Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 164 άτομα (13 μέλη και 151 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ενημέρωση για την απογευματινή βάρδια της Παρασκευής απο το Μεταξουργείο.

Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό εργαζόταν κοπέλα με όνομα Σόνια.Δεν έμεινα να την δω αλλά εικάζω ότι ήταν η κλασσική Σόνια απο Αλβανία,λεπτή,τριαντάρα,με ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους και γυμνόστηθη πάντα στο σαλονάρισμα της.

Ως τότε να περνάτε πάντα καλά και με τις λιγότερες απώλειες σε εικοσάρικα,δεκάρικα,σαραντάρικά,πενηντάρικα ή και περισσότερα λεφτά για τους πιο ακριβούς χομπίστες του αγοραίου έρωτα.

Αυτή ήταν,την είδαμε όταν έμπαινε στο τσαρδί...για δουλειά... :)

Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα,κανονικών κιλών, με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,κάπως τραχύ πρόσωπο, μεγάλα τατού στα μπράτσα της.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι στο δεκάρικο αλλά και 69.Εμφανισιακά για μένα ήταν σχετικά μέτρια.
Στο Ιάσωνος 37 στον όροφο ήταν τσιγγανάκι,αρκετά αδύνατο με μελαμψό δέρμα,μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,και σχετικά καλά αλλά σπαστά Ελληνικά.Απλό.Νοστιμούλα.

Στον όροφο ήταν η Ναταλί,καλή στο δωμάτιο....αλλά τρομερά αδύνατο/στυλιάρι...

Την έχω τιμήσει 1 φορά...με πολύ καλές εντυπώσεις... :zfuck:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα,κανονικών κιλών, με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,κάπως τραχύ πρόσωπο, μεγάλα τατού στα μπράτσα της.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι στο δεκάρικο αλλά και 69.Εμφανισιακά για μένα ήταν σχετικά μέτρια.

Στο Ιάσωνος 37 στον όροφο ήταν τσιγγανάκι,αρκετά αδύνατο με μελαμψό δέρμα,μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,και σχετικά καλά αλλά σπαστά Ελληνικά.Απλό.Νοστιμούλα.

Στο Ιάσωνος 30 στο υπόγειο μία κοπέλα με ξανθά μακριά μαλλιά και σώμα κανονικό αλλά με πιασιματάκια.Παιζεί συχνά εκεί αλλά μου διαφέγει το όνομα της.Απλό.

Στο Ιάσωνος 20 στο αριστερό με τον ανελκυστήρα ήταν 2 πιπίνια.
Τα πιο εμφανίσιμα που συνάντησα σε όλη την βόλτα που έκανα στο Μεταξουργείο.
Η δεύτερη ήταν ένα καινούριο πιπίνι δεν το έχω ξαναδεί, ψηλότερο απο την Άννα,με μελαμψό σχετικά δέρμα,λεπτο αν και πιο γεμάτο απο την Άννα,όμορφο σώμα,μαύρα μακριά μαλλιά.Απλό πρόγραμμα.Τώρα που το σκέφτομαι διέπραξα ιεροσυλία που δεν το δοκιμάσα στο δεκάρικο αλλά στο μυαλό μου είχα σχεδιάσει άλλα πλάνα.

Στο Ιάσωνος 20 στο μεσαίο και πάλι δύο κοπέλες.
Μαζί της μία πιπίνα λεπτή με λευκό δέρμα και καστανά μακριά μαλλιά ομοιάζουσα στο στύλ χωρίς να είναι βέβαια με την Αλίνα από το Ιάσωνος 19 ισόγειο που την απελάσανε.

Στο Κολωνού 23 στο ισόγειο κοπέλα κοντή,κανονικών κιλών με καρέ καστανόξανθο μαλλί.Απλό.Μέτρια εμφάνιση.

Στο Ιάσωνος 1 στο ισόγειο αριστερά ήταν κοπέλα,κοντή,γεματούλα σχετικά,με κοντά καστανά μαλλιά.Αδιάφορη.Μάλλον πρέπει να ήταν η Σοφία που εργάζοταν και παλιότερα.
Στο Ιάσωνος 1 μεσαίος οίκος, στο αριστερό μαγαζί ήταν η Ανδριάννα,καινούρια κοπέλα δεν την έχω ξαναδεί,κοντή,κανονικών κιλών,λευκό δέρμα,μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,χάνει αρκετά στο πρόσωπο.Απλό.

Στο Ιάσωνος 1 στο δεξιό ήταν κοπέλα Ρωσόφωνη, λεπτή,με ξανθά μαλλιά,ανοιχτούς οφθαλμούς,κανονικών κιλών αρκετά νόστιμη.Σε πρόγραμμα αυστηρώς απλό όμως.Αυτή η κοπέλα που είδα είναι η Μίνα;;;;;;;

Πρέπει να τα ανέφερα όλα όσα μπήκα παίδες στο Μεταξουργείο, τώρα αν ξέχασα να αναφέρω κάποιο που μπήκα, την άλλη φορά να είμαστε καλά.

Τέλος αλλαγή πορείας προς Αλκιβιάδου 16Β με αποκλειστικό στόχο την γνωριμία με το καινούριο Ρωσιδάκι με όνομα Ελένη.Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την περιποίηση του μωρού και θα ακολουθήσουν σίγουρα και άλλες επισκέψεις.Εμφανισιακά η Ελένη είναι λεπτούλα,με καρέ ξανθό μαλλί,μικρά στήθη,ωραίο σώμα και πρόσωπο πάντα σχετικά με τα δικά μου γούστα.Λεπτομέρειες την επαύριον.

Ως τότε να περνάτε πάντα καλά και με τις λιγότερες απώλειες σε εικοσάρικα,δεκάρικα,σαραντάρικά,πενηντάρικα ή και περισσότερα λεφτά για τους πιο ακριβούς χομπίστες του αγοραίου έρωτα.

Να ξεκινήσω από την...ιεροσυλία σου-εν προκειμένω πολύ σωστά έπραξες και έγινες ιερόσυλος και δεν πέρασες με την συγκεκριμένη κοπέλα!!!

Πρόκειται για την Ιζαμπέλ(α),που έχει δουλέψει ξανά στο Μεταξουργείο προ δύο ετών με τις χειρότερες των εντυπώσεων.Επέστρεψε (και την ανέφερε προχθές ο feelgood...)δουλεύοντας στο Ιάσωνος 37 ισόγειο ενώ την ίδια νύχτα δούλεψε στο Ιάσωνος 20γ, σε αυτό που την είδες και εσύ.

Την πετύχαμε λοιπόν μαζί με @pitsilistis και @Αkis 30,και γίναμε αυτόπτες μάρτυρες της οργής ενός συναγωνιστή που βγήκε εξαγριωμένος από το δωμάτιο και ζητούσε πίσω το 10ρικο του το οποίο και έλαβε...

▪Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο, η κοπέλα με τα μεγάλα τατού στα μπράτσα, είναι η Ντάνα η οποία ξεκίνησε πριν από λίγο χρονικό διάστημα από το Ιάσωνος 20α.

▪Στο Ιάσωνος 37 στον όροφο, η νοστιμούλα πολύ αδύνατη κοπέλα, είναι η Ναταλί.
Αρμοδιότερος εμού για να ομιλήσει για την συγκεκριμένη κοπέλα,είναι ο billy 13.

▪Στο Ιάσωνος 30 στο υπόγειο, η κοπέλα με τα ξανθά μακρυά μαλλιά είναι η Αλίνα.
Παλαιά καραβάνα στα Ιάσωνος 33 και 30, είχε εξαφανισθεί για αρκετό διάστημα και επανήλθε.

▪Στο Ιάσωνος 20 στο μεσαίο, η όμορφη κοπέλα με το λευκό δέρμα και τα μακρυά μαλλιά είναι η Γκαμπριέλλα ή Γκάμπυ.Μουναροπιπίνα.

▪Στο Κολωνού 23 στο ισόγειο, η κοντή κοπέλα με το καρέ μαλλί είναι η Σούζη.
Ξεκίνησε από Φυλής 109 όροφος και στο Μεταξουργείο άρχισε την καριέρα της μία νύχτα από το Κολωνού 23 υπόγειο.

▪Στο Ιάσωνος 1 στο ισόγειο αριστερά είδες την Βερόνικα.

▪Στο Ιάσωνος 1 μεσαίο οίκο η Αντριάννα που είδες είναι η κοπέλα που δούλευε επί αρκετό χρονικό διάστημα στο Ιάσωνος 19α.Κατόπιν μεταπήδησε στο Ιάσωνος 2 δεξιά-όπου τον τελευταίο καιρό δούλευε διπλοβάρδια.

▪Στο Ιάσωνος 1 στο δεξιό η αρκετά νόστιμη κοπέλα που είδες πράγματι πρόκειται για την Μίνα.
Τίμια λύση για εντελώς απλό όμως πρόγραμμα, αρκετά ευδιάθετη και ορεξάτη όταν εμφανίσθηκε, με την πάροδο του χρόνου όμως παρουσιάζει σημάδια βαρεμάρας, κόπωσης και ενίοτε εκνευρισμού...

Τουλάχιστον πέρασες καλά με την Ελένη-περιμένουμε τις λεπτομέρειες στην κριτική σου!!!

Για ακόμη μία φορά ήσουν άψογος στην ενημέρωσή σου από το δύσκολο Μεταξουργείο αγαπητέ Professorx !
Καλές εορτές να έχεις!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Να ξεκινήσω από την...ιεροσυλία σου-εν προκειμένω πολύ σωστά έπραξες και έγινες ιερόσυλος και δεν πέρασες με την συγκεκριμένη κοπέλα!!!

Πρόκειται για την Ιζαμπέλ(α),που έχει δουλέψει ξανά στο Μεταξουργείο προ δύο ετών με τις χειρότερες των εντυπώσεων.Επέστρεψε (και την ανέφερε προχθές ο feelgood...)δουλεύοντας στο Ιάσωνος 37 ισόγειο ενώ την ίδια νύχτα δούλεψε στο Ιάσωνος 20γ, σε αυτό που την είδες και εσύ.

Ήταν μαζί με το στυλιάρι Άννα που τίμησα...
Ο dmtrsxxx...με έψηνε  :P να περάσω με αυτήν στα πορνοενδότερα....για να δούμε αν είναι καλή,λέει... :grin:

Ευτυχώς,η πορνομνήμη και το πορνοένστικτο...δεν με πρόδωσαν..
Η μνήμη διότι κάτι μου θύμιζε το ομολογουμένως,πολύ καύλα πιπίνι..... - στο τσακ δεν πέρασα,αν και για 10€ να γαμήσεις τέτοιο μωρό δεν τρέχει και τίποτα να φας μια φόλα -
...και το ένστικτο...που με προειδοποίησε για "φόλα allert"...όταν είδα συγκεκριμένη τσουρκοέκφραση όταν σαλονάρισε και γύρισε πίσω στο κινητό της - στο τσουρκο/Facebook - ... :-*

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
Βράδι Παρασκευής και γινόταν της κακομοίρας όπου κι αν πέρασα,λες και ήταν Σάββατο  :S :S :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Στο ρομαντικό μετάξι οι γνωστοί κάγκουρες,αλβανόφατσες,ρουμανοτρόμπες και οι αραπάδες είχαν κατακλείσει τα τσαρδιά  :birdman: :birdman:,στη φυλής πιο κυριλέ τα πραγματά αλλά και πάλι σε όσα μπουρδελάκια μπήκα οι κοπέλες ήταν στο δωμάτιο και στο σαλόνι υπήρχε λαός στην αναμονή :o :o :headbang: :headbang:. Βασικά το θέμα είχε ξεκινήσει νωρίτερα όταν είδα κατά τις 20:00 που έκανα μια βόλτα στην γειτονιά μου σε όλα τα atm να υπάρχουν ουρές  :rockon: :rockon:.Σιχαμερό πράγμα η πολυκοσμία στην πιάτσα  :birdman: :birdman: :birdman:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

.......................

Μιας και με πρόλαβε ο τρισμέγιστος , να συμπληρώσω:

Κολ. 11 ισ.: η καμπυλόγραμμη ξανθιά μιλφάρα (νομίζω) Χριστίνα
Κολ. 11υπ.: η Ζωή
Κολ. 15 δεξ.: η καλλίγραμμη μουνάρα , αλλά αλλοπρόσαλλη, Αλεξάνδρα
Κολ. 15 αρ.: ένα αδύνατο νεαρό πορνίδιο, νομίζω Τζούλια. Στα υπόψη.
Κολ. 53: έφυγα τρέχοντας και ακόμα τρέχω . . . .
Κολ. 48: η κρύα ομορφιά Βαλέρια με τις τορπίλες της και μια πιο γλυκούλα κοπέλα , επίσης ξανθιά.

Αυτά

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368

Την πετύχαμε λοιπόν μαζί με @pitsilistis και @Αkis 30,και γίναμε αυτόπτες μάρτυρες της οργής ενός συναγωνιστή που βγήκε εξαγριωμένος από το δωμάτιο και ζητούσε πίσω το 10ρικο του το οποίο και έλαβε...
Καλημέρα Dude. Στάθηκα αρκετά τυχερός όπως φαίνεται με την συγκεκριμένη κοπέλα. Αλλά αξίζει να αναφέρω το γεγονός ότι την στιγμή που μπήκα στον οίκο ήταν διαθέσιμη μόνο η Άννα και η άλλη κοπέλα είχε κάτσει στο δωμάτιο με τον πελάτη για ένα μισάωρο.Έτσι νόμισα ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι πράγματι πολύ καλή. Τώρα δεν ξέρω αν μέσα στο δωμάτιο τού άλλου του είχε πέσει εντελώς, απλά συζητούσανε ή αν ήταν κάποιος που της είχε κάνει ιδιαίτερο κλικ.Πάντως η υπηρεσία κατά την παρουσίαση μου είπε ειδικά για την Άννα ότι είναι πάρα πολύ καλή μέσα με εγγύηση επιστροφής χρημάτων (sic) και όχι για την Ιζαμπέλ που αργούσε.Όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ που με διαφώτισες επι του προκειμένου.

Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο, η κοπέλα με τα μεγάλα τατού στα μπράτσα, είναι η Ντάνα η οποία ξεκίνησε πριν από λίγο χρονικό διάστημα από το Ιάσωνος 20α.
Ωραίος! Για αυτήν ξέρουμε επιδόσεις; Κάνει κανονικά ελεύθερο στοματικό η για πολύ λίγο και μετά περνάει καπότα;

Στο Ιάσωνος 37 στον όροφο, η νοστιμούλα πολύ αδύνατη κοπέλα, είναι η Ναταλί.
Αρμοδιότερος εμού για να ομιλήσει για την συγκεκριμένη κοπέλα,είναι ο billy 13.
Και μόλις την είδα είπα ότι είναι η Ναταλί αλλά δεν ήμουν 100% σίγουρος γιατί είχα πολύ καιρό να την πετύχω σε βόλτα.Αυτή για ένα διάστημα ανακοίνωνε και ελεύθερο στοματικό, εχθές που την είδα ανακοίνωσε απλό.Φαίνεται ότι η υπηρεσία αυτή είναι μούφα και απλά είναι κράχτης.

Στο Ιάσωνος 30 στο υπόγειο, η κοπέλα με τα ξανθά μακρυά μαλλιά είναι η Αλίνα.
Παλαιά καραβάνα στα Ιάσωνος 33 και 30, είχε εξαφανισθεί για αρκετό διάστημα και επανήλθε.
Ωραίος ο νέος και πάλι! Είχα ξεχάσει το όνομα της αλλά την θυμάμαι στους οίκους που λες. Και για να ευθυμήσουμε και λιγάκι θα αναφέρω ένα περιστατικό.Πριν 2 εβδομάδες που πέρασα ήταν 2 συναγωνιστές στο σαλόνι, ημεδαποί νεαρής ηλικίας γύρω στα είκοσι.Σίγουρα θα μας διαβάζουν.Και ο ένας μόλις είδε την Αλίνα γυρνάει και της πετάει την ατάκα "Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;" Και αυτή αντι να κολακευτεί, τα πήρε στο κρανίο και άρχισε να φωνάζει να βγουν έξω και να μην ξαναπιάσει τον πατέρα της στο στόμα του.Εις μάτην ο νεαρός συναγωνιστής να προσπαθεί να της εξηγήσει τον λόγο που της είπε. Είναι ένα απο τα πάμπολα πιπεράτα περιστατικά που ο καθένας μας έχει πετύχει κάποια στιγμή στους οίκους.

Στο Ιάσωνος 20 στο μεσαίο, η όμορφη κοπέλα με το λευκό δέρμα και τα μακρυά μαλλιά είναι η Γκαμπριέλλα ή Γκάμπυ.Μουναροπιπίνα.
Έλα! Μην μου πεις ότι είναι η Γκάμπυ απο τα Ιάσωνος 46 όροφος και ισόγειο που είχα πάρει σχετικά πρόσφατα τρεις φορές και είχα ανεβάσει και κριτική; Αυτή αρχικώς έκανε γυμνό τσιμπούκι και κώλο αν και τσινούσε γιατί δεν της άρεσαν οι συγκεκριμένες υπηρεσίες.Μετά την έχασα την συγκεκριμένη. Αν είναι αυτή, δεν την γνώρισα γιατί άλλαξε την κουπ των μαλλιών της απο ξανθά που τα είχε τα μάκρυνε και τα έκανε καστανόμαυρα, το πρόσωπο της πάντως της έφερνε.Αν είναι αυτή πάντως τα αφαίρεσε όλα τα εξτρά απο το πρόγραμμα της.

Στο Κολωνού 23 στο ισόγειο, η κοντή κοπέλα με το καρέ μαλλί είναι η Σούζη.
Ξεκίνησε από Φυλής 109 όροφος και στο Μεταξουργείο άρχισε την καριέρα της μία νύχτα από το Κολωνού 23 υπόγειο.

▪Στο Ιάσωνος 1 στο ισόγειο αριστερά είδες την Βερόνικα.
Ευχαριστώ. Αδιάφορες παρουσίες.Ιδίως η Βερόνικα.

Στο Ιάσωνος 1 μεσαίο οίκο η Αντριάννα που είδες είναι η κοπέλα που δούλευε επί αρκετό χρονικό διάστημα στο Ιάσωνος 19α.Κατόπιν μεταπήδησε στο Ιάσωνος 2 δεξιά-όπου τον τελευταίο καιρό δούλευε διπλοβάρδια.
Δεν την ήξερα την συγκεκριμένη γιατί έχω αρκετό καιρό να μπω στα Ιάσωνος 19.Εχθές που την είδα εμφανίστηκε εντελώς ξεβράκωτη στο σαλόνι μόλις βγήκε απο το δωμάτιο.

Στο Ιάσωνος 1 στο δεξιό η αρκετά νόστιμη κοπέλα που είδες πράγματι πρόκειται για την Μίνα.
Τίμια λύση για εντελώς απλό όμως πρόγραμμα, αρκετά ευδιάθετη και ορεξάτη όταν εμφανίσθηκε, με την πάροδο του χρόνου όμως παρουσιάζει σημάδια βαρεμάρας, κόπωσης και ενίοτε εκνευρισμού.
Επιτέλους είδα την περιβόητη Μίνα! Θα έκανα τον Δράκουλα αλλά δεν μου αρέσει το ξινισμένο αίμα! Εχθές στο σαλόνι που πέρασα είχαν βάλει ένα CD με ρουμάνικα οριεντάλ τραγούδια. Η Μίνα όμως μιλούσε με την υπηρεσία Ρώσικα.

Τουλάχιστον πέρασες καλά με την Ελένη-περιμένουμε τις λεπτομέρειες στην κριτική σου!!!
Την οποία και θα ανεβάσω σύντομα αλλά δεν ξέρω αν προλάβω σήμερα!

Για ακόμη μία φορά ήσουν άψογος στην ενημέρωσή σου από το δύσκολο Μεταξουργείο αγαπητέ Professorx !
Καλές εορτές να έχεις!
Ευχαριστώ πολύ λεβέντη! (ελληνιστί η μάλλον  τούρκικα levend  το Dude.) Kαλές εορτές να έχεις και έσυ!

Ευχαριστώ και τον Billy13 για τις παρατηρήσεις του αναφορικά με την Ναταλύ και την Ιζαμπέλ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Βράδι Παρασκευής και γινόταν της κακομοίρας όπου κι αν πέρασα,λες και ήταν Σάββατο  :S :S :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Στο ρομαντικό μετάξι οι γνωστοί κάγκουρες,αλβανόφατσες,ρουμανοτρόμπες και οι αραπάδες είχαν κατακλείσει τα τσαρδιά  :birdman: :birdman:,στη φυλής πιο κυριλέ τα πραγματά αλλά και πάλι σε όσα μπουρδελάκια μπήκα οι κοπέλες ήταν στο δωμάτιο και στο σαλόνι υπήρχε λαός στην αναμονή :o :o :headbang: :headbang:. Βασικά το θέμα είχε ξεκινήσει νωρίτερα όταν είδα κατά τις 20:00 που έκανα μια βόλτα στην γειτονιά μου σε όλα τα atm να υπάρχουν ουρές  :rockon: :rockon:.Σιχαμερό πράγμα η πολυκοσμία στην πιάτσα  :birdman: :birdman: :birdman:
Μπήκε το δώρο τύπε και πήγαν να το φυτιλιάσουν και τα μικρά εχθές σταμάτησαν το σχολείο για Χριστούγεννα και δεν έχουν διαβάσματα και πρωινό ξύπνημα  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ευχαριστώ και τον Billy13 για τις παρατηρήσεις του αναφορικά με την Ναταλύ και την Ιζαμπέλ.

Να'σαι καλά...όπως έχω ξαναπεί,σε διαβάζω αναλυτικά... :rockon:

Μιας και με πρόλαβε ο τρισμέγιστος , να συμπληρώσω:

Κολ. 53: έφυγα τρέχοντας και ακόμα τρέχω . . . .

Αυτά

Και εμείς το ίδιο... :grin:

Πάμε και λίγο ρομαντικά από "Γιοφύρι της Άρτας"... :grin:

UbO5Nsh.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ο Κarabinas δεν εθεάθει πουθενά?

Εθεάθη,αλλά έχει πάει για δουλειά...σε ένα νέο Κινέζικο κυριλέ εστιατόριο και δεν προλάβαινε... ;)
Αν δεις μια ροζ,Harley...αυτός είναι... ;)

Συνημμένα

• 09-06-08_0926 (2).jpg
    09-06-08_0926 (2).jpg
    79,7 KB · Εμφανίσεις: 31

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Μπήκε το δώρο τύπε και πήγαν να το φυτιλιάσουν και τα μικρά εχθές σταμάτησαν το σχολείο για Χριστούγεννα και δεν έχουν διαβάσματα και πρωινό ξύπνημα  ;)
''Εκεί που είσαι ήμουνα,κι εδώ που είμαι θα'ρθεις!'' Τι να κάνουμε,τα νειάτα ζούνε κι αναπνέουν για τον χαβαλέ...

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
''Εκεί που είσαι ήμουνα,κι εδώ που είμαι θα'ρθεις!'' Τι να κάνουμε,τα νειάτα ζούνε κι αναπνέουν για το χαβαλέ...
θα βγουνε και για καλαντα τυπε για τις εξτρα καταθεσεις πιρφορισματος  ;)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
''Εκεί που είσαι ήμουνα,κι εδώ που είμαι θα'ρθεις!'' Τι να κάνουμε,τα νειάτα ζούνε κι αναπνέουν για τον χαβαλέ...
Τους πιτσιρικάδες τους δικαιολογείς.Στους μπουρδελοτραμπούκους όμως τους σπας το κεφάλι χωρίς τύψεις!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καλημέρα Dude.

Ωραίος! Για αυτήν ξέρουμε επιδόσεις; Κάνει κανονικά ελεύθερο στοματικό η για πολύ λίγο και μετά περνάει καπότα;

Έλα! Μην μου πεις ότι είναι η Γκάμπυ απο τα Ιάσωνος 46 όροφος και ισόγειο που είχα πάρει σχετικά πρόσφατα τρεις φορές και είχα ανεβάσει και κριτική; Αυτή αρχικώς έκανε γυμνό τσιμπούκι και κώλο αν και τσινούσε γιατί δεν της άρεσαν οι συγκεκριμένες υπηρεσίες.Μετά την έχασα την συγκεκριμένη.

Ευχαριστώ πολύ λεβέντη! (ελληνιστί η μάλλον  τούρκικα levend  το Dude.) Kαλές εορτές να έχεις και έσυ!

▪Για την Ντάνα, στο Ιάσωνος 37 ισόγειο, δεν υπάρχει καμμία προσωπική εμπειρία ή έστω πληροφόρηση από κάποιον συναγωνιστή για την συμπεριφορά/επιδόσή της στο δωμάτιο.

▪Η Γκαμπριέλα, στο Ιάσωνος 20 όροφος, δεν είναι η Γκαμπριέλα από το Ιάσωνος 46.
(Παρεμπιπτόντως για αυτή την Γκαμπριέλα, η φίλη της η Μαρία η φυλακόβια-την οποία και αυτή έχεις πάρει- μού είπε ότι έφυγε για την πατρίδα της με άγνωστη ημερομηνία επιστροφής).

Η Γκαμπριέλα λοιπόν που είδες όπως έγραψε ο  kareklokentauros,δούλευε στο Κεραμεικού 15, Κολωνού 27 όροφος και τώρα Ιάσωνος 20 όροφος.

Αυτά.Να είσαι πάντα καλά professorx!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
στο Φυλλης 67 δουλευει η πιο trendy τσατσα της περιοχης,ετσι μου ειπε ετσι γραφω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom