Η χθεσινή βόλτα στο
Μεταξουργείο στη δεύτερη βάρδια,με το αρχαίο μέλος του site @''filos 78'',είχε κανονιστεί από το μεσημέρι.Μετά από ένα καφεδάκι στο ''CYRANO'' στην Αχιλλέως,ξεκινήσαμε την περιήγηση.Δυστυχώς,επειδή δεν κρατούσα σημειώσεις,υπάρχουν κάποιες ελλείψεις και κενά,ένδειξη ότι δεν πρέπει να εμπιστεύομαι πλέον τη μνήμη μου!
Αχιλλέως 48 η Αγάπη,κοντούλα ξανθιά,κανονικό σώμα,μικρό στήθος,όχι κάτι ιδιαίτερο νομίζω για 20€.
Μαραθώνος 59 ισόγειο η milf Κατερίνα,μαυριδερή Ουκρανή τούμπανο!
Μαραθώνος 59 όροφος δύο κοπέλες,η Ελένη,ξανθιά,ψηλόλιγνη,όμορφη και χαμογελαστή,(του ''filos 78'' του μπήκαν ιδέες να ξαναδοκιμάσει,αφού είχε μαζί της προηγούμενη εμπειρία με μέτριες εντυπώσεις,επεσήμανε ότι ομόρφυνε κι άλλο! ),και η Μαρσέλα,μαυριδερή,με πλουσιότερα προσόντα από την Ελένη,όχι τόσο όμορφη όμως!
Στο Ιάσονος 46Γ η Αλίσα,μαυριδερό πιπίνι στυλιάρι,με ωραίο ''πέσιμο’’ στο σαλόνι,για @''Billy 13'''
Ιάσονος 46β νομίζω ήταν η Σάρα,κανονικό ύψος,ωραίο σώμα με ζουμερό κώλο!
Ιάσονος 46 όροφο,δεν θυμάμαι…
Ιάσονος 44 αριστερά δύο κοπέλες,μια ψηλή ξανθιά,και μια που δεν εμφανίστηκε ολόκληρη.Στο δεξιά κενό μνήμης…
Ιάσονος 43 η Σοφία,με πληθωρικά προσόντα και πρωκτικό!
Ιάσονος 37 ισόγειο η Άννα,πιπίνι κι αυτή,καλή περίπτωση μου φάνηκε για πιπινολάτρεις!
Ιάσονος 37 όροφος η milf Ροζαλία με πρωκτικό,η πρωτοχρονιάτική μου φόλα…
Ιάσονος 36 η Σακίρα,πιπίνι σοκολατόχρωμη,με σφιχτό Αφρικανικό σώμα και χειλάρες!
Ιάσονος 31 υπόγειο δύο milf,η σχετικά κοντή ξανθιά Νάντια,με γαλανά μάτια,μέτριο κορμί,και η ψηλή μαυριδερή Κάρμεν,με μπουτάρες και κωλάρα,μου φάνηκε ότι με… κάρφωνε να περάσω,να δεις ότι μου μπήκαν ιδέες…
Ιάσονος 30 υπόγειο η Λόλα,ξανθιά πιτσιρίκα με καλή αύρα,ωραίο σώμα,με εντυπωσίασε!
Ιάσονος 30 όροφο δύο κοπέλες νεαρές,η Νέλλη με καλό σωματάκι και μαλλί περμανάντ,και η Σουλτάνα,μαυριδερή και με κοτσίδα.
Ιάσονος 19 ισόγειο αυτή που πετυχαίνω στα πρωινά στο Κολωνού 30 όροφο,Χριστίνα μάλλον,ψηλή μελαχροινή με βυζάρες,ατσούμπαλη.
Ιάσονος 20 Γ δύο κοπέλες,Κάτια και Μαρίνα,κάτι άλλο δεν θυμάμαι.
Ιάσονος 20 Α η Ντάνα με τα τατουάζ,αδιάφορη μου φάνηκε.
Ιάσονος 27 η milf Λάνα,κορμάρα,σταθερή αξία!
Ιάσονος 10 ισόγειο δύο κοπέλες,η ξανθιά φόλα ρωσίδα Ελένη,με το… αγελαδίσιο βλέμμα,και μια χοντρούλα ψηλή μαυριδερή Ρουμάνα.
Ιάσονος 10 όροφο ήταν η Χριστίνα,το ''σκυλί του πολέμου''!Δεν περίμενα ότι θα την έβρισκα τόσο νωρίς,και πέρασα σχεδόν υποχρεωτικά,τηρώντας τον άτυπο κώδικα δεοντολογίας που έχω.Φιλότιμη,όχι όμως με τις καύλες που είχε όταν την πρωτοπέτυχα,λογικό με τόσα ξενύχτια!Η κυρία Νίκη μας άφησε ανενόχλητους πολλήν ώρα,μπράβο της!
Ιάσονος 2 όροφο η κοντή αδιάφορη Αντριάννα.
Ιάσονος 2 ισόγειο η γυφτοειδής Εύα,με πρωκτικό,στυλιάρι,ψιλοχαζό μου φάνηκε,της λείπουν και κάποια δόντια!
Ιάσονος 1Α δύο κοπέλες milf,η Ειρήνη,κοντή ατσούμπαλη,και η Μαρίνα,αδύνατη,ψηλή άβυζη μελαχροινή,κατέθεσα στο στόμα της στο τέλος της βόλτας!
Ιάσονος 1Β όροφος αριστερά η Γιασμίν με ύφος παρακλητικό,και μια άλλη.
Ιάσονος 1Β όροφος δεξιά,μια κοντή gilf με πρωκτικό.
Ιάσονος 1Γ η Μίνα,ξανθιά,κοντούλα,ομορφούλα, με καλλίγραμμο κορμί,στα υπ’όψιν.
Κολωνού 11 ισόγειο η άσχημη αλλά ζωηρή Ζωή,στυλιάρι.
Κολωνού 11 υπόγειο η Κορίνα,πληθωρική,με ανταύγειες περμανάντ.
Κολωνού 15 αριστερά η αδύνατη Λάουρα,στυλιάρι,πρόσωπο με ακμή,με καυλάντα στο σαλόνι.
Κολωνού 15 δεξιά μια αδιάφορη.
Κολωνού 23 η Φωτεινή-Λουμινίτσα,υπερφόλα!
Κολωνού 23 υπόγειο,μια ψηλή μαυριδερή τούμπανο,ψιλοάσχημη,αλλά με πολλά υποσχόμενο βλέμμα…
Κολωνού 27Α,(''συνεδριακό’’ το χαρακτήρισε ο @''filos 78’’),μια ψηλή με κοτσίδα,αδύνατη,συμπαθητικό πρόσωπο.
Κολωνού 27 υπόγειο ένα μπάζο.
Κολωνού30 όροφος η παλιά καραβάνα milf Άννα.
Κολωνού 32 ''onlygreekάδικο'' η Ντιάνα,μελαχροινή,καλό κορμί,safe sex μόνο!
Κολωνού 32 υπόγειο,μια gilf.
Κολωνού 32 και Λεωνίδου φάγαμε το μοναδικό καραμούζιασμα!Βγήκε μια ψηλή αδύνατη και με μικρό στήθος,βλέμμα ψυχρό,και στην ερώτησή μου πώς λένε την κοπέλα,μου απάντησε η τσατσά,‘’εσύ με το όνομα γαμάς’’;
Κολωνού 48 η Άννα,πιτσιρίκα στυλιάρι,με γαμψή μύτη και τριγωνικό πρόσωπο.
Κολωνού 47 για μερακλήδες…
Κολωνού 53 δύο ευδιάθετες νεαρές μελαχροινές γεματούλες,Σιμόνα και κάτι άλλο,’’δεν βιάζονται στο δωμάτιο’’ ψέλλισε η γνωστή τσατσά κοιτάζοντάς με...
Λεωνίδου 28 ημιόροφος,δύο τροφαντούλες νεαρές συμπαθητικές.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 η Φωτεινή '’Γμοχ’’.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 μια milf ξανθιά,Σάρα νομίζω.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά,μια χοντρούλα με καλή διάθεση,και μια με σκυλέ πρόσωπο,κορμί τούμπανο και υποσχέσεις να την ξεσκίσεις άφοβα,όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 αριστερά η Άντζελα,άβυζη,κανονικό κορμί,πολύ ντροπαλό σαλονάρισμα,κοπέλα που έκανε κοπάνα από το φροντιστήριο,η συμμαθήτρια από το σχολείο μου θύμισε,μ’έβαλε σε σκέψεις...
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Α δύο τροφαντούλες μελαχροινές,συμπαθητικές,Ρώσικα ή κάτι τέτοιο μου μίλησε η μία.
Αυτά από χθες,όποιος τη διαβάσει κι εντοπίσει κάποιο σημαντικό λάθος,ας διορθώσει,και στην επόμενη βόλτα θα πάω πιο οργανωμένος!