Ήμουνα προετοιμασμένος για την αποτυχία,(δεν ήταν η πρώτη...),αλλά ήθελα να την έχω στην αγκαλιά μου και να δω τα μάτια της,έστω για δέκα λεπτά...Άνθρωπέ μου, αφού έχεις τη γνώση του θέματος, τί το ήθελες... Αφιερωμένο για πάρτη σου και μόνο!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Άλλο ένα για εσένα μύστη μου, κατάλληλο για την περίσταση!!! Πρέπει να το δούμε το πρόβλημά σου!!! ;)Ήμουνα προετοιμασμένος για την αποτυχία,(δεν ήταν η πρώτη...),αλλά ήθελα να την έχω στην αγκαλιά μου και να δω τα μάτια της,έστω για δέκα λεπτά...
Δεκτόν!Την επόμενη θα πάω πιο τσαμπουκαλεμένος...Άλλο ένα για εσένα μύστη μου, κατάλληλο για την περίσταση!!! Πρέπει να το δούμε το πρόβλημά σου!!! ;)
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
παικτη δεν ειμαι απο αθηνα και οσο και να μαι10 ετιες ειναι το σκηνικο τυπε με τους τζανκουλες.δεν πειραζουνε κοσμο αντε το πολυ να σου κανουνε τρακα.
εξοικοιωμενος με τετοιες καταστασεις οχι οτι φοβηθηκα αλλα
ξενερωσα με τη συγκεκριμενη φαση
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Και πολύ λογικό είναι να ξενερώνεις. Η ύπαρξη μιας λανθασμένης και "αρρωστημένης" κατάστασης για μεγάλο χρονικό διάστημα, δε δικαιολογεί τη συνέχισή της.παικτη δεν ειμαι απο αθηνα και οσο και να μαι
Με το δίκιο σου!Στην αρχή σοκάρεσαι,μετά συνηθίζεις και τους δίνεις και τσιγάρο αν καπνίζεις,που σου συνήθως σου ζητάνε... (Κακώς βέβαια,η ανοσία στη δυστυχία του γείτονα,είτε της διπλανής πόρτας,είτε του ζάκη στην Ιάσωνος κι αλλού,είναι κοινωνικός εκφυλισμός!)παικτη δεν ειμαι απο αθηνα και οσο και να μαι
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
απολυτα σωστος!Και πολύ λογικό είναι να ξενερώνεις. Η ύπαρξη μιας λανθασμένης και "αρρωστημένης" κατάστασης για μεγάλο χρονικό διάστημα, δε δικαιολογεί τη συνέχισή της.
koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
περιθωριο τυπε ;)παικτη δεν ειμαι απο αθηνα και οσο και να μαι
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
[/quote]
γμστα φιλε πας να γαμησεις
και σκανε τα ζομπι παγανια
koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
πηγαινε και καμια βολτα απο το τριγωνο τυπεγμστα φιλε πας να γαμησεις
και σκανε τα ζομπι παγανια
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
εχω παει παντου φιλος αλλα αυτο το χυμαπηγαινε και καμια βολτα απο το τριγωνο τυπε
με τις συριγγες να παζουν παντου μου φανηκε καπως.
θελει πολυ να σκασει κανα ζομπι να σου ριξει
με το τοξο και να σε τελειωσει?γι αυτο λεω
σουτια θελουν
koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
στο ξεκουδουνο ποτε δεν γινεται τιποτα,αμα τον φας με το βλεμμα ουτε που θα το σκεφτει τυπεεχω παει παντου φιλος αλλα αυτο το χυμα
με τις συριγγες να παζουν παντου μου φανηκε καπως.
θελει πολυ να σκασει κανα ζομπι να σου ριξει
με το τοξο και να σε τελειωσει?γι αυτο λεω
σουτια θελουν
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
ορθως μιλας αλλα μπορει και να κατσει φαση που εισαιστο ξεκουδουνο ποτε δεν γινεται τιποτα,αμα τον φας με το βλεμμα ουτε που θα το σκεφτει τυπε
νταουν και δεν το χεις το βλεμμα η αυτοι να κανουν κανα
ντου στα τυφλα.δν τους παω τους πουστηδες με τπτα,
δν εχουν μπεσα
Ειναι η Αλεξια... δουλευει σε στουντιο κ για λιγες μερες θα δουλευει εκει... δοκιμασμενη κ πολυ καλη στα ενδοτερα... τρομερο σωματακι μινιον, απο τα λιγα κ καλη συμπεριφοραΑΠΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΣΗΜΕΡΑ
Νωμιζω ότι ειδα κατι που ολοι ψαχναμαι
μελαχρινη τουμπανακι κολαρα βιζαρα 2.3
κινεζοφατσα ....κανω λαθος??????
koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
τυπε ενα μπεκο πας να ριξεις..γλεντα γαμα και αμα ειναι να παιξεις και καμια μαπα επαιξες στο προγραμμα ειναι ολα τυπε.ορθως μιλας αλλα μπορει και να κατσει φαση που εισαι
νταουν και δεν το χεις το βλεμμα η αυτοι να κανουν κανα
ντου στα τυφλα.δν τους παω τους πουστηδες με τπτα,
δν εχουν μπεσα
Εθεαθη πανεμορφο τσιγγανορουμανακι πιπινι κ στυλιαρι, με πολυ ωραιο σωμα, στηθος κ προσωπο φτιαγμενο για αμαρτωλες καταστασεις. Πολλα υποσχομενο αλλα προς το παρον, πολυ αγουρο για μενα. Παντως πιστευω οτι σε αρκετους θα εκπληρωσει ανεκπληρωτες επιθυμιες ως προς την εμφανιση κυριως... Ηταν σημερα απογευματινη βαρδια στο Ιασωνος 37 κατω... Ετιμηθη με πολυ μετριες εντυπωσεις, αλλα συναγωνιστης που βγηκε πριν μπω εγω, ηταν κατενθουσιασμενος Το ονομα της Ιζαμπελ.
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Μιλάς για τη Σάντρα. Πολύ καλό εργαλείο, την πήρα την Τρίτη και απόψε. Απο τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει.Στο Αλκαμενους 117 μια καλη μετριου υψους ξανθια πουτανιτσα (οχι η Πειραιωτισσα), θα παω πρωινιατικα κι οποια πετυχω
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.236
- Πόντοι
- 606
Ειναι η Αλεξια... δουλευει σε στουντιο κ για λιγες μερες θα δουλευει εκει... δοκιμασμενη κ πολυ καλη στα ενδοτερα... τρομερο σωματακι μινιον, απο τα λιγα κ καλη συμπεριφορα
φιλε φανατζομαι κιριακκη να την προλάβω ευχαριστω οντος κορυφη επαθα πλακα ..
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.211
- Πόντοι
- 7.885
Ορθώς τύπε!
Φ136 χθες βράδυ, δύο κοντούλες μελαχρινές μουνίτσες (συμπαθητική η μία) έκαναν ακάπ πίπα (τώρα για άδεισμα στο στόμα δε ρώτησα γιατί πήγα για μπανιστήρι). Κώλο δεν έδιναν, αλλά αν δε με είχανε ζαλίζει στα τηλέφωνα χθες βράδυ, θα έβγαζα ένα 50ρι από την τσέπη και να τις φόρτωνα και τις δύο, δίνοντας πίσω πόρτα φυσικά.
Παιδιά απορώ πώς πάτε σε τέτοια μέρη, ακόμη και να με πληρώνουν δεν πατάω ούτε σε Μετάξια, ούτε σε φύκια, ούτε σε μεταξωτές κορδέλες.
Το Φ136 δεν περιλαμβάνεται στα ακριτικά τσαρδιά φίλε ;) ;) και αναφέρεται σχεδόν καθημερινά ότι δουλεύει και στην 3η βάρδια .Εσύ έγραψες για τα Ρεμούνδου-Αλκαμένους ότι τσέκαρες 3η βάρδια :S :S οπότε είπα να περάσω κι εγώ για μια ρομαντική μεταμεσονύκτια βόλτα ξημερώματα πέμπτης αλλά τίποτα απολύτως .Να επισημάνω ότι η περιοχή από Αγ.Παντελεήμωνα μέχρι Αττική μου θύμισε ορεινό χωριό γύρω στις 01:30 που την περπάτησα ,απόλυτη ερημιά και μόνο στο πίσω μέρος της εκκλησίας γύρω στα 10 άτομα (προφανώς χρυσαυγίτες) έτοιμοι να επιβάλλουν την τάξη
nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Για αυτο κατι προμοτορες/φωτογραφοι του 5ευρου που εχουν αποψη χωρις να γαμανε ποτε, καλα θα κανουν να μη λενε μαλακιες.
Εννοείς τύπε ότι πληρώνει 5 ευρώ τις πουτάνες για να τον αφήνουν να τις βγάζει φωτογραφίες;
Γιατί να τον πληρώνουν από τα μπουρδέλα για να δυσφημεί τις πουτάνες τους δημοσιεύοντας αισθητικά ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες, αποκλείεται!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις