Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 312 άτομα (36 μέλη και 276 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
Για όσους δυσλεκτικούς και μικρόνοες αδυνατούν να κατανοήσουν και να συλλάβουν τα αριστουργήματα και τα βαθύτερα νοήματα της σύγχρονης πορνογραφικής λογοτεχνίας που μάς κάνει την ύψιστη τιμή να συγγράφει ο FORMET ας μου επιτραπεί να κάνω κάποιες ελάχιστες και ασήμαντες επεξηγήσεις λέξεων και φράσεων:

"χρυσό":χύσω.
"σωστό μ":μωρό μου.
"Κουκάκι":καυλάκι.
"κόμης":μόλις.

Για παράδειγμα: η φράση "είσαι Κουκάκι και κόμης σε είδε μουθε να χρυσό" έχει το βαθύ αλληγορικό νόημα "είσαι καυλάκι και μόλις σε είδα μου'ρθε να χύσω".

Ας γίνει λοιπόν η σύνταξη ενός λεξικού FORMET (με ενσωματωμένο παράρτημα Γιασου) προκειμένου όλοι μας να μεταβούμε σε ένα άλλο γνωστικό μαγευτικό (ενδεχομένως και εξωγήινο) επίπεδο...
Ας προτείνουμε στη διαχείρηση να ενσωματωθούν στο forum δύο ειδικά πλήκτρα, για εμάς τους κοινούς μπουρδελιάρηδες, να κάνουν αυτόματη μετάφραση αφενός από τη διάλεκτο FORMET και αφεταίρου από τη διάλεκτο giasou!!! Σε διαφορετική περίπτωση με βλέπω να τρέχω στα οφθαλμιατρεία λίαν συντόμως!!!  :headbang: :headbang: :headbang:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
Μεγαβόλτα στο Μετάξι στην απογευματινή βάρδια,με τον ''filos 78''.Ανέλαβα να γράψω ενημέρωση,αλλά το αναβάλλω για αύριο,αφού με... στράγγιξε με ακάποτο η Μαρίνα στο Ιάσωνος 1,και τώρα πάω για ύπνο.
Νωρίτερα δεν μου βγήκε με τη Χριστίνα,το ''σκυλί του πολέμου''.Παραμένει φιλότιμη,αλλά είναι εμφανώς κουρασμένη,και η συμπεριφορά της τείνει στο τυπικό,μακριά από την καύλα που έβγαζε τον πρώτο καιρό που την πέτυχα.Δεν την αδικώ όμως,γιατί ήμουνα κι εγώ ντεφορμέ.Στα συν,η κυρία Νίκη που δεν ενόχλησε καθόλου,παρά την καθυστέρησή μου μέσα.Ίσως μ'έμαθε,ίσως πήρε εντολές από τη Χριστίνα,ποιός ξέρει...
Τελικά παιχταρά μου, άφησες το μικρούλι για χάρη της Μαρίνας!!! Αφού έχετε καλή χημεία μεταξύ σας και φαίνεται από το σαλόνι, πολύ καλά έκανες!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Η χθεσινή βόλτα στο Μεταξουργείο στη δεύτερη βάρδια,με το αρχαίο μέλος του site @''filos 78'',είχε κανονιστεί από το μεσημέρι.Μετά από ένα καφεδάκι στο ''CYRANO'' στην Αχιλλέως,ξεκινήσαμε την περιήγηση.Δυστυχώς,επειδή δεν κρατούσα σημειώσεις,υπάρχουν κάποιες ελλείψεις και κενά,ένδειξη ότι δεν πρέπει να εμπιστεύομαι πλέον τη μνήμη μου!
Αχιλλέως 48 η Αγάπη,κοντούλα ξανθιά,κανονικό σώμα,μικρό στήθος,όχι κάτι ιδιαίτερο νομίζω για 20€.
Μαραθώνος 59 ισόγειο η milf Κατερίνα,μαυριδερή Ουκρανή τούμπανο!
Μαραθώνος 59 όροφος δύο κοπέλες,η Ελένη,ξανθιά,ψηλόλιγνη,όμορφη και χαμογελαστή,(του ''filos 78'' του μπήκαν ιδέες να ξαναδοκιμάσει,αφού είχε μαζί της προηγούμενη εμπειρία με μέτριες εντυπώσεις,επεσήμανε ότι ομόρφυνε κι άλλο! ),και η Μαρσέλα,μαυριδερή,με πλουσιότερα προσόντα από την Ελένη,όχι τόσο όμορφη όμως!
Στο Ιάσονος 46Γ η Αλίσα,μαυριδερό πιπίνι στυλιάρι,με ωραίο ''πέσιμο’’ στο σαλόνι,για @''Billy 13'''
Ιάσονος 46β νομίζω ήταν η Σάρα,κανονικό ύψος,ωραίο σώμα με ζουμερό κώλο!
Ιάσονος  46 όροφο,δεν θυμάμαι…
Ιάσονος 44 αριστερά δύο κοπέλες,μια ψηλή ξανθιά,και μια που  δεν εμφανίστηκε ολόκληρη.Στο δεξιά κενό μνήμης…
Ιάσονος 43 η Σοφία,με πληθωρικά προσόντα και πρωκτικό!
Ιάσονος  37 ισόγειο η Άννα,πιπίνι κι αυτή,καλή περίπτωση μου φάνηκε για πιπινολάτρεις!
Ιάσονος 37 όροφος η milf Ροζαλία με πρωκτικό,η πρωτοχρονιάτική μου φόλα…
Ιάσονος 36 η Σακίρα,πιπίνι σοκολατόχρωμη,με σφιχτό Αφρικανικό σώμα και χειλάρες!
Ιάσονος 31 υπόγειο δύο milf,η σχετικά κοντή ξανθιά Νάντια,με γαλανά μάτια,μέτριο κορμί,και η ψηλή μαυριδερή Κάρμεν,με μπουτάρες και κωλάρα,μου φάνηκε ότι με… κάρφωνε να περάσω,να δεις ότι μου μπήκαν ιδέες…
Ιάσονος 30 υπόγειο η Λόλα,ξανθιά πιτσιρίκα με καλή αύρα,ωραίο σώμα,με εντυπωσίασε!
Ιάσονος 30 όροφο δύο κοπέλες νεαρές,η Νέλλη με καλό σωματάκι και μαλλί περμανάντ,και η Σουλτάνα,μαυριδερή και με κοτσίδα.
Ιάσονος  19 ισόγειο αυτή που πετυχαίνω στα πρωινά στο Κολωνού 30 όροφο,Χριστίνα μάλλον,ψηλή  μελαχροινή με βυζάρες,ατσούμπαλη.
Ιάσονος 20 Γ δύο κοπέλες,Κάτια και Μαρίνα,κάτι άλλο δεν θυμάμαι.
Ιάσονος 20 Α η Ντάνα με τα τατουάζ,αδιάφορη μου φάνηκε.
Ιάσονος 27 η milf Λάνα,κορμάρα,σταθερή αξία!
Ιάσονος 10 ισόγειο δύο κοπέλες,η ξανθιά φόλα ρωσίδα Ελένη,με το… αγελαδίσιο βλέμμα,και μια χοντρούλα ψηλή μαυριδερή Ρουμάνα.
Ιάσονος 10 όροφο ήταν η Χριστίνα,το ''σκυλί του πολέμου''!Δεν περίμενα ότι θα την έβρισκα τόσο νωρίς,και πέρασα σχεδόν υποχρεωτικά,τηρώντας τον άτυπο κώδικα δεοντολογίας που έχω.Φιλότιμη,όχι όμως με τις καύλες που είχε όταν την πρωτοπέτυχα,λογικό με τόσα ξενύχτια!Η κυρία Νίκη μας άφησε ανενόχλητους πολλήν ώρα,μπράβο της!
Ιάσονος 2 όροφο η κοντή αδιάφορη Αντριάννα.
Ιάσονος 2 ισόγειο η γυφτοειδής Εύα,με πρωκτικό,στυλιάρι,ψιλοχαζό μου φάνηκε,της λείπουν και κάποια δόντια!
Ιάσονος 1Α δύο κοπέλες milf,η Ειρήνη,κοντή ατσούμπαλη,και η Μαρίνα,αδύνατη,ψηλή άβυζη μελαχροινή,κατέθεσα στο στόμα της στο τέλος της βόλτας!
Ιάσονος 1Β όροφος αριστερά η Γιασμίν με ύφος παρακλητικό,και μια άλλη.
Ιάσονος 1Β όροφος δεξιά,μια κοντή gilf με πρωκτικό.
Ιάσονος 1Γ η Μίνα,ξανθιά,κοντούλα,ομορφούλα, με καλλίγραμμο κορμί,στα υπ’όψιν.
Κολωνού 11 ισόγειο η άσχημη αλλά ζωηρή Ζωή,στυλιάρι.
Κολωνού 11 υπόγειο η Κορίνα,πληθωρική,με ανταύγειες περμανάντ.
Κολωνού 15 αριστερά η αδύνατη Λάουρα,στυλιάρι,πρόσωπο με ακμή,με καυλάντα στο σαλόνι.
Κολωνού 15 δεξιά μια αδιάφορη.
Κολωνού 23 η Φωτεινή-Λουμινίτσα,υπερφόλα!
Κολωνού 23 υπόγειο,μια ψηλή μαυριδερή τούμπανο,ψιλοάσχημη,αλλά με πολλά υποσχόμενο βλέμμα…
Κολωνού 27Α,(''συνεδριακό’’ το χαρακτήρισε ο @''filos 78’’),μια ψηλή με κοτσίδα,αδύνατη,συμπαθητικό πρόσωπο.
Κολωνού 27 υπόγειο ένα μπάζο.
Κολωνού30 όροφος η παλιά καραβάνα milf Άννα.
Κολωνού 32 ''onlygreekάδικο'' η Ντιάνα,μελαχροινή,καλό κορμί,safe sex μόνο!
Κολωνού 32 υπόγειο,μια gilf.
Κολωνού 32 και Λεωνίδου φάγαμε το μοναδικό καραμούζιασμα!Βγήκε μια ψηλή αδύνατη και με μικρό στήθος,βλέμμα ψυχρό,και στην ερώτησή μου πώς λένε την κοπέλα,μου απάντησε η τσατσά,‘’εσύ με το όνομα γαμάς’’;
Κολωνού 48 η Άννα,πιτσιρίκα στυλιάρι,με γαμψή μύτη και τριγωνικό πρόσωπο.
Κολωνού 47 για μερακλήδες…
Κολωνού 53 δύο ευδιάθετες νεαρές μελαχροινές γεματούλες,Σιμόνα και κάτι άλλο,’’δεν βιάζονται στο δωμάτιο’’ ψέλλισε η γνωστή τσατσά κοιτάζοντάς με...
Λεωνίδου 28 ημιόροφος,δύο τροφαντούλες νεαρές συμπαθητικές.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 η Φωτεινή '’Γμοχ’’.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 μια milf ξανθιά,Σάρα νομίζω.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά,μια χοντρούλα με καλή διάθεση,και μια με σκυλέ πρόσωπο,κορμί τούμπανο και υποσχέσεις να την ξεσκίσεις άφοβα,όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 αριστερά η Άντζελα,άβυζη,κανονικό κορμί,πολύ ντροπαλό σαλονάρισμα,κοπέλα που έκανε  κοπάνα από το φροντιστήριο,η συμμαθήτρια από το σχολείο μου θύμισε,μ’έβαλε σε σκέψεις...
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Α   δύο τροφαντούλες μελαχροινές,συμπαθητικές,Ρώσικα ή κάτι τέτοιο μου μίλησε η μία.
Αυτά από χθες,όποιος τη διαβάσει κι εντοπίσει κάποιο σημαντικό λάθος,ας διορθώσει,και στην επόμενη βόλτα θα πάω πιο οργανωμένος!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
Η χθεσινή βόλτα στο Μεταξουργείο στη δεύτερη βάρδια,με το αρχαίο μέλος του site @''filos 78'',είχε κανονιστεί από το μεσημέρι.Μετά από ένα καφεδάκι στο ''CYRANO'' στην Αχιλλέως,ξεκινήσαμε την περιήγηση.Δυστυχώς,επειδή δεν κρατούσα σημειώσεις,υπάρχουν κάποιες ελλείψεις και κενά,ένδειξη ότι δεν πρέπει να εμπιστεύομαι πλέον τη μνήμη μου!
Τρισμέγιστο respect μύστη μου! Αυτή είναι ενημέρωση!  :rockon: :rockon: :rockon:

h7509954E

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Χτες βράδυ ξανά με χριστινακι καζαξταν . ενο περημενα στο σαλόνι..(παντα περημενο μαρεση να ρην βλεπο πρινπερασο στο δωμάτιο...)είχεππελάτη τουλεγε σχισε την δυνατά προφανούς την τρυπουλα της ευνοούσε κατακαυλοσα...και ήθελανα την γαμησο αάγρια σήμερα....ενο περημενα στο δωμάτιο πήγα να χρυσό ερχετε ξεκηνα τρελό χαμουρεμα...αρχιδο γλυψιμο πίπα τρελή..και της λέω σταματά θα χρυσό ....της λέω πριν πως στοκανε ο άλλος μου λέει Να πω? Λέω πες σε έντονο ύφος..λέει στά τέσερα της λέω γυρνά...κοιταζομασταν στο καθρέπτη ..θα σε σκισο λέω τώρα..πιο άγρια..ναι ναι σωστό μ πιο δυνατά κτλ..κατακαυλοσα...εχυσα την υποταξα..μαρεση που φαντασιονετε μαζί μου...αυτά μαγγες..
Έχω μουδιάσει απ'την καύλα,περισσότερο κι από το τελειωτικό της Μαρίνας,αλλά ας όψεται το εμπάργκο!
(Να μην σπάσω το εμπάργκο,να μην σπάσω το εμπάργκο,να μην σπάσω το εμπάργκο... :'()

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Η χθεσινή βόλτα στο Μεταξουργείο στη δεύτερη βάρδια,με το αρχαίο μέλος του site @''filos 78'',είχε κανονιστεί από το μεσημέρι.
:thumbsup:

Ωραίοι και ο παλαιός  @ filos 78 και ο νέος @ Επιρρεπής- μπράβο για τον κόπο σας και άψογη η ενημέρωσή σας από το δύσκολο Μεταξουργείο...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Ας προτείνουμε στη διαχείρηση να ενσωματωθούν στο forum δύο ειδικά πλήκτρα, για εμάς τους κοινούς μπουρδελιάρηδες, να κάνουν αυτόματη μετάφραση αφενός από τη διάλεκτο FORMET και αφεταίρου από τη διάλεκτο giasou!!! Σε διαφορετική περίπτωση με βλέπω να τρέχω στα οφθαλμιατρεία λίαν συντόμως!!!  :headbang: :headbang: :headbang:

τυπε εαν ειχες σπουδασει στην σχολη ξενων γλωσσων του γιασου,απο την οποια εχει αποφοιτησει με αριστα και ο ιπποτης69,δεν θα ειχες κανενα προβλημα να διαβασεις το ποστ του τυπου φορμετ    :rockon: :rockon: :rockon:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Για Σύλβια ότι συζητά και μάλλον θα επιστρέψει τώρα που έκλεισε το Κωνσταντινουπόλεως 59 όπου και είχε πάει και δούλευε.
=====
Πολλή  συζήτησις για τα BBW  παρατηρείται !
Σύλβια ? ποια Σύλβια  Κ 59 ?!  σαν κατι  να κατάλαβα από την  φωτο οπισθίως στον τοιχο... με κομπινεζον ..Ειναι >>
= Η Σύλβια της  Λουκιανου 20, μετά Βούρβαχη  κλπ  - Δηλαδή η πρώην  παλιά Μαργαρίτα= Ρίτα της Ιουλιανου 71   και πιο πριν Εξηκιου κλπ ?
Για  τετοια μεγέθη μιλάμε ? :o--  Και πέραν της Αννουλας ,   υποτίθεται οτι  μετα τις 20/ 1    θα γύριζε και η  Καρολινάρα...
Μονο  οι  3 αυτές  πρέπει να αριθμουν.. άνω των 300- 350   κιλων συνολικά ... :rockon: :rockon:

Φίλε observer, όχι δεν πρόκειται για την πρώην Ρίτα της Ιουλιανού 71 η οποία είχε γίνει Σύλβια στο ιστορικό Λουκιανού 20-ομολογώ ότι δεν το θυμόμουν ότι η συγκεκριμένη πέρασε και από Βούρβαχη.

Η εν λόγω Σύλβια με τα πίρσινγκ είναι άλλη, Βουλγάρα(κατά δήλωσή της) η οποία ξεκίνησε από Κολοκυνθούς 38 και δούλευε πιο παλιά(γύρω στα μέσα του 2011) τα πρωινά στο Αλκιβιάδου 16α και τα απογεύματα στο Διδύμου 18 ενώ πιο πρόσφατα ήταν πρωινή στο Διδύμου 18α-μέχρι να χαθεί και να πάει στο Κωνσταντινουπόλεως 59 μέχρι πρόσφατα.

ΥΓ: Τώρα που το σκέφτομαι αν επέστρεφε η παλαιά Ρίτα-Σύλβια σε συνδυασμό με Αννούλα και Ιζαμπέλα και αν πήγαινε εκεί και η Καρολινάρα, στη γωνία Αχαρνών και Διδύμου θα έπρεπε να τοποθετηθεί πλάστιγγα για υπέρβαρο!  :grin:

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Χτες βράδυ ξανά με χριστινακι καζαξταν . ενο περημενα στο σαλόνι..(παντα περημενο μαρεση να ρην βλεπο πρινπερασο στο δωμάτιο...)είχεππελάτη τουλεγε σχισε την δυνατά προφανούς την τρυπουλα της ευνοούσε κατακαυλοσα...και ήθελανα την γαμησο αάγρια σήμερα....ενο περημενα στο δωμάτιο πήγα να χρυσό ερχετε ξεκηνα τρελό χαμουρεμα...αρχιδο γλυψιμο πίπα τρελή..και της λέω σταματά θα χρυσό ....της λέω πριν πως στοκανε ο άλλος μου λέει Να πω? Λέω πες σε έντονο ύφος..λέει στά τέσερα της λέω γυρνά...κοιταζομασταν στο καθρέπτη ..θα σε σκισο λέω τώρα..πιο άγρια..ναι ναι σωστό μ πιο δυνατά κτλ..κατακαυλοσα...εχυσα την υποταξα..μαρεση που φαντασιονετε μαζί μου...αυτά μαγγες..
Πάντα τέτοια φίλε!!!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ΚΑΝΑ αλλο καλό στρουνπουλο ξέρουμε?
Εκτός από μεταξύ

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.616
Πόντοι
266
Αχιλλέως 48 η Αγάπη,κοντούλα ξανθιά,κανονικό σώμα,μικρό στήθος,όχι κάτι ιδιαίτερο νομίζω για 20€.
Μαραθώνος 59 ισόγειο η milf Κατερίνα,μαυριδερή Ουκρανή τούμπανο!
Μαραθώνος 59 όροφος δύο κοπέλες,η Ελένη,ξανθιά,ψηλόλιγνη,όμορφη και χαμογελαστή,(του ''filos 78'' του μπήκαν ιδέες να ξαναδοκιμάσει,αφού είχε μαζί της προηγούμενη εμπειρία με μέτριες εντυπώσεις,επεσήμανε ότι ομόρφυνε κι άλλο! ),και η Μαρσέλα,μαυριδερή,με πλουσιότερα προσόντα από την Ελένη,όχι τόσο όμορφη όμως!
Στο Ιάσονος 46Γ η Αλίσα,μαυριδερό πιπίνι στυλιάρι,με ωραίο ''πέσιμο’’ στο σαλόνι,για @''Billy 13'''
Ιάσονος 46β νομίζω ήταν η Σάρα,κανονικό ύψος,ωραίο σώμα με ζουμερό κώλο!
Ιάσονος  46 όροφο,δεν θυμάμαι…
Ιάσονος 44 αριστερά δύο κοπέλες,μια ψηλή ξανθιά,και μια που  δεν εμφανίστηκε ολόκληρη.Στο δεξιά κενό μνήμης…
Ιάσονος 43 η Σοφία,με πληθωρικά προσόντα και πρωκτικό!
Ιάσονος  37 ισόγειο η Άννα,πιπίνι κι αυτή,καλή περίπτωση μου φάνηκε για πιπινολάτρεις!
Ιάσονος 37 όροφος η milf Ροζαλία με πρωκτικό,η πρωτοχρονιάτική μου φόλα…
Ιάσονος 36 η Σακίρα,πιπίνι σοκολατόχρωμη,με σφιχτό Αφρικανικό σώμα και χειλάρες!
Ιάσονος 31 υπόγειο δύο milf,η σχετικά κοντή ξανθιά Νάντια,με γαλανά μάτια,μέτριο κορμί,και η ψηλή μαυριδερή Κάρμεν,με μπουτάρες και κωλάρα,μου φάνηκε ότι με… κάρφωνε να περάσω,να δεις ότι μου μπήκαν ιδέες…
Ιάσονος 30 υπόγειο η Λόλα,ξανθιά πιτσιρίκα με καλή αύρα,ωραίο σώμα,με εντυπωσίασε!
Ιάσονος 30 όροφο δύο κοπέλες νεαρές,η Νέλλη με καλό σωματάκι και μαλλί περμανάντ,και η Σουλτάνα,μαυριδερή και με κοτσίδα.
Ιάσονος  19 ισόγειο αυτή που πετυχαίνω στα πρωινά στο Κολωνού 30 όροφο,Χριστίνα μάλλον,ψηλή  μελαχροινή με βυζάρες,ατσούμπαλη.
Ιάσονος 20 Γ δύο κοπέλες,Κάτια και Μαρίνα,κάτι άλλο δεν θυμάμαι.
Ιάσονος 20 Α η Ντάνα με τα τατουάζ,αδιάφορη μου φάνηκε.
Ιάσονος 27 η milf Λάνα,κορμάρα,σταθερή αξία!
Ιάσονος 10 ισόγειο δύο κοπέλες,η ξανθιά φόλα ρωσίδα Ελένη,με το… αγελαδίσιο βλέμμα,και μια χοντρούλα ψηλή μαυριδερή Ρουμάνα.
Ιάσονος 10 όροφο ήταν η Χριστίνα,το ''σκυλί του πολέμου''!Δεν περίμενα ότι θα την έβρισκα τόσο νωρίς,και πέρασα σχεδόν υποχρεωτικά,τηρώντας τον άτυπο κώδικα δεοντολογίας που έχω.Φιλότιμη,όχι όμως με τις καύλες που είχε όταν την πρωτοπέτυχα,λογικό με τόσα ξενύχτια!Η κυρία Νίκη μας άφησε ανενόχλητους πολλήν ώρα,μπράβο της!
Ιάσονος 2 όροφο η κοντή αδιάφορη Αντριάννα.
Ιάσονος 2 ισόγειο η γυφτοειδής Εύα,με πρωκτικό,στυλιάρι,ψιλοχαζό μου φάνηκε,της λείπουν και κάποια δόντια!
Ιάσονος 1Α δύο κοπέλες milf,η Ειρήνη,κοντή ατσούμπαλη,και η Μαρίνα,αδύνατη,ψηλή άβυζη μελαχροινή,κατέθεσα στο στόμα της στο τέλος της βόλτας!
Ιάσονος 1Β όροφος αριστερά η Γιασμίν με ύφος παρακλητικό,και μια άλλη.
Ιάσονος 1Β όροφος δεξιά,μια κοντή gilf με πρωκτικό.
Ιάσονος 1Γ η Μίνα,ξανθιά,κοντούλα,ομορφούλα, με καλλίγραμμο κορμί,στα υπ’όψιν.
Κολωνού 11 ισόγειο η άσχημη αλλά ζωηρή Ζωή,στυλιάρι.
Κολωνού 11 υπόγειο η Κορίνα,πληθωρική,με ανταύγειες περμανάντ.
Κολωνού 15 αριστερά η αδύνατη Λάουρα,στυλιάρι,πρόσωπο με ακμή,με καυλάντα στο σαλόνι.
Κολωνού 15 δεξιά μια αδιάφορη.
Κολωνού 23 η Φωτεινή-Λουμινίτσα,υπερφόλα!
Κολωνού 23 υπόγειο,μια ψηλή μαυριδερή τούμπανο,ψιλοάσχημη,αλλά με πολλά υποσχόμενο βλέμμα…
Κολωνού 27Α,(''συνεδριακό’’ το χαρακτήρισε ο @''filos 78’’),μια ψηλή με κοτσίδα,αδύνατη,συμπαθητικό πρόσωπο.
Κολωνού 27 υπόγειο ένα μπάζο.
Κολωνού30 όροφος η παλιά καραβάνα milf Άννα.
Κολωνού 32 ''onlygreekάδικο'' η Ντιάνα,μελαχροινή,καλό κορμί,safe sex μόνο!
Κολωνού 32 υπόγειο,μια gilf.
Κολωνού 32 και Λεωνίδου φάγαμε το μοναδικό καραμούζιασμα!Βγήκε μια ψηλή αδύνατη και με μικρό στήθος,βλέμμα ψυχρό,και στην ερώτησή μου πώς λένε την κοπέλα,μου απάντησε η τσατσά,‘’εσύ με το όνομα γαμάς’’;
Κολωνού 48 η Άννα,πιτσιρίκα στυλιάρι,με γαμψή μύτη και τριγωνικό πρόσωπο.
Κολωνού 47 για μερακλήδες…
Κολωνού 53 δύο ευδιάθετες νεαρές μελαχροινές γεματούλες,Σιμόνα και κάτι άλλο,’’δεν βιάζονται στο δωμάτιο’’ ψέλλισε η γνωστή τσατσά κοιτάζοντάς με...
Λεωνίδου 28 ημιόροφος,δύο τροφαντούλες νεαρές συμπαθητικές.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 η Φωτεινή '’Γμοχ’’.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 μια milf ξανθιά,Σάρα νομίζω.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά,μια χοντρούλα με καλή διάθεση,και μια με σκυλέ πρόσωπο,κορμί τούμπανο και υποσχέσεις να την ξεσκίσεις άφοβα,όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 αριστερά η Άντζελα,άβυζη,κανονικό κορμί,πολύ ντροπαλό σαλονάρισμα,κοπέλα που έκανε  κοπάνα από το φροντιστήριο,η συμμαθήτρια από το σχολείο μου θύμισε,μ’έβαλε σε σκέψεις...
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Α   δύο τροφαντούλες μελαχροινές,συμπαθητικές,Ρώσικα ή κάτι τέτοιο μου μίλησε η μία.
Αυτά από χθες,όποιος τη διαβάσει κι εντοπίσει κάποιο σημαντικό λάθος,ας διορθώσει,και στην επόμενη βόλτα θα πάω πιο οργανωμένος!
αυτήν την Άννα το στυλιάρι απο κολωνού 48 την έχει παρει κάποιος?είναι καινούριο στυλιαράκι?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...

Ρεμούνδου 21 όροφος: Η Αντζέλικα και η Ιβάννα.Η Καίτη θα είναι το απόγευμα.
Με διαφορά υπέρ της Ιβάννας το συγκριτικό τεστ ως προς την εξωτερική εμφάνισή τους...

21 ισόγειο: Η γυναικάρα Υβόννη και η ξανθιά χοντρή Καρολίνα-μια που λέγαμε αν επέστρεψε...
Το κατάστημα διανυκτερεύει πλέον ως τις 5 το ξημέρωμα.

Αγ.Πέτρου 7: Η μελαχροινή Αλεξάνδρα.Πολύ καλό μουναροπίπινο, με όμορφο καυλέ προσωπάκι, αδύνατο κορμί, μικρό στήθος και προκλητικό κωλαράκι.

Η συγκεκριμένη δούλεψε λίγο το περασμένο καλοκαίρι στο Φωκαίας 17α και εμφανίστηκε ξανά για λίγο φέτος το φθινόπωρο στο ίδιο μαγαζί-την έχω πετύχει παλαιότερα και στο Ιερά Οδός 66.
Μοιάζει σαν μικρογραφία της Ξένιας από Φωκαίας 17α και του στούντιο στην Λεωφ.Αθηνών.

Περγάμου 1: Η μελαχροινή πιτσιρίκα Τάνια.Ρωσιδάκι, με ωραίο προσωπάκι, λεπτό όμορφο σώμα με μικρό στήθος, πολύ καλό κωλαράκι.

Στις αρχές φθινοπώρου πρώτα στο Λιοσίων 76 ισόγειο εμφανίστηκαν δύο μελαχροινά πολύ όμορφα Ρωσιδάκια.
Η μία ήταν η Τάνια(που κάποιες φορές την παρουσίαζαν και σαν Ντιάνα) και μια άλλη, ίδιας κοψιάς κοπέλα που δεν θυμάμαι το όνομά της.

Η Τάνια δούλεψε μαζί με την άλλη και Λιοσίων 73α αλλά και Φυλής 109 όροφος-την έψαχνε και ο  DEVITO.
Έχω λοιπόν την εντύπωση πως αυτή είναι μια από τις δυο κοπέλες.

Αλκαμένους 113: Η πλατινέ μιλφάρα Αλίνα με τις βυζάρες της να ασφυκτιούν μέσα σε λευκό ολόσωμο δικτυωτό και η ξανθιά ζουμερή Βανέσα, μικρότερη σε ηλικία απ'ότι η Αλίνα, με θηλυκό πρόσωπο και με βυζάρες και αυτή.

Αλκαμένους 117: Η ξανθιά Άννα.Παλαιά και αυτή αλλά δεν θυμάμαι από που και με ποιο όνομα...
Μιλφ, με έντονα  λευκό δέρμα, με σώμα με αρκετά πιασίματα, και ωραίο ζουμερό, σχεδόν μεσαίο στήθος.
Κλασική Ρωσιδόφατσα.

Περγάμου 27: Η κυρία Εύα και η μελαχροινή χοντροΔούκισα για πολλά χαστουκια στην κωλάρα της.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...

Ωραίος!

Η χθεσινή βόλτα στο Μεταξουργείο στη δεύτερη βάρδια,με το αρχαίο μέλος του site @''filos 78'',είχε κανονιστεί από το μεσημέρι.Μετά από ένα καφεδάκι στο ''CYRANO'' στην Αχιλλέως,ξεκινήσαμε την περιήγηση.
Στο Ιάσονος 46Γ η Αλίσα,μαυριδερό πιπίνι στυλιάρι,με ωραίο ''πέσιμο’’ στο σαλόνι,για @''Billy 13'''  :grin:

Ωραίος!

Συνημμένα

• hi.gif
    hi.gif
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 29
  • hi.gif
    hi.gif
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 24

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.190
Πόντοι
1.960
Για όσους δυσλεκτικούς και μικρόνοες αδυνατούν να κατανοήσουν και να συλλάβουν τα αριστουργήματα και τα βαθύτερα νοήματα της σύγχρονης πορνογραφικής λογοτεχνίας που μάς κάνει την ύψιστη τιμή να συγγράφει ο FORMET ας μου επιτραπεί να κάνω κάποιες ελάχιστες και ασήμαντες επεξηγήσεις λέξεων και φράσεων:

"χρυσό":χύσω.
"σωστό μ":μωρό μου.
"Κουκάκι":καυλάκι.
"κόμης":μόλις.

Για παράδειγμα: η φράση "είσαι Κουκάκι και κόμης σε είδε μουθε να χρυσό" έχει το βαθύ αλληγορικό νόημα "είσαι καυλάκι και μόλις σε είδα μου'ρθε να χύσω".

Ας γίνει λοιπόν η σύνταξη ενός λεξικού FORMET (με ενσωματωμένο παράρτημα Γιασου) προκειμένου όλοι μας να μεταβούμε σε ένα άλλο γνωστικό μαγευτικό (ενδεχομένως και εξωγήινο) επίπεδο...

XAXAXAXAXAXAXAXA :2funny: :2funny: :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.956
Πόντοι
41.129
:shower:  ωραια μερα για γαμήσια σημερα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom