Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (27 μέλη και 225 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Άνθρωπέ μου, αφού έχεις τη γνώση του θέματος, τί το ήθελες... Αφιερωμένο για πάρτη σου και μόνο!
Ήμουνα προετοιμασμένος για την αποτυχία,(δεν ήταν η πρώτη...),αλλά ήθελα να την έχω στην αγκαλιά μου και να δω τα μάτια της,έστω για δέκα λεπτά...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Ήμουνα προετοιμασμένος για την αποτυχία,(δεν ήταν η πρώτη...),αλλά ήθελα να την έχω στην αγκαλιά μου και να δω τα μάτια της,έστω για δέκα λεπτά...
Άλλο ένα για εσένα μύστη μου, κατάλληλο για την περίσταση!!! Πρέπει να το δούμε το πρόβλημά σου!!!  ;)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
10 ετιες ειναι το σκηνικο τυπε με τους τζανκουλες.δεν πειραζουνε κοσμο αντε το πολυ να σου κανουνε τρακα.
παικτη δεν ειμαι  απο αθηνα και οσο και να μαι
εξοικοιωμενος με τετοιες καταστασεις οχι οτι φοβηθηκα αλλα
ξενερωσα με τη συγκεκριμενη φαση

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
παικτη δεν ειμαι  απο αθηνα και οσο και να μαι
Και πολύ λογικό είναι να ξενερώνεις. Η ύπαρξη μιας λανθασμένης και "αρρωστημένης" κατάστασης για μεγάλο χρονικό διάστημα, δε δικαιολογεί τη συνέχισή της.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
παικτη δεν ειμαι  απο αθηνα και οσο και να μαι
Με το δίκιο σου!Στην αρχή σοκάρεσαι,μετά συνηθίζεις και τους δίνεις και τσιγάρο αν καπνίζεις,που σου συνήθως σου ζητάνε... (Κακώς βέβαια,η ανοσία στη δυστυχία του γείτονα,είτε της διπλανής πόρτας,είτε του ζάκη στην Ιάσωνος κι αλλού,είναι κοινωνικός εκφυλισμός!)

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Και πολύ λογικό είναι να ξενερώνεις. Η ύπαρξη μιας λανθασμένης και "αρρωστημένης" κατάστασης για μεγάλο χρονικό διάστημα, δε δικαιολογεί τη συνέχισή της.
απολυτα σωστος!

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316

[/quote]
γμστα φιλε πας να γαμησεις
και σκανε τα ζομπι παγανια

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
πηγαινε και καμια βολτα απο το τριγωνο τυπε
εχω παει παντου φιλος αλλα αυτο το χυμα
με τις συριγγες να παζουν παντου μου φανηκε καπως.
θελει πολυ να σκασει κανα ζομπι να σου ριξει
με το τοξο και να σε τελειωσει?γι αυτο λεω
σουτια θελουν

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
εχω παει παντου φιλος αλλα αυτο το χυμα
με τις συριγγες να παζουν παντου μου φανηκε καπως.
θελει πολυ να σκασει κανα ζομπι να σου ριξει
με το τοξο και να σε τελειωσει?γι αυτο λεω
σουτια θελουν
στο ξεκουδουνο ποτε δεν γινεται τιποτα,αμα τον φας με το βλεμμα ουτε που θα το σκεφτει τυπε

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
στο ξεκουδουνο ποτε δεν γινεται τιποτα,αμα τον φας με το βλεμμα ουτε που θα το σκεφτει τυπε
ορθως μιλας αλλα μπορει και να κατσει φαση που εισαι
νταουν και δεν το χεις το βλεμμα η αυτοι να κανουν κανα
ντου στα τυφλα.δν τους παω τους πουστηδες με τπτα,
δν εχουν μπεσα

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
ΑΠΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΣΗΜΕΡΑ
Νωμιζω ότι ειδα κατι που ολοι ψαχναμαι
μελαχρινη τουμπανακι  κολαρα βιζαρα 2.3
κινεζοφατσα ....κανω λαθος??????
Ειναι η Αλεξια... δουλευει σε στουντιο κ για λιγες μερες θα δουλευει εκει... δοκιμασμενη κ πολυ καλη στα ενδοτερα... τρομερο σωματακι μινιον, απο τα λιγα κ καλη συμπεριφορα

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
ορθως μιλας αλλα μπορει και να κατσει φαση που εισαι
νταουν και δεν το χεις το βλεμμα η αυτοι να κανουν κανα
ντου στα τυφλα.δν τους παω τους πουστηδες με τπτα,
δν εχουν μπεσα
τυπε ενα μπεκο πας να ριξεις..γλεντα γαμα και αμα ειναι να παιξεις και καμια μαπα επαιξες στο προγραμμα ειναι ολα τυπε.

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Εθεαθη πανεμορφο τσιγγανορουμανακι πιπινι κ στυλιαρι, με πολυ ωραιο σωμα, στηθος κ προσωπο φτιαγμενο για αμαρτωλες καταστασεις. Πολλα υποσχομενο αλλα προς το παρον, πολυ αγουρο για μενα. Παντως πιστευω οτι σε αρκετους θα εκπληρωσει ανεκπληρωτες επιθυμιες ως προς την εμφανιση κυριως... Ηταν σημερα απογευματινη βαρδια στο Ιασωνος 37 κατω... Ετιμηθη με πολυ μετριες εντυπωσεις, αλλα συναγωνιστης που βγηκε πριν μπω εγω, ηταν κατενθουσιασμενος  :think: Το ονομα της Ιζαμπελ.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Στο Αλκαμενους 117 μια καλη μετριου υψους ξανθια πουτανιτσα (οχι η Πειραιωτισσα), θα παω πρωινιατικα κι οποια πετυχω
Μιλάς για τη Σάντρα. Πολύ καλό εργαλείο, την πήρα την Τρίτη και απόψε. Απο τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
Ειναι η Αλεξια... δουλευει σε στουντιο κ για λιγες μερες θα δουλευει εκει... δοκιμασμενη κ πολυ καλη στα ενδοτερα... τρομερο σωματακι μινιον, απο τα λιγα κ καλη συμπεριφορα

φιλε φανατζομαι κιριακκη να την προλάβω ευχαριστω οντος κορυφη επαθα πλακα ..

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.211
Πόντοι
7.885
Ορθώς τύπε!
Φ136 χθες βράδυ, δύο κοντούλες μελαχρινές μουνίτσες (συμπαθητική η μία) έκαναν ακάπ πίπα (τώρα για άδεισμα στο στόμα δε ρώτησα γιατί πήγα για μπανιστήρι). Κώλο δεν έδιναν, αλλά αν δε με είχανε ζαλίζει στα τηλέφωνα χθες βράδυ, θα έβγαζα ένα 50ρι από την τσέπη και να τις φόρτωνα και τις δύο, δίνοντας πίσω πόρτα φυσικά.

Παιδιά απορώ πώς πάτε σε τέτοια μέρη, ακόμη και να με πληρώνουν δεν πατάω ούτε σε Μετάξια, ούτε σε φύκια, ούτε σε μεταξωτές κορδέλες.

Το Φ136 δεν περιλαμβάνεται στα ακριτικά τσαρδιά φίλε  ;) ;) και αναφέρεται σχεδόν καθημερινά ότι δουλεύει και στην 3η βάρδια :rockon: :rockon:.Εσύ έγραψες για τα Ρεμούνδου-Αλκαμένους ότι τσέκαρες 3η βάρδια  :S :S οπότε είπα να περάσω κι εγώ για μια ρομαντική μεταμεσονύκτια βόλτα ξημερώματα πέμπτης αλλά τίποτα απολύτως  :headbang: :headbang:.Να επισημάνω ότι η περιοχή από Αγ.Παντελεήμωνα μέχρι Αττική μου θύμισε ορεινό χωριό γύρω στις 01:30 που την περπάτησα  :grin: :grin:,απόλυτη ερημιά και μόνο στο πίσω μέρος της εκκλησίας γύρω στα 10 άτομα (προφανώς χρυσαυγίτες) έτοιμοι να επιβάλλουν την τάξη  :s&m_2: :s&m_1: :2funny: :2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Για αυτο κατι προμοτορες/φωτογραφοι του 5ευρου που εχουν αποψη χωρις να γαμανε ποτε, καλα θα κανουν να μη λενε μαλακιες.

Εννοείς τύπε ότι πληρώνει 5 ευρώ τις πουτάνες για να τον αφήνουν να τις βγάζει φωτογραφίες;

Γιατί να τον πληρώνουν από τα μπουρδέλα για να δυσφημεί τις πουτάνες τους δημοσιεύοντας αισθητικά ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες, αποκλείεται! :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom