινα που εχει δουλεψει παλιοτερα Αδανων2 για καιρό και σε διάφορα αλλα μαγαζια τελευταια είχε κανει περασμα απο Ιάσωνος 1Β επανω αριστερά και Ιάσωνος 20Γ.Η Ρωσσιδα κριστυ που δούλευε σε αυτό το μαγαζί θα επιστρέψει μετα της5 Φλεβάρη

Αυτά τα ολίγα και απο μένα για την ωρα καλό μεσημέρι να εχετε μπράβο σε όσους ενημενουν σταθερά αλλά χαιρετιζω και πιο καινούργιους που συμετεχουν

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Καλησπερα σε ολους...Δευτερα πρωι περασα με Αντριαννα απο Φωκαιας 25 ...μελαχροινη με μακρια κοτσιδα λευκο δερμα...μακρια μεγαλη φολα κριμα το 20αρικο
Το εχουμε πει ολοι 100 φορες οτι ειναι φολα! Μαλλον δεν μας διαβαζεις!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Καλησπέρα σε ολους παιδιά σε βόλτα λίγο μετα της13.00 σε κάποια μαγαζιά είδα τα εξης

Διδυμου22 Χριστίνα το αδύνατο στυλιαρι απο φωκαιας27Α,Διδυμου8Β και παλιότερα Αλκιβιαδου
Ανακοινωσε κωλο?

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Όχι δεν ανακοίνωσε κάτι τετοιο

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Για όσους δυσλεκτικούς και μικρόνοες αδυνατούν να κατανοήσουν και να συλλάβουν τα αριστουργήματα και τα βαθύτερα νοήματα της σύγχρονης πορνογραφικής λογοτεχνίας που μάς κάνει την ύψιστη τιμή να συγγράφει ο FORMET ας μου επιτραπεί να κάνω κάποιες ελάχιστες και ασήμαντες επεξηγήσεις λέξεων και φράσεων:

"χρυσό":χύσω.
"σωστό μ":μωρό μου.
"Κουκάκι":καυλάκι.
"κόμης":μόλις.

Για παράδειγμα: η φράση "είσαι Κουκάκι και κόμης σε είδε μουθε να χρυσό" έχει το βαθύ αλληγορικό νόημα "είσαι καυλάκι και μόλις σε είδα μου'ρθε να χύσω".

Ας γίνει λοιπόν η σύνταξη ενός λεξικού FORMET (με ενσωματωμένο παράρτημα Γιασου) προκειμένου όλοι μας να μεταβούμε σε ένα άλλο γνωστικό μαγευτικό (ενδεχομένως και εξωγήινο) επίπεδο...

Μιλάμε για μεγάλο βάθος, όμως, ρήγμα ολάκερο.
Που να συλλάβει τέτοια υψηλά νοήματα ο, με παρωπίδες, εγκέφαλός μου.
Προσκυνώ την μεταφραστική σου δεινότητα.

:headbang2:

ks106

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Το εχουμε πει ολοι 100 φορες οτι ειναι φολα! Μαλλον δεν μας διαβαζεις!
λογω περιορισμενου χρονου δυστυχως δεν διαβασα κριτικες ...εχεις δικιο βεβαια ...να ξερεις κ εσυ κ τα αλλα παιδια που ενημερωνουν οτι σας διαβαζουν πολλοι ανεξαρτητα αν συμμετεχουν ...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Μιλάμε για μεγάλο βάθος, όμως, ρήγμα ολάκερο.
Που να συλλάβει τέτοια υψηλά νοήματα ο, με παρωπίδες, εγκέφαλός μου.
Προσκυνώ την μεταφραστική σου δεινότητα.

:headbang2:

τυπε πρεπει επειγοντως να σπουδασεις στην σχολη ξενων γλωσσων του γιασου,πλεον η γραμμικη β' θα ειναι παιχνιδι για'σενα   :grin:

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιχτες αυτη η λουίζα που βρίσκεται  :idiot:  η  κοντη  :kissass: με το ωραιο σωματακι   :kissass2:  :kissass2: απο μετάξυ, η αν υπάρχει κατι παρόμοιο εχουμε την 3ή βαρδια στα ίδια κυβικά όμως και λιγότερα  :zfuck:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.616
Πόντοι
266
Ρε παιχτες αυτη η λουίζα που βρίσκεται  :idiot:  η  κοντη  :kissass: με το ωραιο σωματακι   :kissass2:  :kissass2: απο μετάξυ, η αν υπάρχει κατι παρόμοιο εχουμε την 3ή βαρδια στα ίδια κυβικά όμως και λιγότερα  :zfuck:
αν μάθεις πες και σε εμένα.. :grin: :grin: :grin: :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Έχω μουδιάσει απ'την καύλα,περισσότερο κι από το τελειωτικό της Μαρίνας,αλλά ας όψεται το εμπάργκο!
(Να μην σπάσω το εμπάργκο,να μην σπάσω το εμπάργκο,να μην σπάσω το εμπάργκο... :'()
  Υπομονή τυπε μου , παντός είναι η απόλυτη καυλα  :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
Επιρρεπης, aoratos19, Dude007 & filos78 AΞΙΟΙ!!! :rockon:
Ευχαριστουμε για τις πολυ ωραιες σας ενημερωσεις!

URL]]

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Περασα αποψε από Λλκαμενους  113,οπου ηταν δυο σαραντάρες, η Μαρια,μελαχροινη και μια ξανθιά που ξεχασα το  ονομα.Επισης στο Ρεμούνδου 21 ισογειο,ηταν  η Υβονη και μια κοντη νεαρη ,η Μαρια .Σε καμμιά περιπτωση οι κοπέλλες αυτές δεν ανταποκρίνονταν στις περιγραφες περι "νταρντανων" ,"μουνάρων" κλπ ,μεγαλόστομα που διαβαζω από τους κατά τα λοιπά αξιους ρεπόρτερ ...Μηπως εξιδανικεύονται καταστασεις λογω καύλας ??? Ερωτω ...

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.157
Πόντοι
6.830
Περασα αποψε από Λλκαμενους  113,οπου ηταν δυο σαραντάρες, η Μαρια,μελαχροινη και μια ξανθιά που ξεχασα το  ονομα.Επισης στο Ρεμούνδου 21 ισογειο,ηταν  η Υβονη και μια κοντη νεαρη ,η Μαρια .Σε καμμιά περιπτωση οι κοπέλλες αυτές δεν ανταποκρίνονταν στις περιγραφες περι "νταρντανων" ,"μουνάρων" κλπ ,μεγαλόστομα που διαβαζω από τους κατά τα λοιπά αξιους ρεπόρτερ ...Μηπως εξιδανικεύονται καταστασεις λογω καύλας ??? Ερωτω ...
Μήπως μπερδεύτηκες;Το σωστό μπουρδελάκι είναι το διπλανό στον όροφο

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Και μενα η Υβοννη δε μου φανηκε με πιασιματα,μαλλον αδυνατη.Συμβαινει αυτο.ολα υποκειμενικα ειναι και αναλογα τα γουστα του καθενος.Περασα και γω απο το Φωκαιας 27 να δω τη περιβοητη Εστελ.Τη πανεμορφη με τις βυζαρες.Και ειδα μια κοπελα με μετριο εως κακο προσωπο με ασχημα κρεμασμενα βυζια.Και για την Αντριανα απο Διδυμου που γραφαν διθυραμβους ειχα μπει στο πειρασμο και τη δοκιμασα μια φορα.Και μετα αναρωτιομουν τι εκανα.Οπως ειπα αυτα ειναι υποκειμενικα αλλα να ναι καλα τα παιδια που ενημερωνουν τακτικα και στο κατω κατω ο καθενας κανει τις επιλογες του οπως αυτος νομιζει καλυτερα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Έκτακτη καταδρομική,λίγο πριν και μετά την αλλαγή 2ης-3ης βάρδιας....

Μόνο για ρομαντικούς/σκληρούς πόρνους η σημερινή βροχερή βραδιά... :grin:

9wJjuTC.jpg

Φυλής

54 πάνω - Ιωάννα (η κοπελιά του HotVenom,στυλιάρι με μακρύ μαλλί/μαύρο)

Λοιπόν,δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις - ειδικά με κοπέλες που έχουν φύγει από την αλυσίδα  ;)  :grin: -
Έχει λίγο άγριο πρόσωπο,σχετικά καλή παρουσία πάντως!

Η Πατρίτσια,μόλις πήγαινε στο 56 να πιάσει δουλειά...

66Α Άννα (Ιλόνα,με τρομερά εσώρουχα ροζ...μόλις είχε κάνει ντους  :cum:)

Την τίμησε για πολλοστή φορά,ο εξωθεσμικός μου φίλος...αφού το 71 πάνω ήταν κλειστό και δεν βρήκαμε το Χριστινάκι / Καζακστάν!

65Β Εμμανουέλα (σαλονάρισε ξεβράκωτη... :lheel:)

Δεν άντεξα και πέρασα πάλι μαζί της,για ένα "αισθησιακό γαμήσι"....που μόνο αυτή ξέρει να μου προσφέρει  :grin: ... :tits2:

67 Αντίνα (με τις τορπίλες  :zfuck: ,μαζί με κυρ.Βασίλη...ο οποίος φορούσε τρομερό μπουφάν  ;) )

71Β Χριστίνα (η γνωστή καυλίτσα/ξανθούλα-φόλα,ο τσα2 είχε πάει κάπου και παρουσιάστηκε μόνη της....φύγαμε όλοι  :2funny: )

84Α Μάγια (Μπάρμπαρα/Λάουρα,μόλις έκλεινε το τσαρδί)

80 Μαίρη (με ολόσωμο fishnet :o)

Φωκαίας

17Α Ιονέλα (καλή παρουσία,αλλά δεν μου αρέσουν τα τατουάζ της  :S Η κυρία Εύα,μου έδειξε το πίρσινγκ που έκανε στον αφαλό...έπαθα πλάκα...με το στομάχι της...δεν ήταν σαν κάτι θείτσες....αλλά λείο / χωρίς ραγάδες κτλ...  :pipa1: )

25Β Μόλις πήγαινε για να μπεί μέσα η φόλα Ανδριάνα για 3η βάρδια...

27Β Έφευγε η μουνάρα Εστέλ και ανέλαβε η Άννι / πορνοστάρ... :2on1:

24 Έκλεινε για 3η βάρδια ,εργαζόταν ένα κοντόχοντρο μπάζο...μάλλον Κλάρα την είπε ή κάπως έτσι... :headbang: :boff: :badair:

Αυτά τα ολίγα,από την βροχερή πιάτσα!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Έκτακτη καταδρομική,λίγο πριν και μετά την αλλαγή 2ης-3ης βάρδιας....

Μόνο για ρομαντικούς/σκληρούς πόρνους η σημερινή βροχερή βραδιά... :grin:

9wJjuTC.jpg

Φυλής

54 πάνω - Ιωάννα (η κοπελιά του HotVenom,στυλιάρι με μακρύ μαλλί/μαύρο)

Λοιπόν,δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις - ειδικά με κοπέλες που έχουν φύγει από την αλυσίδα  ;)  :grin: -
Έχει λίγο άγριο πρόσωπο,σχετικά καλή παρουσία πάντως!

Η Πατρίτσια,μόλις πήγαινε στο 56 να πιάσει δουλειά...

66Α Άννα (Ιλόνα,με τρομερά εσώρουχα ροζ...μόλις είχε κάνει ντους  :cum:)

Την τίμησε για πολλοστή φορά,ο εξωθεσμικός μου φίλος...αφού το 71 πάνω ήταν κλειστό και δεν βρήκαμε το Χριστινάκι / Καζακστάν!

65Β Εμμανουέλα (σαλονάρισε ξεβράκωτη... :lheel:)

Δεν άντεξα και πέρασα πάλι μαζί της,για ένα "αισθησιακό γαμήσι"....που μόνο αυτή ξέρει να μου προσφέρει  :grin: ... :tits2:

67 Αντίνα (με τις τορπίλες  :zfuck: ,μαζί με κυρ.Βασίλη...ο οποίος φορούσε τρομερό μπουφάν  ;) )

71Β Χριστίνα (η γνωστή καυλίτσα/ξανθούλα-φόλα,ο τσα2 είχε πάει κάπου και παρουσιάστηκε μόνη της....φύγαμε όλοι  :2funny: )

84Α Μάγια (Μπάρμπαρα/Λάουρα,μόλις έκλεινε το τσαρδί)

80 Μαίρη (με ολόσωμο fishnet :o)

Φωκαίας

17Α Ιονέλα (καλή παρουσία,αλλά δεν μου αρέσουν τα τατουάζ της  :S Η κυρία Εύα,μου έδειξε το πίρσινγκ που έκανε στον αφαλό...έπαθα πλάκα...με το στομάχι της...δεν ήταν σαν κάτι θείτσες....αλλά λείο / χωρίς ραγάδες κτλ...  :pipa1: )

25Β Μόλις πήγαινε για να μπεί μέσα η φόλα Ανδριάνα για 3η βάρδια...

27Β Έφευγε η μουνάρα Εστέλ και ανέλαβε η Άννι / πορνοστάρ... :2on1:

24 Έκλεινε για 3η βάρδια ,εργαζόταν ένα κοντόχοντρο μπάζο...μάλλον Κλάρα την είπε ή κάπως έτσι... :headbang: :boff: :badair:

Αυτά τα ολίγα,από την βροχερή πιάτσα!
Ωραια ενημεροση πορνε μου  :rockon: Η αννα Ιλονα μου ειχε πει το τραγικο..πριν την γαμησο....Αν μπορεις γαμα με.... :2funny: Προσπαθησα...λεει αστο αστο δεν μπορεις...Πηγε να μ βαρεση μαλακια...Μ λεει δεν παλυ..και τις λεω το κορυφεο κατσε να δεις πως βαρανε μαλακια....φυσικα κια εχυσα σε δευτερολεπτα...και εφυγα..Η κλαρα που λες ...αν ειναι παχουλη να υποθεσο πως πρεπει να ειναι η αγελαδιτσα του Αρναουτογλου... :2funny: Η εμανουελα απορο πως εγαζετε ακομα...Δεν την συνχωρεσα ποτε....παρολο που μαρεσουν τα ρομαντικα γλωσσοφιλα..μου ειναι τοσο αποθιτικη...φιλαει ετσι σαν να σου λεει ελα παλιομαλακα φιλα με... :S Χρειαζομε πολλα ακομα ακα...γα,ησια με φυλακοβια...Πολλους αγιασμους και μετανιες απο την Αγια καζαξτανη...και πολλα ακομα ξενεροτα αλλα με πολυ χημεια γαμησια...και πληρης ενοση γεννητικον οργανον με Λαουρα...για να ξεχασο ολα τα αρνητικα που προανεφερα...και πολλα αλλα ασχημα του παρελθοντος....Καλημερες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom