Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 333 άτομα (47 μέλη και 286 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα σας.
Ας δούμε σήμερα τι είδαμε στην απογευματινή βάρδια του Σαββάτου.Αρχικά όμως να πούμε ότι εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η κίνηση στα σπιτάκια ήταν μειωμένη αισθητά.Φαίνεται ότι ο κόσμος έχει σφίξει πλέον σφιχτά το ζωνάρι του για καλά και εστιάζει στην ικανοποίηση των στοιχειωδών του αναγκών και στην αποπληρωμή των χρεών.Θα μου πείτε όμως απο την άλλη και το σεξ δεν είναι μία βασική ανάγκη που πρέπει να ικανοποιείται και αυτή; Γιατί καλό είναι το χειρογλύκανο ή αν πετύχει η μαλακία τύφλα να έχει το γαμήσι που λέγαν και οι παλιοί που ήταν σοφότεροι ημών αλλά υπάρχει και ένα άλλο ρητό που λέει παν μέτρον άριστον και που και που ο μπανιστής θα πρέπει να κάνει και τον εργάτη για να κρατούνται οι ισορροπίες. Άλλωστε στο matrix το οποίο όλοι ζούμε αποχαυνωμένοι σε λίγο θα γαμάμε όλοι εικονικά απο τον υπολογιστή και θα ξεχάσουμε και πως είναι το αληθινό σεξ. Ίσως λοιπόν το κράτος θα έπρεπε να θεσπίσει ένα γαμικό επίδομα για όσους έχουν ανάγκη να κάνουν σεξ και δεν βρίσκουν που αλλού να εκτονωθούν γιατί σε λίγο οι Έλληνες θα ξεχάσουν και πως γίνεται.
Ας ξεκινήσουμε σιγά-σιγά.
Στο Εξηκίου 18 το ισόγειο αριστερά, σπιτάκι της Ρωσοφιλανδής (στο Φιλανδή γελάστε ευήχως) Τζούλιας της "πορνοστάρ" δεν μπήκα γιατί μάλλον θα εργαζόταν η γυρολόγος Χριστίνα, η λεπτούλα με τα καστανά πλέον μαλλιά (τα ξανάβαψε απο ξανθά που είχε. Έγω βαρεθεί να την βλέπω.Έχει βαρεθεί να με βλέπει.
Στο Εξηκίου 18Β το μεσαίο ήταν μία κοπέλα καινούρια με πολύ καλά Ελληνικά,με μαύρα μακριά μαλλιά,μεγάλες βυζάρες και γεματούλα σχετικά, ιδίως απο την μέση και κάτω που είχε πολύ κυτταρίτιδα συγκεντρωμένη σε μπούτια και κώλο.Όμορφο πρόσωπο. Ανακοινώθηκε απλό με 69 και ισπανικό. Η συγκεκριμένη φαινόταν παλιά καραβάνα, ίσως απο τον χώρο των μασάζ.
Στο Εξηκίου 18Γ είδα αυτό που φαντάζεστε, το γνωστό ντουέτο της Στέλλας, λεπτή,με κοντά καστανοκόκκινα μαλλιά και χαρακτηριστικό στραβισμό με κώλο στο πρόγραμμα της και της Έλλης της μπουζουκτσους, ημεδαπή, με ξανθά μακριά μαλλιά, κανονικών κιλών με σώμα με πιασιματακιά σε απλό πρόγραμμα.
Στο Λιοσίων 76 στο ισόγειο έξω στο δρόμο ήταν καινούρια κοπέλα, κανονικών κιλών με πιασιματάκια,κατάμαυρα μακριά μαλλιά σε απλό πρόγραμμα.
Στο Χωματιανού 11 στο ισόγειο ήταν η Ναταλία,κοπέλα με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,πάλευκο δέρμα, και κορμι ελαφρως γεμάτο,μέτριας εμφανίσεως.Απλό πρόγραμμα,
Στο Χωματιανού 11 στον όροφο κοπέλα,με καρέ καστανό μαλλί,κανονικό μαλλί και τραχύ πρόσωπο.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 22 στο καινούριο ήταν η Ελένη καινούρια κοπέλα που εργάζπταν και την προηγούμενη εβδομάδα,τσιγανουρουμάνα με μελαμψό δέρμα,ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο κλασσικά η Αννούλα η οποία κάνει τα πάντα όλα.Γεματούλα,με ανοιχτούς οφθαλμούς και ξανθά μαλλιά.
Στο Διδύμου 16 ήταν το ντουέτο της ώριμης Ειρήνης της Πολωνέζας,λεπτή με κοντά ξανθά μαλλιά και της μιλφ Αναστασίας, κανονικών κιλών με πιασιματάκια,ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους και πολύ ωραίες βυζάρες στρογγυλές σαν πορτοκάλια Μερλίν.
Στο Διδύμου 7 στο δεξιό ήταν η μουνίτσα η Τζωρτζιάνα,κανονικών κιλών με όμορφο σώμα και πρόσωπο, καστανά μαλλιά προς το καρέ και μεγάλο τατού πάνω απο των κώλο της.Απλό πρόγραμμα αυστηρά.Μαγαζιά που έχει δουλέψει το Κολωνού 30 όροφος, το Ρεμούνδου 21 ισόγειο και αυτό το σπίτι.
Στο Διδύμου 7 στο αριστερό ήταν η άλλη μουνίτσα η Αλίνα,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια στον κώλο, καστανοκόκκινα μακριά μαλλιά.Απλό πρόγραμμα.Μαζί της η Πατρίτσια λεπτούλα με ξανθά μαλλιά,νοστιμούλα σε απλό και αυτή.
Στο ΔΙδύμου 8 στο ισόγειο καινούρια κοπέλα με το όνομα Μάγκυ, απο Τσεχία και καλά αλλά είναι Βαλκάνια. Ξανθά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,σώμα ελαφρώς γεμάτο.Αδιάφορη σαν παρουσία.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Διδύμου 8 στον όροφο 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Νατάσα,σώμα κανονικών κιλών με πιασιματάκια,καστανά μαλλιά σγουρά ως τους ώμους.Γυμνό τσιμπούκι.Η δεύτερη ήταν η μιλφ Ναταλία η οποία τελικά είναι αρκετά γνωστή και απορώ που δεν το έχετε αναφέρει ως τώρα στις ενημερώσεις σας. Η Ναταλία είναι λεπτή,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,όμορφο σώμα και πρόσωπο και κάνει γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι. Τα τελευταία μαγαζιά αναφοράς που έχει εργαστεί είναι προσφάτως το Περγάμου 27 ισόγειο και επίσης και το Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο. Παλιότερα έχει περάσει και απο τα μαγαζιά της Αλκιβιάδου αλλά και τα Διδύμου 18. Ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να επανέλθει και πάλι στα μπουρδέλα είχε εργαστεί και σε στούντιο. Το περίεργο με αυτήν την γυναίκα είναι ότι όσο περνούν τα χρόνια ομορφαίνει ακόμα περισσότερο, την θυμάμαι όταν είχε πρωτοξεκινήσει που ήταν απλώς συμπαθητική.Η παρτούζα και με τις 2 κοπέλες στα 30 ευρώ.
Στο Φυλής 56 ήταν η Άννα η Ρωσίδα, παλιά καραβάνα, πολυδιαφημιζόμενη και γνωστή σε όλους σας σχεδόν.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 66Δ ήταν οι 2 καινούριες κοπέλες.Η Άννα, κοντή,με καστανόμαυρα μαλλιά κοντά,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια στον κώλο τον οποίο και παρέχει στο πρόγραμμα της.Μαζί της η Ελένη,κοπέλα πιο λεπτή και ψηλότερη απο την Άννα,με καστανόμαυρα μαλλιά ως τους ώμους,χάνει λιγάκι στο πρόσωπο της.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος στο πρόγραμμα της.
Στο Φώκαιας 9 στο δεξιό ήταν η Νάντια,κοπέλα με πάλευκο δέρμα,κανονικών κιλών και καστανόμαυρα μακριά μαλλιά.Απλό πρόγραμμα.Στο Φώκαιας 9 στο μεσαίο ήταν η Βίκη απο το Ιάσωνος 46 μεσαίο παλιότερα. Ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,σώμα κανονικών κιλών,χάνει λίγο στο πρόσωπο.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Και στο δεξιό ήταν κλασσικά η Βανέσα,κοντούλα,λεπτούλα,με μαύρα μαλλιά πιασμένα πάνω.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 80 μία κοπέλα καινούρια με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους,κανονικών κιλών με κωλάρα,μελαμψό σχετικά δέρμα.Απλό πρόγραμμα.
Το Φυλής 59 κλειστό.
Στο Αγκύρας 12 στο αριστερό ήταν η Λαβίνια εδώ εργαζόταν με το όνομα Λάουρα.Λεπτή κοπέλα,με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω.Γυμνό τσιμπούκι.Έχει εργαστεί στα Διδυμου 27 για λίγο, Φώκαιας 24&27,Αλκιβιάδου 16Β, Διδύμου 8. Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό ήταν όπως πολύ σωστά έχει αναφερθεί, η ώριμη Λώρα απο "Τσεχία" η οποία και είναι Ρωσίδα,καστανά μαλλιά πάνω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και βυζάρες.Μαζί της η άλλη Ρωσίδα η Ελένη,παλιά καραβάνα,κοντούλα,γεματούλα σχετικά με καστανόξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους και πάντα ευγενική.Σαν πρόγραμμα και για τις 2 ανακοινώθηκε σπέσιαλ τσιμπούκι.
Στο Φυλής 71 στο ισόγειο ήταν η Άννα,κοπέλα σχετικά καινούρια,με καστανόμαυρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με κωλάρα. Έχει εργαστεί και στο Φυλής 80 αλλά και στο Φυλής 69 ισόγειο από όπου και ξεκίνησε.Απλό.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο ήταν κοπέλα,ψηλή,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,κανονικών κιλών με τραχύ πρόσωπο.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 69 στον όροφο ήταν σε ντουέτο η Ειρήνη,κοπέλα με καστανά μαλλιά προς το καρέ,κανονικών κιλών σε απλό πρόγραμμα και μία καινούρια κοπέλα που δεν θυμάμαι όνομα λεπτή,πιο κοντή με καρέ μαλλί και τραχύ πρόσωπο με 69 στο πρόγραμμα της.Όχι η Ιωάννα άλλη κοπέλα ήταν.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο η Αντζελίνα το μοντέλο,ψηλή,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,λεπτή.Απλό χωρίς παρελκόμενα.
Στο Φυλής 65 στον όροφο ήταν η καινούρια Ναταλία απο Ρωσία,κοντή με καρέ καστανόξανθά μαλλιά,ανοιχτούς οφθαλμούς,κανονικών κιλών σε απλό πρόγραμμα.Και την προηγούμενη εβδομάδα εκεί εργαζόταν.
Στο Φυλής 86 στο ισόγειο ενω μπήκα δεν θυμάμαι τι είδα.Θυμάμαι όμως την υπηρεσία.Περίεργα πράγματα.
Τα Φυλής 84&86 όροφος κλειστά.
Το Φώκαιας 17 ισόγειο επίσης κλειστό.
Στο Φώκαιας 25 στον όροφο ήταν η Λάουρα καινούρια κοπέλα που έχει εργαστεί και στο Φυλής 86 στο ισόγειο.Καστανόμαυρα μαλλιά ως τους ώμους σχεδόν,ελαφρώς γεματούλα με κώλο στο πρόγραμμα της.
Στο Φώκαιας 25 στο ισόγειο ήταν η Λαβίνια απο Πολωνία,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά,ωραίο σώμα αλλά με μεγάλη αναδουλεία μιας και μέσα κάνει μόνο τα βασικά.
Στο Φώκαιας 27 στο υπόγειο  2 κοπέλες η πρώτη ήταν η Χριστίνα που εργαζόταν και την προηγούμενη φορά.Καινούρια κοπέλα,με καστανό μαλλί ως τους ώμους,τριάρια βυζιά που προβάλει ακάλυπτα,κανονικών κιλών με πολύ λίγα πιασιματάκια εκεί που χρειάζεται να έχει. Η δεύτερη ήταν η Μιρέλλα,λεπτή, με ξανθα πλέον μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών, για μένα μουνάρα.Έχει εργαστεί στα Φυλής 56 και Διδύμου 7 σε ντουέτο με την Αλίνα με την οποία και είναι της ίδιας ΕΣΟ μπουρδέλων. Αργότερα όμως οι δρόμοι τους διαχωρίστηκαν και η Μιρέλλα μεταπήδησε σε άλλη αλυσίδα αφήνοντας την κακομοίρα την Αλίνα με τις παλιές. Απλό.
Στο Φώκαιας 27 στο ισόγειο μπήκα ως μπανιστής για να πάρω το οφθαλμόλουτρο μου με την Εστέλ.Τι να λέμε τώρα η κοπέλα είναι τσόντα σκέτη! Εμφανίστηκε στο σαλόνι γυμνή και χόρευε στον στύλο. Δεν σας περιγράφω πως είναι κάντε βόλτα να δείτε μόνοι σας και μετά πείτε μου αν είμαι ψεύτης.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 24 ήταν η παλιά καραβάνα Μαρία απο Αλβανία,με κοντά ξανθά μαλλιά, κοντή, κανονικών κιλών και η Φλώρα,κοντή,λεπτή,με καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Γυμνό τσιμπούκι και οι 2 τους και αρκετά εκνευρισμένες απο την αναδουλεία.
Στο Αλκιβιάδου 16Β τέλος ήταν σε ντουέτο η Νίκα η γνωστή Ρωσόφωνη μιλφ,με καστανά μαλλιά σγουρά ως τους ώμους περίπου και το καινούριο Ρωσιδάκι η Ελένη,λεπτούλα με καρέ ξανθό μαλλί,Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και τα 2 τα κορίτσια. Η αυλαία έπεσε με την Ελένη και στο τέλος έπεσαν και χειροκροτήματα.          Πολύ καλό μέσα το μωράκι και το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Κριτική θα ανέβει σύντομα, μόλις μπορέσω.
Καλό σαββατόβραδο!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.050
Πόντοι
42.697
Professorx! :rockon:

brutal-boxing-knockout-is-captured-in-slow-motion-gif.jpg
vs.TerryEtim-UFC142_crop_650x440.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μετά από πολλούς-πολλούς μήνες,τσάρκα στην αρχή της 3ης βάρδιας με τον εξωθεσμικό μου φίλο...που έχει δει ο beverlys...
Bασικά θυμήθηκα γιατί αποφεύγω να τσαρκάρω Σάββατο....
Ο φίλος με ξεσήκωσε...έφαγε την φόλα του και ηρέμησε... :grin:

Πάμε λοιπόν πολύ επιλεκτικά:

Φυλής 65 κάτω - Εμμανουέλα (τιμήθηκε από τον φίλο και έφαγε τα μούτρα του....θα γράψω παρακάτω  :grin: )

Φυλής 67 - Αντίνα (με τις τορπίλες  :tits2: )

Φυλής 69 αριστερά - Χριστίνα (η ξανθούλα καύλα...ο υπηρέτης ανακοίνωσε πρόγραμμα ΧΩΡΊΣ 69,το τόνισε κιόλας  :jerking:.....που πας ρε μεγάλε με τόσο απλό πρόγραμμα στα 20€...φυσικά και δεν υπήρχε περίπτωση να περάσουμε στα πορνο/ενδότερα...αν και το μωρό είναι πολύ όμορφο  :-* )

Φυλής 86 κάτω - Μάγια/Μπάρμπαρα-Λάουρα) :tits2:

Φυλής 84Β - Αλιόνα (η κόμπρα  :grin: )

Ο δικός μου έψαχνε την Χριστίνα/Καζακστάν,του εξήγησα ότι δεν δουλεύει βράδυ και επιστρέψαμε στην Εμμανουέλα...
Μπήκε δωμάτιο για 10 λεπτά...καλός χρόνος και βγήκε....σαλόνι...
Βγαίνει ο εξωθεσμικός με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα.... :grin:
Έρχεται αυτή,στον καναπέ...μου πιάνει τον πούτσο και με αρχίζει στα γλωσσόφιλα - ο άλλος είχε μείνει κάγκελο  :grin: - και μου λέει...εσύ πότε ΝΑ περάσεις μαζί μου.... :zfuck:
Της λέω,άλλη μέρα μωρό μου....έχεις μια τσίχλα...?
Ναι μου λέει και μου φέρνει φυλλαράκι με γεύση δυόσμο.... :grin: :grin: :grin:

Με καύλωσε η κορασίδα και είπα στον άλλον να πάμε Μεταξουργείο μια βόλτα...μήπως έχω έμπνευση και πάρω κανένα στυλιάρι... :grin:

Πολλοί πιτσιρικάδες τσάρκαραν,από αυτούς που δεν γαμάνε ποτέ...
:jerking:

Ιάσωνος 37Β - Αλεξάνδρα (φόλα...μακρυά από αυτήν  :rolleyes: )

Ιάσωνος 37 ισόγειο - Ντάνα (η κοπέλα,με τα τατουάζ)  

Ιάσωνος 33 - Άννα (το στυλιάρι γυρολόγος,με το ξανθό καρέ μαλλάκι  :zfuck: )

Ιάσωνος 30Α - Μαρία (ξωτικό  :zfuck: ) / Λίζα (κοντούλα κορασίδα  :pipa1: )

Ιάσωνος 20Γ - Ιζαμπέλ (το τρελό τσουρκοειδές/τσιγγανοειδές πιπίνι που είδαμε και εχθές....πρέπει να τιμηθεί πάραυτα  :-* )

Ιάσωνος 19Α - Αλέξια (η κορασίδα με το άψογο σώμα και το σχετικά κοντό μαλλάκι,στυλιάρι για πολλά :zfuck: )

Κολωνού 11 όροφος: Ελένη (η σχετικά καινούρια επέστρεψε εδώ και μερικές μέρες,μετά τον πονόδοντο....δεν με ενθουσίασε σήμερα να την τιμήσω :-* )

Από όλες αυτές,ξεχώρισα την Αλέξια,που είναι τρελό καυλάκι...αλλά το σαλόνι ήταν "τίΝγκα"  ;) :grin: στα "μαλακιασμένα" πιτσιρίκια...που φώναζαν και έτσι πήρα δρόμο με συνοπτικές διαδικασίες...
...είχα γαμήσει εχθές εξάλλου και δεν ήμουν να τρώω "κανά" πακέτο....είναι στους στόχους πάντως το μωρό... :-*

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Μετά από πολλούς-πολλούς μήνες,τσάρκα στην αρχή της 3ης βάρδιας με τον εξωθεσμικό μου φίλο...που έχει δει ο beverlys...
Bασικά θυμήθηκα γιατί αποφεύγω να τσαρκάρω Σάββατο....
Ο φίλος με ξεσήκωσε...έφαγε την φόλα του και ηρέμησε... :grin:

Φυλής 69 αριστερά - Χριστίνα (η ξανθούλα καύλα...ο υπηρέτης ανακοίνωσε πρόγραμμα ΧΩΡΊΣ 69,το τόνισε κιόλας  :jerking:.....που πας ρε μεγάλε με τόσο απλό πρόγραμμα στα 20€...φυσικά και δεν υπήρχε περίπτωση να περάσουμε στα πορνο/ενδότερα...αν και το μωρό είναι πολύ όμορφο  :-* )

Οι πρωτες 2 κριτικες ειναι για αυτην

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ναι,αυτή είναι...αλλά εμένα με χάλασε το τουπέ...και η προσφώνηση...με έμφαση...στην απλότητα/προγράμματος...
Πιο απλό δεν πάει... :headbang:
Ε , οπου ακους ΥΠΕΡΑΠΛΟ προγραμμα , υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες φολας! Παλιος εισαι τα ξερεις!
Οταν πηγα να της γλυψω τα βυζια , μου ειπε οτι δεν ανακοινωθηκαν φιλακια στο σωμα!!! :rockon:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Χθες το βράδυ,μετά τις 3,έκανα μια βόλτα από Μεταουργείο μεριά με παρέα κ σε ένα μπουρδέλο ή Ιασώνος ή Κολωνού θα ταν κοντα στο ύψος της Πειραιώς πέτυχα ένα μιλφάκι του 10 έυρου με σκυλόφατσα,κοντό μαλλί αλλά κωλάρα τσουπωτή...Μπορεί να βοηθήσει κάποιος για ποια αναφέρομαι κ σε ποιό μπουρδέλο δουλέυει?!?!?!??!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Χθες το βράδυ,μετά τις 3,έκανα μια βόλτα από Μεταουργείο μεριά με παρέα κ σε ένα μπουρδέλο ή Ιασώνος ή Κολωνού θα ταν κοντα στο ύψος της Πειραιώς πέτυχα ένα μιλφάκι του 10 έυρου με σκυλόφατσα,κοντό μαλλί αλλά κωλάρα τσουπωτή...Μπορεί να βοηθήσει κάποιος για ποια αναφέρομαι κ σε ποιό μπουρδέλο δουλέυει?!?!?!??!

Η περιγραφή ταιριάζει ή στην Τζόη, το καστανόξανθο μιλφ, στο Ιάσωνος 1β ή (αν δεν έλεγες μιλφ σε αυτήν πήγε κατευθείαν το μυαλό μου) στην Μις Πονόδοντος Ελένη, στο Κολωνού 11 όροφος,που ανέφερε και ο billy- έχει  μεν τσουπωτή κωλάρα αλλά δεν είναι μιλφ η κοπέλα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:rockon: :rockon:
μπραβο κ σε προφεσορ. :)

:grouphug:

Η περιγραφή ταιριάζει ή στην Τζόη, το καστανόξανθο μιλφ, στο Ιάσωνος 1β ή (αν δεν έλεγες μιλφ σε αυτήν πήγε κατευθείαν το μυαλό μου) στην Μις Πονόδοντος Ελένη, στο Κολωνού 11 όροφος,που ανέφερε και ο billy- έχει  μεν τσουπωτή κωλάρα αλλά δεν είναι μιλφ η κοπέλα.

Μάλλον πρέπει να επιστρατεύσουμε την:

VJ02VzP.jpg

...να μας βρει,ποια κοπέλα ψάχνει ο φίλος :grin:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Τίτλοι τέλους

Συνημμένα

• rocket.jpg
    rocket.jpg
    84,1 KB · Εμφανίσεις: 43

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ξέχασα να γράψω,ότι στο Φ.71 πάνω...εχθές το βράδυ ήταν η ξανθιά Κατρίν που έχει πάρει κάποια κιλάκια...μαζί με ακόμα μια κορασίδα με πιο πολλά κιλάκια αυτή με βυζάρες και μακρύ/μαύρο μαλλί...
Κρίμα,είναι εντυπωσιακή κοπέλα...- 1 φορά έχω περάσει μαζί της -...πρέπει να επανέλθει στο μοντελέ παρελθόν της.. :zfuck: :zfuck: :zfuck:...

Όταν ήταν στυλιάρι,ήταν η πιο όμορφη της 3ης βάρδιας... :-*

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Για την Ντάνα, στο Ιάσωνος 37 ισόγειο, δεν υπάρχει καμμία προσωπική εμπειρία ή έστω πληροφόρηση από κάποιον συναγωνιστή για την συμπεριφορά/επιδόσή της στο δωμάτιο.
Καλώς αναμένουμε λοιπόν.

Η Γκαμπριέλα, στο Ιάσωνος 20 όροφος, δεν είναι η Γκαμπριέλα από το Ιάσωνος 46.
(Παρεμπιπτόντως για αυτή την Γκαμπριέλα, η φίλη της η Μαρία η φυλακόβια-την οποία και αυτή έχεις πάρει- μού είπε ότι έφυγε για την πατρίδα της με άγνωστη ημερομηνία επιστροφής).

Η Γκαμπριέλα λοιπόν που είδες όπως έγραψε ο  kareklokentauros,δούλευε στο Κεραμεικού 15, Κολωνού 27 όροφος και τώρα Ιάσωνος 20 όροφος.
Δεν την πάλευε η Γκάμπυ και μάλλον αποχώρησε. Ευχαρίστω για τις πληροφορίες για τις 2 Γαβριέλες.

Αυτά.Να είσαι πάντα καλά professorx!
Να είσαι και εσύ καλά!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Μαλλον ειδες την Καρινα.
Tην Καρίνα την είχα δει την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν καστανούλα.Αυτή είχε μαύρα μαλλιά και είχε περισσότερα πιασιματάκια απο την Καρίνα.

Ευχαριστώ για την αφιέρωση zero.

:rockon: :rockon:
μπραβο κ σε προφεσορ. :)
Ευχαριστώ Dimmits.

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Η περιγραφή ταιριάζει ή στην Τζόη, το καστανόξανθο μιλφ, στο Ιάσωνος 1β ή (αν δεν έλεγες μιλφ σε αυτήν πήγε κατευθείαν το μυαλό μου) στην Μις Πονόδοντος Ελένη, στο Κολωνού 11 όροφος,που ανέφερε και ο billy- έχει  μεν τσουπωτή κωλάρα αλλά δεν είναι μιλφ η κοπέλα.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
Ξέχασα να γράψω,ότι στο Φ.71 πάνω...εχθές το βράδυ ήταν η ξανθιά Κατρίν που έχει πάρει κάποια κιλάκια...μαζί με ακόμα μια κορασίδα με πιο πολλά κιλάκια αυτή με βυζάρες και μακρύ/μαύρο μαλλί...
Κρίμα,είναι εντυπωσιακή κοπέλα...- 1 φορά έχω περάσει μαζί της -...πρέπει να επανέλθει στο μοντελέ παρελθόν της.. :zfuck: :zfuck: :zfuck:...

Όταν ήταν στυλιάρι,ήταν η πιο όμορφη της 3ης βάρδιας... :-*

τι ώρα λες?

γιατί κατά τις 4 ήταν μία ψηλή γεματούλα - ασχημούλα για τα δικά μου γούστα με φουλ πρόγραμμα.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Καλα ειναι τα σχολια και οι ερωτησεις.Πιο καλες και χρησιμες ομως ειναι οι ενημερωσεις.Για αυτο ας κανω και εγω μια ενημερωση μπας και βοηθησω κανεναν.Παμε λοιπον να δουμε τι ειδα σε αυτο το χειμωνιατικο απογευματινο μου περασμα απο μερικους οικους ανοχης.

Σημερα στην απογευματινη αλλαγη

Μπουρδελα του 20ρικου
Κωνσταντινουπολεως 166 ημιυπογειο ΜΑΡΙΑ 8/10 μελαχρινη σγουρομαλλα με αρκετα ομορφο προσωπο , μικρα στητα βυζακια που κοιτανε τερμα πανω! ταβανι λεμε! , κανονικο αναστημα και ωραιο κανονικο κορμι ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε.Ηθελα να δω την Αλεξια αλλα ημουν ατυχος! :headbang: Δεν βαριεσαι τοσες πουτανες υπαρχουν! Μαλλον ξαναγυρισε στο στουντιο.
Αλκιβιαδου 16β μεσαιο ΝΙΚΑ 6/10 προμιλφ Ρωσιδα με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΦΟΥΛ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ! Δυστυχως η Ελενη δεν δουλευε! :headbang: Παλι ατυχος ημουν! Δεν πειραζει , καποτε πρεπει να ξεκουραζονται και οι πουτανες! Κυριακη ειναι!
Διδυμου 8β ισογειο ΜΕΓΚΥ 7/10 ξανθια νεαρη ''Τσεχα'' με αρκετα ομορφο αγγελικο :smitten: προσωπο , μεγαλα πεσμενα βυζια , κανονικο αναστημα και σωμα με πιασηματα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ+69 ανακοινωθηκε.Τιμηθηκε σημερα :knockinb: με μετριες εντυπωσεις! Ειχα διαβασει για τις αρνητικες κριτικες και τα αρνητικα σχολια , αλλα τελικα την γαμησα γιατι μου αρεσει αρκετα εμφανισιακα.Παντως απο τις ενημερωσεις που διαβαζω πολυ την χαρακτηριζουν αδιαφορη εμφανισιακα.Μονο εμενα μου εκανε κλικ?!
Περγαμου 27 ισογειο η Ρωσιδα τσατσα μου ειπε''Εχουμε δυο κοπελες μουναρες , κορμαρες , σωματαρες!!! '' :rockon: Μετα απο λιγο σαλοναρισαν η ΕΥΑ 2/10 η γνωστη αδιαφορη χοντρη μιλφ , που αν δεν κανω λαθος εργαζεται και στο Μεταξι και η ΑΝΝΑ 3/10 μια μελαχρινη μιλφ με κοντο αγορε μαλλι , αδιαφορη φατσα και αδιαφορο παχουλο σωμα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΚΩΛΟΥ!

Μεταξι
Καταρχην , να πω οτι οι περισσοτερες τσατσαδες δεν αναφεραν τα ονοματα των κορασιδων , αλλα μονο τα προγραμματα! Μια δουλεια εχουν να κανουν και αυτη δεν την κανουν καλα! :s&m_1: Για αυτο σε πολλα τσαρδια δεν γραφω το ονομα της κορασιδας , η απλως το πιθανολογω με βαση τις ενημερωσεις των συναγωνιστων και την εμφανιση των κορασιδων.Δεν μου αρεσει να κανω ενημερωση χωρις ονοματα! Αλλα δεν ειμαι μαγος και δεν μπορω να μαντευω!!! :think: Συνεχιζουμε λοιπον
Ιασωνος 20α δεξια ΓΙΑΣΜΙΝ 5/10 Η Ινδη γνωστη κορασιδα που εργαζεται αρκετο καιρο στο Μεταξι.Προκειται για μια νεαρη κοντη κοπελα με αδιαφορο προσωπο και σωμα με πιασηματα  ΑΠΛΟ+69 ανακοινωθηκε απο την Ρωσιδα τσατσα με τα γυαλακια που δουλευε παλια με την Μαρια στο Ιασωνος 27β.Ειχα καιρο να μπω σε αυτον τον οικο.Εχουν αλλαξει τα ξυλινα καθισματα και εχουν βαλει καναπεδες.Επισης εχουν βαλει μια τηλεοραση στον τοιχο.
Ιασωνος 20β μεσαιο Σχετικα νεαρη γυναικα με μαυρο καρρε μαλλι , μετριο σε ομορφια  προσωπο που εχει αγρια χαρακτηριστικα , κανονικο αναστημα , μελαμψο δερμα και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ 6/10 ανακοινωθηκε Μαλλον  ειναι η Κατερινα! :think:
Ιασωνος 20γ αριστερα Η πρωτη ηταν μια νεαρη κοπελα με μαυρο μαλλι λιγο πανω απο τους ωμους , αρκετα ομορφο προσωπο με μεγαλα ματια , λευκο δερμα ,κανονικο στηθος , κανονικο αναστημα και ωραιο κανονικο κορμι ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε.Μαλλον ειναι η  Ιζαμπελ  :think:7/10.Μου αρεσε το μωρο.Αξιολογη για Μεταξι! Η αλλη κοπελα ηταν επισης νεαρη , πιπινακι τελειως , με σχετικα ομορφο προσωπο , κανονικο αναστημα πιο ψηλη απο την πρωτη κοπελα , πολυ αδυνατο σωμα , ειναι αυτο που λεμε στυλιαρι! ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε.Μαλλον ειναι η Αννα:think: 6/10.Δεν μου αρεσε η συγκεκριμενη.
Ιασωνος 19 οροφος Νεαρη ψηλη κοπελα με μακρυ ξανθο μαλλι , σχετικα ομορφο προσωπο , μικρα βυζια και ωραιο κανονικο κορμι ΑΠΛΟ 7/10 ανακοινωθηκε.Αξιολογο μωρο για Μεταξι. Δεν αναφερθηκε ονομα.
Ιασωνος 30 οροφος Ο τσατσος που ειναι σαν τον μαγο Σαρουμαν!!! :grin: μου παρουσιασε μια σχετικα νεαρη ξανθια κοπελα με μαλλι μαζεμενο σε αλογοουρα , σχετικα ομορφο προσωπο και κανονικο κορμι ΑΠΛΟ+69  7/10 συμπαθητικη εμφανισιακα και αλλη μια νεαρη κοπελα με μετρια φατσα και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ+69 αδιαφορη η δευτερη κοπελα.Την πρωτη την πιο ωραια την κατονομασε ως ΒΙΚΥ αν θυμαμαι καλα , για την δευτερη δεν θυμαμαι ονομα!
Ιασωνος 2 οροφος ΒΙΚΥ 7/10 ψηλη μελαχρινη νεαρη Ρωσιδα με σχετικα ομορφο προσωπο , ψηλο αναστημα και κανονικο κορμι.Εχει το τουπε  :birdman:στυλακι που εχουν πολλες Ρωσιδες ιεροδουλες.Εχει δουλεψει παλαιοτερα Φυλης 134 , Φυλης 109 , Βεργας 6 , σε καποια στουντιο κτλ... ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
Κολωνου 23 ισογειο Αν δεν κανω λαθος ηταν η Ντιανα 7/10 , δηλαδη η πρωην Αντρεα απο Φυλης 84,86.Προκειται για μια νεαρη κοπελα με καστανο μαλλι πανω απο τους ωμους , σχετικα ομορφο προσωπο , μικρο στηθος και ωραιο αδυνατο κορμι! ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε απο την Ελληνιδα γρια τσατσα που δουλευε παλια με την Κορινα στο Ιασωνος 20β.Παντως η Ντιανα θυμαμαι παλια στη Φυλης καυλαντιζε πολυ στο σαλονι.Εδω στο Μεταξι κανει ενα γρηγορο αστραπιαιο σαλοναρισμα! Βεβαια θα μου πειτε αλλος ο ανταγωνισμος στο 20ρικο και αλλος στο 10ρικο! Απο τις πιο ομορφες παρουσιες στο Μεταξι!
Κολωνου 23 ημιυπογειο Μια νεαρη κοπελα με μακρυ μαυρο μαλλι , ομορφο προσωπο και σωμα με καποια πιασηματακια ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε.Αν δεν κανω λαθος ειναι η Ελενα 7/10.Εχω καιρο να την δω.Η τσατσα κλασσικα δεν ανακοινωσε ονομα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τι ώρα λες?

γιατί κατά τις 4 ήταν μία ψηλή γεματούλα - ασχημούλα για τα δικά μου γούστα με φουλ πρόγραμμα.

1 το βράδυ... ;)
Καλά την Κατρίν δεν την είδες,που ήταν μαζί της?
Όσο για την άλλη,συμφωνώ...εντελώς αδιάφορη... :)

Σημερα στην απογευματινη αλλαγη

Ιασωνος 20γ αριστερα Η πρωτη ηταν μια νεαρη κοπελα με μαυρο μαλλι λιγο πανω απο τους ωμους , αρκετα ομορφο προσωπο με μεγαλα ματια , λευκο δερμα ,κανονικο στηθος , κανονικο αναστημα και ωραιο κανονικο κορμι ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε.Μαλλον ειναι η  Ιζαμπελ  :think:7/10.Μου αρεσε το μωρο.Αξιολογη για Μεταξι! Η αλλη κοπελα ηταν επισης νεαρη , πιπινακι τελειως , με σχετικα ομορφο προσωπο , κανονικο αναστημα πιο ψηλη απο την πρωτη κοπελα , πολυ αδυνατο σωμα , ειναι αυτο που λεμε στυλιαρι! ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε.Μαλλον ειναι η Αννα:think: 6/10.Δεν μου αρεσε η συγκεκριμενη.

Δεν ήταν η Ιζαμπέλ...πέρασε ο dmtrsxxx και του είπαν ότι δουλεύει 3η βάρδια...
Είπε ότι θα πάει να την πάρει στις 12 το βράδυ - πριν λίγο δηλαδή - ....
:)

Καλή η ενημέρωση σου,απλά έχουν πάρει χαμπάρι οι υπηρεσίες ότι πολλοί τσαρκάρουν χωρίς να γαμάνε και δύσκολα λένε ονόματα... ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom