Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στην έρημη και μελαγχολική Λιοσίων...
Βέργας 3:
Ντροπαλός ηλικιωμένος κάπνιζε, έξωθεν του οίκου, αρειμανίως...
Ευρίσκετο σε βαθιά σκέψη: πως να μπω μέσα μόνος μου;
Ακολούθησα παραπλανητική στρατηγική: κατευθύνθηκα με ταχύτητα προς τον οίκο-αμέσως με ακολούθησε...
Προ της εξώπορτας "χτύπησε" το τηλέφωνό μου...
Ο ηλικιωμένος ,φέρων σύστημα ABS, κοκκάλωσε και αυτός όπισθέν μου...
Μετά ολίγων λεπτών(κατά τη διάρκεια των οποίων ο ηλικιωμένος εθαύμαζε την φύση, τον ουρανό, τα προβατάκια πέριξ της οδού...) και λήξης του "τηλεφωνήματος" ,κατευθύνθηκα και πάλι στον οίκο...
Αστραπιαίως κινήθηκα στο αριστερό υποκατάστημα-ομοίως και ο ηλικιωμένος...
Με κλειστή μπουρδελοντρίπλα όμως ανέβηκα τα σκαλιά και βρέθηκα στον όροφο-δυστυχώς ο συναγωνιστής έφαγε την ντρίπλα και μπήκε στο αριστερό ισόγειο...
Στον όροφο ήταν η ξανθιά, μικρή , λεπτή Χρύσα με σχετικά ωραίο κορμί και στητό βυζάκι.
Μαζί της η μελαχροινή Μίλα, υψηλόσωμη μιλφ με κάποια παραπανίσια κιλά από τότε που εμφανίσθηκε.
Απορώ πως έχει διαφύγει και δεν έχει αναφερθεί η εν λόγω από τους συντρόφους εξτραδάκηδες....
Στο ισόγειο δεξιά,η Στέλλα το κοκκινομάλλικο δαμάλι με τις βυζάρες.
Αριστερά, η Έλλη, μελαχροινή λεπτή μιλφ, με σκυλέ πρόσωπο και με πρωκτικό στο πρόγραμμα.
2: Η ωραία μελαχροινή Μόνικα, νεαρής ηλικίας, με θηλυκό πρόσωπο και ωραίο κορμί με λίγα πιασίματα.
Με καλό κώλο τον οποίο και δίνει.
6α: Η γνωστή μελαχροινή Σόνια, με τις βυζάρες και το ωραίο πρόσωπο.
6β: Η ξανθιά, βυζομπαλούσα και αυτή, Μαριάννα.
Λιοσίων 76 ισόγειο: Η ξανθιά μιλφ Άννα.
Λεπτή, με όμορφο προσωπάκι και αδύνατο, πολύ καλό για την ηλικία της, σώμα.
Πρόκειται για την Άννα από Κωνσταντινουπόλεως 206 ενώ τις προάλλες την πέτυχα και Φυλής 134.
Η συγκεκριμένη με καυλώνει γιατί έχει ένα αθώο πρόσωπο μιας απλής νοικοκυράς-γειτόνισας που ξαφνικά την βρίσκεις να δουλεύει σε μπουρδέλο...
Έχει αναφερθεί ως μέτρια σε υπηρεσίες αλλά στοχοποιήθηκε...
Εξηκίου 18γ: Η Τζούλια η μιλφοπορνοστάρ ήταν σε δωμάτιο και δεν την είδα...Ευτυχώς...
18: Η ξανθιά μιλφ Αλεξάνδρα με αέρα και στυλ Γερμανίδας τουρίστριας που ξέμεινε στην Ελλάδα- και ψήφισε και Τσίπρα...
Παωνίου 47: Η Αλεξάνδρα η νιάου...
Αδάνων 2: Η Ζάνα αρχίζει και μου θυμίζει στο πρόσωπο(γιατί το σώμα αποφεύγω να το κοιτάζω για ευνόητους λόγους ...) την μις Πίγκυ, την θηλυκή γουρουνίτσα-και με λουλουδάκι στο αυτί παρακαλώ...
Τροφωνίου 11α: Οι βυζάρες της Τζούλιας...
Η ίδια η Τζούλια αγνοείται-μάλλον την καταβρόχθησαν οι βυζάρες της...
11β: Η αλλοίθωρη Τζοάννα με τα πιασίματά της.
Μού έπιασε τον πούτσο και με κοίταζε λάγνα...Με το ένα μάτι της...Με το άλλο ομολογώ δεν κατάλαβα που αγνάντευε...
Απ'το βάθος της ζούγκλας, ξεπρόβαλλε αγουροξυπνημένη(1 η ώρα!!) η ψιλοτρομακτική κοντή γκιλφ Άννα...
Μες στο σκοτάδι προσπάθησα να διακρίνω κρίσιμες λεπτομέρειες όπως για παράδειγμα πόσα δόντια της λείπουν...Ματαίως...
13α: Η μελαχροινή μιλφ Ειρήνη και η καστανόξανθη μιλφ Τζένη.
Με συμπαθητικό πρόσωπο η Τζένη, με σώμα με πιασίματα ωραία-φαντάζομαι, λόγω σχετικής ομοιότητας, πως κάπως έτσι θα ήταν η Αγάπη στα νιάτα της.
13β: Συνάμενη κουνάμενη μού βγήκε η Μπετάρα.Ξανθιά μιλφάρα η άτιμη...
Κνίδου 18: Ανοικτό μετά από καιρό...
Η γηραιά υπηρεσία που δούλευε με την Βικτώρια από το Φωκαίας 27 υπόγειο, μού παρουσίασε ένα ομορφούλικο, σκουρόδερμο τσουρκάκι, την Άντζελα.
Δεν είναι καινούρια-κάπου την έχω ξαναδεί...
Με όμορφο προσωπάκι, λεπτό κορμί και καυλωτικό ολόσωμο δικτυωτό εσώρουχο κορμάκι.
Υγιαίνετε....